Ben de nazardan çok korkarım canım ya, millet de göz var,dikkat et sen yine de fazla güzel giydirip kuşandırma.tesekurler kkizlar evet kucuken guzeligiyle hep dildeydi hayla oyle ayri bir guligi var bebeken cok saglikliydi nazara geldi diye dusunuyom
Canım öyle düşünme, sonuçta günde 1 saat kendin için bişey yapacaksın, sen mutlu olunca, emin ol, onunla geçirdiğin zaman da daha kaliteli olacağı için vicdan falan yapma yani, biz ne kadar pozitif ve mutlu olursak, onlara da verimli oluruz değil mi? Onun için bence bi ayarlama yap ve de mesela 3 te alıyosun kızını, 4 te al, haftada 3 gün bile yürüsen çok şey farkeder.
Günaydın canım, tekrar hoşgeldin, ama krep iyi bir başlangıç değil biliyosun ki
Selam canım,
Günaydın canım,
Yok kız bende yarışacak motive yok, artı olmasam yeter bana
Günaydın cancazım
Günaydın canım,
biz iyiyiz sen nasılsın?
Geçmiş olsun, iyileş önce devam edersin, önce sağlık.
Leslie ve jillian tavsiye edebilirim en az bence 30 dakika olmalı.
Günaydın canım.
Tünaydınnnn
Geçmiş olsun canım.
Allah bağışlasın, çoook şeker.
canm geçmiş olsun
diyettte mide bulantısı normal bence bendede oluyo başka önemsiz bi rahatsızlıkta olabilir
başdönmen kansızlık vs olabilir mesela
stresli bi ayda 2kere bayıldım alışveriş merkezinde hastaneye gittim demir eksikliği dediler .
ama tabi senin yerindeolsam direk hastaneye giderdim daha 15 gün varmış adetine
toparlan canim geri alma
az önce bende kosturdum lavaboya hamile degilim ama neden böyle oldu bende anlamadim virüsmü var acaba yine :26:
Tünaydınnnn
Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederimm
neskuikim benim 2 çızıklıydı test
eh iste fadimecimCanım öyle düşünme, sonuçta günde 1 saat kendin için bişey yapacaksın, sen mutlu olunca, emin ol, onunla geçirdiğin zaman da daha kaliteli olacağı için vicdan falan yapma yani, biz ne kadar pozitif ve mutlu olursak, onlara da verimli oluruz değil mi? Onun için bence bi ayarlama yap ve de mesela 3 te alıyosun kızını, 4 te al, haftada 3 gün bile yürüsen çok şey farkeder.
Günaydın canım, tekrar hoşgeldin, ama krep iyi bir başlangıç değil biliyosun ki
Selam canım,
Günaydın canım,
Yok kız bende yarışacak motive yok, artı olmasam yeter bana
Günaydın cancazım
Günaydın canım,
biz iyiyiz sen nasılsın?
Geçmiş olsun, iyileş önce devam edersin, önce sağlık.
Leslie ve jillian tavsiye edebilirim en az bence 30 dakika olmalı.
Günaydın canım.
Tünaydınnnn
Geçmiş olsun canım.
Allah bağışlasın, çoook şeker.
