70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Havalar soğudu malum bugün iş çıkışı hırka baktım almak için ama sonuç tam bir hezimet böyle devam ederse kışı kazaksız hırkasız geçiricem yine ben mafoldumben

hahahahahha dün aynı şey benimde başıma geldi çok güzel şeyler vardı ama göbeğim fırladığından dolayı bende iğrenç durdu bende almadım kendi kendimi cezalandırdım zayıflayana kadar almıyorum bişi :)

selamm

aynı bende pazartesi bi sürü mağazaya girip hiç bişi denemeden çıktım :)
bide bi tane sevdiğim bi pantolonum var 40 beden diye olmuyo onun büyük bedenini gördüm. alasım geldi. sonra dedim yuh artık hayır alma incel 40 a en az onu giy. :) incelcem giycem bakalım. giycez yani..

kaydirigubbakcemile5

Ewet canım sadece 1 ad. bisküvü, 1 paket değil. Öğle yemeğimdede 1 ad. sulu köfte. 1 kase çorba ve 2-3 yemek kaşığı kadar makarna yedim. Sabah yemedim ama telafi ettim öğle yemeğiyle sanırım kaydirigubbakcemile3 Akşam kadarda küçük bir salkım siyah üzüm yedim. 1.5 lt. su içtim. Akşamda evde 1 dilim ekmekle 1 ad. karnıyarık yedim ha bide yoğurt. Pilavda vardı ama yemedim. Karnım felaket şişti cokacimcoook az öcede yeşil çayımı içtim, ha akşam yemeğimden öncede sirkeli suyumu tabiii. yatana kadar 1 lt. su daha içerim gün biter böylece kaydirigubbakcemile5 fena gitmiyorum sanırım. Kaçamak yok asla yasakkelime Yola devam, 1 ay sonunda bakcam bakalım nasıl gidiyorum, 12 gün oldu başlayalı 70.1 i gördüm akşam dayanamadım çıktım basküle napim yalan yok :kedi: cuma sabahı yazıcam bakalım neler olmuş? :dance:

arkadaşlar ne diyosunuz sürekli tartılmak mı daha iyi motivasyon açısından. haftada bir mi?
mesela bu sabah kendimi iyi hissettiğimde tartılsaydım motive olur öğlen yemezmiydim acaba :)???

Başarıcaz umarım :) gerçi ozamanda şimdikiler olmıcak ama hiiiiiiiiiiiç sorun diil :)kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ne diyosunuz sürekli tartılmak mı daha iyi motivasyon açısından. haftada bir mi?
mesela bu sabah kendimi iyi hissettiğimde tartılsaydım motive olur öğlen yemezmiydim acaba :)???

valla ben evde olduğum sürece nerdeyse hep tartının üstündeyim fazla cıkarsam moralim bozuluyo yememeye calısıyorum az cıkarsam hevesleniyorum gene yemiyorum :) sadece diyeti bozduğumda çıkmıyom hiç tartının üstüne :)zemuszemus

kızlar selam 16 ekim gecesi anemden yazdım en son 17 ekim sabahı evime geldim internet yok çekmiyodu aslında bugün zor çekiyo oda eşimin laptopundan salondan çekiyo 16 ekim cuma 73 düm şimdi sormayın neyse çıkıyom yazarım

şarzı bitiyo ve çok uykum geldi takacak gücüm kalmadı 74 .5 kilom yarın başlıcam uzun uzun anlatırım arada doğum günümü ve evlilik yıldönümümüde geçirdim ve süper yendi tabiki 73 bildiğiniz gibi oturmamış kilo 74. 5 olmam çok kolay olur yeni gelen kızlar hoşgeldiniz arkadaşlarım sizleride çok özledim pil bitiyo öpüyom hepinizi

