70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende denemiştim nesfiti bi kase yedim, sonra bi kase daha , bi kase daha derken baktım frenleyemiyorum almadım bidaha acayip hoşuma gitti 1 paketi aynı gün bitirdim

kabuskayı nasıl yapıyorsunuz? hiç yapmadım şimdiye kadar. lahanayı hep sararız biz.

bende denemiştim nesfiti bi kase yedim, sonra bi kase daha , bi kase daha derken baktım frenleyemiyorum almadım bidaha acayip hoşuma gitti 1 paketi aynı gün bitirdim
Canım,bene o kadar lezzetli gelmedi..Yedikce yiyesim gelmiyor amma tok tutuyor bu kesin.Sen neli olanını almıştın?Men çikolatalısın aldım.Bu bitsin meyvelisin deneyeceyim.Bence 1 kutu beni 4-5 gün görür...

annaaaaaaaaaaaaa
bir süre alıntı yaptım hepici kayboldu
hatırladıklarımı yazayım bendaaaaa
hasta olanlara allahha acil şifalar versın bu arada topikğe hastalık bulaştı dirençler düştü.
minecim benımde aynı sabah öğle akşam normal ama ondan sonra abur cubur tutamıyorum bır turlu kendımı ......nasıl olucak diyet işi bilmem yaa fit girelim derken tombul tombul gireceğiz birda ramazan gelecek ben ramazan ayında cok kılo alıyorum...öküz gibi yiyiorum resmen..offffffffff bi çare bulmak lazım ...aslında çalışmaya başlasam elımı ayağımı kesıcem mutfaktan sıkıntıdan işsizlikten yemeğe vurdum resmen.........
hasret menu guzel ...kıskandım vallaaa...

bu arada selam vermeden dan dıye muhabbete gırdım..hepinize tunaydın hayırlı gunler olsun..
aksam boynum tutulmuş fena haldeyım ne saga ne sola cevırebılıyorum..
..neyseee şimdide bıraz markofoniye ve trendyola gıreyım ..hoş sadece parasızlıktan almıyor bakıyorum bırde bazen sepete ekleyıpp ekleyıppp alıyormus gıbı yapıyorum nasıl bır tatminse artık çözemedim...yoksa kafayımı yedim.........

hepınızı optum by by...

canım sen gebeş deilmisin şaka bi yana daha sağlıklı beslenmelisin bence

sabah
1 simit
1çay kaşıgı bal
1 çay kaşıgı krema
1 çay kaşıgı krem peynır
1 bardak sekersız cay

ara (yok gec kahvaltı yaptım cunku)
1 fıncan sekersız sutlu nescafe

öğle
1/2 uno denge ekmeği
6yk kıy.karnıbahar
salata
4yk.yoğurt

ara
1 cevız yada 1 adet elma

aksam
6 yk.kıy.karnıbahar
4yk.yoğurt
salata

ilaveler:2lt.su,1 fıncan form cayı belkı 1 fıncanda nescafe...

işte akşama kadar uygulamayı planladıgım menum..öğlene kadar sorun yokru bırazda kahvaltıda kacırdım ama aksama kadar umarım aşırıya kacmam

Canım,bene o kadar lezzetli gelmedi..Yedikce yiyesim gelmiyor amma tok tutuyor bu kesin.Sen neli olanını almıştın?Men çikolatalısın aldım.Bu bitsin meyvelisin deneyeceyim.Bence 1 kutu beni 4-5 gün görür...

çikolatalıydı benimkide bilmiyorum tutamamıştım kendimi iş amacından çıkınca almadım bi daha

Canım,spor yapıyormusun ???

arkadaşlar bende uzun zamandır diyet yapıp veremiyordum.ama artık kararlıyım.çünkü KİLOLU olmaktan bıktım.beni de grubunuza alırmısınız lütfen

Selam kızlar
Bugün işe gidemedim. Dün çok kötüydüm zaten eve geldim burnum kanadı bayaa..
Sabahta başağrısı ve boğaz ağrısı olunca gitmedim bende..
Dr a gittim bi ton ilaç verdi..
Kendinize iyi bakın.

kabuskayı nasıl yapıyorsunuz? hiç yapmadım şimdiye kadar. lahanayı hep sararız biz.
ben etlı yaptım guzel oldu nette de yazıyor canım tarıf

gecmıs olsun canım benım
en kısa surede duzelırsın ıns

Canım,spor yapıyormusun ???

onceden yapıyordum ama diyete ara verınce oda kaldı şimdilerde ise bir dıyet işine motıve olayım başlamayı dusunuyorum birde havalar soguk olunca ınsanın çıkası gelmiyor evden

arkadaşlar bende uzun zamandır diyet yapıp veremiyordum.ama artık kararlıyım.çünkü KİLOLU olmaktan bıktım.beni de grubunuza alırmısınız lütfen

hoşgeldin hemen yeşil cayını al gel katıl muhabbete..

çok çok geçmiş olsun...ama evde çizgi film ızlemenınde keyfı bir başka oluyor minik adamlarla ....bizimde bir tetemiz var çok sevılıyor teteler çok .............tadını cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…