70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Edip akbayramınıydı bir parçası vardı
Olanlar olmuşşşşşşş
Olanlar olmuşşşş

ufufuuuuuuu ne oldu sana böyle kısçem daha yolun başındasın
ne güzel gidiyorduın
nazarlarmı değduuuuuu sağaaaaaa kısçem

ben çok yiyorum ufff regldenmiki acaba
daha haftaya çok var ama işte iştah çok açık durumda

ne pinti bir işyeri orası insanları hastamı edicekler
dikkat et kendine bol ceeeeeeeeeeee iç tamam mı

dünkü menüne ohh nekaaa iyi gidiyor derken akşamı görünce gözleim pörtleedi
gülannem kendine gel yazı unutuyorsun
o güzel cicili bicili kıyafetleri
insanların sana bakış açılarını

günaydın kızlar....
keyifler iyidir umarım...
bende işler yoğun diyet de güme gidiyor
iki gündür dikkat ediyorum ama tartıda henüz değişen bişey yok..
günaydın
günaydın canım menün güzelmiş

gunaydinlar kizlar nasil gidiyor maratonnn
ictinizmi sularinizi hadi icmeyenler unutanlar icin bakim getirmeyin beni oraya
günaydın canım benim suyum yanımda çayımlka birlikte
günaydın kızlarrrr nasılsınız? güne telefonumu kaybederek başladım. büyük çabalar sonucu kötü yollara düşmeden bulduk şükür :) birazdanda kahvaltı yapacam

Akşama kadan güzelldeee 1 pizza derken? 1 dilim mi? 1 orta boy mu?
hık mık
ne desem bilemedim şimdi
:18::18::18::18:
geçmiş olsun canım
izin al git bence fena olursun yoksa
aksam vurmusundibine tatlilar pizalar ucusmus

Günaydın güzel kısçelr nasısınız
bugün hava herzamanki gibi soğuk ve yağışlı
peffff
kahverengi alıntılamışım ama yorum yapmayı unutmuşum kısçem
teleini bulduğuna sevindim

selam kızlar
nabersiniz?
kabak yemeğimi aldım geldim okula
yiyorum hatta şuan
yanında yoğurdum var
aşağıda çorba varsa onuda götürcem mideye
akşamada kabak yiycem
dün anneme yaptırmıştım pizza yiyince kaldı
öyle işte
1de toplantı var 3-4 saat sürermiş
yandık :18:

kızlar bitki çayları denemelerime yenisi ekledim. apartmandakileri çağırdık akşam kekin yanına denettik ve olumlu sonuç aldık =)

yarım ayva kabukları ile küp küp soydum, elma kabukları, çubuk tarçın, 2 karanfil, zencefil 1 tane, kuşburnu 1 sap kadar, 5-6 yaprak ıhlamur, 1 çay kaşığı melisa, 1 çay kaşığı anason

ayva, zencefil ,tarcın ,elma bunları soğuk suya koyup suyla birlikte kaynattım kaynadıktan sonra içerisine diğer kalan malzemeleri attım 5 dakika dinlendi sonra süzüp iyice afiyetle içtik. bu arada süzdüğünüz çayı atmayın hemen bir kaç sefer daha çıkıyor sıcak su dökünce üzerine. bu koyduğum malzemeler ile 3 orta boy çay fincanına servis yaptık.

tatlı isteyenler içine bal atabilir.

ekşi sevenler ayvaların yanına portakal kabukları da koyabilir ya da limon sıkabilir çaya.

afiyetolsun

kızlar beni furun ama beni onlara vermeyin (kg):18:cıss yaptım çok cıss yaptım dayanamadım dayanamadım
bir açma iki dilim bisküvi pastası yedim kahvaltı yapmamıştım hastahaneye gidince gelincede komşu kısçem çağırdı bırakmadı gel bi çay iç ısın dedi malum istanbul buz gibi bi gittimki ne.........:84:aaaaaaaaaaa dayanamadım işte yaaaaaa!ama son son artıkın yavukluma söz verdim ,çünkü kalpde korkutuyo şimdi karaciğerde tiktak ediyo ara ara haklı olarak korkuyo ki bu halimle erkek olsam ben sevmem beni yalanda diil adam beğenmesede sözüm olmaz ama evvelinde sağlığımı düşünüyo biliyorum iki gece evvel bi nefes alamadım bi sarıldı bana sana sakın bişey olmasın sen ve kızım benim hayat sebebimsiniz dedi

Vayy düzgün beslenmeye başladın herhaldee akşamaa insaallah bozmazsın..
Cuma'ya son 2 gün.

peffff

Off pötüşşş havaa çok soğuk.
Güneş çıksa da keyfimiz yerine gelse..

hık mık
ne desem bilemedim şimdi
:18::18::18::18:

geçmiş olsun canım
izin al git bence fena olursun yoksa

Cevabımı aldım ben.