Sürekli tartılmak bence ters etki yapıyo yani bi düşünsene şahsen ben sabah tartılıp verdiğimi görsem aa vermişim ne olcak kahvaltıda biraz fazla kaçırsam deme olasılığım yüksek -tatlicadiarzu- tersini düşünelim hadi tartıya çıktım vermediğimi gördüm kaç gündür böyleyim demekki olmuyo boşver gitsin deme ihtimalimde yüksek -tatlicadiarzu- bu kadar diyet bozma potansiyelim varken 1.5 aydır nasıl bozmuyorum o meçhul işte lülülülülülü
Birde gününüz aydın olsun kızlar :1hug:

Sanki bugün çok mutluyum belki ofiste yalnız olduğumdan işlerinde gayet yolunda gitmesindendir belki sabah kahvaltısında aylardır yiyemediğim simiti yeme hakkım doğduğundan sanki çok ulaşılamıyacak bişeymiş gibi işte haketmek var bide :kedi: ya da yurt dışında olan kardeşim için çok önemli olan birşeyi yapabilmekten ve daha uykum açılmadan ablacım iyiki varsın kaç kişi uğraştık yapamamıştık sözünü ondan duymaktan uzakta bile olsa ona yetebilmekten ne bileyim işte mutluyum çook
Gelelim ne yer ne içeriz kısmına sabah kahvaltımı yaptım 9 da yarım simit ( 1 simit 4pors.ekmek benm 2 pors.hakkım vardı hiç yoktan iyidir)
birazdan 1sb yoğurt yerim
öğle yemeğinde tonbalıklı salata 1 dilim ekmek
17:00 2 dilim ekmek 1 pors.peynir
akşamda 8 kaşık sebze yemeği salata 1/2 sb yoğurt 1 dilim ekmek
Bazen diyetisyenim bana fazlamı yediriyo diye düşünmüyo değilim amaa şimdilik uygulamada kalalımda sorarız bakalım laelaelaelaelae

Son düzenleme:

ne güzel mutlu olmak için bir sürü sebebin var...bende şimdi senin yazını okuyunca mutlu oldum...tebessüm ettim kaydirigubbakcemile5

bazen bende kendime genelde cumartesileri oluyo simit yeme hakkı veriyorum...çok seviyorum ...yanında peynir vede çay....vazgeçilmezim benimkaydirigubbakcemile2

bu arada canım diyetisyenin verdikleri çok değil...genelde dengeli oluyo...bende gitmiştim 2 sene önce...onun verdiklerinden hep daha az yiyodum...herseferinde kızıyodu bana...aç kalarak kilo veremezsin diye...bu şekilde metabolizman zayıflıyo....ve kilo vermen bi süre sonra duruyo maalesef...sen diyetisyenin sözünden şaşma bence...eminim sonuç alıcaksına.sa.s

kızlar yeni resimler ekledim...dün akşam çekinmiştim....son hallerim yani...
daha çok yolum var zayıflma marotunumda maalesef

teşekkür ederim baktım canım.. ilk forum arkadaşım. çok tatlısın maşallah. az kalmış çok kolaylıklar sana...opuyorumnanaktan

Kızlarrr günaydın
sabah uyanır uyanmaz tam 3 kere tartıldım inanamadım ama 71.3 kg gösteriyor tartı. :)))
geçen hafta buraya yazmaya başladığımda pilavlar, makarnaların üzerine başlamıştım ve en şiş halimdi ondan belkide bu kadar azaldı. :)
çok mutluyum, hepinize teşekkürler.

Herkese günaydın kızlar, sabah baskülde 70.1 i gördüm üzüldüm açıkcası mafoldumben Ben 69.7 falan görürüm zannediyordum ama maalesef sonuç hayal kırıklığı :gitme: Sanırım 16 günde 3 kilo verince, şimdi kilo vermem durdu. Neyse ama pes etmek yok asla, kilo vermeye devam... Kiraz_z motive olabilmek için resimlerini görmeyi çok isterdim, beni de arkadaşın kabul edip ekleyebilir misin canım? :kedi:

günaydın kızlar...ben maalesef sabah aceleyle çıktım tartılamadım...ama bu hafta pek bi değişiklik yok bende aynıyım yani...artık haftaya bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…