Günaydın mesai arkadaşım,
Ben de buradayım
Sporunu da yapıyosun oh oh ne güzeli darısı bizlerin başına canım, inşallah hedefine ulaşır ve hep orda kalırsın[/QUOT
günaydın kızlarrrr
bi ezikte bencumartesi evde tatil olup uyuyanlara bizden selam olsun
günaydın canımGünaydın kızlar
Ezik bir cumartesi çalışanı olarak geene işe gelmiş bulunuyorum.
Kilo verenleri tebrik eder, alanlardan da haftaya yüksek bir performans bekliyorum.
Dün spor salonunda canım çıktı desem yeri..
Kendimi daha dinç hissediyorum gerçi her sabah uyandıgımda bakalım 1 ayın sonunda ne olacak.
Öpüldünüz.
günaydın canımGünaydın kızlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum herkeslere
gunaydın huuu ben geldım
yedım yedım geldım ama olsun sımdı tam gaz gelıyorum
ısvec dıyetıne basladım 2. gunum dun tam yapamadım ama olsun
dun aksam mısafrlerım vardı cok sey yaptım hepsıcıgınden acık yedım
dıyette olmasaydım hepsıcıgını yerdımtatlı sımdı bana bakıyo ama umurumda degıl
bılıyorum saglıklı olanını yapmıyorum ama buna suaralar cok ıhtıyacım var
6 gun yapcam bakalım ne kadr gıdecek hala gelınlık ıcın olculerımı vermedım
noracıgım kac kıloun dıye sormustn enson 66 ıdım
sımdı bılemıorum salıgunu sabah tartılcm
kılo veren kıscelerıde tebrık ederım mıne bırak artık tatlıları kıscem
hadı ben gıdıyorum yuruyuse optum sızlerı gelecegım yıne
bana günaydın yokmu yaaaaaaaa aşk olsun
doğduğumdan beri 55i görmedim derken ablacım tabikide o rakamı görmüşümdür ama , nasıl diyim mesela 10 yaşında 35 kg olmam gerekiyorsa ben o dönemde 55 olmuşumdur ,yani her yaşımda hep şişman idim onu kastetmiştim
doğduğundan berimiiiii :44::44::44:
destekçi değil aslında canım
yani oda alır gelir cipsleri çikoları
kızım olduğu için kuru yemiş hiç eksik olmaz zaten bende dayanamıyorum onlara
eşim sadece geç saatlerde yemez
abur cuburuda akşam yemeğinden önce acıktığı için yiyor
akşam yemeğinden sonra ben getirmesem oda yemez
benide kötü etkilior elime alıyorum yemek için ıyyy nasıl yağlı falan diyor öldürüor beni
Kııızzzlaaaar napıyonuuuz :122::122::122::122::122::122::122::122:
Günaydın , herkesi çok özledim
ay gene kimse yok bi canlanmadı şu topik galiba hala :26:
Yaz da geliyor
uvvvvvvvvv kürkçü dükkanına dönüşşşBu arada ben bir aralar 87'e kadar çıktım yine ama şu an 76 kiloyum da sizleri çok özledim , sürekli aklımdan geçiyorsunuz zaten acaba ne yapıyorlar diyorum
Dilooo günaydın
sporla daha iyi sonuçlar alırsın dileğim kesinnlikle ,çok iyi olmuş spora başlamanKızlar bu arada bu akşam spora başlıyorum..
Haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum..
İnşaallah daha hızlı ve kalıcı kilolar verebilirim.
Çok sıkıldım tombik halimden...
