Havalar soğudu malum bugün iş çıkışı hırka baktım almak için ama sonuç tam bir hezimet böyle devam ederse kışı kazaksız hırkasız geçiricem yine ben mafoldumben
hahahahahha dün aynı şey benimde başıma geldiçok güzel şeyler vardı ama göbeğim fırladığından dolayı bende iğrenç durdu bende almadım kendi kendimi cezalandırdım zayıflayana kadar almıyorum bişi :)
Merhaba canım dikkatimi çektide kahvaltı günün en önemli öğünü sence de yediklerin çok az deilmi hatta yok denilecek kadar az CADIARZU 1 dilim ekmek normalde 2 adet tatlı bisküvi demek sen 1 dilim ekmek bile yememiş oluyorsun eğer ordaki adetten kastın 1 paket ise o ayrı tabi ama o zamanda yine çok sağlıksız bir seçim çünkü 6 adet yemiş olsan kahvaltıda sadece 3 dilim ekmek yemiş olursun bence 1 pors.peynir domates salatalık marul bunlarıda öğününe dahil etmelisin amaç kilo vermek ama bunuda yağdan vermek tek tip besinle mümkün olacağını sanmıyorum yasakkelime
selamm
aynı bende pazartesi bi sürü mağazaya girip hiç bişi denemeden çıktım :)
bide bi tane sevdiğim bi pantolonum var 40 beden diye olmuyo onun büyük bedenini gördüm. alasım geldi. sonra dedim yuh artık hayır alma incel 40 a en az onu giy. :) incelcem giycem bakalım. giycez yani..
kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ne diyosunuz sürekli tartılmak mı daha iyi motivasyon açısından. haftada bir mi?
mesela bu sabah kendimi iyi hissettiğimde tartılsaydım motive olur öğlen yemezmiydim acaba :)???
arkadaşlar ne diyosunuz sürekli tartılmak mı daha iyi motivasyon açısından. haftada bir mi?
mesela bu sabah kendimi iyi hissettiğimde tartılsaydım motive olur öğlen yemezmiydim acaba :)???
Sanki bugün çok mutluyumbelki ofiste yalnız olduğumdan işlerinde gayet yolunda gitmesindendir belki sabah kahvaltısında aylardır yiyemediğim simiti yeme hakkım doğduğundan sanki çok ulaşılamıyacak bişeymiş gibi işte haketmek var bide :kedi: ya da yurt dışında olan kardeşim için çok önemli olan birşeyi yapabilmekten ve daha uykum açılmadan ablacım iyiki varsın kaç kişi uğraştık yapamamıştık sözünü ondan duymaktan uzakta bile olsa ona yetebilmekten ne bileyim işte mutluyum çook
Gelelim ne yer ne içeriz kısmına sabah kahvaltımı yaptım 9 da yarım simit ( 1 simit 4pors.ekmek benm 2 pors.hakkım vardı hiç yoktan iyidir)
birazdan 1sb yoğurt yerim
öğle yemeğinde tonbalıklı salata 1 dilim ekmek
17:00 2 dilim ekmek 1 pors.peynir
akşamda 8 kaşık sebze yemeği salata 1/2 sb yoğurt 1 dilim ekmek
Bazen diyetisyenim bana fazlamı yediriyo diye düşünmüyo değilim amaa şimdilik uygulamada kalalımda sorarız bakalım laelaelaelaelae
kızlar yeni resimler ekledim...dün akşam çekinmiştim....son hallerim yani...
daha çok yolum var zayıflma marotunumda maalesef
merhaba kirazz_z resimlere nereden bakabilirim. yeniyim ya bilmiyorumm
kolaylıklar maratonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?