70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hizli bi bakis atacam diye atliyordum nerdeyse hosbuldummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada benim 17.ayinda bi kizim var hala dogum sonrasi kilolarimi veremedim..61kilo idim dogum sonrasi 73 oldum emzirirken sindirim sistemimdeki bazi problemlerden 80ne dayandim yaza 69la girdim ama stresli bir tatildi bazi insanlarin durmadan hamilelik kilolarin duruyo die durmadan laf etmeleri beni negatif etkiledi suan 74 kiloyum .:çok üzgünüm:bakalim cumaya kadar 2 kilo vermek hedefim..

Biraz gec olmus sanırım ama bende varııııııımmm 84ten 72ye sonra 68e düştüm yine 72 oldumm şimdi 60 olmam lazııııııııııııııımm

o çok konuşanlar yok mu uyuz oluyorummmm sizene benim kilolarımdan alıp almadığımı bende görebiliyorum heralde ama illa laf sokçaklar neyse olafları seneye yaz yedirirsin cannım merak etme :) karar verdikten sonra bizi kendimizden başka kimse durduramaz :)
ilk başta yemek yemedeki yanlışlarını düeltmeye çalış fazla yediklerini çıkar porsiyonları kıs bol meyve sebze ye ve diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum die düşün ben diyet diye düşününce daha fazla yemek istiodum :) hareketide arttırdınmı tamam başlarsın yavaiş yavaş kilo vermeye :) uff çok yazmışım heheakannehirlaelaelaelaelae
Biraz gec olmus sanırım ama bende varııııııımmm 84ten 72ye sonra 68e düştüm yine 72 oldumm şimdi 60 olmam lazııııııııııııııımm

off off offf iyi kilo vermişin bunlarkısa zamanda olmadı umarım :)))) çatlak olarak geri dönüyo hızlı kilo alıp vermekten ((
bence 60a düşersin bigüzel vermişin daha önce

selam m,illet herkese iyi pazarlar dün nişan var diye işten çıkıp eve geldim akşam nişan hopladım zıpladım bol bol hareket oldu bana bayaaaaa bii hiç inmedim pisten bugünde biraz ayaklarım ağrıo hala ve evdeim temizlik yapmıcam çamaşır yıkadım ütü yapıcam kurursa hava çok acayip sevmiorum ble havalrı sıkıcı oluyor açsammı kapasammı die düşünüo gözüm dışarda yağmur yağarsa die :)))
bütün hafta çalış sonra haftasonu gene evde otur offffff ne evde durasım var ne de dışarı çıkasım

selam kızzlar..ohh haftasonu ıyı olmuyo yaa kacırıyoruzz bıseyler..neyse yarın tam gaz devam..öpüyorum herkesızemuszemus

merhaba arkadaşlar

benide aranıza alın. benimde desteğe ihtiyacım var. 73.6 kg yum. boyum 1,67. ilk hedefim 69 sonrada 65 i hedefliyorum. geçen yıl bi proje ile uğraştık işyerinde uzun çalıştık çok. kendimi kaybetmişim o ara. sürekli ye iç bilgisayar başında. aylarcada tartılmadım. kıyafetlerim olmadığında ve de tartıldığımda artık çok geçti. nası çıktım ben bu kilolara yaaa. daha da önemlisi nasıl inicem.
makarnadır, pilavdır, ekmektir çıkardım sayılır şimdi hayatımdan bi aydır neredeyse. son 1 haftadır da daha da takmış durumdayım. :)

birbirimize destek olalım.
sevgiler.

günaydın herkese iyi haftalar kaçamaksız bol kilo kayıplı bol hareketli bir hafta olsun hepimiz için bu sabah kahvaltımı nesfitle yapıyorum bi süredir tost yiyodum değştirmek gerek :)))) sonra görüşürüzzz

hoşgeldin aramıza sende benm gibi olmuşun kıyafetler olmayınca ne kadar kilo aldığımın farkına vardım boyum 1.68 kilom 71 olunca bu böyle gider durmak gerek dedim ve başladım kilo verme işini zamana yay yeni alınan kilo olduğu içiin kolay verirsin kolay gelsin :)

günaydın fıstıklar

bende haftasonu birazcık kaçırdım ama yürüyüşlerle dengeledim...üstelik dün kendime 2 tane 40 beden pantolon aldım...nasıl sevindim anlatamam...yani daha 42 lere yeni alışmıştım ama onlarda pot olmaya başladı...daralttırmaya gidecek çok şey var...
iyice kilo verene kadar bişey almayım diyorum ama dayanamıyorum...bu arada dün 68,800 ü gördüm tartıda inş.cumaya kadar 68 olurum

selam kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz

kirazcım senin için çok sevindim inşallah hepberaber kurtulacağız bu kilolardan

magrentacım sende bendensin bu sabah k-fleksle yaptım bende kahvaltımı

off offf şu evi taşısak biran önce de düzenli bi şekilde başlasam yeniden diyetime sporuma:)))