aynenn bende öyle düşündüğüm için pek fazla uğramıyordum topiğe ama uğramadıkça insan sankim dahadamı yiyor acaba ,en azından bende öyle oluyor bakalım ağzıma hep cıs attıkça topik aklıma geliyorHoşbulduk dilom, kaçak ama neden kaçak çok dobiç hallerdeydim size de pek faydam olmazdı, o güçsüz halimle burda baş ağrıtmak yersizdi açıkçası :26:
ama artık yok dobiçlik no dobiçlik :13:
Sen ne durumdasın bebeğim nasıl gidiyor
efkarlanma kuzum ,yola devam azimle bak ne güzel 68de göstermiyımuşsun kilonu şunun şurasında ne kalmış 68 ha gayret sık dişiniaman canim ihmal etme
canim aslinda hesaplara bakarsan benim ideal kilom 55
ama 55 benim icin cok azyani anliyacagin kilomu fazla göstermiyorum 68 i gördügümdede cook iyi görünüyordu inan
hic göbek kalmadi gibi birseydiay efkarlandim bak
öçülerini sorsam çok mu özele girmiş olurum :44::44:Ay evet sonunda totomu kaldırcam sanırım
Ölçü alıyolarmış orası berbt bi durum
Bide bel değil göbekten ölçüyolarmış göbek kısmı en zor eriyen yer ya smitler
İşten sonra gidiicimmm..
Sen nasılsın kuzum?
olur arada öle tartışmalar kuzum ama bu yemek yiyeceğimiz anlamına gelmiyor ,annen zor bir dönemden geçiyor daha sen ona destek ol dicem ama bilirim bazen anneler bunaltabiliyorlar , o yüzden sen bazen allttan al boşver de geçGünaydın çıtır hatunlar
Dün evde annemle çok kötü tartışmalar yaşadım bi de iş yerinde ki gıcık patron aradı gönderdiğim kargo gitmemiş, azarlayıp kapattı sinirlerim bozuldu birden ekmek arası cıss yaptım kendime hemde saat 11 fln dı ama çok pişman oldum, şimdi yarım litre su içtim, işe geçicem
Eğer kaçamaksız bir hafta geçirirsem cuma günü hediye alıcam kendime
Alah sabır versin cnm , çok geçmiş olsun, özledik senide yanındaki hatun izne çıkınca bol bol görüşürüz topiktesLm kizLar nasiLsiniz?
biraz stressLi günLer yasadim yavas yavas duruLuyor geLemedim kusura bakmayin sekerLer
kiLo bi aLip bi verdim son durum ne biLmiyorum 1 haftadir tartiLmiyorum cuma günü bende sizLen biLdirimLerime yine basLayayim diyorum
aynenn valla geçen anneme yardıma gittim ,sonra eve geldik kocişte işten döndü tüm herkes çalışmış vaziyette eve döndü ve herkes attı yatağa kendini ama bennnn mutfağa yemek hazırlamaya ,sabah bulaşığı yıkamaya etrafı toplamaya çalışıodum halaaaaaaaa ,o yüzdenA llah çalışan bayanlara sabır versinAnnen dah genç değil miydi canım yaa? Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım ya, ne varsa zaten hep kadınların başında, hamilelik-doğum-adet-menopoz, erkek olmak varmış bu dünyadaÇalışırsın, hem de ev kadınısındır, eşin işten gelir hoop televizyon başına, sen mutfağa vs.vs.vs.................
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. yaklaşık 1 yıldır kadınlarkulubune bakıyorum ama bugüne kadar üye olmamıştım. moralim çok bozuk aldığım kilolardan dolayı. bundan 1,5 sene once 55-58 kilo civarındaydım. sonra 1 ay içinde 10 kilo aldım devamı da geldi şimdi 75 i gördüm. erkek arkadaşım çok dile getirmeye başladı fazla kilolarımı. spor salonuna gitmek istiyorum dediğimde boğazından kes diyo. ben yavaş yiyen bi insanım. o benden önce yemeğini bitirince öküz gibi yedin diyo. eskiden beni kucaklayıp hastaneye götürdüğü olurdu. şimdi hasta olmayayım diye gözümün içine bakıyo resmen. ben de zayıflamak istiyorum. herhangi bi liste yok takip ettiğim. artık gün boyunca yemek yiyemiyorum. psikolojim bozuldubugün yengemin diyetine başladım açlık hissim yok şimdilik ama akşamları çok zor olacak. 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun. ben akşamları hep meyve yerim. aileden gelen bir alışkanlık. yengem bu diyetle 1 ayda 10 kilo verdi. 10da gözüm yok ama hemen kurtulmak istiyorum bu kilolardan şimdilik bu kadar yazıyorum. herkese iyi günler diliyorum.
