selam kızlar 8 ay önce doğum yaptım şuan 83 kiloyum bende aranıza katılabilirmiyim sınır 79 yazmışsınız ama
ben de ilk günümü yazayım :)
sabah 7.00 da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
1 bardak az şekerli çay
ara öğün saat 10
çeyrek simit
öğle 12.00
yarım dilim pizza
1 poğaça
1 bardak çay
akşam yemeği saat 17.00
5-6 kaşık sebze yemeği
yoğurt
2 dilim ekmek
saat 19.30
yarım elma
1 portakal
bu günü bunlarla kapattım bakalım.15 gün kadar önce 5 zayıflama bandı kullandım.bu 5 günde hiç ekmek tüketmedim.ama sonra ekmek iştahım patladı.sürekli ekmek yemek istiyorum.ama yavaş yavaş dizginleyeceğim inşallah.
sinirdasin bence sorun yok cnm bende hamile kalamadigim icin kilo vermeye calisiyrm
bende normalde 63 kiloydum evlendiğim zaman 3 yıl önce 4 ay sonra düşük yaptığım kan ilacı vitanim derken 80 e çıkmışım bir anda daha sonra 74 de indim pcos vardı hamile kalamıyordum 74 inince hamile kaldım yürüyüşle filan hareketlenince hiç umadığımız anda bebişimiz geldi darısı sana canım
eskiye göre çok çok az yiyorum ama vücudum direnç gösteriyor.iki sene önce doğum yaptım.doğum sonrası 77 idim.malum süt olsun diye yedim yedim 84 ü gördüm.2 yıl emzirdim.71 e kadar indim ama artık ne yaparsam yapayım tekrar 71 oluyorum.şok bir diyetle 67 yi gördüm sonra tekrar kısa sürede 71 oldum.bakalım sonum ne olcak .
bende evlenmedn once 74 kg dim esimle tanistim calisiyodum 64 oldm ve evlendm alti ayda on kg aldm halada ayniym veremiyrm
cnm cok sevindm adina ben hic hamile kalamadim uc yil oldu afetlerin nasildi benim cok seyrk
ben de ilk günümü yazayım :)
sabah 7.00 da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
1 bardak az şekerli çay
ara öğün saat 10
çeyrek simit
öğle 12.00
yarım dilim pizza
1 poğaça
1 bardak çay
akşam yemeği saat 17.00
5-6 kaşık sebze yemeği
yoğurt
2 dilim ekmek
saat 19.30
yarım elma
1 portakal
bu günü bunlarla kapattım bakalım.15 gün kadar önce 5 zayıflama bandı kullandım.bu 5 günde hiç ekmek tüketmedim.ama sonra ekmek iştahım patladı.sürekli ekmek yemek istiyorum.ama yavaş yavaş dizginleyeceğim inşallah.
kocayı bulunca rahatlıyoruz sonra hadi vereceğim diye uğraşıyoruz.eşimde kilo aldı haliyle ama adam ben diyetteyim diyor,bir ayda ortalama 10 kilo veriyor.erkeklerde kas fazla olduğu için çabuk kilo verirlermiş.olan yine kadınlara oluyorr oooofffff kadın mısın kafadan kaybediyorsun
şişmanladıkca düzensizleşti zayıfladım düzene girdi klomende kullandım ben doktor kontrolündemisin ne sorunun varmış
pko var cnm ondan olmuyo klomen kilo aldirdimi peki suandogudayi z doktorlar dandik
bendede pco var zayıflamak işye yaradı bizde doğu görevindeyiz klomen işe yaramadı kilo yaptı banada yürüyüş yaptım rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım temiz çıktı film hareket çok önemli bence kiloda
sagol canimtünaydın canlarr
balkaymak tebriklerrrkilo veren herkese
hosgeldiinarkadaşlar bende 3 haftada 3.5 kilo verdim
ama bu hafta sonu biraz abarttım galiba.acayip vicdan azabı çekiyorum.kendime çeki düzen vermeliyim
ya canim hadi insanin basi döner midesi bulanir ama kokuya okadar tepki vermen :44:çooook ilerlemiş sayfalar valla hızınıza yetişilmiyorpazar günü yoktum çünkü çook hastalandım..bir haftadır başım dönüyor bazen az bazen çok ama kokuya duyarlılığım da arttı
dün sabah kociş kahvaltı hazırlamış sucuk kokusu mahvetti beni 2 çatal peynir aldım 1 bardak çay lavaboya nasıl yetiştim bilmiyorumiçim dışıma çıktı bütün gün hiçbişey yiyemedim...ne zamandır göreyim diye yırtındığım 69,9 u bu sabah itibariyle görmüş bulunmaktayım ama bu şekilde olmayaydı iyiydi...
