öğlen yemeğinizi zaltmamya çalışın kısabiliyosanız akşam yemeğini kısın benceben birazdan molaya cikiyorum kizlar
diyorum haftasonu fazla kacirdim öglen cilek gelmis markete cileklen yogurt yesem öglen yemegi olarak nasil olur
ben yine turşu yidim kiiii
haftasonu tam bır fıyasko :S kahvaltı oglen 2deydı, aksam yemegı 10'da
ve sımdı bır de ustune nezle.. bu hafta dıyet yalan olur..
tatlım ara öğün olarak yesen daha iyi olmaz mı çilekli yoğurdu:26:ben birazdan molaya cikiyorum kizlar
diyorum haftasonu fazla kacirdim öglen cilek gelmis markete cileklen yogurt yesem öglen yemegi olarak nasil olur
oyyhh afiyet olsun..ya ben de işyerime yemek getiriyordum,bir gün böyle pırasa yemeği getirmiştim ve masamda yemiştim öğle arasında..iş arkadaşlarım odaya girince çok kötü pırasa kokuyo dediler.çok utandım bir daha da yemek götürmedim işyerime.yemekhaneden yiyorumEki Görüntüle 647154
kızlar ne halde yemek yiyorum bakın hele
bilgisayar kasasının üstünde
öğlen yemeğimi yedim pilav gibi oldu ama çorbaya gerek kalmadan doydum
akşamada balık aldım
kızartması oluyorum balığın
nekadar yemeliyim sizce, yoksa hiç yememelimiyim :26:
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..bol bol meyvehaftasonu tam bır fıyasko :S kahvaltı oglen 2deydı, aksam yemegı 10'da
çok sevindim vallaçok enerjiğim burda ki yazılardan sonra daha azimliyim
inş.aksamım düzgün geçer:18::18:
umayım aslında sabah uyanıyo çizgifilmi açıyo akşama kadar sosyalleşsin istiyorum
anası babası gbolmasn.
o hep evde olunca onunnla ilgilenmiyorum.iş yaparken devamlı yaramazlık yapıyo (haylazım ...askım ya özledimbile)
şimdi işimi bitirir onu beklerim gelincede oyun felan oynarız die düşündüm.
inş düşündüğüm gb kaliteli yaşam verebilirim oğluma
tamam canım akşama sıfır kaçamakla süper bir menü paylaşcam inş.Selam Mine
Akşama kaçamaksız menü beklioruz
Süper görünüyor afiyet olsun.
Ne balığı aldın ki?
ben yine turşu yidim kiiii
mesajına cevap verdim canım ayrıntılı yazdımumayım cuma mı bilmiyorum ama tartıldım ben cuma 72.9 dum
çok sevindim valla
enerjimi sizede yayabildiysem ne mutlu bana
kreşe, anaokuluna gitmesi iyi canım
benim kızımada annem bakıyor 29 aylık
seneye istiyorum ama babamız erken diyor öbür sene kesin vereceğim
evde biz bir yere kadar yetiyoruz onlara
tamam canım akşama sıfır kaçamakla süper bir menü paylaşcam inş.
balık barbun aldım canım
okula getirmiş biadam neler var dedim saydı işte dedim fırında pişireceğim bişey olsun bunlar kızartmalık dedi
zaten eşim balık sevmez bide yağsız balığı fırına atarsam bidaha yemez
bende 2 tane yiyeyim dedima z yağda kızartırım
kötü mü olur dersin? ne yapayım sence canım?
