70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kuzum bir haftadir rahatsi onddan gelemiyorum diyet devam ediyor ama yorgun veuykusuz bir hafta oldu benim icin tam duzenli olmadi bende havalar duzelse bol bol yuruyusle desteklerim

günaydın kızlar :) her geçen gün daha da alışıyorum diyet yemeklerime :) forumun da bağımlısı oldum çıkamıyorum bi türlü :) bu sabah erken kalkıp yürüyüş de yaptım çok zinde hissediyorum kendimi :) birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
sabah menümde
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
1 kase yulaf kepeği
1 fincan yeşilçay
ara
1 elma 10 badem
öğle menümde
1 kase ezo gelin çorbası
ıspanak ve yoğurt
salata var

başladığımdan beri 1 kilo vermişim bugün 3. gün bana çok gibi geldi bi anda kilo vermekten de korkuyorum sağlığım bozulmasın

slm arkadaşlar.ben kilo cetvelimi oluşturamadım.herşeyi yaptım ama kontrol panelimde imza yeri yok
bana yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim

bugun kendime ozel bir yemek yaptim kabuska gibi
bir tavuk budunu dogradim biraz kizardi tavada ustune cok az salca sogan birdis sarimsak bir kabak biraz beyaz lahana ekledim biraz su ve baharat koydum hem oglen hem aksam yerim

güzel birgün olsun insallah kizlaar

dilekim tamam :105:ama hic iyi degilim :26:

basim agriyo kizlar kisa bir bakayim dedim alintida yapamadim kusura bakmayin :26:
skin disinizi yarin tarti günü
insallah güzel sonuclar aliriz

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.ben kilo cetvelimi oluşturamadım.herşeyi yaptım ama kontrol panelimde imza yeri yok
bana yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim

kendi profiline giriyorsun orda hakimda kisminda cizelge var orayayi tikla acilan kutuya cizelgeni yapistir

tünaydın kızlarr

sen diyemiyosan biz sana dur diyelim
kolaymı veriliyo o kilolar kendine gel toparlan hemen yaza ne kaldı şurda

canım şaka bir yana tadımlık ye doyumluk yeme mesela canın çikomu istedi 1 parça at ağzına nefsin körlensin diyet yapıyorum die sıkma kendni sağlıklı besleniyorum diye düşün..bence senin diyet modunda mahrum kalıyorum yemeklerden die saldırıyo geçmiş bünye :26:
yada 1-2 gün sal sonra jübileni yapıp aramıza dön

selam cici kızlar uğrayamadım kaç gündür

Regl olmuşum bi de çok fenalardayım

sanırım yarın kilo almış bi şekilde bildirim yapıcam neyse ki listede olmicam bu hafta

Sizler nasılsınız

aay bebeğim sende mi spora başladın çok sevindim

aaay amin amin aaamiiinn

Mine dayan ve şunu düşün, eğer ben yersem yarında böyle olacağım ama kendimi tutarsam böyle olmaktan kurtulacağım, dayan bebeğim yoksa hergün bu mücadeleyi vermek zorunda kalıcaksın ve moralini bozma lütfen bence biraz psikolojik bi açlık da söz konusu :26:

merhaba kızlar
canım ne topıge gelmek ıstıyor ne dıyet yapmak ıstıyor
ne oldu bana boyle bılemıyorum
bıde ufak bır rahatsızlıgım var daha ne oldugun bılmıoruz tabıde
yarın bellı olcak ıns kotu bısey degıldır
dıkkat edın kendınıze gorusmek uzere

hasret kaç kilosun şu an kız ? :44:

ay bu regl beni mahvetti sabahtan beri gayet normal besleniyorum ama hamiş gibiyim , göbüş bağımsız hareket ediyo benden :26:

ahahhaha neyin kafasını yaşıyosa artık kız
Boyun uzadımı bari diye sorsaydın
Hey Allah'ım ne insanlar var.

benim kuzum bir haftadir rahatsi onddan gelemiyorum diyet devam ediyor ama yorgun veuykusuz bir hafta oldu benim icin tam duzenli olmadi bende havalar duzelse bol bol yuruyusle desteklerim

Geçmiş olsun canım.:26:
Nasıl peki şimdi grip falan mı oldu?

Sabah yulaf kepeği fazla olmuş sanki:26:
Bide ara da ya 1 elma ya 10 badem fazla kaçırma
Öğlende menun güzel
Topiği sevmene sevindim..

bugun kendime ozel bir yemek yaptim kabuska gibi
bir tavuk budunu dogradim biraz kizardi tavada ustune cok az salca sogan birdis sarimsak bir kabak biraz beyaz lahana ekledim biraz su ve baharat koydum hem oglen hem aksam yerim

Annemde tavuk gögsünü kuşbası dogruyo düdüklü tencerede öyle kapuska yapıyor çok güzel oluyyo
Afiyet olsun

dilekim burdamisiin ???

Geldim canım ara ara bakıyorum hayrola?

selam cici kızlar uğrayamadım kaç gündür

Regl olmuşum bi de çok fenalardayım

sanırım yarın kilo almış bi şekilde bildirim yapıcam neyse ki listede olmicam bu hafta

Sizler nasılsınız

Hoşgeldin tekrar
Bende regl başlangıcı var yarın ne çıkarsa bahtımıza artık

Hayırdır canım önemli bişey değildir insaallah:26:
Geçmiş olsun..

Sabahtan beri saglıklı beslenmeyle gitse keske o göbüş
Bende de var jöle kıvamında

yok kız normalinden 3 katı büyüdü bugün reglin ilk günü benim hep böyle :26:
Ay dilo acaba yarın tartılmasam da haftaya mı bildirim yapsam , bi de çok tatlı istiyo canım ama yemiciiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…