merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum ama 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Bu yüzden yediklerimi pek fazlada kısmak istemiyorum ama hamileliğimin başındaki kiloma dönmeyi çok istiyorum. Benimde kilom 72 kg. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
gecmıs olsun...ıyı geceler...
tamam canım araştırırım çok teşekkürler
taşlık ne olakii?
ilk defa duydum
geçmiş olsun canım
günaydın
nasıl geçti haftasonu?
cok sagolun kizlar sormayin ya cok zorGecmis olsun canim ya cocuklarin hastaligi da ayri bi zor oluyor
Arkadaşlar merhaba ben hem yeni üyeyim hemde konuya yeni dahil oldum şuanda 73.2 kiloyum evleneli 2 .5 yıl kadar oldu ama ben tam 20 kilo aldım artık dışarı çıkmaktan olmayan kıyafetlerimden utanır oldum bende desteğinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim
hosgeldiniz kizlarbende 71 kgyumm 5 .5 aylık kıızım var. 67 hamıle kaldım 87 doguma gırdım.. normal dogum yaptıgım ıcınmı bılmıyorumm 11 kg eve geldıgımde gıtmıstı.. derken 1 ay kan ılacı kullandım 68 oldum.. sonraa ıstahım acıldı 3 kggerı aldım.. sımdı hedefım 6o olabılmekk. bu grupta haftalıkmı tartılma oluo bılgı verebılırmısınızzz lutfenn :26::26::26:
canim hosgeldin..selam kızlar
1,5 ay oldu kk ya girmeyeli...diyet modunda değildim çünkü...hal böyle olunca ne yazmak nede yazılanları okuyupta yorumlamak bile zor gelmeye baslamıstı..kılo verenler oldukca ben nıye yapamıyorum dıye dıye kendıme yuklendım..kıskandım ama bu surec zarfındada hep yedim...
bu 1,5 ay da neler oldu kac kılo aldım...kısaca bır anlatayım....
belkı hatırlıyorsunuz dur.şirket iflasından sonra bir muddet cocuga bakmak ıcın calısmadım...ondan sonra işsizlik maaşı bitince iş aramaya basladım cunku ev almıstık kredı oduyorduk ve esımın maası yetmemeye baslamıştı....yaklasık 5 aydan berı iş arıyorum...durum boyleyken eşimde yeni girdiği işten çıkarılınca sanırım depresyona gırdım....izmir bana dar gelmeye baslamıstı.evlılığımızde kavgalar huzursuzluklar olmadı da hep suskunluklar olmaya başladı.nasıl yapıcaz elde avuçtada yok ev alırken hepsını sattık...calısmaya baslarsam cocugu krese verecek ne para nede bakacak kımse var.....nasıl yapalım nasıl yapalım derken balıkesrıre aılemın yanına gıdelım dıye karar aldık.cunku bızı ızmıre baglayan kımse yok akraba yok eşımın aılesının evı var ama ben evlendıgımden berı trabzondalar. hoş cocugun dogumuna bıle gelmedılerde.neyse....evı bir arkadaşa kıraya verdık ama bır odada esyalarımız paketlı halde duruyor.bızse aılemın yanında kalıyoruz.esım iş buldu şimdi bende iş bulursam annemlere yakın bir ev tutup toparlanacagız.depresyon diz boyu anlayacağınız..bu arada tüm bunlar olurken ben hep yemeye devam edıyordum ki bu sabah eşim gıdık sarkmıs diyene kadar.kahvaltıyı etmiş bulunmaktayım ama hiçbir şey için geç değil diye dusunuyorum.cunku eger yemeye devam edersem yazında kıyafet bulamamktan şikayet edip mutsuz olacagım..
durum bu...yüce rabbim herkesi birşeylerle sınıyor.kimini hastalıkla kimini huzursuzlukla kiminide parasızlıkla.....umarım bu sıkıntılı günleri atlatıp bir an önce toparlanmaya başlarız...çünkü ben çok cabuk demorilize olan bir insanım hemen anında dunyam yıkılır ve bır olayda hep durumun en kotusunu dusunurum yapım bu...bu durma engel olamıyorum.psıkologa gıtmem gerek ama ayırak butçe yok...para olmadıgı ıcınde zaten bırsey alamıorsun ama guven problemıde ortadan kalkıyor.bırde iş arama sureci uzadıkça kendime olan guvenımde azalmayabaşladı...offfffffffff neyse içim şişti.....buraya geldım biryerden baslamam gerek buda sanırım kendıme bıraz cekı duzen vermekten gecıyor...bu arada bu sabah tartı tok karnına sen 66,3 olmuşsun dedı 2 kılo almısım yanı....
