70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım
spor yapıyorsun yaaa çok farkeder inan bana
zamanında spora gittiğimde hem çikoları yemiştim hemde 56ya kadar düşmüştüm
keşke bidaha gidebilsem
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum herkeslere
günaydın canım

gunaydın huuu ben geldım
yedım yedım geldım ama olsun sımdı tam gaz gelıyorum
ısvec dıyetıne basladım 2. gunum dun tam yapamadım ama olsun
dun aksam mısafrlerım vardı cok sey yaptım hepsıcıgınden acık yedım
dıyette olmasaydım hepsıcıgını yerdım tatlı sımdı bana bakıyo ama umurumda degıl
bılıyorum saglıklı olanını yapmıyorum ama buna suaralar cok ıhtıyacım var
6 gun yapcam bakalım ne kadr gıdecek hala gelınlık ıcın olculerımı vermedım
noracıgım kac kıloun dıye sormustn enson 66 ıdım
sımdı bılemıorum salıgunu sabah tartılcm
kılo veren kıscelerıde tebrık ederım mıne bırak artık tatlıları kıscem
hadı ben gıdıyorum yuruyuse optum sızlerı gelecegım yıne

günaydın
isveç diyetin hayırlı olsun şekerim :122:

yeşil çayımı içtim 2bardak su daiçtim
her sabahki gb diyet kahvaltımıda yaptım
malum ben her sabah diyete başlayıp akşam yemeğinde bozuyorum
önemli olan akşamım yani

geçmişe gözatmaya çalıştım ama yinede soriim kuralınız var mı,neler yapıyosunuz
neler yazıyoruz ??

doğduğumdan beri 55i görmedim derken ablacım tabikide o rakamı görmüşümdür ama , nasıl diyim mesela 10 yaşında 35 kg olmam gerekiyorsa ben o dönemde 55 olmuşumdur ,yani her yaşımda hep şişman idim onu kastetmiştim şöyle tam süpersin bu kilonda dediklerini sadece lise son sınıfta duydum ondada 60 kg idim işte nolcak halim bilmiyorum vallah yemenin sonu yok

Kııızzzlaaaar napıyonuuuz :122::122::122::122::122::122::122::122:

Günaydın , herkesi çok özledim

ay gene kimse yok bi canlanmadı şu topik galiba hala :26:

Yaz da geliyor

Bu arada ben bir aralar 87'e kadar çıktım yine ama şu an 76 kiloyum da sizleri çok özledim , sürekli aklımdan geçiyorsunuz zaten acaba ne yapıyorlar diyorum

Dilooo günaydın
uvvvvvvvvv kürkçü dükkanına dönüşşş

naptın kızçem bir 10 kilo verip öle gelmişsin helal olsun valla kendi başına 10 kilo verebilmen bile büyük bir başarı ,demekki isteyince oluyormuş kendi başınada

Kızlar bu arada bu akşam spora başlıyorum..
Haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum..
İnşaallah daha hızlı ve kalıcı kilolar verebilirim.
Çok sıkıldım tombik halimden...
sporla daha iyi sonuçlar alırsın dileğim kesinnlikle ,çok iyi olmuş spora başlaman

aynenn bende öyle düşündüğüm için pek fazla uğramıyordum topiğe ama uğramadıkça insan sankim dahadamı yiyor acaba ,en azından bende öyle oluyor bakalım ağzıma hep cıs attıkça topik aklıma geliyor :18:

efkarlanma kuzum ,yola devam azimle bak ne güzel 68de göstermiyımuşsun kilonu şunun şurasında ne kalmış 68 ha gayret sık dişini

öçülerini sorsam çok mu özele girmiş olurum :44::44:

olur arada öle tartışmalar kuzum ama bu yemek yiyeceğimiz anlamına gelmiyor ,annen zor bir dönemden geçiyor daha sen ona destek ol dicem ama bilirim bazen anneler bunaltabiliyorlar , o yüzden sen bazen allttan al boşver de geç patron olayına bişi diyemicem hepsinin adı batsın diyorum ,sanki kendileri dünyaya patron olarak geldiler,birtek onlar hata yapmayan kul gibi davranırlar

