kacla baslamistin ?o zaman ilk diyete basladigim kiloyu mu yazayimtam 1 yil gecmis ben diyete basladigimdan beri vay beaaa
gecmis olsunçok fena hastayım.................birazdan eşim ve ben kaplıcaya gideceğiz sırtlarım ağrıyor...belki hamam ıyı gelır..........
kalın sağlıcakla bugun gec gırıp menumu paylasırım..herkese ıyı pazarlar.............
kacla baslamistin ?
gecmis olsun
75 ile baslamistim tatlim57ye kadar indim,eylul falandi sanirim..simdi 61 oldum
urkecim sana da gecmis olsun:2:
kızlar nbr uzun bir aradan sonra tekrar geldim..ben 68 oldummmwe 10 kilo wermek istiyorum bu yüzdende tekrar sizinieyim..inşallahh dewamlı olurum
Maltepe canım anadolu yakası sen hangi semtyawrucum tursuya zaafim varr yaaa
iyi iyi hadi son gunun bugun,iyice ye de gozun doysn
gunaydin neslim,ben de makineye camasir attim simdi,umarim yagmur yagmazsen hangi semtte oturuyodun canim:26:
hosgeldin canim,herkes bir iki geri donuyo topige:119:
tünaydın tatlım içiyorum suyumugunaydinlar kizlar guzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle az yiyin bol hareket edin ve su icmeyi unutmayin
geçmiş olsun canımbutun kısceler tünaydın...10 gunden berı bu lanet grıp bırakmadı yakamı..gelıyo gıdıyo...sıkıldım ...dunde nete gıremedım yatak döşek yatıyordum....dun 1sb. sütlaç ve 1 çay kaşıgı nutella dısında bır kacamagım yok..neyse gelelım alıntılara:
valla ben ıkı gunde bır temızlık yapıyorum ...abarıyorum galıba..:26:
desteklı sutyen bir çözüm olabılır.tabı psıkolojını etkılemıyorsa...
yemaaaaaaaaa..yoksa cekerim sacını...
bende şikoyum ....ammmaaa velakin zayıflayacak geçici bir şişkoyum.....
salatalık turşusu yeme...ödem yaparsın...
kuzuma kıyamam
çok uzulmuştur.ne yazıkkı oluyor boyle şeyler...hepimizin başına gelmiştir hayatımızın bir döneminde ..ama küçükler bu durama daha da üzülüyyor..geçmiş olsun yeniden...
takma kafana bugun toparlamaya calıs....genel olarak ıyı menun.....
ellerine sağlık ...
hadi dön artık aramıza....havalardan da fazla adepte olamıyor ınsan ...ama yeter kendıne ezıyet etme bu kadar.............
ben de uskudarda oturuyorum canim.anadolu yakasindan ev almayi dusunuyoruz..uskudar,kadikoy cok pahaliMaltepe canım anadolu yakası sen hangi semt
tünaydın tatlım içiyorum suyumu
geçmiş olsun canım
sıcak iyi gelir ama çıkınca üşütme dışarı
masallah,bu saate kadar nasil dayandindaha kahvalti etmedik :26:
ben kahvalti hazirlamayaa
sporla daha iyi sonuçlar alırsın dileğim kesinnlikle ,çok iyi olmuş spora başlaman
öçülerini sorsam çok mu özele girmiş olurum :44::44:
maksat muhabbet olsun bebisimmmmgel sana kahve yapiyimmm
gunaydin tatlimben de sabahin koru esimi ise yolladim bana da cok dokunurdu ozel sektorde calisirken cumartesileri kalkmak isallah istedigin gibi bir is bulursun canim..spor yapmak kan akisini hizlandirdigi icin kendini cok dinc hissedersin spora devam
gunaydin kizlar
bugun sabahla ogleyi birlestirdim,kahvalti yaptim simdi..haftasonu bir ev hanimi olaraktan temizlige girisiciimmmm
evi supur,viledayla sil,banyoyu mutfagi temizle,aksam oluyoher hafta evinizi silip supuruyo musunuz kizlar:26 turmasak bile diger odalar tozlaniyo..yoksa ben mi cok pisim
çok mu ki ama sabahki arayı untumuşum azıcık ondan 2 bardak su içmeme rağmen şu an karnım zil çalıoEki Görüntüle 645733
herkese afiyet olsun
Malesef pötüş benimde gördüğüm çoğunluk eskiler yorum yapıyor
bu şekilde oluncada kimsenin yorum yapasıda gelmiyor
boşa kürek çekmek gibi bişey
biraz karşılıklı olsa herşey daha çok motive olur topik
wooooooowwwww sportif pötüş dinç pötüş atletik pötüş
bizde miskin miskin tembel tembel
totoları kaldırmayalım
dur sen bakalım senin inadına ben kısçelerle spor yapmazmıyım
