Kızlar hazır buradasınız bende birşey sormak istiyorum.Bende kilo verince göğüslerim çok küçülüyor ne yapmam lazım 65 kilo olsam 75 bedene düşecek o derece yani 85 giyiyordum şimdi 80 oldu mesela
tsk ederım sekerımgünaydın
isveç diyetin hayırlı olsun şekerim :122:
saglıklı beslenme yapamıyorum ne zamandır azcık bunu yapayım sonra tekrar saglıklı beslenmeye gecıs ınsablam neden pazartesi başlıosunki bence hep pazarteisi başlıcam dediğin içinde bırakıyor olabilirsin farklı bir gün başla mesela diyete değişiklik olsun senin içinhem kasmamış olursun kendini ...
beyin yorgunluğu herlşeye bedell çok berbat bişiiiii
inşallah kuzum
hıhı regl kurbanı ben
isveç diyetide neyin nesi , boşver kuzum sağlıklı beslenmene bak sen harap etme kendini
yag yakıcı corbada cok guzel kılo verdırıyor bı tanıdıgım yapmıstı oradan bılıyorumaramiza hosgeldin
gunaydin dilek haftaya guzel rakamlarla geliyorsun
gunaydin insalah istedigin rakami gorursun bende yag yakici corba diyetini gozum kesse yapaca biktim artik bu kilolardan
alintillar birbirine karismis gunaydinlar sizede
gunaydın canımgünaydın kızlar
günaydın :26:
ben dün acil olarak evden çıktım ve tartılamadım :26:
Kızlar bu hafta liste yayınlanmadımı yoksa beni göremedim:44:
hosbulduuum,
geç kalmış olabilirim ama kocaman günaydın sana
çok enerjik bi topik burası çok çewdim
çalışmıyorum oğlum da küçük ondanmı bilmem ama haftada bir silmem gerekiyogunaydin kizlar
bugun sabahla ogleyi birlestirdim,kahvalti yaptim simdi..haftasonu bir ev hanimi olaraktan temizlige girisiciimmmm
evi supur,viledayla sil,banyoyu mutfagi temizle,aksam oluyoher hafta evinizi silip supuruyo musunuz kizlar:26 turmasak bile diger odalar tozlaniyo..yoksa ben mi cok pisim
bendede aynı problem var.bazı hareketler büyütüyo canımKızlar hazır buradasınız bende birşey sormak istiyorum.Bende kilo verince göğüslerim çok küçülüyor ne yapmam lazım 65 kilo olsam 75 bedene düşecek o derece yani 85 giyiyordum şimdi 80 oldu mesela
yapicak bisiy yok tatlim,destekli sutyen kullanacaksinister istemez goguslerden de gidiyor..
40 dk yuruyusumude yaptım geldım
evı temızlemem gerek sonrada yemegımı yerım optum sızı
sabahki ara bence çok önemliçok mu ki ama sabahki arayı untumuşum azıcık ondan 2 bardak su içmeme rağmen şu an karnım zil çalıoEki Görüntüle 645733
herkese afiyet olsun
yaa sodalı boreklerımle revanım bana bakıyo
cokda var nasıl bıtecek bunlar
verebılecek kımsemde yokkı atamam da
yok onlar orda değil canımyaa sodalı boreklerımle revanım bana bakıyo
he valla burda geçmişi okuyayım derken arayı unutmuşum haberim yok , çoktu dimi öğlen yemeğim tıka basa doydum bayaa çünkü nohutu az koyaymışım daha iyi olcakmış :18::18::18:sabahki ara bence çok önemli
günün devamı zor oluyo yoksa
günaydın :26:
ben dün acil olarak evden çıktım ve tartılamadım :26:
kocaman gunaydinlar kizlar
hafta sonu diye geevsemeyin su icmeyi unutmayin ben biraz gevsek basladim utandim