Alah sabır versin cnm , çok geçmiş olsun, özledik senide yanındaki hatun izne çıkınca bol bol görüşürüz topikte

aynenn valla geçen anneme yardıma gittim ,sonra eve geldik kocişte işten döndü tüm herkes çalışmış vaziyette eve döndü ve herkes attı yatağa kendini ama bennnn mutfağa yemek hazırlamaya ,sabah bulaşığı yıkamaya etrafı toplamaya çalışıodum halaaaaaaaa ,o yüzdenA llah çalışan bayanlara sabır versin

aramıza hoşgeldin cnm liste gayet güzel bence , bizimde burda uyguladığımız metot bu ,değişik bişi yok ,emin ol spor ve suyuda artttırdınmı haziran başı 60 lı kilolara ulşaırsın kesinlikle , pes etmek yok yola devam azimle

kizlaaarrr

tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik
vavvvvvvvvvvvvvvvvvkızçeye bakın heleee tebrikelr kuzummm darısı başımıza

ağzından bal damlamakda değil bal şelalesi akıyor resmen ballıkaymağım

ne güzel sözler bunnlarrrrrr

ALLAH ALLAH DEDİRTİYOR REESMENN

evli biri olarak aynen katılıyorum limonlu brokoli mine ablanın dedikelrine ,umarım yanlış anlamazsın bizi

KÖY EKMEĞİMİİ

ÇAVDAR EKMEĞİ DEMEK İSTEDİN SANIRIM DİMİİ

ÇOK FAZLAA SALMA KENİDİNİ ARADA TARTIYA ÇIK KUZUM YOKSA ALIP BAŞINI GİDİYOR KİLOLAR :18::18:

oooooo bu menü ile + birde spor ileeee sen dileğim bu hafta liste başısın kesinlikle

ne çeşit insnalar var yaaa , boşver değmez öle insanları takmaya kızçem

Kimse uğramadıkça ve birşeyler yazmadıkça kimse yol alamaz kızlar bu şekilde
aynen öle ama sanırım kimse tam uygulamadıkça uğramıyor topiğe ,şahsen ben tam uygulamayınca menüyü buraya gelmeye çekiniiyorum inan :18::18::18:

geçmiş olsun kuzum inş. kötü bişi değildir

Sabahtan beri saglıklı beslenmeyle gitse keske o göbüş
Bende de var jöle kıvamında
jöle kıvamında bende 2 tane göbek var kat kat midede iyice şişti ne güzel 65i gördüğümde en azından göbüş düzleşemişti yavvv :26::26:

güzel cezanı da çekmişsin , hadi bakalım bu azmin sonucunu çok güzel alıcaksın inş.

ehehe ben çok özledim o menüleri şahsen

bu yazını okudukça içimden işte bu işte bu helal olsun sözleri geçti inan ,burayada azayım helal olsun vallahi

regle rağmen güzel gitmiş bence dileğim spor işe yaramış sanırım tebrikler

kız sahi senin o mevzzu noldu :44::44:öküz dediğine göre aralar kötü sanırım ,anlatmak istemezsen özelse anlatmayabilirsin cnm anlayışla karşıalrım

ooooooo havada aşk kokusu var desenize
ayrılıpta arkadaş gibi kalmayı başarabildiyseniz helal olsun kuzum ,ama zor olur öyle be kuzum yaaaa ,bak ızdırıap dion halaaa

günaydın kızlar
64.9la bende listeye başlıyorum artık
bugün teyzemle annem baklava ve börek yapacaklar
pazartesiye kadar yiycem valla
sonraaaa pazartesi klasik diyete başlama günüm
ablam neden pazartesi başlıosunki bence hep pazarteisi başlıcam dediğin içinde bırakıyor olabilirsin farklı bir gün başla mesela diyete değişiklik olsun senin için hem kasmamış olursun kendini ...

ne kadar kibar bir eşin var cnm

helal olsun böyle bu şekilde kırmadan seni uayarabilmeyi başarmış

eşin için bile olmasa en azından kendin için başlamasın sağlıklı yaşama cnm benim

bende diyorum bende bi eksiklik var çizelgem yok len benim, hemen yapayım

Gamzeeeeeeeeeeeeeee

Nerdesin topik arkadaşım nereye gittin
bir araalr görüyordum ben onu buralarda ama bayadır oda uğrmamıyor sanırım :18::18::18:

