kızlar ben bugün sirkeli suya başladım tavsiye ederim. karnını tok tutuyo insanın :)
saol canım bugün iyiyim arada yokluo hastalık işte :)))))geçmiş olsun canım. . umarım iyisindir bugün.
ben bu kez diyeti çok ciddiye aldım dedigin gibi hep aynı şeyleri yemeyi düşünmüyorum kendimi çok kısıtlayınca o kadar çok yemek istiyorum onun için hep ögünleri degiştirmeyi düşünüyorum. inşallah başarılı olurum
günaydın kızlar
benim lahana çorbamın 2. günü bugün...dünü kaçaksız atlattık darısı bugüne
bu hafta öyle çok kilo vereceğimi zannetmiyorum ama en azından 6 lı rakamları sabitlemek istiyorum
bayramdan sonrada monti diyetine başlayacam...diyet yöntemleri bölümünde topiği var...incelemenizi tavsiye edrim...kitabınıda sipariş ettim...kalıcı kilo vermek istiyorum artık
bu arada magrentacım geçmiş olsun canım...dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası hemen kapıveriyoruz şifayı
Bende bu aç karna sabah ılık 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içtim, servise geç kalacağım korkusuyla hepsini de içemedim.Tadı fena değildi. Akşam yemekten önce de 1 kupa içeceğim. Günde kaç kez içmek gerekiyor acaba canım :1rolleyes: Acaba faydası olacak mı? Gider mi bu 22 kg. arkadaşlar yaaaafisfisfis Umarım verebilirim, 1 hafta sonra sirkenin etkileri olacak mı bakalım, paylaşırım sizlerle kaydirigubbakcemile5
bu arada paylaşım yok denecek kadar az burda neden yaa??
Selam kızlar bende 26 eylül itibariyle diyetisyen eşliğinde başladım diyetime tekrar tekrar diyorum çünkü ben beni bildim bileli diyetteyim zatenilk hafta 2 kilo verdim bir dahaki randevum kasım 7 de o zamana kadar benden 4 kiloya kadar vermem beklenirken herşeyi yaptığım halde 3 haftada henüz 1 kilo verebildim çok moralim bozuk :sinifsinif:
herşeyin iyi ve kötü yanları var canım heran her yerde yiyecek bişiler var malesef dün akşamda dışarda yedik ailecek pizza patates kızarması ve colaselam millet işlerim vardı uğrayamadım herkes iyidir umarım sabah tostumu yedim arada bir iki light bisküvi yedim öğlen yemeğinde kabak yemeği ve yoğurt yiyeceğim akşama allah kerim artık ne yerim bilmiom dün akşam tatlı vardı evde yemicem yemicemm die zor durdum valla zaten götürdüm paso dün akşam dışardaydım kumru yedim öğlende köfte cmrt zaten dışarda götürdüm tatlıda yersem yalan olcaktı herşey :)sırnaşık şey
QUOTE] iyi olmana sevindim canım kendine dikkat et.. çok güzel bi şehirde yaşıyorsun yemeden durulmaz deniziyle yemekleriyle fast fooduyla zengin bi şehir keşke izmirde olsamda kumru ve lokma yesem :roflol:böyle yazdıgıma bakma diyete devam çünkü çok hırslıyım eşim beni sinir etti kilo vermem lazım yememem lazım:lepi: zafer benim olucak sonunda hihoyyyt
günaydın canım iyi sabahlargünaydın kızlarr..
günaydın ilk hafta diyetine uyup kilo vermişin bu arada onun hepsi yağ deildir ilk hafta çabul ve çok kilo verilir ama sonra kilo vermek yavaşlar bazen durur ayda 1-2 kilo versem dünyalar benim olurdu çok inatçı bir bünyem vardaaaa :)) sıkma canını biraz daha işi sık hareketli ol kilolarmı inatçı biz mi? yılmak yokkkkdelikafaduldenSelam kızlar bende 26 eylül itibariyle diyetisyen eşliğinde başladım diyetime tekrar tekrar diyorum çünkü ben beni bildim bileli diyetteyim zatenilk hafta 2 kilo verdim bir dahaki randevum kasım 7 de o zamana kadar benden 4 kiloya kadar vermem beklenirken herşeyi yaptığım halde 3 haftada henüz 1 kilo verebildim çok moralim bozuk :sinifsinif:
günaydınnnn benim incecik çıtır grup arkadaşlarım :)
ben spora devam ediyorum. günde 30 dakika. ayrıca işden eve yürüyerek gidiyorum. buda 15 dakika yürüyüş yapıyor. diet yapmasamda yediklerime daha özen gösteriyorum. işyerimde hep dışardan yemek söylemek durumunda olduğumdan ekmek arası , ne olduğu bilinmeyen yağlarla pişmiş yemekler ve daha çokda kuru yemekler yerdim ama şimdi akşamdan sebzelerimi pişiriyorum. bir iki gün evden getirdim yedim. buda bana ayrı bir huzur verdi.sadece zayıflamak değil sağlıklı yediğimi bilmek için. ancak 2 gündür güzelim yemeğimi paletleyip çıkarayak evde unutuyorum ya. yazık bana. birde geceleri geç uyurdum. oğlumu uyuttuktan sonra 1-2 saat oturmak kendimi dinlemek için tek fırsatımdı. o arada 8-9 tane sigara içerdim.birde acıkır gece atıştırması yapardım. düşünün yani gece 12 de ekmek peynir vs. allah ne verdiyse...şimdi 11 de uyumaya çalışıyorum. hem sigara içişim azaldı hemde gece yemeği ortadan kalktı. hemde 11 den gece 3 e kadar cildim hücrelerim yenilenmek için rahat rahat çalışıyorlar. vallahi bir taşla 3 kuş diye buna denir değilmi.