bide akıl danışçam ben bu baş dönmesi mide bulantısı olunca tabi akla ilk gelen gebeşmiyim die düşündüm hemen test aldırdım kocişe adetime daha 15 gün var amaaaaaaaa 2 tane almış ilk testi yaptım 1.çizgi belirdi 2.de tam belirirken yarıda kaldıben şoklarda çünkü korunuyoruz..dayanamadım 2.testide açtım onda tek çizgiydi...akıl verin hatunlar yaa nedir sizce bu?????????dra gitçem tabi ama yorumlarınız bekliyorumm
kizlar leslie yapiyor birde zumba yapan vardin videolari evde kayitli olacakdin bakmam lazim canim ama youtube a yazarsan da cikar herhalde :26:
bence güzel menün canim ben doymazdim ama herhalde herseye bi saldirasim var
toparlanmaya gayret ediyorum ballim
kizlar cok kötü oldum günesmi carpti acepyada okadar sogukdan sonra günesi görünce fena oldum cok severim aslinda ama hem basim dönüyor hem migdem bulaniyor :26:
canim birde buradan bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlya arkadaşlar çok özür dilerim ama ben bu kilo cetvelini yapamadım.hep hata veriyor.yada ben çok yeteneksizim.aranızdan birine rica etsem benim adıma yapılma imkanı varmı.çünkü 2 haftadan beridir uğraşıyom olmuyo
:13:
cancağızım benim hani sen bana bu sene söz vermiştin
yaza kadar zayıflaıyacaktık
o sözünü unutma
bu sene zayıflancak okaaaaaaaaa
inşallah tatlım sağlıkla verelimde
hımmmm beşikmi salladın gece minderim hih hih hoh hoh
kızın uyuduktan sonra yarım saatini spora ayır
canım sabret Allahın izniyle bugünlerinde geride kalıcak
Allah sağlık sıhat versin oğluşuna tez zamanda iyi olur annesi inşallah
üzme kendini
afiyet olsun
bişey olmaz benim eşimde kızartmasını sever yağsız tuzsuz yemez
sende küçük balıksa 10 taneyi geçirme
büyükse ayarlarsın artık ekmeği yme salata bol ye
evet yaza az kaldıya hepimizde telaş başladı
giysiler bir ay sonra incelmeye başlıyacak eeee
ozamanda yağlar dışarı pörtleyecek
hih hoh sana kızıpda elimden kurtulcağımımı sanıyorsun
neçün kızayım halla halla
şişkoyum işte liste altı olmuşum ötesi varmı
çok kötü gaza geldim listte altı olunca bebeğim
boğazında kalmasunnnnnn emiiiiiiiiiiiiiii
benimde canımı çektiriyorsun yazma daaaaaaaaaaaaaaaaa
dikkat et rosecim aman
menün çok güzel afiyet olmuştur
sporda yapılcak daha ne olsun bebeğim
evet ballım menü paylaş bak yaza incecik gircez bu sefer
hepimiz birbirimize destek olucaz
kendine ceza ver spor cezası
canım ben hamileliğimi o çubukla öğrenmiştim
oturup zırıl zırıl ağlamaya başlamıştım korkudan
benim 3 çizgi kopkoyu kırmızı olmuştu tam çizgi olarak
tekse korkma bişey yok
ama için rahatlamasını istiyorsan doktora git
selam hamiş annemiz nasılsın nasıl gidiyuor bebeğim
Eki Görüntüle 647381 Eki Görüntüle 647382
kizlar bu benim oglusumun kucuklugu
simdi 6 yasindabilgisayarda simdiki haline ait foto yoktu baska gun yuklerim
hosgeldiiinselam kızlar 8 ay önce doğum yaptım şuan 83 kiloyum bende aranıza katılabilirmiyim sınır 79 yazmışsınız ama
merhaba arkadaslar
ben bi ara mayısta girmiştim sayfaya 75 kiloydum zayıflamaya karar vermiştim ama bi iki günden snra pes ettim bıraktım..
şimdi 2 haftadır kararlıyım sabahları yürüşe falan basladım ve 2 haftadan snra tartıya çıktım 80 kiloyumben yine aynı kilomdayımdır diye düşünmüştüm şimdi sıkı bi rejime girmek için aranıza katılıyorum yardımcı olursanız sevinirim ..yaza kadar en az 15 kilo vermem gerek ve daha yasım 22
hosgeldin canim
buralardan ayrilma
be hergün yediklerini paylasirsan cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?