günaaaydın :) hayırlı cumalar herkese :) nasılsınız bugün?
bende iyiyim :) ama geç kalktım bugün saatlerim şaştı :) bende regl olcam olamadım yaa göğüslerim şişti ama ne gelen var ne gidenGünaydın brokolicim
Ben kendi adıma çok iyiyim ama şu regl bitsin artık ya :26:
Sen nasılsın ?
Kızlar bu arada 1 litre su içtim şimdiden
hadi ilk bildirim benden gelsinn
gecen hafta:72.2
bu hafta:71.5
giden :-700
1 kilo gideydi iyiydi ama olsun bunada şükür
Günaydın kızlar
Reglin ilk günü Cuma'ya gelip kazık atsa da gene gitmiş çok şükür. :119:
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 72.7 :106:
Giden: 900 Gram :114:
Toplamda Giden: 13.300 :111:
Hedef: 60 :112:
Hayırlı Cumalar
tebrikler kizlargünaydın :)
başlangıç: 92
geçen hafta (salı): 75
bu hafta (cuma): 73.8
giden: 1.2
Toplamda giden: 18.2
hedef:ilk önce 70 sonra 65
Şimdi kahvaltı vakti..
Ay ben yazsam mı yazmasam mı tartıyı camdan atacaktım az kalsın ama regl işte , zaten hala hamile gidibiyim, dün 1 saat plates yaptım bi de her tarafım ağrıyo
Başlangıç : 77.7
Hedef : 70
Geçen hafta 76.3 tüm anlamadım neden böyle oldu ama bunu umursamıyorum pek çünkü geçen hafta tartıldıktan sonra ki 2 gün cozutmuştum
Haydi bakalım haftaya cumaya kadar en az 76 görücem o tartıda
bende iyiyim :) ama geç kalktım bugün saatlerim şaştı :) bende regl olcam olamadım yaa göğüslerim şişti ama ne gelen var ne gidenben hala 74 kiloyum bu arada . bi de bugün sevgilimin doğum günü
pasta börek yapcam onun için bugün baya yoğun olcam :) ama buralardayım hep :) kahvaltımı yapayım da karnım acıktı valla
ilk kutlayan ben olunca o bile yetiyo ilk kutladığım doğum gününde yanında değildim ve hediye alamamıştım bende hep ilk kutlayan ben olcam ayrılsak bile demiştim 3 yıldır daha bozulmadı
ayyy bende yapmıştım bunları, bi aralar öküz vardı benim hayatımda kızlar bilir
Ama şimdi rahatım valla1 hafta önceden hazırlıklara başlardım doğum günüsü için, umarım herşey güzel gider canım
ilk kutlayan ben olunca o bile yetiyo ilk kutladığım doğum gününde yanında değildim ve hediye alamamıştım bende hep ilk kutlayan ben olcam ayrılsak bile demiştim 3 yıldır daha bozulmadıdün gece 00,00 da kutladım çok mutlu oldu ama bugün için hazırladım bikaç süpriz inşallah çok güzel olcak
yazın benim iştah yine kapanmıyor canım yaaaofff minem bazi günler öyle oluyor herhalde birde havalar biraz isinsaydin istahimiz kapanirdin belki
artık öyle yapacam canım yaaasendemi brütüs peffff
1-2 gün ye kendine gel
belki sıkıntıdan belkide diyet modundandır bukadar çok yemen canım
düzelir inşallah ama sonu yok biliyorsun
hep dikkat ediceğiz
ben bugün korkudan tartıya çıkmadım:18:
artık yarın naparım bilmiyorum
fadimeciğimide sollarım ben yarın artı olarak
öyle düşünüyorum canım ama benim motive olmam çok zor oluyorsen diyemiyosan biz sana dur diyelim
kolaymı veriliyo o kilolarkendine gel toparlan hemen yaza ne kaldı şurda
canım şaka bir yana tadımlık ye doyumluk yeme mesela canın çikomu istedi 1 parça at ağzına nefsin körlensin diyet yapıyorum die sıkma kendni sağlıklı besleniyorum diye düşün..bence senin diyet modunda mahrum kalıyorum yemeklerden die saldırıyo geçmiş bünye :26:
yada 1-2 gün sal sonra jübileni yapıp aramıza dön
evet aynen psikolojik bir açlık söz konusuMine dayan ve şunu düşün, eğer ben yersem yarında böyle olacağım ama kendimi tutarsam böyle olmaktan kurtulacağım, dayan bebeğim yoksa hergün bu mücadeleyi vermek zorunda kalıcaksın ve moralini bozma lütfen bence biraz psikolojik bi açlık da söz konusu :26:
ben çok yoğunum bugünlerdeKimse uğramadıkça ve birşeyler yazmadıkça kimse yol alamaz kızlar bu şekilde
ben dün hiç su içmedim2 litre suyum bitti alkışlıyorum kendini aferin bana , aferin busemee
sen ben ve hasret aynı durumdayızbende 2gün dışarda kahvaltıdaydım. yedikçe yedim valla. dikkat etcem diye kendime söz veriyorum. pazar günü pazartesi için başlıcam diyorum en fazla bir gün sonra hepsi pufffff gidiyorrr yardım edin kızlar bana ne olur. 74 oldum gene yaaaa offfff. 70.2 görmüştüm. bugün üstüne birde regl eklendi.yedikçe yedim.
