70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 61,9 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
gelen:700 gr.
toplamda giden :200 gr.
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:

Beni uzdu bile. +1000 ettimi bi kilo.
Gerci normal diyete ara verdim
Yaklasik bi hafta spor da yapmadim. Bi kiloyla kirtardik neyseki

Günaydın kızlarr,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 61,9 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
gelen:700 gr.
toplamda giden :200 gr.
hedef kilo : 55 kg

hehe topik dokuluyor bu hafta uzulmeyin kizlar bende sizdenim

mesela meyve kurularının da miktarı var benim kilomda olanlar için söylüyorum :) 72 küsür kiloyum bu arada,ara öğün olarak 4 kayısı kurusu içine ceviz konmuş halde veya 1 avuç üzüm kiraz kurusu yiyebiliyorum keçi boynuzunu denemedim...bunlar yerine 2 tane meyve de yiyebiliyorum ama bu hafta nedense kilo veremedim yerimde sayıyorum

günaydın kızlar,

kilo bildirimi;
başlangıç 84.5
geçen hafta:82.8
bu hafta 81.5
qiden 1300
toplamda qiden 3000
topiğin en şişkosu olarak verdiğim kiloyu beğenmediğimi öncelikle belirtmeliyim,gerçe regl günüme 3 gün kaldı ama şimdiye kadar hiç diyet yapmamıştım daha fazla vermem gerekir diye düşünüyorum, ama sabır ve irade lazım oda nerdeee,sanırım yıllardır bu halde olduğum gerçeğini unutuyorum

belli yeme düzenine alıştınız mı ,baltalayanlar da olmayınca veriyorsunuz ...verdikçe verdiğiniz kilolar hoşunuza gidiyor ama önce hayır demeyi öğrenelim:) mesela pilav istermisin hayır ,tatlı hayır,unlu mamul hayır,kızartma hayır,patates hayır....:)

gunaydinlar kizlar ben regl olacam acayip sis im ama regl ile dikat etmeye calisacam kendime gelmeliyim bir ayda 4 kilo verdim amasonrasi gelmedi iiki haftadir ayni yerde gidip geliyorum bugunden itibaer menulerimi yeniden paylasacam birde hedef koyacam haftaya hedefim duz74 olmak umrim hersey yolunda gider

supersin tebrikler

kilo bildirimi
baslangic: 80
gec haf: 775.4
bu haf: 75.9
gelen:500
top gid:4.1
hedef:65

Ben de aynı canım,reglim gelmedi şişkinliğim var maalesef.:18::18:

haklısın canım, sen kaç yaşındasın kaç kilosun

günayddın canım çok teşekkürler öncelikle
seninde reglin yaklaşmış o yüzden artıdasın sıkma canını,hep beraber vercez inş.

32 yaş 72 kiloyum ...65 e gelmek istiyorum eski pantolonlarım beni bekliyor... ben de hasretle onlara bakıyorum.. o zaman kendimi toplu zannederdim şimdiki halime göre demek ki değilmişim:)

günaydın kızlarr saçmasapan bi haftadan (regl+grip) sonra o kadar balla zancefil yememe akşamları çereze gömülmeme ve dün akşam dışarda tıka basa yememe su içemememe rağmen neyseki artım yok umarım bu hafta daha hırslı ve iradeli olup vermeye devam ederim yoksa hep bu kilolarda takılırım :78:

başlangıç 73
geçen hafta 70,8
bu hafta 70,8
gelen -giden 0
toplam giden 2,2
hedef 60

günaydiiiin
hayirli cumalaarr
dulariniza benide ekleyiiin
güzel bir gün olsun insallahh
kilo veren kizlariiiii
veremeyenleri insallahhh haftaya
alanlar az yiyin diyooooomm
gelelim banaa -300 eh iste regl sonrasi cok az bence

ben de regl öncesiyim acaip şişlik var bu arada diyetle birlikte spor yapanınız var mı ben yapamıyorum üşeniyorum sanırım yapsam daha çok kilo veririm ama arada 5-10 dk yürüyüş yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…