70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senın bebişin ne kadarlık canım ve ne kadar zamnda verdın o kadar kıloyu

4 ay 8 gunluk bebegım.. doguma 92 ıle gıttım, dogumdan ıkı hafta sonra 78 oldum.. sonra yedıkce 82ye yukseldım.. 3. ayımda dedım dıyetısyene gıdeyım bu boyle olmaz.. hala hamıle kıyafetlerıyle dolasıyordum cunku =( 15 ocakta basladım 82 kıloyla, su an 1 mart yanı 1,5 ayda verdım. 73.8'ım.. bır de hala regl olmayı beklıyorum..

cnm benımkıde 5,5 aylık oldu bende bu hafta oldum ılk defa regl pekı regl olunca dahamı hızlı gıdıyormus acaba

ehh tabı.. sıskınlık gıder bence.. senın kılo durumun nedır?

canım bende 66.2yim bu sabah ıtıbari ile ılk hedefım 65 i gorunce 60 ıkıncı son hedefım boyum 168 gorenler artık yeter cok guzel oldun dıyorlar ama ben bıraz daha devam etmek ıstıyorum spor yapamıyorum bebegımı suan havlardan dolayı babanneye bırkmam lazım ama sogukta dısarı cıkarıp usutmek ıstemıyorum anca artık havalar duzelınce yaza ınsallah yuuyus yaparım dıyorum dıkkat ettıgım haftalarda emzırmenınde kolaylıgı ıle en az 1kılo verıyorum ama cok sıkı bır dıyet yapmıyorum acıkcası ama pazartesı ılk defa 3gunluk bır lahana dıyetı yapayım dıye dusunuyorum uygulamaya gecırebılırsem

herkeslere iyi akşamlar..

kilo verenleri tebrik ediyorum
emzirenlere sakın aç kalmayın diyorum..

menüm:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
5zeytin
1 çatal reçel

ara:
1 avuç kurudut yaban mersini
1 kuru erik
45 dakika yürüyüş

öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık pirinç pilavı
1 br ayran
4 kiraz domates

ara:
1 avuç leblebi
1 hurma
yeşil çay

akşam:
4 kaşık tavuk ciğeri
1 dilim ekmek
salata
3 kaşık yoğurt

akşam yine eliptik yapacağım
portakal,mandalina gibi şeyler yerim
spor yaparken içim yanıyor belki de meyve yerine 1 bardak süt içer yatarım..

benım de boy 1.69.. sen cabuk dusmussun 60'lara.. ben yemek yemeyı sevdıgımden cok kacırıyorum ama yılmıcam belım agrıdıgından mekık de cekemıyorum.. bızım gıbıler ıcın 60 cok zormuş dıyetısyenım soyledı.. cunku benım boyumun kaldırabılecegı kılo 64-65mış, cok zorlama dedı bana.. lahanaya dıkkat et, emzırdıgınde bebege gaz yapar fecı sekılde.. sen benım verdıgım dıyetı yap bak.. nasılsa aynı durumdayız..

cok sagol cnm ben de suan ayca kaya yapıyorum cok guzel gıdıyor bozmak ıstemıyorum cunku alısmak cok zor oluyor buna cok alıstım ben ve sonuclarıda cok guzel ben hamılelıkte fazla almıyorum ordan sanslıyım

gelemedım bugun işler çok çok yoğun bu ev işleri hiç bitmiyor...

neyse şöyle bir geçmişşi okumaya calıstım kılo veren herkesı tebrık edıyorum..alıntı yapamadım kusura bakmayın...

puccaa bende gıdıyorum spora ama senın ılk baslangıcta fazla yuklenmısler gıbı geldı..benım hoca ılk 2 hafta sadece yag erıtme amaclı elıptık ve cardıo yap dedı..demekkı her yıgıdın yogurt yemesi farklı sanırım..acaba benımkı mı bıraz hafıfen aldı bılemedım:26::26::26::26:bu arada ıyı kılo vermıssın tebrık ederım...

umaycım bende zaman zaman yeme krızıne gırıyorum ama bu psıkolojık sanırım ınsan yemıcem dedıkce yıyor...ben kafayı yemeyle bozdugum zamanlardan bırınde yıyınce gıdıp ıstıfra edıyordum...neysekı iş bır hastalıga donusmeden pilatese gıtmeye karar verdım ve sonra hersey yoluna gırdı.baktım bu sıralar gene yıyorum hemen psıkolojım duzelsın dıye spora gıtmeye basladım.yedıkce sucluluk duymaya baslamıstım cunku ...çok dıkkat lı ol ...gecıcı bır surec kafanı baska seylerle mesgul et...bıraz zor olur ama dene bence.....:26::26::26::26::26: kılo

ballıkaymakım kılo verılmıs supersın....

ftemız sanırım hatırladıgım kadarıyla kılo almıssın sacını cekem barı..

kahveregı kılo verılmıs tebrıkler..

hatırlayamadıgım arkadaslar ne olur kusura bakmayın ama kılo verenlerı vermeyenlerı tebrık edıyorum....harıkasınız..

bensuzıııı hatırlayamadım ama kılo vermısseenn senıde tebrık ederım....

şimdi gelelım bana....

baslangıc:66
gecen hafta:65,7
bu hafta:65,8
gelen :100
hedef şimdilik :60
kalan kılo:5,8
toplamda gıden:200 gr.

herkese ıyı geceler.....................