Geçmişe baktım da alıntılayamayacağım kızlar..
Ofis gene buz gibi... Bırakın su içmeyii wc e bile gidemiyorum donmaktan..
Elim kalıp gibi oldu şimdi sıcak bişi ısıttım da bardakla ısıttım elimi..
Urke canımmm geri gelmene sevindim.. İnşaallah problemlerin teker teker hallolur. Mali sıkıntı olsa da Allah sağlık, bela vermesin canım benim.. Tok tartılmışsın zaten 2 kilo değildir tam aldıgın.Hoşgeldin tekrar..
Balkaymakkk neler yedim neler haftasonu.
Zerra ablaa sende hosgeldin tekrar
Nesliiii 2 kilo verdin 3 kilo aldın mııı geneee
Hasrettt oje dökülmesi kadar kötü bişi yokkk.Geçen yaz bende erken cıkayım derken kırmızı ojemi banyoda düşüp kırmıştım..
Banyo dolabı, klozet takımı, çamaşır makinası, düzleştiricim falan hep kırmızı oje olmuştu..
Çıkarabilmene sevindimm ben cifle temizlemiştim.
Minee sana gene kolay gelsin çok kaçırma madem misafirlerin var hizmet et yeme
Gulanne ilk bildirim sanıyorm eski listeye bakarak yapmıştım orda yoktun..
Liste altına yazmışım tekrar bi bakarsın bu haftada bildirim yaparsan listede olacaksın.
herkese iyi bir hafta dilerim öncelikle:)
Ben bitkisel bir ekgıdayla zayıflama mutluluğuna nail oluyorum bana da yer var mı ki aranızdamisafir olarak okuyup motive oluyodummm bi yazsam dedimm:) 21 yaşındayım bir öğün normal istediğimi abartıya kaçmadan yiyorum 89,3 ile başladım şuan 77,3 ü gördüm :) beni de alır mısınız ki aranıza?
hosgeldiniizselam kızlar.benide aranıza alırsanız sevinirim 26 yaşındayım boyum 164..5 aylık bi oğlum 3,5 yaşında bi kızım varoğlum ek gıdalara başladı. bende ağır olmaması kaydıyla sağlıklı beslenmeye karar verdim..çünki sütüm azalsın istemiyorum 2 yıl önce bu topicte tam 17 kilo vermiştim yine vericem..harika bi muhabbet vardı bu topicte.umarım yine öyledir.70.6 kiloyum ve 56 kilo olmam lazım..dikkat etmezsem kendime çok fena kilo almaya meyilliyim.:26:.yardımcı olalım olur mu
canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahhhIyi günler.Bol eksili haftalar kızlar.10 günde akşamları kurt gibi acıkmaklarımın sebebı belli oldu bebish bekliyormuşumAmma karar verdim sıkı olmasa bile diyete ve spora devam .İnşallah doğuma 66 kilo ile giririm
Bu sabah uykudan uyanır uyanmaz 2 bardak su içdim +3 kivi yedim ..
Sonra 45 dakika 4.5 km hızla yürüdüm
Ara öyün olarak 2 tatlı kaşığı yoğur ve 4 tatlı kaşlığı müslü
Öylen 30 qr yağsız tuzlu balık ve 1 sosis(70) qr kadar yedim(canım çok çekdi)
7 den sonra yemek yok .Akşak yorqun olmazsam 45 dakika yürürüm yine :18::18::18:
selam kızlarrr..
