70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay ben yazsam mı yazmasam mı tartıyı camdan atacaktım az kalsın ama regl işte , zaten hala hamile gidibiyim, dün 1 saat plates yaptım bi de her tarafım ağrıyo

Başlangıç : 77.7
Hedef : 70

Geçen hafta 76.3 tüm anlamadım neden böyle oldu ama bunu umursamıyorum pek çünkü geçen hafta tartıldıktan sonra ki 2 gün cozutmuştum
Haydi bakalım haftaya cumaya kadar en az 76 görücem o tartıda

Günaydın brokolicim

Ben kendi adıma çok iyiyim ama şu regl bitsin artık ya :26:

Sen nasılsın ?

Kızlar bu arada 1 litre su içtim şimdiden
bende iyiyim :) ama geç kalktım bugün saatlerim şaştı :) bende regl olcam olamadım yaa göğüslerim şişti ama ne gelen var ne giden ben hala 74 kiloyum bu arada . bi de bugün sevgilimin doğum günü
pasta börek yapcam onun için bugün baya yoğun olcam :) ama buralardayım hep :) kahvaltımı yapayım da karnım acıktı valla

hadi ilk bildirim benden gelsinn

gecen hafta:72.2
bu hafta:71.5
giden :-700

1 kilo gideydi iyiydi ama olsun bunada şükür

günaydın :)

başlangıç: 92
geçen hafta (salı): 75
bu hafta (cuma): 73.8
giden: 1.2
Toplamda giden: 18.2
hedef:ilk önce 70 sonra 65

Şimdi kahvaltı vakti..
tebrikler kizlar

hadi hayirli olsun

ayyy bende yapmıştım bunları, bi aralar öküz vardı benim hayatımda kızlar bilir

Ama şimdi rahatım valla 1 hafta önceden hazırlıklara başlardım doğum günüsü için, umarım herşey güzel gider canım

gunaydin kizlar umarim hepiniz guzel kilolar vermissinizdir
benim icin baya zorlu bir haftaydi hedefim 74 tu ama olmadi artik hedef belirlemiyecem ne gitiyse
kil bil

baslangic:80
gec haf:75.9
bu haf:75
giden:900
top gid:5
hedef:65

ilk kutlayan ben olunca o bile yetiyo ilk kutladığım doğum gününde yanında değildim ve hediye alamamıştım bende hep ilk kutlayan ben olcam ayrılsak bile demiştim 3 yıldır daha bozulmadı dün gece 00,00 da kutladım çok mutlu oldu ama bugün için hazırladım bikaç süpriz inşallah çok güzel olcak

aaah aaah biz ayrıldık mayıs 3 te doğum günü arkadaş gibiyiz şimdi faceten de arada konuşuyoruz filan, ama sanırım bu sefer çok buruk geçicek benim için :26:

Ben böyle aşkın ızdırabını

offf minem bazi günler öyle oluyor herhalde birde havalar biraz isinsaydin istahimiz kapanirdin belki
yazın benim iştah yine kapanmıyor canım yaaa
artık öyle yapacam canım yaaa
eşim bile sabah dalga geçiyor
pazartesi diyete başlıycam diyorsun bisürü şey yiyorsun yine aynısın diyor
öyle düşünüyorum canım ama benim motive olmam çok zor oluyor
bu huyumdan nefret ediyorum
evet aynen psikolojik bir açlık söz konusu
düzelmem lazım kesinlikle
Kimse uğramadıkça ve birşeyler yazmadıkça kimse yol alamaz kızlar bu şekilde
ben çok yoğunum bugünlerde
okumak için açıyorum yada yazmak için kır kere kapatıp açıyorum nerdeyse
2 litre suyum bitti alkışlıyorum kendini aferin bana , aferin busemee

ben dün hiç su içmedim
aferim busemize
sen ben ve hasret aynı durumdayız
özellikle senle ben faceden konuşuyoruz pazartesi balıyoruz diye sonra yine fossss
mevsimlerden roma diye biblog var canım orayı takip et oku, diyet listeleri veriliyor ben biraz uymuştum ona
onunla gitmişti ama bırakınca geldi işte
sabah sabah mayanozmiiii
artık aramızdasın değilmi

hadi ilk bildirim benden gelsinn

gecen hafta:72.2
bu hafta:71.5
giden :-700

1 kilo gideydi iyiydi ama olsun bunada şükür

günaydın :)

başlangıç: 92
geçen hafta (salı): 75
bu hafta (cuma): 73.8
giden: 1.2
Toplamda giden: 18.2
hedef:ilk önce 70 sonra 65