seni çatlatmazmıyız bizzzzzz
kızlar haydin spora bu hafta bol sporlu olsun günlerimiz
diloyu kıskandummmmmmmmm
ben şişkoyumben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
itiraf ediyorum biraz önce cips yedim ama fırındaaa
sayısız yediğim baklavaları söylememe gerek yok sanırım
şurda 1 günüm kaldı ama kızlar yaaa
dövün beni, çaresiz bekliyorum :26:
Günaydın cancağızlarımmm
Kasfetli, kapalı, kürklü mantolu bir istanbul sabahından herkse selamlarrrr
bugün yediğiniz içtiğiniz son olsun yarından itibaren dikkat edelim kısçeler
bi çok öperimmmmm
biraz düzensiz olmuş ekmeklerin olmasaydı poğaça okaa sırıtmazdı ama
ekmekde çok yemişsin her öğünde
birde poğaça omadı kısçem
yarından itibaren düzeltirsn
benimmmmmm öperim bi çok kez
hih hih hoh hoh hah hah
eline sağlık pötüşüm beni sonuncu yapmış olsanda
seni göbişimle vurucam bu hafta görürsün sen :
evet şuana kadar yediklerim için kendime çok kızdım
artık sende yarından itibaren güzel güzel menülerle gelirsin inşallah canım
kızlar nbr uzun bir aradan sonra tekrar geldim..ben 68 oldummm we 10 kilo wermek istiyorum bu yüzdende tekrar sizinieyim..inşallahh dewamlı olurum
günaydiiiiiiiinn
güzel birgün olsun insallahh
anaaammm birinci olmusum ben
dilekimellerine saglik canim
liste cok güzel olmus
hatta söyle baktimda uzuun zamandan beri gördügüm eennn güzel liste
bence artik liste hep böyle kalmali
hem her haftada ugrasmamis oluruz
dilom ben sana gondermedim cuma gunu sadce forumda paylastim,unutmusum gondermeyi:liste icin eline saglik
gunaydinlar kizlar guzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle az yiyin bol hareket edin ve su icmeyi unutmayin
inşallah canımevet şuana kadar yediklerim için kendime çok kızdım
artık sende yarından itibaren güzel güzel menülerle gelirsin inşallah canım
iyi iyi hadi son gunun bugun,iyice ye de gozun doysn
kendine gel mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canımbutun kısceler tünaydın...10 gunden berı bu lanet grıp bırakmadı yakamı..gelıyo gıdıyo...sıkıldım ...dunde nete gıremedım yatak döşek yatıyordum....dun 1sb. sütlaç ve 1 çay kaşıgı nutella dısında bır kacamagım yok..neyse gelelım alıntılara:
hadi dön artık aramıza....havalardan da fazla adepte olamıyor ınsan ...ama yeter kendıne ezıyet etme bu kadar.............
elektirk yoktu bizde yine 4te geldiSelam kızlar
Pazar günü kimse yok
Hadi bakalım çok cozutmayız insaalllah.
yok yok valla sözP.tesinden sonra itinayla tüm topik üstüne otururuz nefes alamazsın.
Merhaba herkese,
Ben de sizinle dayanışma içinde zayıflamak istiyorum.Çok uzun zamandır takip ediyorum ama ben kendi başıma bu işin üstesinden gelebileceğimi zannetmiştim.Bir kaç diyet ve birkaç takviye kullandım ama her defasında verdiğim kiloyu hızla geri aldım.Eğer beni de kabul ederseniz birlikte daha moralli ve azimli olurum diye düşünüyorum.71 kiloyum ve ilk etapta hedefim 60 .
inşallah canım
geçmiş olsun canım
yarın başlıyorum
bomba gibi gelecem inşallah
elektirk yoktu bizde yine 4te geldi
bende ancak geldim
nasılsın bugün?
yok yok valla söz
:18::18::18::18::18:
canım üsküdar ve kadıköy pahalı ama birde binaları çok eski oralarınben de uskudarda oturuyorum canim.anadolu yakasindan ev almayi dusunuyoruz..uskudar,kadikoy cok pahalimaLtepe,pendik taraflari nasil:26:180.000 lira civari,mumkunse ara kat,metroya yakin,max. 6-7 yillik bi daire bulmak zor mudur
masallah,bu saate kadar nasil dayandinafiyet olsun
selam pötüş nasılsın bakalımSelam kızlar
Pazar günü kimse yok
Hadi bakalım çok cozutmayız insaalllah.
tümden değişme varmış canım kaç aydır haftasonları sabah 7de kesliyor akşam 5e kadarİyiyim canım evdeydim tüm gün yarında iş ve spor zaten.