kızlar bugün yine kahvaltıya gittim arkadaaş yedim yedim anca eve geldim. bu hafta çok yemek yememi regl olmama bağladım. ama bundan önceki 3haftayı neye bağlıyım bilmiyorum:) yarın yeniden diyete başlıçam 1 aydan beri hergün başlıyorm. ertesi güne bitiyor. eskiden kafama göre ayarlıyordum diyetimi. bir listeye bağlı kalmak istiyorum. belki düzenli uyarım. sizin tavsiye edebileçeğiniz bir diyet listesi var mı?
sabah sabah mayanozmiiiiselam kisceler!
bugun cok duzgun yiyemedim ama yine de paylasiyim
sabah 9:00
1 tane firinda patates (azicik mayoneze bandim)
1 kk peynir
1 bardak sutlu filtre kahve
2 bardak su
sonra esimle ciktik,baya bi dolastik 10.000 adimi gectik diyebilirim..
ogle ile aksam birlesti. 15:00
1 big king extra
biraz once 1 bardak sutlu filtre kahve ictim.
3-4 bardak su icmeye calisacagim yatana kadar..
yakinda fotografli menulere baslarim umarim..
opuldunuz
Günaydın kızlar
Reglin ilk günü Cuma'ya gelip kazık atsa da gene gitmiş çok şükür. :119:
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 72.7 :106:
Giden: 900 Gram :114:
Toplamda Giden: 13.300 :111:
Hedef: 60 :112:
Hayırlı Cumalar
hadi ilk bildirim benden gelsinn
gecen hafta:72.2
bu hafta:71.5
giden :-700
1 kilo gideydi iyiydi ama olsun bunada şükür
tebrikler kızlargünaydın :)
başlangıç: 92
geçen hafta (salı): 75
bu hafta (cuma): 73.8
giden: 1.2
Toplamda giden: 18.2
hedef:ilk önce 70 sonra 65
Şimdi kahvaltı vakti..
hadi bakalım inşallahAy ben yazsam mı yazmasam mı tartıyı camdan atacaktım az kalsın ama regl işte , zaten hala hamile gidibiyim, dün 1 saat plates yaptım bi de her tarafım ağrıyo
Başlangıç : 77.7
Hedef : 70
Geçen hafta 76.3 tüm anlamadım neden böyle oldu ama bunu umursamıyorum pek çünkü geçen hafta tartıldıktan sonra ki 2 gün cozutmuştum
Haydi bakalım haftaya cumaya kadar en az 76 görücem o tartıda
ay bende yaşadım daha önce buna benzer bişi 10 kilo verdim onun yüzündenaaah aaah biz ayrıldık mayıs 3 te doğum günü arkadaş gibiyiz şimdi faceten de arada konuşuyoruz filan, ama sanırım bu sefer çok buruk geçicek benim için :26:
Ben böyle aşkın ızdırabını
günaydın kızlar
64.9la bende listeye başlıyorum artık
bugün teyzemle annem baklava ve börek yapacaklar
pazartesiye kadar yiycem valla
sonraaaa pazartesi klasik diyete başlama günüm
günaydın kızlar
pazartesi günü çok sevdiimiz eşimin büyük amcası vefat ettio yüzden buralarda biraz daha olmuycaamm
kilo bildirimi yapıp çıkıyorum
başlangıç:84.5
geçen hafta:81.5
bu hafta:80.5
giden:1
toplam giden:4
hoşçakalınn
günaydın kızlar
yazın benim iştah yine kapanmıyor canım yaaa
artık öyle yapacam canım yaaa
eşim bile sabah dalga geçiyor
pazartesi diyete başlıycam diyorsun bisürü şey yiyorsun yine aynısın diyor
öyle düşünüyorum canım ama benim motive olmam çok zor oluyor
bu huyumdan nefret ediyorum
evet aynen psikolojik bir açlık söz konusu
düzelmem lazım kesinlikle
ben çok yoğunum bugünlerde
okumak için açıyorum yada yazmak için kır kere kapatıp açıyorum nerdeyse
ben dün hiç su içmedim
aferim busemize
sen ben ve hasret aynı durumdayız
özellikle senle ben faceden konuşuyoruz pazartesi balıyoruz diye sonra yine fossss
mevsimlerden roma diye biblog var canım orayı takip et oku, diyet listeleri veriliyor ben biraz uymuştum ona
onunla gitmişti ama bırakınca geldi işte
sabah sabah mayanozmiiii
artık aramızdasın değilmi
tebrikler kızlar
darısı başıma inşallahhhhhh
hadi bakalım inşallah
sen biara listeleri darmaduman ediyordun
o buseyi istiyoruz
günaydın kızlar
pazartesi günü çok sevdiimiz eşimin büyük amcası vefat ettio yüzden buralarda biraz daha olmuycaamm
hoşçakalınn
geçmiş olsun canım kötü düşünmemerhaba kızlar
canım ne topıge gelmek ıstıyor ne dıyet yapmak ıstıyor
ne oldu bana boyle bılemıyorum
bıde ufak bır rahatsızlıgım var daha ne oldugun bılmıoruz tabıde
yarın bellı olcak ıns kotu bısey degıldır
dıkkat edın kendınıze gorusmek uzere
ahahhaha neyin kafasını yaşıyosa artık kız
Boyun uzadımı bari diye sorsaydın
Hey Allah'ım ne insanlar var.