Şimdi kahvaltı vakti..
tebrikler kızlar
darısı başıma inşallahhhhhh
hadi bakalım inşallah
sen biara listeleri darmaduman ediyordun
o buseyi istiyoruz

aaah aaah biz ayrıldık mayıs 3 te doğum günü arkadaş gibiyiz şimdi faceten de arada konuşuyoruz filan, ama sanırım bu sefer çok buruk geçicek benim için :26:

Ben böyle aşkın ızdırabını
ay bende yaşadım daha önce buna benzer bişi 10 kilo verdim onun yüzünden ama ben yapamadım arkadaş olarak ilk başta bi denedik ama olmadı tamamen kopardım bağlarımı kafam rahat şimdi aynı sınıftayız hiiiç koymuyo

günaydın kızlar
64.9la bende listeye başlıyorum artık
bugün teyzemle annem baklava ve börek yapacaklar
pazartesiye kadar yiycem valla
sonraaaa pazartesi klasik diyete başlama günüm

günaydın kızlar
pazartesi günü çok sevdiimiz eşimin büyük amcası vefat etti o yüzden buralarda biraz daha olmuycaamm
kilo bildirimi yapıp çıkıyorum
başlangıç:84.5
geçen hafta:81.5
bu hafta:80.5
giden:1
toplam giden:4
hoşçakalınn

günaydın kızlar

Mine çok zorlanacaksın ama sonra çünkü onlarla hem daha şiş başlayacaksın hemde daha iştahlı olacaksın biliyorsun di mi gülüm

Canım başın sağolsun :26:

kızlar burada sayfalar o kadar hızlı ılerlıyorkı takıp etmekte cok zorlanıyorum walla masallah sıze yenı gelenler de olmus cok ınslaalh herkes ıstedıgı kıloya hızlı olmasada ulasır dıyorum cok guzel ılerlıyorum ben kacamaklarım oldugu halde sanırım bebeişkomun etkısı oluyor emzırdıgım ıcın dıyorum artık ben ve yaptıgım dıyetlerde ayca kayanın dıyetlerını uygulamaya calısıyoru cok guzel sonuclar alıyorum ama haftaya 3gun lahana corbası yapmayı dusunuyorum bakalım uygulamaya gecebılırsem bu sbh ıtıbarıyle 66.2 kıloyum cok mutluyum ılk hedefe ck az kaldı bırde spor yapmadıgım halde hızlı gıdıyorum ımkanım olsada spor da yapabılsem keske
dun aksam arkadaslarla beraberdık ayyy cok zayıfladın daha verme demesınlermı ama daha 60olmam lazım benım dedım cok kızdılar ben edeyım degılmı ?????
burada paylasımda bulunamasam da kopamıyorum bu topıkten gelıp bakıyorum neer oluyor kım ne yapmıs nolmus dıye kendımı dıyorum artık muhabbete katılamasam da lıstede goreyım kendımı yeter dıye bıldırım yapmaya calısıyorum artık

günaydın kızlar

canım bende kesin pazartesi balşıcam diye söz veriyorum. eşim dalga geçiyor. eşim dün dedi ki hilal kararlarının arkasında duramaman beni çok üzüyor lütfen yemene biraz daha dikkat edermisin. onun sözü çok etkiledi sanırım azda olsa beni kendime getirdi.

bakmıştım canım sen dediğin zaman bakıyım yine tşkrler canımmmm.

başınınz sağolsun canım

günaydın kızlar
ben de bildirim yapayım,liste altı olayım bari

Başlangıç: 61
Geçen hafta: 61
Bu hafta: 61
Giden:0
Toplamda Giden: 0
Hedef: 57

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
[/FONT]

geçmiş olsun canım kötü düşünme
inşallah iyi sonuçlanır

anlamadım be kuzu öyle işnsanlar var işte moral kazandı
dikkat et tatlım tekrar aynı kilolara çıkma
Günaydın hatunlar

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:​
günaydın yavrucak nabersin

günaaaydın :) hayırlı cumalar herkese :) nasılsınız bugün?
günaydın brokoli
günaydın kızlar
günaydın canım ama pazartesi gününden sonra eski mine olsun
sık dişini cumaya kadar bence çok gidecek

Başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin
ayrıca tebrik ederim aferim sana çok güzel gidiyorsun haftaya 70lerdesin inşallah
bak azmin sonu yavaş yavaş sonuçlanıyor
harikasın tatlım

sen diyetine devam et canım. sen kendin nasıl olmak istiyorsan öyle ol. ahhh keşke bende düzenli olarak devam edebilsem diyete. bende bakıyım şu ayça kayanı n diyetletine. tebrik edirm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…