H.sonu çok çabuk geçiyor.
Elektrikler ne çok kesiliyor sizin orda..
Sen nasılsın?
anaaam nekadar pahalı evlercanım üsküdar ve kadıköy pahalı ama birde binaları çok eski oraların
zaten oranın insanıda istanbulun en eskileri ve yerlileri
maltepede çok pahalı ama pendik yukarı kesimleri ucuz
ben sahil tarafındayım buralar pahalı fakat
e5 üst kesimleri şuan yeni binalar dikilyor 250-300 yapıyorlar
Allah kolaylık versin tatlım parayı bastırdıktan sonra
250tl'lik daireyi bile alırsın korkma tatlım
iyi akşamlar kızlar menüm
sabah
8.30 ılık limonlu bir kupa su
9.00 kahvaltı
3 dilim t.b.ekmeği
1 has yum
1 dilim peynir
4 zeytin
1 tk çikom
13.00
bir tabak sebze pırasa
6-7 kaşık bulgur
lahana turşusu biraz(minderimden canım çekti)
19.00
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
bolcana salata
2lt su
balkaymaklım canım tebrikler inş.diledğin kiloya gelrsin.bizede örnek olursun----- 01.03.2013 Cuma Kilo Bildirim Listesi -----
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] LaMeKan369 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] allright [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] black&white [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.7 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 65.1 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birinci olan ' Balkaymakim ' arkadaşımızı kutlar, başarısının devamını dileriz.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; Bensuzi, limonlubrokoli, Nora_, umay0110
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere.
Listenin dobiği pötüşüme de saygılarımı sunarım.
yarınmıGünaydın cancağızlarımmm
Kasfetli, kapalı, kürklü mantolu bir istanbul sabahından herkse selamlarrrr
bugün yediğiniz içtiğiniz son olsun yarından itibaren dikkat edelim kısçeler
bi çok öperimmmmm
Herkeslere günaydınnnbugün yoğun bir pazar olacak ssz
üzülmez mi kuaföre kızdı bayağı ben kısa istiyordum erkek gibi olmak istemiyordum diye :) . çok seviyordu saçlarınıda, ben sana küçük tokalar alırım süslerim yine seni çok güzel oldun dedim, saçın kısa olsa bile sen hep benim prensesimsin dedim ama hala hiç beğenmedim bu halimi diyor, toka takta benim kız olduğumu bilsinler diyo. kendinede anlattım başka türlü kurtaramayız diye, çünkü bir çocuk var sınıfta bakımsız, ellerini falan hiç yıkamıyo diyo öğretmeni. annesini çağırıyor okula gelmiyor bile kadınyani şimdi temizleyebilsem bile, tekrarlama ihtimali çok yüksekti. içim gitti saçları yere düştükçe ama sağlık için daha iyisi yoktu.
Balkaymakımtebrik ediyorum canım
puca ellerine sağlık, liste için teşekkürler
2-3 aya bikaç santim toparlarsa kendine gelir :) psikolojik olarak kötü ama belli etmiyor. kurtulalımda o yaratıklardan gerisi düzelir nasıl olsa
benşi unutmuşsun benm ismim yok burda ama----- 01.03.2013 Cuma Kilo Bildirim Listesi -----
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] LaMeKan369 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] allright [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] black&white [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.7 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 65.1 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birinci olan ' Balkaymakim ' arkadaşımızı kutlar, başarısının devamını dileriz.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; Bensuzi, limonlubrokoli, Nora_, umay0110
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere.
Listenin dobiği pötüşüme de saygılarımı sunarım.
bende bugece resmen daldım baklavalara sonrada ağlamaklı oldum çok pişmanım yaaitiraf ediyorum biraz önce cips yedim ama fırındaaa
sayısız yediğim baklavaları söylememe gerek yok sanırım
şurda 1 günüm kaldı ama kızlar yaaa
dövün beni, çaresiz bekliyorum :26:
kızlar nbr uzun bir aradan sonra tekrar geldim..ben 68 oldummmwe 10 kilo wermek istiyorum bu yüzdende tekrar sizinieyim..inşallahh dewamlı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?