71.2

:118::118::118::118::118:

:119::119::119::119::119:

ayyyy sen çok yaşa emi ballıkaymağım bayılıyorum seni şu tarz konuşmana hayata neşe katıyorsun

kizlar cikiyorum sabah discideydim
simdide jinekolag gidiyorum icin igne olucam dua edinde faydasi olsun insallahhhhhh
inş. herşey gönlüne göre olur cnm

allahtan 3te bitiyor canım
konuşmaktan boğazım ağrıyor artık
akşamlarıda yorgunluktan sızıyorum gelemiyorum buraya
beden yorgunluğumuz yok çok şükür ama beyin yorgunluğu yetiyor
beyin yorgunluğu herlşeye bedell çok berbat bişiiiii

isallah canim zayifliyacagiz yaza kadar
inşallah kuzum

Aaaa sen kilo mu aldınnn?
hıhı regl kurbanı ben

isveç diyetide neyin nesi , boşver kuzum sağlıklı beslenmene bak sen harap etme kendini

aramiza hosgeldin
gunaydin dilek haftaya guzel rakamlarla geliyorsun
gunaydin insalah istedigin rakami gorursun bende yag yakici corba diyetini gozum kesse yapaca biktim artik bu kilolardan

günaydın canım
spor yapıyorsun yaaa çok farkeder inan bana
zamanında spora gittiğimde hem çikoları yemiştim hemde 56ya kadar düşmüştüm
keşke bidaha gidebilsem

günaydın canım

bana günaydın yokmu yaaaaaaaa aşk olsun

alintillar birbirine karismis gunaydinlar sizede

Yok yok böyle olmuyor topiğe her saat başı uğramak gerek azcık bırakınca alıp başını gidiyor sayfalar hep böyle dolu dolu olsun topiğimiz inşallah. geçmişi okudum yüzünden şööyyyle bi :) yeni gelenler olmuş hoşgelmişler, kilo verenleri tekrar tebrik ediyorum, vermeyenlerinde canı sağolsun 2. dönem düzeltirler inşallah ..

bugün cumartesi olması sebebiyle kahvaltımı az önce yaptım. öğle ve akşam birleşecek yine bide mezdeke açıp aralıksız 1,5 saat oynayacam bekarkene nasıl oynardım 53 kiloydum ozamanlar

hava çok güzel bugünde tam temizlik çamaşır havası gidemde işlerimi halledem Herkese eğlenceli azcık kalorili haftasonları diliyorum sevgiler kızlarrr

kocaman gunaydinlar kizlar
hafta sonu diye geevsemeyin su icmeyi unutmayin ben biraz gevsek basladim utandim

Merhaba kızlar,valla diyet çok önemli ama bol su içmek hepsinden daha değerli...Vücuttaki zararlı toksinler ancak o şekilde atılabiliyor...sporda önemli ben ona dikkat etmedim sonra sarkmalarım oldusıkılaşmaya gayret edin.kollar bacaklar bile sarkıyor kilo verince inanın.ben internetten diyet uyguladım ama Selma Yeşilyurt adında bir diyetisyenle de görüştüm.İstanbul nişantaşında yeri.Çok tatlı bir bayan,en önemlisi fazla kilosu yok.Bir de diyetisyene gidip karşınızda kilolu birini görmek tam trajedi oluyor çünkü:)))Neyse çenem düştü yine herkeze kolay gelsin.Niyet edin Diyet etmeye:)))

günaydın herkese

Hoşgeldin aramızaa
hosbulduuum,

geç kalmış olabilirim ama kocaman günaydın sana

çok enerjik bi topik burası çok çewdim [/QUOTE]

hoşgeldin şeker
sanada tünaydın ozaman
şu enerjikliğimizi spor yaparakta değerlendirebilsek keşkem:122:

maksat muhabbet olsun bebisimmmmgel sana kahve yapiyimmm
gunaydin tatlimben de sabahin koru esimi ise yolladimbana da cok dokunurdu ozel sektorde calisirken cumartesileri kalkmakisallah istedigin gibi bir is bulursun canim..spor yapmak kan akisini hizlandirdigi icin kendini cok dinc hissedersinspora devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…