Geçmiş olsun canım.:26:
Nasıl peki şimdi grip falan mı oldu?
Sabah yulaf kepeği fazla olmuş sanki:26:
Bide ara da ya 1 elma ya 10 badem fazla kaçırma
Öğlende menun güzel
Topiği sevmene sevindim..
Annemde tavuk gögsünü kuşbası dogruyo düdüklü tencerede öyle kapuska yapıyor çok güzel oluyyo
Afiyet olsun
Geldim canım ara ara bakıyorum hayrola?
Hoşgeldin tekrar
Bende regl başlangıcı var yarın ne çıkarsa bahtımıza artık
Hayırdır canım önemli bişey değildir insaallah:26:
Geçmiş olsun..
dikkat et tatlım tekrar aynı kilolara çıkmacanım bende öyleyim ne buraya gelmek istiyorum ne diyet yapıyorum. geçmiş olsun canım inşllh önemli birşeyin yoktur.
bende 2gün dışarda kahvaltıdaydım. yedikçe yedim valla. dikkat etcem diye kendime söz veriyorum. pazar günü pazartesi için başlıcam diyorum en fazla bir gün sonra hepsi pufffff gidiyorrr yardım edin kızlar bana ne olur. 74 oldum gene yaaaa offfff. 70.2 görmüştüm. bugün üstüne birde regl eklendi.yedikçe yedim.
sabah 10 gibi anca yemek için fırsat buluyorum. eşim 12de öğle yemeğine geliyor. evde meyve varsa bastırsın diye yiyorum. muzdan başka meyve yoktu oyüzden onu yemek zorunda kaldım
kızlar bugün yine kahvaltıya gittim arkadaaş yedim yedim anca eve geldim. bu hafta çok yemek yememi regl olmama bağladım. ama bundan önceki 3haftayı neye bağlıyım bilmiyorum:) yarın yeniden diyete başlıçam 1 aydan beri hergün başlıyorm. ertesi güne bitiyor. eskiden kafama göre ayarlıyordum diyetimi. bir listeye bağlı kalmak istiyorum. belki düzenli uyarım. sizin tavsiye edebileçeğiniz bir diyet listesi var mı?
günaydın yavrucak nabersinGünaydın hatunlar
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
günaydın brokoligünaaaydın :) hayırlı cumalar herkese :) nasılsınız bugün?
günaydın canım ama pazartesi gününden sonra eski mine olsungünaydın kızlar
Başınız saolsun canım Allah rahmet eylesingünaydın kızlar
hoşçakalınn
kızlar burada sayfalar o kadar hızlı ılerlıyorkı takıp etmekte cok zorlanıyorum walla masallah sıze yenı gelenler de olmus cok ınslaalh herkes ıstedıgı kıloya hızlı olmasada ulasır dıyorum cok guzel ılerlıyorum ben kacamaklarım oldugu halde sanırım bebeişkomun etkısı oluyor emzırdıgım ıcın dıyorum artık ben ve yaptıgım dıyetlerde ayca kayanın dıyetlerını uygulamaya calısıyoru cok guzel sonuclar alıyorum ama haftaya 3gun lahana corbası yapmayı dusunuyorum bakalım uygulamaya gecebılırsem bu sbh ıtıbarıyle 66.2 kıloyum cok mutluyum ılk hedefe ck az kaldı bırde spor yapmadıgım halde hızlı gıdıyorum ımkanım olsada spor da yapabılsem keske
dun aksam arkadaslarla beraberdık ayyy cok zayıfladın daha verme demesınlermı ama daha 60olmam lazım benım dedım cok kızdılar ben edeyım degılmı ?????
burada paylasımda bulunamasam da kopamıyorum bu topıkten gelıp bakıyorum neer oluyor kım ne yapmıs nolmus dıye kendımı dıyorum artık muhabbete katılamasam da lıstede goreyım kendımı yeter dıye bıldırım yapmaya calısıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?