kıskanıyorum valla sizi

kirazcım süper gidiyon valla hadi bakalım cumaya kupa sende bu gidişle :)

valla değiştireim dedim canım hep tost olmaz düzenli rejim yapmıyorum ben nerdeee dikkat etmeye çalışıom bu hafta annemde yok evde evden yemek getirebilecekmiyim bilmiom bugun dışardan sebze aldım yarına allah kerim bende spor olayına gireim diomda çok zor gelio

menümü yazayım arkadaşlar soruodu :)
sabah uyanınca 2 kuru kayısı ve su
işyerinde 9 gibi nesfit ile kahvaltı
1 tane bisküvi attım 11 gibi ağzıma mavi yeşillerden
12.30 gibi sebze yemeği yedim yoğurtla beraber
şimdilik bu kadar :)
yeşil çay içöemiom midem bulanıyo

magrentacım bende yeşilçay içemiyorum nedense içim almıyo artık((

sorma ya al benden de o kadar ginkolusunu içebiliodum içine de limon sıkıyodum şimdi yok nasıl midem bulanıo ıyyy kokusunu bile duymak istemiom

bende önce sadece çaykurun bergamut aromalısını içiyodum ama oda pek zahmetli oluyodu...şimdi yine çaykurun sade yeşilçayını içiyorum (sallama olanı )...içimi çok rahat...isterseniz bi deneyin kızlar

Son düzenleme:
Selamlarr haftasonu fırsat bulup yazamadm itiraf etmek gerekirse ipin ucunu kaçırdım veremediğimi gördüğüm zamanlarda boşvermek geliyo ama işte diyetisyen ona verdiğim para aklıma geliyo dur diyorum olcak zamanla lmaz: mesela dün öğlen öğün saatim kaçtı et salata yiyemedim gittim yerine börek koydum olcak işmi kafamçokkarıştı ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum şimdi öğle yemeğimi yiyorum daha yeni ofise geldm 1 saat kadar dışardaydım birazdan tekrar çıkıcam 1 saatten fazla da o zaman yürürüm diye tahmin ediyorum :lepi: bu arada aramıza yeni katılanlar kısmını gördümde teşekkür ederimm sositososito

arkadşlar bende 75 kg kadar şişen biriyim nasıl oldum anlamadım bebek istiyrz ama bu kilo ile zor çok moralim bozuk çok yoğun bir tempoda çalışıyrm spora vakit bulmam çok zor ne yapacağım bana yazarmısınız destek olur musunuz ocak ayına kadar 10 kg vermem mümkün mü ne yapmalıyım

bi fikrim var ne dersin bilmem rakibim olurmusun belki bu bizi tetikler daha azimli oluruzbende ayni kilodayim ve hedefim simdilik ayni..

Merhabalarr ! Ben de bu guruba katılmak istiyorum güzel KK bayanları.

Boyum 1m 75 cm. Kilom 76.5

resmimi koyuyorum kızlar. Ama ben bu kilolarımla mutsuzum.. Diyetisyen bana sen normalsin dedi. Daha doğrusu üst sınırdaymışım. Alt sınıra değil de ortasını bulsam bana yeter ! Ben de yürüyüş yapıyorum. Diyetisyenin verdiği listeyi en kısa zamanda koyacağım buraya.

bi fikrim var ne dersin bilmem rakibim olurmusun belki bu bizi tetikler daha azimli oluruzbende ayni kilodayim ve hedefim simdilik ayni..

scapula kabul ediyrm rakibim olablrsin bugün itibariyle başlıyalım nasıl görüşecğiz peki ben sürekli nete giremyrm çalıştığım için akşamları özeline yazsam nasıl olur yada başka önerim

merhaba arkadaşlar
hoşbulduk tekrar.
bugün zor bi gündü. okula sadece pazartesileri gidiyorum ve okul çıkışı hep bişeyler yiyodum. bugün sabredip eve geldim. evde taze fasulye yedim. tek başıma olsam emin olun yerdimde siz geldiniz aklıma. dedim nası bakarım yüzlerine :))))
akşamda bir arkadaşın doğumgünü var onuda kazasız atlatırsam ilk gün bitmiş olacak. normalde zırt pırt tartılıyodum değişmiyor sinirleniyor insan o yüzden cumaya kadar tartılmıcam bakalım.

öyle benden. bende nesfit yiyorum sabahları. k-logu denedim nesfiti daha çok beğendim. hele k-logun şu çilekli olanını zor bitirmiştim.
müsli bar diye bişey aldım dün. ondan yedim bi tane. öğleden sonra.
az öncede 1 tabak sebze ile, 1 kase yoğurt bir de kepek ekmeği yedim biraz.
solgarın all in one kullanıyorum 1 hafta oldu başlayalı.
öyle benden.

ReinedelAmour arkadaşım merhaba . bence kilolu biri değilsin. iri yapılısın. helede basenlerin falan iyi bence. sanada kolaylıklar hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…