70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar maalesef +1.3 kg dayım regl oldum iştahım arttı sonucu +1.3kg oldu

Canım üzülme,ödemdir o, tvde regl günlerinde iştah patlamaları için sabahları 1 yada 2 yumurta yenmesinin yeme krizlerini önlediğini duymuştum,moralini yüksek tut,yazı düşün giyeceğin cicileri düşün :119:

benimde reglim yaklaştı:18:

inşallah ödemdir canım yoksa moralim epey bozuldu

Evet canım gebeyim.Şimdi 73.5 kiloyum böyle giderse 36 hafta sonra 93 kilo olurum onun üçün dikkat etmeye çalışıyorum

diyetisyene gidip hamileyken uygulayabileceğin bir diyet alabilirsin canım. bende bebek düşünüyorum tedavi olmam gerekiyor. 1 ay daha durup kilomu verip sonra tedaviye gideceğim. hamile kalırsamda ona göre diyet alcam. aksine bişey olmazsa tabi

Sabahları süt yerine yeşil çayla daha iyi gider bence.Yarından çayla denerim

millet bu yeşil çayı nasıl severek içiyo anlamıyorum kaç aydır içiyorum ama bir günde suratımı ekşitmeden içtiğimi bilmem. kalmamıştı dün aldı eşim biraz sonra içeceğim bende.limonsuz içemiyorum

arkadaşlar bende uzun zamandır diyet yapıp veremiyordum.ama artık kararlıyım.çünkü KİLOLU olmaktan bıktım.beni de grubunuza alırmısınız lütfen
hoşgeldin aramıza canım

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda kendine dikkat et canım

Evet canım gebeyim.Şimdi 73.5 kiloyum böyle giderse 36 hafta sonra 93 kilo olurum onun üçün dikkat etmeye çalışıyorum

anlıyorum canım ben hiç gebelik yaşamadım ama bebek için sağlıklı beslenilmesi gerektiğini düşünüyorum sağlıklı ama az yersende kilo almazsın çok

canım çoooook geçmiş olsun bende hastayım yeni toparlıyorum sinir bozucu :2:

kızlar maalesef +1.3 kg dayım regl oldum iştahım arttı sonucu +1.3kg oldu

Baharcım ortim seni çoook özledim nasılsın?ben +1.3kg dayım,sen de durumlar nasıl?

canım bende seni özledim hastalık +regl birleşti ilaç kullanınca regl yarıda kesildi bilmiyorum bi tuhaf durumlardayım tartı çok oynuyo bu aralar bakalım yarın görcez ama artı olcam sanırım :78:

diyetisyene kilo alarak döndüğümde bana önerdiği şuydu ,2,5 lt suyunu iç , bu hafta 5 gün sebze yemeni istiyorum ,1 gün balık,1 gün tavuk yiyebilirsin

canım benim de bu hafta öyle kötü geçti maalesef yarın göreceğiz ama ben çok artıdayım bugün ki sonuca göre

şekerli şeylerin yerine meyve kuruları koyuyorum kesiyor ama çikolata tarzı yemeye başlarsam tadını alıyorum sonra kaçıyor ,aklına geldiğinde şeker ihtiyacını giderecek daha masum şeyler yiyebilirsin ...

kuru kayısı ve erik kurusu ile keçi boynuzu yiyorum canım ama abarttım mı bilmiyorum

evet tatlım rahatladım şükür ama halsiz düşürdü beni bayaa
şimdi anestezi stajı yapıyoruz orda da ameliyat varken boşuz ama diğer türlü ayaktayız
hastayı bayılt ayılt filan..
ağrım da olunca yoruluyorum fazlasıyla..
geçen bize de bi hasta geldi kolundan bi test yapacaktık iz olur diye çok korktu askeriyeye gircekmiş
şaşırmıştım ben de o kadar izden nolcak diye de kabul etmiyorlarmış ilginç geldi
insan hayatta ne olacağını tamamen yönlendiremiyor ya
ben de doktor olmayı düşünmezdim hatta söylerdi bi hocamız tıp yazarsın diye
yok derdim 6 sene okunur mu hem ben kazanamam ki derdim
ama nasip olunca oluyor işte..
hiç aklımda yokken bi bakmışım yazıvermişim tercihlere
hiiiç pişman değilim ama şimdi çok seviyorum işimi..
Allah herkese hayırlısını versin inşallah
ama ilerde sizin gibi evlenip çoluk çocuğa karışınca eminim fazlasıyla zorlanacağım...

nyse rahatlamıssındır canım
belkı o kosusturmacada gıder kılolar:18::18:

çok şükür canım rahatladım
kocaman bi göbeğe sahibim gerçi şu anda ama olsun
o koşuşturmacada uyuyuveriyorum ben artık sonlara doğru dayanamayıp

canım çok geçmiş olsun :26:
dikkat et kendine.. işe gitmemişken bol bol dinlen evde toparla kendini :26:

büyük gün öncesi menüm :)

kahvaltı (10da)
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk. kaşar peyniri
4 çeri domates
1 kupa şekersiz çay
1 çay k. nutella

ara(11:30da)
1 armut
1 kepçe yoğurt

öğle(14de)

4 yemek k. ıspanak+ sarmısaklı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
yağsız,bol marul salatası

ara
limonlu yeşil çay
1 ceviz

akşam(19:30)
1 y.k ıspanak
1 kase sütlaç(şekeri çok azdı)
1 tane arası marmelatlı kuru pasta (tatlı krizi geliyorum diyoooorrrr)

birazdanda çay içeceğim

dahada birşey yemem :) iyi akşamlar herkese. yarın eksilerle burdayız inşallah

Son düzenleme:
merhabalar...bugun resmen karbonhıdrat yuklemesı yaptım.yarına yıne husran sanırımyazıyorum lısteyı
sabah
1 yumurta
6 zeytın
1 dılım ekmek
oglen
4 kaşık yogurt
1 dılım ekmek
2 kepçe mercımek corba
ara ogun
8 çöp şiş
3 dilim ekmek
akşam
salata
yeşil çay

ıyı aksamlar gelecegın zayıf hatun adayları
yarın cuma ıns ıstedıgımız rakamı goruruz tartıda ben cok hareketsızdım bu hafta
bılmıyoorum + damıyım - demı
yarında ıst.a gıdıyorum arkadasların yanına
orada ne kadar dıyetıme sadık kalabılırım onuda bılmıyorum
sukur kı arkadaslardan bı tanesıde dıyette bozmayız ben sana destek olurum dedı
bendekı durumlar boyle ıste
pazara kadar olamayacagım yanı topıkte
zaten cok da suskun topıgımız

günaydın arkadaşlar

gecen hafta:72.4
bu hafta:72.2

sadece 200 gr cık verebilmişim

bu hafta cok dikkat edemedim ev taşınma falan derken acıkınca ne bulduysam tıktım ağzıma normalde şubatı 69 la kapatmam lazımdı kaldı 1 haftam ..acaba sok diyetmi yapsam 3 günlük falan:44:

fikirlerinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…