böyle olda gör
mesajına cevap verdim canım ayrıntılı yazdım
umarım cumaya 71i görürsün
zor canim cok zor allah yardimcin olsun isteyerek yapmadin iste bazen bunaliyor insan birde etrafdan destek görmeyince bunalima girebiliyor kendine de vakit ayiramiyorsun belli ki yardim edecek kimsen yokmu canim oralarda birde yabanci yerdesin canim ya kiyamam cok üzüldüm esinde böyle zamanda sana destek olmazi gerekirken böyle olmazi nediycemi bilemiyorum canim eger okula baslarsa birazda olsa rahatlarsin belki canim icinede kapanma dök icini yaz bagir cagir yutma yasadiklarini sen iyi olacaksin yavrunda iyi olur oda anliyor senin bunaldigini bence evdeki huzursuzlugu anlatigi icin böyle yapiyor allahim insallah zor günlerini aydin etsin bitanemsuzim aslinda oglum baya olumlu degismisti gececen haftausutu atesi cok cikti bende butun hafta uykusuz ve yorgundum birgun kendimi konrol edemedim kizdim bagirdim alahcanimi alsa kurtulsam diyordum cocuk hem atesten etkilendi hemde benim o cinnet animdan o gunden beri bir saniye durmuyor durmadan kapilara camlara vuruyor komsularla surekli kavga ediyom oglum k_tu bagirdigim icin kendimi afetmiyorum zaten esimlede ayri gibiyz ayri odalarda yatiyoruz cocugun okulu 6 yasini nisanda dolduruyor yerbosalirsa nisandan sonra alacaklar yer nezaman bosalir bilemiyorum
suzim ya hic iyi degilim ....
mine pirasa yemegi mi o ayranda negüzel köprüklü köprüklü affiyet olsun tatlimEki Görüntüle 647154
akşamada balık aldım
cilek kalmamis zaten yiyemedim :26: 2 dilim siyah ekmek balik sürdüm off sabah toast öglen ekmek cok karbonhydratli oldu aksam hafif yemem lazim
canım bence normal öğlen yemeğini yee
zaten çok yediğini söylemişsin
miden büyümüştür
zamanla azaltmaya çalış
düzen kurmak önemli
birden azaltırsan açlık krizine girersin bence canım
sagol fistikSelam beybi
İyi bari göbişin az erir
Selam3:
İyidir seni sormalıı?? İnşaallah güzel bi hafta olsun artık..
Selam Mine
Akşama kaçamaksız menü beklioruz
Selam canım
Ne demek canımHerkes bi zayıflasa da listeye gerek kalmasa keske..
Selam pötüşümm listenin altında sana selam çaktım die kızmadın dimi
Sen kızmazsınn kiii bak sayemde h.sonunu düzgün beslenerek geçirdin.
Selam abla
Aynen bu hafta daha güzel olacak inşaallah hersey..
Selam suzimm
Afiyet olsun tatlım..
Selam minderimm.
Bana msj atman gerekiyordu.:26:
Cuma tartılmışmıydın?
Buraya yazdıysan haftaya listeye alırım senide cuma tartılmadıysan bu hafta liste altı olursun.
Süper görünüyor afiyet olsun.
Ne balığı aldın ki?
bende dün tursu yemisdim acaba ondan mi 1 kilo artidayimben yine turşu yidim kiiii
sagol canim ögle yapayimmöğlen yemeğinizi zaltmamya çalışın kısabiliyosanız akşam yemeğini kısın bence
hayır hayır öğlen yeme ozaman sakın
hafta yeni basladi her hafta atarsak hic yol alamayiz canim :18:haftasonu tam bır fıyasko :S kahvaltı oglen 2deydı, aksam yemegı 10'da
yiyemedim zaten minderim yarim kilo cilek yiyecekdimtatlım ara öğün olarak yesen daha iyi olmaz mı çilekli yoğurdu:26:
oyyhh afiyet olsun..ya ben de işyerime yemek getiriyordum,bir gün böyle pırasa yemeği getirmiştim ve masamda yemiştim öğle arasında..iş arkadaşlarım odaya girince çok kötü pırasa kokuyo dediler.çok utandım bir daha da yemek götürmedim işyerime.yemekhaneden yiyorum
haftasonu tam bır fıyasko :S kahvaltı oglen 2deydı, aksam yemegı 10'da
Eki Görüntüle 647154
akşamada balık aldım
Günaydın yavrucaklar
Nasılsınız bakalım bugün
yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim kızlar
şunun şurasında yaza ne kaldı
mart bittimi olay bitmiştir
bu martı iyi değerlendirelim ipleri sıkı sıkı tutalım
sağlıklı beslenelim
O vakit hadin bakalım bitki çaylarınıza sularınıza sarılın
ya pazar günleri öyleoluyor malesef :26:ben de uskudarda oturuyorum canim.anadolu yakasindan ev almayi dusunuyoruz..uskudar,kadikoy cok pahalimaLtepe,pendik taraflari nasil:26:180.000 lira civari,mumkunse ara kat,metroya yakin,max. 6-7 yillik bi daire bulmak zor mudur
masallah,bu saate kadar nasil dayandinafiyet olsun
avatarima bak yavrum o sana herseyi anlatirEvet iyi oldu sanırım 1 ay snra sonucunu görücez. :26:
Ölçüleri de daha sonra söylesem şimdi söylemek istemiyorum.