ben de menülerimi yazayım hep birlikte zayıflayalım:)))
topiğinizi beğendim şu kural bu kural diye şeyler yok
eskiden olsa 24 saat aç kalır inat edip zayıflardım
ama şimdi o direncim yok ne yazık ki
geçen hafta çok hastaydım 73 den 70 kg düşmüştüm
bu hafta toparladım tabii kilolarımı da
dezavantajı avantaja dönüştüremedim
cumaları puccaya bildirim yapılıyormuş
hosgeldiniizMerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum ama 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Bu yüzden yediklerimi pek fazlada kısmak istemiyorum ama hamileliğimin başındaki kiloma dönmeyi çok istiyorum. Benimde kilom 72 kg. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
cok sagol canim insallah :26:çok uzuldum...umarım en yakın zamanda ıyılesır
iyi akşamlar kısçeler
Ben bugünde yedim ne bulduysam götürdüm
moralimde bozuk olduğunda yemeye sararım
ne güzel geçen hafta 2kg vermiştim
şimdi ondan eser kalcağını sanmıyorum
yeni gelen kısçeler hoşgeldiniz aramıza
urke sende hoşgeldin canım tekrardan aramıza sıkıntılarını okudum allah kolaylık versin umarım kısa sürede toparlanırsınız
üzülme tatlım her sıkıntının her kederin ardından mutlaka ferahlık gelir.
Dilek malesef 2 kg verip 3 kg alıcakmışım gibi yiyorum
Mine tekrardan diyete dönmene sevindim salınca çok fazla alıyoruz
Hasret ojeyi silerkende büyük bir efor sarfetmişsindir canım iyi kalori yakmışsındır
iyi tarafından düşünelim dimi
öff tek tek alıntıladım atladıklarımda oldu kızlar
bu satte kadar hep yedim hemde çok
kısa sürede moralim yerine gelirse umarım düzene girerim
Saol canım .Amin.canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahhhbence cokta skima kendini tadini cikar
Saol canım.İnşallah Tanrım isteyen her kese kısmet etsin....ayy cnm tebrik ederim Allah tamamına erdirsinbol bol balık ve ceviz ye..
cok sıkı diyet yapma amann
selam canlarım
sınıftan bi arkadaşımla diyete başladık bugün
normal halime göre daha dikkatliydim
sabah:
1 kase yulaf ezmesi-süt
ara:
1 tane napoliten çikolata(kutuda 8 tane var ben 1 tane yedim)
öğlen:
1 bardak çorba
1 kase yoğurt
akşam:
1.5 kase mercimek çorbası
pancar kavurması-yoğurt karışımı yapmıştım ne kadar yedim bilmiyorum
patlıcan közlemeli kavurmalı bi yemek yaptım ondan da ne kadar yedim bilmiyorum
bu kadar..
bundan sonra da bir şey yemeyi düşünmüyorum
akşam yemeğimin ölçüleri yok ama aşırı da yemedim..
kızlar da kuşbaşılı yemek tarifi istemişler. geç kalmışım ama bizim kızlar bugün yaptığım yemeği beğendiler
bence bir dahaki sefere deneyebilirsiniz
anlatayım..
patlıcanları fırında közledim
soydum ve biraz tuz ekledim
borcamın altına koydum
bi tencerede eti kavurdum önce yağsız suyunu çekene kadar sonra da yağ ve soğan ekleyip kavurdum
ardından biraz şalça ekledim sonra da şişe domatesi vardı ondan koydum
nane-karabiber-kekik-pul biber-kimyon ekledim
bunu da patlıcanın üzerine yaydım.. ortadan yedik güzeldi..
hoşgeldin canım sen bugünü kurtarmışın
ben bugünde devam ettim yemeye
halada yiyorum neyin hırsıysa
patlıcan közlemeli yemeğinde çok güzelmiş
eminim afiyet olmuştur
eline sağlık canım
iyi aksamlaar :105:
cooook yorgunum ve kafam kazan gibii :26:
kizim gece cok ateslendi
sabah solugu dr.da aldik ..
sonra ise gittimacayip yorgunum yani anliyacaginiz :26:
amannn su cocuklar hasta olmasin ya icim sizladi bütün gece vallahi ...