aramıza hoşgeldin cnm liste gayet güzel bence , bizimde burda uyguladığımız metot bu ,değişik bişi yok ,emin ol spor ve suyuda artttırdınmı haziran başı 60 lı kilolara ulşaırsın kesinlikle , pes etmek yok yola devam azimleinanmazsınız ama yiyerek aldım. hareketsiz evden çıkmadığım bi dönemdi ve sürekli yemek yediğim için kilo aldım. doktora da gittim sağlığım gayet iyi. diyet listesi biraz karışık ama genel olarak yazaayım:
sabah
1 haşlama yumurta
1 şekersiz çay yada kahve
1 dilim yağsız tuzsuz peynir (ben lor yiyorum)
1 dilim çok tahıllı ekmek
aralarda 1 meyve
öğle
sebze haşlama
1 kase çorba
1 kase yoğurt
isteğe göre salata
aralarda 1 meyve
akşam
isteğe göre 1 çeşit et haşlama ya da ızgara tek porsiyon (mesela bir tavuk göğsünün yarısı kadar yedim bugün yaklaşık 150 gr)
salata yağsız tuzsuz
taze sıkılmış meyvesuyu
akşam 6 dan sonra yemek yok. sadece içecek
yengem akşam çorba da içiyo ama ben günde 2 kere aynı yemekten yiyemiyorum. ama en azından meyve yiyebiliyorum. erkek arkadaşımın dediklerine bozulup yemekten soğuyorum saldırdığım olmaz genelde :) ama tabi yememek kilo verdirmiyo. artık kararlıyım vericem bu kiloları her gün yazarım artık buraya :)
kizlaaarrr
tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik
ağzından bal damlamakda değil bal şelalesi akıyor resmen ballıkaymağımgünaydiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
kilolar gitsin insallahhh
yaglar erisin insallahhhh
totomuzu zor sigdirdigimiz donlarimiz kendiliginden siyrilsin insallahhh
magazada 42 bedeni denedikden sonra ay pardon bakarmisiniz bu bana büyük geldi diyelim insallahhhhhhhh:124::124::124:
38 yada 36 beden ciciler alalim kendimize insallahhh
diyar bakir karpuzu olan midemiz amasya elmasi kadar olsun insallahhhh
ikizlere ideal takkeler alalim insallahhhh
daha ne diyim size az yiyiiinnn ve bol su icin kiiizzzz
evli biri olarak aynen katılıyorum limonlu brokoli mine ablanın dedikelrine ,umarım yanlış anlamazsın bizi
öğrencisin sanırım
hoşgeldin aramıza
nickinde tam diyetlik
dün yazdıklarınıda okudum ama alıntılayamadım
ben sadece sana şunu söylemek istiyorum
erkek arkadaşın için zayıflamaya çalışma
sadece kendin için
bir erkek seni herhalinle beğenmesi lazım
çünkü sen o erkekle evlenirsen
hamile kalacaksın çoluk çocuk olacak
karnın göğüslerin kalçan heryerin çatlayacak göğüslerin büyüyecek göbekleneceksin
seni seven her haline razı olması lazım
yazmadan edemedim umarım yanlış anlamazsın beni
KÖY EKMEĞİMİİIşte menüm
sabah:yarım kibrit kutusu peynir
çeyrek köy ekmeği
1 elma
aceleye geldi ne yicemi bilemedim
öğlen: 2 dilim köy ekmeğiile yapılmış marullu maydanozlu peynirli sandiviç
1 elma
ara: 1 bardak nane limon(hastayım terlicem)
2 hurma
akşam 5-6 kaşık ıspanak
yoğurt
1 dilim köy ekmeği
yatsı 1 portakal
2 bardak yeşil çay 2 litre su
yorumlarınızı bekliyorum
ÇOK FAZLAA SALMA KENİDİNİ ARADA TARTIYA ÇIK KUZUM YOKSA ALIP BAŞINI GİDİYOR KİLOLAR :18::18:1 ay sonra değişimi görüncebööyleee kalırsın
çok sevindim tatlım senin adına
çok sıkılaştırıyor cidden spor yapmak lazım da işte yapamıyorum hiç
selam canım
şimdi iyiysen sorun yok
seni gördüğüme sevindim..