ben geçen nisan aylarında depresyonun dibine vurduktan sonra yeni bir uyanış dönemi başlattım. o süreden beri önce yaşam koçundan destek aldım. arkasındna kişisel gelişim kitaplarını okuyarak farkındalığımı artırmaya çalıştım halada çalışıyorum. bu gelişim ve hayatımı değiştirme kararımın bir parçasıda daha sağlıklı ve fit olmak. bu konudada bir adım atabildiğim için kendime çok teşekkür ediyorum. adım adım yol alarak acele etmeden panik yapmadan sindirerek ve sağlıklı bir değişim sürecimi sizlerle paylaştığım için mutluyum.
niye bu kadar uzun yazdım. arkadaşım paylaşım çok azaldı dediği için. eski hali nasıldı bilmiyorum ama elimden gelen benden bir şeyleri aktararak katkı yapmaktı. sıkılmadıysanız ne mutlu bana. sevgiler.
arkadasım bak kasıma kadar koskaca 17 gunun var vede 3000 gr. fazlalığın . demekkı gune sadece 176 gr.cık dusuyor. bu hiçde zor değil. hiç bir şey yapamasan tempolu müzikle dans et derim.
senı tanımıyorum. çalışıyormusun, neler yapılabılır ? tanısam belkı daha cok yardımcı olabılırdım. hadi önce yapabılırım de gulumse ve motıvasyonunu topla. ıyı haberler beklıyorum. :)
ooo karar vermişin süper bende karar veriodum ama kiloyu veremiodum çok yiyen biride değilim normalde ama kilo almaya alıomda bi türlü veremiodum kasım aralıktan beri işi sıkmaya çalışıom olmadı tabe düzenli spor yapıp diyette yaptım gene olmadı kilo veremiodum inceleiodum uyuz oldum bu duruma en sonda atrık tak dedi gittim hap aldım onun sayesinde kısa sürede verdim inşallah geri almam bundan sonra arada şok diyet yapar olayı kurttarırım diorum hedef kiloya düştükten sonra tabe :)))günaydın ilk hafta diyetine uyup kilo vermişin bu arada onun hepsi yağ deildir ilk hafta çabul ve çok kilo verilir ama sonra kilo vermek yavaşlar bazen durur ayda 1-2 kilo versem dünyalar benim olurdu çok inatçı bir bünyem vardaaaa :)) sıkma canını biraz daha işi sık hareketli ol kilolarmı inatçı biz mi? yılmak yokkkkdelikafadulden
İlk hafta verdiğimin 600 gr yağdı zaten :sinifsinif: benimde aynı senin gibi bünyem inatçı ne kadar uğraşsamda veremiyorum ama bu sefer kararlıyım aylar sürsede hepsinden kurtulacağım delikafadulden
meraba tatlı sekerler..nasılsınız bakalım..tesekkür ederım hepınıze gecmıs olsun dıleklerınız ıcın..gectı sayılır merak etmeyın cok kötü bısey yok allahtan...onun dısında bomba gıbıyımm:)))))))))
ooo karar vermişin süper bende karar veriodum ama kiloyu veremiodum çok yiyen biride değilim normalde ama kilo almaya alıomda bi türlü veremiodum kasım aralıktan beri işi sıkmaya çalışıom olmadı tabe düzenli spor yapıp diyette yaptım gene olmadı kilo veremiodum inceleiodum uyuz oldum bu duruma en sonda atrık tak dedi gittim hap aldım onun sayesinde kısa sürede verdim inşallah geri almam bundan sonra arada şok diyet yapar olayı kurttarırım diorum hedef kiloya düştükten sonra tabe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?