nede guzel anlatmıssın valla
canım cektı
arkadasınla baslamanda ıyı olmus daha dıkkatlı olursun
evet döndüm ama düzeni oturtmam sürer dahaiyi akşamlar kısçeler
ben bugünde yedim ne bulduysam götürdüm
moralimde bozuk olduğunda yemeye sararım
ne güzel geçen hafta 2kg vermiştim
şimdi ondan eser kalcağını sanmıyorum
yeni gelen kısçeler hoşgeldiniz aramıza
urke sende hoşgeldin canım tekrardan aramıza sıkıntılarını okudum Allah kolaylık versin umarım kısa sürede toparlanırsınız
üzülme tatlım her sıkıntının her kederin ardından mutlaka ferahlık gelir.
dilek malesef 2 kg verip 3 kg alıcakmışım gibi yiyorum
mine tekrardan diyete dönmene sevindim salınca çok fazla alıyoruz
hasret ojeyi silerkende büyük bir efor sarfetmişsindir canım iyi kalori yakmışsındır
iyi tarafından düşünelim dimi
Öff tek tek alıntıladım atladıklarımda oldu kızlar
bu satte kadar hep yedim hemde çok
kısa sürede moralim yerine gelirse umarım düzene girerim
benim gözümden kaçmışhoşbulduuuum teşekkür ederim ..bi şey itiraf etmem lazım iki yıl önce bu grup zımba gibiydi..benide aranıza alın dediğimde kaç kişi açmıştı kollarını şimdi bi tek siz cevapladınızyönetici kim bildirimler hala cuma mı acaba?
tarif güzelmiş eline sağlık canımselam canlarım
sınıftan bi arkadaşımla diyete başladık bugün
normal halime göre daha dikkatliydim
sabah:
1 kase yulaf ezmesi-süt
ara:
1 tane napoliten çikolata(kutuda 8 tane var ben 1 tane yedim)
öğlen:
1 bardak çorba
1 kase yoğurt
akşam:
1.5 kase mercimek çorbası
pancar kavurması-yoğurt karışımı yapmıştım ne kadar yedim bilmiyorum
patlıcan közlemeli kavurmalı bi yemek yaptım ondan da ne kadar yedim bilmiyorum
bu kadar..
bundan sonra da bir şey yemeyi düşünmüyorum
akşam yemeğimin ölçüleri yok ama aşırı da yemedim..
kızlar da kuşbaşılı yemek tarifi istemişler. geç kalmışım ama bizim kızlar bugün yaptığım yemeği beğendiler
bence bir dahaki sefere deneyebilirsiniz
anlatayım..
patlıcanları fırında közledim
soydum ve biraz tuz ekledim
borcamın altına koydum
bi tencerede eti kavurdum önce yağsız suyunu çekene kadar sonra da yağ ve soğan ekleyip kavurdum
ardından biraz şalça ekledim sonra da şişe domatesi vardı ondan koydum
nane-karabiber-kekik-pul biber-kimyon ekledim
bunu da patlıcanın üzerine yaydım.. ortadan yedik güzeldi..
geçmiş olsun canımiyi aksamlaar :105:
cooook yorgunum ve kafam kazan gibii :26:
kizim gece cok ateslendi
sabah solugu dr.da aldik ..
sonra ise gittimacayip yorgunum yani anliyacaginiz :26:
amannn su cocuklar hasta olmasin ya icim sizladi bütün gece vallahi ...
seni en iyi anneler anlarcok sagolun kizlar sormayin ya cok zor
tebrikleeeeerkızlar bugun ıtıbarıyle 66.6 kıloyum :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selam kızlaaarrrr napmışsınız böyle bir sürü sayfa ilerlemişyüzeysel okudum biraz.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
bugün dehşet bi gündü.eşim evdeydi alışverişe gittik. kaç aydır istiyordum tantuni yiyelim diye, ha bugün ha yarın derken unuttuk gitti,,, derkeeennn herifin bugün tantuni yedireceği tuttu yedim valla hemde yarım ekmek:26: . birde 1 sene öncesinden künefe sözü vardı bana onuda yedirtti kaç günlük emeğim zayi oldu yaaa. gelince 600 ip atladım umarım büyük kısmını karşılamıştır erimesi gerekenin. yarın ceza olarak sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyecem ​ahh nefsim ahhhhhh
Günaydın kızlar
Beklenen son... Grip oldum hava hala buz gibi..
Günaydın canım,Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?