Amin canım çalışmadan olmuyoo kpss e hazırlanabilirsem inşaallah güzel kapılar bana da açılır.
Ev hanımlığı en zor meslekkk ya
Hiç sevmem ki evde yapmıyorum da kolay gele sana
Normal bence çokta değil.
Hadi bakalım listenin sonuncusu olarak haftaya beklentimiz çok senden.
eehehehhhe bende şişkoyuummm bendee şişkoyuummmm
P.tesinden sonra itinayla tüm topik üstüne otururuz nefes alamazsın.
Selam sonuncu pötüşşş sen dikkat edersin artık Cuma'ya ne kaldı şurda
Hadi bakalım en çok kim kilo verecek?
Haftaya ben birinci olcam kaçarı yok bi kere
Haftaya mesaj atarsan listeye alırım canım benim.
Sende dikkatt etttt
hosgeldiinMerhaba herkese,
Ben de sizinle dayanışma içinde zayıflamak istiyorum.Çok uzun zamandır takip ediyorum ama ben kendi başıma bu işin üstesinden gelebileceğimi zannetmiştim.Bir kaç diyet ve birkaç takviye kullandım ama her defasında verdiğim kiloyu hızla geri aldım.Eğer beni de kabul ederseniz birlikte daha moralli ve azimli olurum diye düşünüyorum.71 kiloyum ve ilk etapta hedefim 60 .
ay amiiinnn sagol canimbalkaymaklım canım tebrikler inş.diledğin kiloya gelrsin.bizede örnek olursun
yarınmı
durbiaz daha yiyim
caım ya kıyamam neyse uzar inşallah haklısın kestirmen çok iyi olmuş
başka nasıl başetcektn
hosgeldiinbende araniza 74 kilo ile katiliyorum vehedef 60 kilo...
canim bence birkac kilo sadecekendi kendime konuşuyorum gibi emmeee
buda son halim
çokmu fenayım :18:
Eki Görüntüle 646868 Eki Görüntüle 646870
hosgeldiinmerhaba bende aranıza katılmak istiyorummmmm 72 kiloyum yaza kadar 62 ye düşmek istiyorum yanlız ben gecede çalışıyorum 4 güne bir nöbetim var yanii saat 7den sonra bir şey yemeyeceksin dietleri bana uymuyorrr.birde hiç diyet yapmadım ömrü hayatımda 2 yıl öncesine kadar hiç 55i geçmemiştim bana yardımcı olun ltffff
hosgeldiiinbebek icin kilo vermem sart 74 kg boy 160 doguda ysyrm esimin isi geregi evde neler yapabilirim
cok sagol canimGünaydınlar herkese,
Dilekcim ellerine sağlık canikom, Ballıkaymağım ve kilo veren tüm kızçeler tebrikler.
PTTy, Nesquik ve bana daBu hafta hepimiz eksi çıkcaz ona göre, bugünden başlayın dikkat etmeye.
sagol canimgünaydın kızlaar
bol eksili,az kalorili bir gün diliyorum
başsağlığı dileyen herkese teşekkürler
balkaymaklım tebrikler
dilekcim liste için teşekkürler
bol misafirli yoğun bir hafta geçirdim,bozdum diyeti biraz ama yine diyete tam gaz devam
yeni gelenler hoşgeldiniz
neskuikim canım benim sakın üzülme ben sana güveniyorum hemde çok sakın bırakma diyeti hep beraber verelim inş.