sagol neslim
gönderirim canım
ama sende söz vermiştin ben anlamam
umursamazlık yediklerine say o günler geride kaldı artık kendimize gelelim kuzum
napcaz ozaman fadik :26:Ben de aynı durumdayım Suzim yaa, hem canım sıkılıyor, hem de yemekten kendimi alamıyorum:18::18::18:
tesekurler kkizlar evet kucuken guzeligiyle hep dildeydi hayla oyle ayri bir guligi var bebeken cok saglikliydi nazara geldi diye dusunuyom
ay nebileyim2 ay önce kan tahlili yaptırmıştım tshmı var die bütün değerler normal çıkmıştı
stresli bu durumum da yok çok şükür
53: ne virüsü gııı
Tünaydınnnn
Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederimm
neskuikim benim 2 çızıklıydı test
tesekurler kkizlar evet kucuken guzeligiyle hep dildeydi hayla oyle ayri bir guligi var bebeken cok saglikliydi nazara geldi diye dusunuyom
ay nebileyimdiyorlarya virüs geziyor ortalikda kaptikmi acaba dedim
2 cizikliyse hamilesin kiz :111:
lastik derkenherkes ne guzel gıdıyor maşallah yaa... benım lastık yolda bıraktı benı
ben vertigodan şüpheleniyorum ::78:
yok anam öle deil test 2 çizıktı bende ilk testte 1.çızık belirdi 2.yarıda kaldı.bende bi tane daha yaptım o tek çizıkta kaldı
3çizikte kırmızıydı benim demişya cancaazım ondan dedim benim test 2 çizikliydi die
ben youtube dn bulurum onları çok saolkizlar leslie yapiyor birde zumba yapan vardin videolari evde kayitli olacakdin bakmam lazim canim ama youtube a yazarsan da cikar herhalde :26:
bence güzel menün canim ben doymazdim ama herhalde herseye bi saldirasim var
toparlanmaya gayret ediyorum ballim
kizlar cok kötü oldum günesmi carpti acepyada okadar sogukdan sonra günesi görünce fena oldum cok severim aslinda ama hem basim dönüyor hem migdem bulaniyor :26:
hatta açıklamalı biri yazsa bende istiyorum ama beceremiyorumya arkadaşlar çok özür dilerim ama ben bu kilo cetvelini yapamadım.hep hata veriyor.yada ben çok yeteneksizim.aranızdan birine rica etsem benim adıma yapılma imkanı varmı.çünkü 2 haftadan beridir uğraşıyom olmuyo
maşallah canım Rabbim sağlık huzur versin ömür boyunca onaEki Görüntüle 647381 Eki Görüntüle 647382
kizlar bu benim oglusumun kucuklugu
simdi 6 yasindabilgisayarda simdiki haline ait foto yoktu baska gun yuklerim
2 ay önce kan tahlili yaptırmıştım tshmı var die bütün değerler normal çıkmıştı
stresli bu durumum da yok çok şükür
53: ne virüsü gııı
lastik derken
vertigon ne canim valla kafam iyice karisti :111: anladim canim
birsey degil canimyine ben geldiiim
ben youtube dn bulurum onları çok saol
tek tek dökülmeyelim kızlar dikkat edin kendinize :44:
hatta açıklamalı biri yazsa bende istiyorum ama beceremiyorum
maşallah canım Rabbim sağlık huzur versin ömür boyunca ona
ama şimdi ki halinide merak ederim ben
dicek bişi bulamadım çok fena ama vertigo demişsin bendede var o da önemli
yapar yani
hic duymamisdim canim yeni birsey daha ögrenmis oldumvertigo bi hastalık,orta kulakta bi sıvımı ne varmış onun azlığı dengesizlikmi ne yapıyomuş öyle bişey sanırım
bende fırında pişrimeye karar verdimşu balığı fırında pişirmeyi öğrenmek istiyorum
daha doğrusu cesaret etmem lazm :18:
yağda pişirilmişini hazır yiyorum ama çok kalorili sanırsam
pırasa canım ama bulgurunu fazla koymuşum pilav gibi oldumine pirasa yemegi mi o ayranda negüzel köprüklü köprüklü affiyet olsun tatlim
fırında yapmaya karar verdim canımöğlen yemeğin çok güzel canım. tavada çok az yağla yapıp az yersen bişey olmaz herhalde.
2. çizgi belli belirsiz çıkarsa hamilesin demektir canımçooook ilerlemiş sayfalar valla hızınıza yetişilmiyorpazar günü yoktum çünkü çook hastalandım..bir haftadır başım dönüyor bazen az bazen çok ama kokuya duyarlılığım da arttı
dün sabah kociş kahvaltı hazırlamış sucuk kokusu mahvetti beni 2 çatal peynir aldım 1 bardak çay lavaboya nasıl yetiştim bilmiyorumiçim dışıma çıktı bütün gün hiçbişey yiyemedim...ne zamandır göreyim diye yırtındığım 69,9 u bu sabah itibariyle görmüş bulunmaktayım ama bu şekilde olmayaydı iyiydi...
