hoşgeldin tatlım:))))))
hizli bi bakis atacam diye atliyordum nerdeyse hosbuldummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşgeldin canım aramıza doğru bir karar vermişsin paylaşım olmadan olmuyor :)
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz :)
selam herkese bugün nişan var akrabamızın işten çıkıp doğru eve geldimşimdi ne güzel dışarda kafa dağıtıcaktım yaaaa offff kimsecikler yokmuş bugün kimse işe gitmedi galiba evdekiler nerde peki?:umursamaz:
o çok konuşanlar yok mu uyuz oluyorummmm sizene benim kilolarımdan alıp almadığımı bende görebiliyorum heralde ama illa laf sokçaklar neyse olafları seneye yaz yedirirsin cannım merak etme :) karar verdikten sonra bizi kendimizden başka kimse durduramaz :)hizli bi bakis atacam diye atliyordum nerdeyse hosbuldummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada benim 17.ayinda bi kizim var hala dogum sonrasi kilolarimi veremedim..61kilo idim dogum sonrasi 73 oldum emzirirken sindirim sistemimdeki bazi problemlerden 80ne dayandim yaza 69la girdim ama stresli bir tatildi bazi insanlarin durmadan hamilelik kilolarin duruyo die durmadan laf etmeleri beni negatif etkiledi suan 74 kiloyum .:çok üzgünüm:bakalim cumaya kadar 2 kilo vermek hedefim..
Biraz gec olmus sanırım ama bende varııııııımmm 84ten 72ye sonra 68e düştüm yine 72 oldumm şimdi 60 olmam lazııııııııııııııımm
merhaba arkadaşlar
benide aranıza alın. benimde desteğe ihtiyacım var. 73.6 kg yum. boyum 1,67. ilk hedefim 69 sonrada 65 i hedefliyorum. geçen yıl bi proje ile uğraştık işyerinde uzun çalıştık çok. kendimi kaybetmişim o ara. sürekli ye iç bilgisayar başında. aylarcada tartılmadım. kıyafetlerim olmadığında ve de tartıldığımda artık çok geçti. nası çıktım ben bu kilolara yaaa. daha da önemlisi nasıl inicem.
makarnadır, pilavdır, ekmektir çıkardım sayılır şimdi hayatımdan bi aydır neredeyse. son 1 haftadır da daha da takmış durumdayım. :)
birbirimize destek olalım.
sevgiler.
kirazcım süper gidiyon valla hadi bakalım cumaya kupa sende bu gidişle :)günaydın fıstıklar
bende haftasonu birazcık kaçırdım ama yürüyüşlerle dengeledim...üstelik dün kendime 2 tane 40 beden pantolon aldım...nasıl sevindim anlatamam...yani daha 42 lere yeni alışmıştım ama onlarda pot olmaya başladı...daralttırmaya gidecek çok şey var...
iyice kilo verene kadar bişey almayım diyorum ama dayanamıyorum...bu arada dün 68,800 ü gördüm tartıda inş.cumaya kadar 68 olurum
selam kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz
kirazcım senin için çok sevindim inşallah hepberaber kurtulacağız bu kilolardan
magrentacım sende bendensin bu sabah k-fleksle yaptım bende kahvaltımı
off offf şu evi taşısak biran önce de düzenli bi şekilde başlasam yeniden diyetime sporuma:)))
kıskanıyorum valla sizi
magrentacım bende yeşilçay içemiyorum nedense içim almıyo artık((
magrentacım bende yeşilçay içemiyorum nedense içim almıyo artık((
sorma ya al benden de o kadar ginkolusunu içebiliodum içine de limon sıkıyodum şimdi yok nasıl midem bulanıo ıyyy kokusunu bile duymak istemiom
arkadşlar bende 75 kg kadar şişen biriyim nasıl oldum anlamadım bebek istiyrz ama bu kilo ile zor çok moralim bozuk çok yoğun bir tempoda çalışıyrm spora vakit bulmam çok zor ne yapacağım bana yazarmısınız destek olur musunuz ocak ayına kadar 10 kg vermem mümkün mü ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?