bende her haftasonu yapıyorum canım. pis değilsin, pis olsan haftasonlarıda temizlemezdin dimigunaydin kizlar
bugun sabahla ogleyi birlestirdim,kahvalti yaptim simdi..haftasonu bir ev hanimi olaraktan temizlige girisiciimmmm
evi supur,viledayla sil,banyoyu mutfagi temizle,aksam oluyoher hafta evinizi silip supuruyo musunuz kizlar:26 turmasak bile diger odalar tozlaniyo..yoksa ben mi cok pisim
Kızlar hazır buradasınız bende birşey sormak istiyorum.Bende kilo verince göğüslerim çok küçülüyor ne yapmam lazım 65 kilo olsam 75 bedene düşecek o derece yani 85 giyiyordum şimdi 80 oldu mesela
yaa sodalı boreklerımle revanım bana bakıyo
yok onlar orda değil canım
yedik bitti onları bak göbeğinde kocaman bir börek yatıo bak kollarında revani var , aaaa yanklarındada var sankim revani kalıntıları
yokk anamm yokkkkkk eskiden beri yediklerimiz her yerimize yerleşmiş daha ne böreği ne revanisi düşünüon kızzzzzzz çabıııııkkkkkk ordan çık sevdiceğine söle o yesin
he valla burda geçmişi okuyayım derken arayı unutmuşum haberim yok , çoktu dimi öğlen yemeğim tıka basa doydum bayaa çünkü nohutu az koyaymışım daha iyi olcakmış :18::18::18:
azcık fazlaydı evet
olsun yola devam
çok acıktım yaaa
dayanıcam göbişi bebek sananlar utanıcak
akşam misafirim var onlarada mı diyet uygulasam:26:
ne yapsam ne yapsam ıııım:44:
poğaça var buzlukta çıkardım artanı da yememek için buzluğa atarım eee yanına ne yapcam
yok onlar orda değil canım
yedik bitti onları bak göbeğinde kocaman bir börek yatıo bak kollarında revani var , aaaa yanklarındada var sankim revani kalıntıları
yokk anamm yokkkkkk eskiden beri yediklerimiz her yerimize yerleşmiş daha ne böreği ne revanisi düşünüon kızzzzzzz çabıııııkkkkkk ordan çık sevdiceğine söle o yesin
he valla burda geçmişi okuyayım derken arayı unutmuşum haberim yok , çoktu dimi öğlen yemeğim tıka basa doydum bayaa çünkü nohutu az koyaymışım daha iyi olcakmış :18::18::18:
hadı benden sıze revanı ve borekolsun canım haftaya bildirim yaparsın sende, hesapta olmayan aksilikler olunca unutuluyor
bende aynıyım canım. 80 kilo iken maşallahları vardı, şimdi pörsüdüler
topiğe birer lokmacık dağıtsan kalmazdı hani. dondurucuya koysan iyi olur ben hep öle yaparım. sıkışık zamanda çok işe yarıyor hemde
öğlen çok gb duruyo ama ekmek yemeyip kurtarmışsınmenümm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine ince bi tabaka krem peynir
6-7 tane küçük yeşil zeytin
çeyrek demet maydanoz
1 fincan çay
ara 10:00
az şekerli t.kahvesi
yeşil çay kbuk tarçınlı
ara 12:00
eti form prinç ve mısır patlağı yarım paket (130 kalori falan ediyomuş )
öğlen
1 kepçe yayla çorbası
domates biberli çok az yağlı tavuk sote (2 çorba kaşığı kadar)
2 kaşık kısır
roka salatası yağsız
1 küçük kuru biber dolması
yoğurt
(çok gibi gözüksede 1 servis tabağını doldurmuyordu hepsi)
ara
1 finçan kayısılı form çayı
akşama ne yerim bilmiyorum
sen kaç kilosun tatlım?
poğaça buzlukta nasıl oluyor hiç denemddim bayatlamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?