haftaya arkadaşların da izne çıkıyormuş oh rahat rahat gelirsin
canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah
ben kısmıyorum kendimi ya yiyorum bi sürü abur cubur :26:
artıdayım muhtemelen ama canımı da sıkmıyorum
şişliğim de gitti ya kendimi pek kilolu hissetmiyorum ondan herhalde bu rahatlığım
58 olmak için zorlamayı düşünmüyorum pek sanırım
oooooo bu menü ile + birde spor ileeee sen dileğim bu hafta liste başısın kesinlikleBugün herkes bi yerlere kaçmış herhalde
Sabah:
1 dilim light peynir,
6-7 tane zeytin,
Kıvırcık - Maydanoz bol limonlu,
1 domates,
Ihlamur-Kuşburnu çayı
Ara:
Sade Türk kahvesi,
10 tuzsuz badem
Öğlen:
5 tane fırında pişmiş nugget,
Bol limonlu salata,
Zero
Ara:
Bitki çayı,
10 tuzsuz badem
Akşam:
1 şinitzel
Spordan geldim 9 gibi 2 çatal pırasa sadece
ne çeşit insnalar var yaaa , boşver değmez öle insanları takmaya kızçemartık bende kendime gelmem lazım kuzum olmuyor böyle
dün misafir vardı evde
yine çok kaçırdım
alt komşumuzdu
yaşdan konu açıldı beni 20-24 yaşlarında falan sanıyorlarmış
ufuuu dedim 30 yaşındayım dedim
kızçenin birden gözü açıldı elini kolunu kaldırdı bi sevinme ooooo abla abla abla sen ablaymışın demezmi
ben aynen böyle oldumsesimi çıkarmadım sustum
ama görseniz sanki bir başarı kazanmış gibi yüzü güldü şaşırdım
eşime anlattım akşam bu durumu
eşim de demezmi aaaa ben onu 40 felan sanıyordum atmış kafadan diyor
benden 4 yaş küçük kızçe
giyiine kuşamına felan dikkat etmez
tuhaf biri sanırım kendinde komleks yaptı
aynen öle ama sanırım kimse tam uygulamadıkça uğramıyor topiğe ,şahsen ben tam uygulamayınca menüyü buraya gelmeye çekiniiyorum inan :18::18::18:Kimse uğramadıkça ve birşeyler yazmadıkça kimse yol alamaz kızlar bu şekilde
geçmiş olsun kuzum inş. kötü bişi değildirmerhaba kızlar
canım ne topıge gelmek ıstıyor ne dıyet yapmak ıstıyor
ne oldu bana boyle bılemıyorum
bıde ufak bır rahatsızlıgım var daha ne oldugun bılmıoruz tabıde
yarın bellı olcak ıns kotu bısey degıldır
dıkkat edın kendınıze gorusmek uzere
jöle kıvamında bende 2 tane göbek var kat katSabahtan beri saglıklı beslenmeyle gitse keske o göbüş
Bende de var jöle kıvamında
güzel cezanı da çekmişsin , hadi bakalım bu azmin sonucunu çok güzel alıcaksın inş.bende yulaf kepeğini yemicektim de ev arkadaşm zorladı o da bana bağlı ben yiyince yiyoyaa ben tek elma yiyorum normalde annem memlektten badem göndermiş dayanamadım yedim artık ama kendime ceza verdim gittim yarım saat daha yürüdüm. boş günüm olunca cezamı da rahat rahat çektim ayrıca topiğe bayılıyorum sevmeyi de geçtim artık :) sizleri gördükçe daha da cesaretlendim :) teşekkürler şimdiden :))
ehehe ben çok özledim o menüleri şahsenselam kisceler!
bugun cok duzgun yiyemedim ama yine de paylasiyim
sabah 9:00
1 tane firinda patates (azicik mayoneze bandim)
1 kk peynir
1 bardak sutlu filtre kahve
2 bardak su
sonra esimle ciktik,baya bi dolastik 10.000 adimi gectik diyebilirim..
ogle ile aksam birlesti. 15:00
1 big king extra
biraz once 1 bardak sutlu filtre kahve ictim.