Başlangıç: 68.8
Geçen hafta: 68
Bu hafta: 68,5
Gelen:500 Gram
Toplamda Giden:300
Hedef: 58

tüm kilo veren kızçeleri tebrik ederim ,kilo veremeynleride kendimide güzel bir şaplağı hakettik

ama regle denk geldi bu hafta yaaaa :18::18:

neyse geçmiş geçmiştir diyelim ve önümüze bakalım en güzeli bu sanırım

herkese iyi geceler

noramm (Busem gelmiş hoşgelmiş )

minderbobuda gördüm sankim geçmişte

ohhhh topik eskiye dönüyor çok güzel valla

geçmişi okuyup alıntı yapıcaktım ama bayaa sayfa bririkmiş yarın sabah erkenden okuyup hepinizi alıntılarım ,herkese iyi geceler ve güzel hafta sonları dileğiyle

Son düzenleme:

niye artidasin bakayim pttyisallah ben de sik sik ugrayacagim foruma..kis geldi,hareketler azaldi,kilolar geldi,kizlar topige dolustu tabi

niye artidasin bakayim pttyisallah ben de sik sik ugrayacagim foruma..kis geldi,hareketler azaldi,kilolar geldi,kizlar topige dolustu tabi

sorma minderim yavvv regl krizi ye tatlıları ben ,ondan sonra gelsin 500 gr

ama bu hafta bol su ve spor ve form çayı hedefteee

özlemişik seni burda görmeyiii

fotolu menülerinide unuttum sanmaaaa

sen ne durumdasın 61 gördüm çzelgeni fazla kilo almamışsın sanırım ahhhhh keşke bizde öle olsak amaaa nerdeeeeeeee :18::18::18:

bugunku menumu paylasayim
sabah :
dun yedigim big king extranin verdigi fazlalik hissinden dolayi bisey yemek istemedim.
sadece sutlu filtre kahve ictim.
sabah bisey yemeyince ogleye dogru aciktim

ogle:
1 kase mercimek corbasi
1 karniyarik
salata
1,5 kk dan az irmik helvasi
3 dilim cok ince kepekli ekmek

aksam
4-5 kasik tavuk sote
4-5 kasik yogurt
tursu
1 bardak sutlu filtre kahve

ara
3 kucuk kivi

7-8 bardak su ictim..

bugun cok iyi beslendigim soylenemez..esimin kiymaya alerjisi oldugu icin evde karniyarik cok fazla yapamiyorum,uzun zamandir helva yemedigim icin canim cok cekti yedim

Son düzenleme:

isallah canim zayifliyacagiz yaza kadar

Ah ne güzel keske bende 3 te çıksam
Valla herkes durumundan bi başkasını istio
insanoğlu işte canım
elimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz malesef
3 te çıkıyorum ama ev hanımalrınamı özeniyorum nee
yani çok değilde haftanın 3 günü ev hanımı olsam yine razıyım
Ayy salak salak hareketler dövücem saçını başını yolup eline vericem o olucaak

Karnıbahar yedim ve şiştim şu an
hmm fena kızdırıyor seni desene :26:
Kıııız yorgunluktan pilim bitiyor diyosun, yemeyi de unutsana
hahaaay onu unutsam bu hale gelirmiydim canım yaaa
azrail canımı almaya gelse dur lokmam bitmedi derim herhalde
Offffffffff kızlar canım sıkılıyor benim, nire gittinizz:84::84::89::89::96::96::103::103::111::111::119::119::118::118:
biz varken sen yoksun
nirdesin bakim
bende sporu çok istiyorum ama kızım çok özlüyor beni
vicdanım elvermiyor onu bırakıp spora gitmeye
ama pazartesiden itibaren toparlancam inşallah

merhba
bende katılabilirmiyim??
daha önce gruplara girdim.ve başarısız oldum
çok istekliyim ama maalesef sonuç sıfır..
kilom diyete girmeden önce 69 du
şimdi =72.9
ama yinede alırsınız dimi

olsun baco yaa,arkadaşlar eskiden daha sıkıydın ,şimdi iyice salmışsın didiler moralim bozuldu yaaa

Ya spor yapıyodun sporu bırakınca bişiler olmuştur ama az yürüyüşle o da hallolur.
61 kilo da ne kadar salabilrisin ki

Evde olsa dayanılır belki ama çalışırken ben hayatta dayanamam
Düğün dernek diyeti olsun bunun adı

Bilmiyorum ki canım canımı çıkarıyor valla dün bide pilates hareketlerine başladı.
Tam verdiği hareketler bitti kaçıyorum derken nereye gel buraya dedi
Yerde süründüm ettim topaç gibi.
Bu daha baslangıc haftaya diğer hareketlerden kısıp pilatese baslıyoruz diğer aletlerden farkını göreceksin dedi.

Aaaa sen kilo mu aldınnn?

İyiymiş gene kuzumm
Canım kahve istedi sabah sabah

Hoşgeldin aramızaa

Günaydın kızlar
Ezik bir cumartesi çalışanı olarak geene işe gelmiş bulunuyorum.
Kilo verenleri tebrik eder, alanlardan da haftaya yüksek bir performans bekliyorum.
Dün spor salonunda canım çıktı desem yeri..
Kendimi daha dinç hissediyorum gerçi her sabah uyandıgımda bakalım 1 ayın sonunda ne olacak.
Öpüldünüz.

Günaydın mesai arkadaşım,
Ben de buradayım
Sporunu da yapıyosun oh oh ne güzeli darısı bizlerin başına canım, inşallah hedefine ulaşır ve hep orda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…