bide akıl danışçam ben bu baş dönmesi mide bulantısı olunca tabi akla ilk gelen gebeşmiyim die düşündüm hemen test aldırdım kocişe adetime daha 15 gün var amaaaaaaaa 2 tane almış ilk testi yaptım 1.çizgi belirdi 2.de tam belirirken yarıda kaldıben şoklarda çünkü korunuyoruz..dayanamadım 2.testide açtım onda tek çizgiydi...akıl verin hatunlar yaa nedir sizce bu?????????dra gitçem tabi ama yorumlarınız bekliyorumm
önemli bişey değildir umarım canımkizlar cok kötü oldum günesmi carpti acepyada okadar sogukdan sonra günesi görünce fena oldum cok severim aslinda ama hem basim dönüyor hem migdem bulaniyor :26:
ayy çok güldüm o karikatüre yaaaÖğlen yemeğimide yidimmm
Mine bende pırasa yaptım
bi tabak pırasa ve yoğurtla hallettim
artık akşama eşim
senin karikatürdeki gibi söyleşiriz
ben derim yinemi maç yaaaa
eşimmmm yinemi pırasa yaaa
pötüşteee yinemi s.....ya
suzimmm sen candy crusda almış başını gitmişsin
ben takıldım 147 de bi ara dilek pötüşde 190 lardaydı
çıkamadım 147 den tam bir tane kalıyor bitiyom pefff
çok şeker canım allah bağışlasınEki Görüntüle 647381 Eki Görüntüle 647382
kizlar bu benim oglusumun kucuklugu
simdi 6 yasindabilgisayarda simdiki haline ait foto yoktu baska gun yuklerim
canım şöyle söyleyeyimCanım öyle düşünme, sonuçta günde 1 saat kendin için bişey yapacaksın, sen mutlu olunca, emin ol, onunla geçirdiğin zaman da daha kaliteli olacağı için vicdan falan yapma yani, biz ne kadar pozitif ve mutlu olursak, onlara da verimli oluruz değil mi? Onun için bence bi ayarlama yap ve de mesela 3 te alıyosun kızını, 4 te al, haftada 3 gün bile yürüsen çok şey farkeder.
cok sykur ıyıydır sızden nbrrr canım oglusun nasıl benım oglan ıcerde spor yapıyortoparlan canim geri alma
az önce bende kosturdum lavaboya hamile degilim ama neden böyle oldu bende anlamadim virüsmü var acaba yine :26:
oyyyy yirrrim hosgeldin suzissss nasilsin tatlumm
cancağızım benim hani sen bana bu sene söz vermiştin
yaza kadar zayıflaıyacaktık
o sözünü unutma
bu sene zayıflancak okaaaaaaaaa
inşallah tatlım sağlıkla verelimde
hımmmm beşikmi salladın gece minderim hih hih hoh hoh
kızın uyuduktan sonra yarım saatini spora ayır
canım sabret Allahın izniyle bugünlerinde geride kalıcak
Allah sağlık sıhat versin oğluşuna tez zamanda iyi olur annesi inşallah
üzme kendini
afiyet olsun
bişey olmaz benim eşimde kızartmasını sever yağsız tuzsuz yemez
sende küçük balıksa 10 taneyi geçirme
büyükse ayarlarsın artık ekmeği yme salata bol ye
evet yaza az kaldıya hepimizde telaş başladı
giysiler bir ay sonra incelmeye başlıyacak eeee
ozamanda yağlar dışarı pörtleyecek
hih hoh sana kızıpda elimden kurtulcağımımı sanıyorsun
neçün kızayım halla halla
şişkoyum işte liste altı olmuşum ötesi varmı
çok kötü gaza geldim listte altı olunca bebeğim
boğazında kalmasunnnnnn emiiiiiiiiiiiiiii
benimde canımı çektiriyorsun yazma daaaaaaaaaaaaaaaaa
dikkat et rosecim aman
menün çok güzel afiyet olmuştur
sporda yapılcak daha ne olsun bebeğim
evet ballım menü paylaş bak yaza incecik gircez bu sefer
hepimiz birbirimize destek olucaz
kendine ceza ver spor cezası
canım ben hamileliğimi o çubukla öğrenmiştim
oturup zırıl zırıl ağlamaya başlamıştım korkudan
benim 3 çizgi kopkoyu kırmızı olmuştu tam çizgi olarak
tekse korkma bişey yok
ama için rahatlamasını istiyorsan doktora git
selam hamiş annemiz nasılsın nasıl gidiyuor bebeğim
bi deniyim benbirsey degil canimama zumba güzel eglenceli bi bak derim
hic duymamisdim canim yeni birsey daha ögrenmis oldum
hoşbulduk arkadaşlar...inşallah hep beraber çok kısa sürede bu gruptan çıkıp 60-69 kilo arası zayıflama grubunu kurarız.kızlar canan karatay geçen siyaset meydanındaydı.ara öğüne karşı yemekten 4 saat sonra bir enzim saldıgılanıp yediklerimizi yakmaya başlıyormuş öğünlerinizin arası 4 saat olsun diyor sizce mantıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?