3-4 bardak su icmeye calisacagim yatana kadar..
yakinda fotografli menulere baslarim umarim..
opuldunuz
bu yazını okudukça içimden işte bu işte bu helal olsun sözleri geçti inan ,burayada azayım helal olsun vallahiselam kızlar. en zor akşamım bu akşam oldu malesef :2:
arkadaşlara yemeğe davetliydik marifetli arkadaşım döktürmüş yine ama nefsimi tuttum ve diyetimi bozmadım
bu akşam yediklerimde:
1 tabak tarhana çorbası
biraz turşu
birkaç kaşık yoğurt
not:diğer yemekler diyetimi bozacak diye yemedim ama bunlar bile çok geldi valla
ara: 1 sade türk kahvesiyle 3 kuş lokumu
üzerine de sevdiceğimlen yürüyüş süper oldu
kendimi telkin ediyorum hep. doydun artık yeme diye. gerçekten inanarak yapınca oluyomuş
regle rağmen güzel gitmiş bence dileğim spor işe yaramış sanırım tebriklerGünaydın kızlar
Reglin ilk günü Cuma'ya gelip kazık atsa da gene gitmiş çok şükür. :119:
Başlangıç: 86
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 72.7 :106:
Giden: 900 Gram :114:
Toplamda Giden: 13.300 :111:
Hedef: 60 :112:
Hayırlı Cumalar
kız sahi senin o mevzzu noldu :44::44:öküz dediğine göre aralar kötü sanırım ,anlatmak istemezsen özelse anlatmayabilirsin cnm anlayışla karşıalrım
ayyy bende yapmıştım bunları, bi aralar öküz vardı benim hayatımda kızlar bilir
Ama şimdi rahatım valla1 hafta önceden hazırlıklara başlardım doğum günüsü için, umarım herşey güzel gider canım
ooooooo havada aşk kokusu var desenizeilk kutlayan ben olunca o bile yetiyo ilk kutladığım doğum gününde yanında değildim ve hediye alamamıştım bende hep ilk kutlayan ben olcam ayrılsak bile demiştim 3 yıldır daha bozulmadıdün gece 00,00 da kutladım çok mutlu oldu ama bugün için hazırladım bikaç süpriz inşallah çok güzel olcak
ayrılıpta arkadaş gibi kalmayı başarabildiyseniz helal olsun kuzum ,ama zor olur öyle be kuzum yaaaa ,bak ızdırıap dion halaaaaaah aaah biz ayrıldık mayıs 3 te doğum günü arkadaş gibiyiz şimdi faceten de arada konuşuyoruz filan, ama sanırım bu sefer çok buruk geçicek benim için :26:
Ben böyle aşkın ızdırabını
ablam neden pazartesi başlıosunki bence hep pazarteisi başlıcam dediğin içinde bırakıyor olabilirsin farklı bir gün başla mesela diyete değişiklik olsun senin içingünaydın kızlar
64.9la bende listeye başlıyorum artık
bugün teyzemle annem baklava ve börek yapacaklar
pazartesiye kadar yiycem valla
sonraaaa pazartesi klasik diyete başlama günüm
canım bende kesin pazartesi balşıcam diye söz veriyorum. eşim dalga geçiyor. eşim dün dedi ki hilal kararlarının arkasında duramaman beni çok üzüyor lütfen yemene biraz daha dikkat edermisin. onun sözü çok etkiledi sanırım azda olsa beni kendime getirdi.
bir araalr görüyordum ben onu buralarda ama bayadır oda uğrmamıyor sanırım :18::18::18:bende diyorum bende bi eksiklik var çizelgem yok len benim, hemen yapayım
Gamzeeeeeeeeeeeeeee
Nerdesin topik arkadaşım nereye gittin
71.2
:118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119:
ayyyy sen çok yaşa emi ballıkaymağım bayılıyorum seni şu tarz konuşmana hayata neşe katıyorsungünaydin kizlar
hayirli cumalr
ay cok sevindirik oldum ben
nerdeyse tartiyi öpücektim
sonra birden evli oldugum geldi aklima
olmaz yapamam dedim
gerci beni don ve atletle görmüstü ama :26:
olsun bu onu öpebilecegim anlamina gelmezdi
inş. herşey gönlüne göre olur cnmkizlar cikiyorum sabah discideydim
simdide jinekolag gidiyorumicin igne olucam dua edinde faydasi olsun insallahhhhhh
beyin yorgunluğu herlşeye bedell çok berbat bişiiiii
allahtan 3te bitiyor canım
konuşmaktan boğazım ağrıyor artık
akşamlarıda yorgunluktan sızıyorum gelemiyorum buraya
beden yorgunluğumuz yok çok şükür ama beyin yorgunluğu yetiyor
inşallah kuzumisallah canim zayifliyacagiz yaza kadar
hıhı regl kurbanı benAaaa sen kilo mu aldınnn?
