70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy salak salak hareketler dövücem saçını başını yolup eline vericem o olucaak

Karnıbahar yedim ve şiştim şu an
E kızım ne diye patron olmuşlar demi, akıllı olsalar orda işleri ne aman boşver salla gitsin kııı, topunun köküne kibrit suyu

allahtan 3te bitiyor canım
konuşmaktan boğazım ağrıyor artık
akşamlarıda yorgunluktan sızıyorum gelemiyorum buraya
beden yorgunluğumuz yok çok şükür ama beyin yorgunluğu yetiyor
Kıııız yorgunluktan pilim bitiyor diyosun, yemeyi de unutsana

Offffffffff kızlar canım sıkılıyor benim, nire gittinizz:84::84::89::89::96::96::103::103::111::111::119::119::118::118:

Gülanne başınız sağolsun canım, kilo için de tebriklerr.
Ballım senin de çoook geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifalar versin.
Hasta olanlara şifalar, dertlilere devalar diliyorum aynı zamanda.

herkeze merhaba aranıza katılmak istiyorum nete grmem hıc srun degıl paylasmak ıstıyrm 1 yıldr zayıflamaya bır turlu baslayamadm ama artık karar verdım yaz sonu dugunum var 73 kıloyum ve masa bası calısıyrm bır kac kez dıyetısyene gttım ozel olarakda ama cok pahalı oldugu ıcın fazla ılerletemedm ama 3 lıstem var elımde 1 mart da baslıyım sızlede motıve olayım dedım umarım herkez dıledıgı kıloya ulasır ve mutlu olur .smdı sıstem nasıl hıc bılmıyrm bır arkadas enı byonlendırebılırmı yedıklerımızımı yazıcaz nasıl olucak sımdıden tesk. ıyı gunlerrr

tebrik ederim şeker,azimle ilerliyorsun

ya herkesi alıntıladım,bilgisayar kafayı yedi silindi hepsi:44::44:
kilo veren kısçeleri tebrik ederim,artıdaki arkidişler kendinize gelin uleynnnn

Gülanne başınız sağolsun canım, kilo için de tebriklerr.
Ballım senin de çoook geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifalar versin.
Hasta olanlara şifalar, dertlilere devalar diliyorum aynı zamanda.

Ay aynen öyle haklısın, ben de istiyommmmmmm

Ayy senn kilo muu aldınnnnn
Şaka bi yana verirsin abla ya o kadar kilo verdin kalanları mı veremicen kendini toparla yeter.

tebrik ederim şeker,azimle ilerliyorsun

ya herkesi alıntıladım,bilgisayar kafayı yedi silindi hepsi:44::44:
kilo veren kısçeleri tebrik ederim,artıdaki arkidişler kendinize gelin uleynnnn

Ay çizelgeye bakkk 61 kilo ne yaaaa yenir mi içilir mi
Verilecek 4 kilo yaziyyy

Ayy senn kilo muu aldınnnnn
Şaka bi yana verirsin abla ya o kadar kilo verdin kalanları mı veremicen kendini toparla yeter.

Ay çizelgeye bakkk 61 kilo ne yaaaa yenir mi içilir mi
Verilecek 4 kilo yaziyyy

olsun baco yaa,arkadaşlar eskiden daha sıkıydın ,şimdi iyice salmışsın didiler moralim bozuldu yaaa

kızçeler şimdi işten çıkıyorum,pazara gidiciim..sağlıklı sebzeler meyveler alıciim,cıs olmayan
öperim bi çok

Tebrik Ederim canım

Günaydın dilom tebrik ederim bebeğim, haftaya en az 1 kilo vermiş olucaz anlaşalım

Çok başarılı bir kilo verimi olmuş aferin kız

ve dıyetısyenden geldım gururla sunuyorum gogus kısmım emzırmeme ragmen 6 cm, basen bolgem 5 cm, dız ustu kısmı 1 cm vs.. vs.. ıncelmıs.. 1.2 kılo vermısım ancak yagdan degıl sudan; cunku dogumdan sonra regl olmak ıcın ılac kullanıyorum gecen haftadan berı, o da bugun bıttı.. 10 gun ıcınde hastalancam..

Kahvaltımdan sonra 11 ara ogunumu yapamadım; 12'de cheddar peynırlı tek ekmeklı tost yedım, 14:00'da armut yedım, sımdı kahve ıcıyorum.. 17:00'da dıyet bıskuvı ve emzırme cayım var.. aksam 18:30'da fırında yagsız et, salata yogurt ve bol haslanmıs yesıllık..

buradan oglum tolgaya seslenıyorum: Em benı annem sayende spor yapmadan zayıflıyorum

canım benımde bebegım 5,5 aylık bende ılk defa bu ay regl oldum acaba dıyorum regl olduktan sonra daha mı hızlı gdıyormus bende emzırıryorum ve guzel verıyorum sana cay olarak neler verdı neler yapıyorsun

canım benımde bebegım 5,5 aylık bende ılk defa bu ay regl oldum acaba dıyorum regl olduktan sonra daha mı hızlı gdıyormus bende emzırıryorum ve guzel verıyorum sana cay olarak neler verdı neler yapıyorsun

yesıl cay harıc butun caylar olurmuş.. still tea ozellıkle!!!! humanayı tek gecerım ve mutlaka 3 lt su!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…