11 buçuktan sonra açtılar.. Portakal yedim deminn dee yatmadan gecmicek sanırım.

tek tek alıntı yapamadım
hastalara şifalar diliyorum
bebek bekleyenler varmış onlarada rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin
yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler

Sağolasınn ablammm

günaydın kızlarrrr nasılsınız? güne telefonumu kaybederek başladım. büyük çabalar sonucu kötü yollara düşmeden bulduk şükür :) birazdanda kahvaltı yapacam

Telefonunu bulduguna sevindim o nasıl acıdır iyi bilirim

gunaydinlar kizlar nasil gidiyor maratonnn
ictinizmi sularinizi hadi icmeyenler unutanlar icin bakim getirmeyin beni oraya

Pikiiii
Soğuktan su bile içemio insan yaa

Diyet yaparken az yemek veya çok yemek mühim değil önemli olan sindirim sistemi calıstıracak seyler yemen.:26:
Yarım simit 150 cal falan eder ama diyette sana bi fayda sağlamaz ki:26:

Canım geçmiş olsun.Saol İnşalllah Tanrım her kese istediyi zamanda bebiş kısmet etsin...

İyi ve bol eksili günler hepimize....Dünkü menüm 3 ceviz +4 kaysı kurusu4 tatlı kaşığı yoğurt+2 tatlı k yulaf kepeyi+3 tatlı k.müslü+1 tatlı.k ketan tohumu öYLEN yemeyine 4 kaşık yağsız bamya yemeyi +8 tane etli lahana sarması çok az zeytin yağında pişmiş Yanında 2 salatalık turşusu 2 tatlı kaşığı süzme yoğurt 4 tatlı kaşığı diyet yoğurt 1 de yeşil çayAkşam yemeyi 1 porsiyon etli yaprak dolması ve 400 ml az yağlı kefir (160 kal ediyor kefir)Spor olarak 1 saat 5km hızla yürümek Bu sabah 4 günü 2 bardak suyla başladım Kahvaltı olarak 2 ceviz +kaysı Öylen yemeyi 300 -400 qe hindi ve 200 ml kefir Akşama iki kivi +1 yeşil elma ve 200 ml kefir olacak Sopr olarak 30 dakika 5 km hızla yürüdüm Akşam sporu olarak dışarıda 1-2 saat yürümek düşünüyorum Kızlar bu arada kalori hesabı yapıyorum dün yemekle 1500 kalori aldım sporla 240 kalori verdim ve sabah eksı evezine artı gördüm yam 500 qr.Bügünkü menüm 1200 kalori tutuyor ve sporum 354 .Yarında artı görürsem burda bi sorun var demek...

günaydın gözün aydın..

Teşekkür ederim canım

peffff

gergin bir sabah sonra iyiyim şahsen canım :))) okulda düşürmüştüm. sınıflara sordurduk kızımın öğretmeniyle ses çıkmadı.öğretmenin öğrenci istihbaratları haber verdide öyle bulduk8. sınıf çocuğun biri bulmuş. Akıllıymış savcılığa verirlerse diye kartıda bataryayıda çıkarmış ama saklayamadı tabi. Allah hayırlı evlat versin herkese. keşke gereken terbiyeyi almış olsaydıda, bulur bulmaz öğretmenlere bildirseydi ders olmuştur onada umarım. birdaha her bulduğunu cebe indirmez

slm kızlar dünden beri hastayım. çok fena grip oldum elimi bile oynatmaya halim yok. 2 gündür diyete uyamadım hoş pazartesi yeni başlamıştım:) salı günü son buldu sürekli meyve yiyorum ve ıvır zıvır. bir an önce iyileşirim inşllh.

menüm
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 tane üçgen peynir
1 küçük domates
1 fincan çay

ara

2 adet kuru kayısı
az şekerli t.kahvesi

öğlen
1 bardak çabuk çorba

ara
1 yeşil elma

akşam
yine çorba çünkü canım başka bişey istemiyor :2:

bazen insan aynaya bakınca böyle vahşice şeyler düşünmüyo değil.ama unutmayalım hızlı giden hızlı gelir

ben 70 kg 4 ayda 16 kilo vermek istiyorum benide katarmısınız aranıza
hoşgeldin aramıza ....

kızlar pilates yapan var mı aranızda gerçekten kilo vermesende daha ince görünüyor musun eğer yapanlar varsa tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi
pilates ben yaptım 6 ay kadar ondan sonra sehır degısıklıgınden bıraktım..ama tavsıye edıyorum şiddetle harika ince gösterıyor.kılo verdırmıyor ama sıkılastırıyor....denemelisin...

1 adet pizzaaaa.....

çok geçmiş olsun canım ya rapor falan al birkaçgun ..evde olmak iyi gelecektir.....

günaydın kızlar....
keyifler iyidir umarım...
bende işler yoğun diyet de güme gidiyor
iki gündür dikkat ediyorum ama tartıda henüz değişen bişey yok..

yemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok geçmiş olsun acil şifalar ...

yaptığım cıssslara çookça ağladıktan sonra bugün hiiç bişi yemedim yememeyede kararlıyım sadece sıvı tüketip bir iç temizliği yapciiim artıkın yarı hiiç bişi olmamış gibi devam ediciiiiim ne düşünüorsunuz?olar mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…