isveç diyetide neyin nesi , boşver kuzum sağlıklı beslenmene bak sen harap etme kendinigunaydın huuu ben geldım
aramiza hosgeldinmerhba
bende katılabilirmiyim??
daha önce gruplara girdim.ve başarısız oldum
çok istekliyim ama maalesef sonuç sıfır..
kilom diyete girmeden önce 69 du
şimdi =72.9
ama yinede alırsınız dimi
gunaydin dilek haftaya guzel rakamlarla geliyorsunGünaydın kızlar
Kilo verenleri tebrik eder, alanlardan da haftaya yüksek bir performans bekliyorum.
Kendimi daha dinç hissediyorum gerçi her sabah uyandıgımda bakalım 1 ayın sonunda ne olacak.
Öpüldünüz.
gunaydin insalah istedigin rakami gorursun bende yag yakici corba diyetini gozum kesse yapaca biktim artik bu kilolardangunaydın huuu ben geldım
günaydın canım
spor yapıyorsun yaaa çok farkeder inan bana
zamanında spora gittiğimde hem çikoları yemiştim hemde 56ya kadar düşmüştüm
keşke bidaha gidebilsem
günaydın canım
bana günaydın yokmu yaaaaaaaa aşk olsun
yeşil çayımı içtim 2bardak su daiçtim
her sabahki gb diyet kahvaltımıda yaptım
malum ben her sabah diyete başlayıp akşam yemeğinde bozuyorum
önemli olan akşamım yani
geçmişe gözatmaya çalıştım ama yinede soriim kuralınız var mı,neler yapıyosunuz
neler yazıyoruz ??
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum herkeslere
aramıza hoşgeldin cnm liste gayet güzel bence , bizimde burda uyguladığımız metot bu ,değişik bişi yok ,emin ol spor ve suyuda artttırdınmı haziran başı 60 lı kilolara ulşaırsın kesinlikle , pes etmek yok yola devam azimle
vavvvvvvvvvvvvvvvvv kızçeye bakın heleee tebrikelr kuzummm darısı başımıza
ağzından bal damlamakda değil bal şelalesi akıyor resmen ballıkaymağım
ne güzel sözler bunnlarrrrrr
ALLAH ALLAH DEDİRTİYOR REESMENN
evli biri olarak aynen katılıyorum limonlu brokoli mine ablanın dedikelrine ,umarım yanlış anlamazsın bizi
KÖY EKMEĞİMİİ
ÇAVDAR EKMEĞİ DEMEK İSTEDİN SANIRIM DİMİİ
ÇOK FAZLAA SALMA KENİDİNİ ARADA TARTIYA ÇIK KUZUM YOKSA ALIP BAŞINI GİDİYOR KİLOLAR :18::18:
hosbulduuum,günaydın herkese
Hoşgeldin aramızaa
maksat muhabbet olsun bebisimmmmYa spor yapıyodun sporu bırakınca bişiler olmuştur ama az yürüyüşle o da hallolur.
61 kilo da ne kadar salabilrisin ki
Evde olsa dayanılır belki ama çalışırken ben hayatta dayanamam
Düğün dernek diyeti olsun bunun adı
Bilmiyorum ki canım canımı çıkarıyor valla dün bide pilates hareketlerine başladı.
Tam verdiği hareketler bitti kaçıyorum derken nereye gel buraya dedi
Yerde süründüm ettim topaç gibi.
Bu daha baslangıc haftaya diğer hareketlerden kısıp pilatese baslıyoruz diğer aletlerden farkını göreceksin dedi.
Aaaa sen kilo mu aldınnn?
İyiymiş gene kuzumm
Canım kahve istedi sabah sabah
Hoşgeldin aramızaa
gunaydin tatlimGünaydın kızlar
Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?