insallah canim cok sagolSelam herkesciklereeedünde cozuttum, bugünde cozuttum :18: dün cenaze yemeğimiz vardı, pide, salata, tulumba tatlısı yedim :18: :18: bugünde eşimin sigara böreği krizi tuttu kızartınca 5 tanede sigara böreği yedim püffff giden 500 gr.da geri aldım
Hoşgeldin canım
tebrik ederim canım. en güzel listeyi görmek birgün banada nasip olur inşallah
perşembeden beri deli oldum canım ya. kaçtane vardı dersen, 8 tane sirke çıktı ama saçı sarı olduğu için sirkeleri görmek çok zor oluyordu. birde belindeydi uçlara bulaşırsa göremezsem diye riske girmek istemedim. sabah kalkmadı ben böyle okula gitmek istemiyorum benimle alay ederlerse dedi. zar zor ikna ettim gittik şapkasını çıkarınca ağladı ama neyseki arkadaşları hep destek oldu, erkek arkadaşlarından biride "sen üzülme istersen ben kel bile yaptırırım saçımı" deyince kendine geldidoğduğundan beri ilk kez bukadar kısa kesildi çok yadırgadı bu yüzden.
onu bunu bilmemde canım acayip derecede taze badem istedi şimdik, çıksaydı da yeseydik
Canım çok geçmiş olsun, felaket salgın var millet yataklara döküldü valla, benim saçımdada düşmüştü ama annem kesmeden kurtarmıştı, ben anam kadar beceremedim panik oldum malesefbugünü olaysız atlatırsa gerisi kolay
Çok geçmiş olsun canım
Aramıza hoşgeldin canım
meret bitler küçücük başlarıyla hakkımızdan geliyolar, pis yaratıklar
Hoşgeldin aramızaa
sagol siuziimGünaydin kizLar
sayfalar masallah cogaLmis
DiLekeLLerine sagLik fistik liste güzeL oLmus
baLLi tebrik ederim tatLimbirinciLigi kapmissin
urkegecmis oLsun canim beLin agrisi gecmeden birde grip oLmussun cabuk iyiLesirsin insaLLah canim
pttyask böcegimiz de geLmis
nesLim asiL sisko benimpis bogazim fiL biLe benim kadar yemiyordur migdemde kurt var doymuyorum
minem iyisin güzeLsin minem ben ucundan senin kadar gözüksem yeter bana
betüL tatLi kiz denk geLemedik senLen daha
fadimecimsen nasiLsin canim
nora yeniLdik kiz
ssecem tekrar hosgeldin canim
kaferengiolsun canim kizinin saci uzar yine
minderimfotolu menülerine bayiliyorum daherkes tursu demis büyütmezsem ben onu sarma sanediyordum hayal gücüme bak tursuya bakim sarma diye agzim sulandi
alacaoglisin nasil oldu bitanem
unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
birde yeni kizlar gelmis onlarada kocaman hosgeldiniz diyorum
bana gelince74 le biraktim sizi cuma günü 75 le basladim geri bugün ay ben cok pis bogaz oldum cislari yiyorum sucluda hissetmiyorum artik kendimi
bugün yeniden yeni basdan basladik bakalim hayirlisi:
ac karnina bi armut
sabah: 1 tane peynirli salamli toast getirdim domates kestim evde birde 5 zeytin koydum kaba
ara: 1 portakal
simdilik bukadar
gecmis olsun canim :26:haftasonu tam bır fıyasko :S kahvaltı oglen 2deydı, aksam yemegı 10'da
slm kızlar havalar ısındıkça herkesin içi kıpır kıpır olmaya başlamış
herkes ne güzel enerji dou. diyetlerimize sporda eklersek daha güzel zayıflarız.
menüm
sabah
1 adet galeta
1 sade nescafe
ara: yeşilçay
öğlen
2 kepçe tarhana corbası
4 yemek kaşığı barbunya
yarım dilim kepek ekmeği
1 adet yaprak sarması
ara:
yeşilçay 1adet galeta
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
1 adet portakal
1 saat yürürüş planlıyorum olmazsa 45 dakika bisiklet
----- 01.03.2013 Cuma Kilo Bildirim Listesi -----
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 13.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] LaMeKan369 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] allright [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] black&white [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.7 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 65.1 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birinci olan ' Balkaymakim ' arkadaşımızı kutlar, başarısının devamını dileriz.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; Bensuzi, limonlubrokoli, Nora_, umay0110
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere.
Listenin dobiği pötüşüme de saygılarımı sunarım.
itiraf ediyorum biraz önce cips yedim ama fırındaaa
sayısız yediğim baklavaları söylememe gerek yok sanırım
şurda 1 günüm kaldı ama kızlar yaaa
dövün beni, çaresiz bekliyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?