bi fikrim var ne dersin bilmem rakibim olurmusun belki bu bizi tetikler daha azimli oluruzbende ayni kilodayim ve hedefim simdilik ayni..
scapula kabul ediyrm rakibim olablrsin bugün itibariyle başlıyalım nasıl görüşecğiz peki ben sürekli nete giremyrm çalıştığım için akşamları özeline yazsam nasıl olur yada başka önerim
valla biraz zaman geçsinbi kere denedim içemiodum ara veriym biraz :) sonra gene denicem içmeyi :)bende önce sadece çaykurun bergamut aromalısını içiyodum ama oda pek zahmetli oluyodu...şimdi yine çaykurun sade yeşilçayını içiyorum (sallama olanı )...içimi çok rahat...isterseniz bi deneyin kızlar
arada olur canım çalışınca öğün de atlıon ara öğünüde atlıon yemieğin bişeyide yiyon bende pasta yedim güzel bir dilim hepsini götürdüm akşama napcam bilmiomSelamlarr haftasonu fırsat bulup yazamadm itiraf etmek gerekirse ipin ucunu kaçırdım veremediğimi gördüğüm zamanlarda boşvermek geliyo ama işte diyetisyen ona verdiğim para aklıma geliyo dur diyorum olcak zamanlalmaz: mesela dün öğlen öğün saatim kaçtı et salata yiyemedim gittim yerine börek koydum olcak işmi kafamçokkarıştı ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum şimdi öğle yemeğimi yiyorum daha yeni ofise geldm 1 saat kadar dışardaydım birazdan tekrar çıkıcam 1 saatten fazla da o zaman yürürüm diye tahmin ediyorum :lepi: bu arada aramıza yeni katılanlar kısmını gördümde teşekkür ederimm sositososito
ocağa kadar verirsin sen yeterki iste yediklerini burdan paylaş bizde ona göre yorum yapalım biraz haretli ol ofiste zor ama bir iki durak erken in yürü bol su iç :) şimdilik bölearkadşlar bende 75 kg kadar şişen biriyim nasıl oldum anlamadım bebek istiyrz ama bu kilo ile zor çok moralim bozuk çok yoğun bir tempoda çalışıyrm spora vakit bulmam çok zor ne yapacağım bana yazarmısınız destek olur musunuz ocak ayına kadar 10 kg vermem mümkün mü ne yapmalıyım
valla gayet iyisin diyetisyene gitmene gerek bile yok biraz bel çevren var bacaklar zayıf göründü bana yemeni kessen gider bu kadar sıkma bence boyun uzun çünkü :)Merhabalarr ! Ben de bu guruba katılmak istiyorum güzel KK bayanları.
Boyum 1m 75 cm. Kilom 76.5
resmimi koyuyorum kızlar. Ama ben bu kilolarımla mutsuzum.. Diyetisyen bana sen normalsin dedi. Daha doğrusu üst sınırdaymışım. Alt sınıra değil de ortasını bulsam bana yeter ! Ben de yürüyüş yapıyorum. Diyetisyenin verdiği listeyi en kısa zamanda koyacağım buraya.
bende gnc nin multivitaminini kullanıyorum düzenli kullanmıyorum acaba bağışıklık yaparmı yapmazmı diye meyveli nesfit yiyorum bende müsli de alıp karıştırayım diyorum müsliyi pek beğenmedimde müsli daha masum gelio gözüme :)merhaba arkadaşlar
hoşbulduk tekrar.
bugün zor bi gündü. okula sadece pazartesileri gidiyorum ve okul çıkışı hep bişeyler yiyodum. bugün sabredip eve geldim. evde taze fasulye yedim. tek başıma olsam emin olun yerdimde siz geldiniz aklıma. dedim nası bakarım yüzlerine :))))
akşamda bir arkadaşın doğumgünü var onuda kazasız atlatırsam ilk gün bitmiş olacak. normalde zırt pırt tartılıyodum değişmiyor sinirleniyor insan o yüzden cumaya kadar tartılmıcam bakalım.
öyle benden. bende nesfit yiyorum sabahları. k-logu denedim nesfiti daha çok beğendim. hele k-logun şu çilekli olanını zor bitirmiştim.
müsli bar diye bişey aldım dün. ondan yedim bi tane. öğleden sonra.
az öncede 1 tabak sebze ile, 1 kase yoğurt bir de kepek ekmeği yedim biraz.
solgarın all in one kullanıyorum 1 hafta oldu başlayalı.
öyle benden.
ReinedelAmour arkadaşım merhaba . bence kilolu biri değilsin. iri yapılısın. helede basenlerin falan iyi bence. sanada kolaylıklar hoşgeldin.
çok az yemişin dicem ama hiç yememişin az çok az yiyerek metabolizmanı yavaşlatırsın ondan sonra kilo vermen zor olur çok uğraşırsın az sık ye bence :)Kızlarr bugün sadece cacık ve sabahta bş dilim ekmek ıkı kasar peyniri yedim açda değilim acıkcası :) 1 kilo verdm ama ya :)
merhaba kızlar.benı hatırlayan var mı?:kedi:ramazan ve sonrasında uzun bır sure dı yetı salladım ve tekrar kılo almaya basladım,yaklasık 3 kılo aldım utanctan gıremedım valla aranıza,gercı zaman zaman gırıp okudum kızlar neler yapıyor dıye,gayet ıyı gıdıyorsunuz maasallah,kırazcım ozellıkle super kılo vermıs,magrentacım da oyle,.bursefayı da cok ozledım ama pek goremedım yazılarını.yenı arkadaslar gelmıs,tam tanıyamıyorum ama hosgeldın dıyorum hepsıne.
benı soracak olursanız 10 gun kadar once spora basladım tekrar yedıklerıme de dıkkat etmeye basladım,bu arada 73.4 e kadar cıkmıstı kılom,1 haftalık ugrasın sonunda hıc kılo veremedım,gram bıle gıtmedı hatta,tam umitsizlige kapılmısken dun sabah 72.7 ye dustugunu gordum cok sevındım,bu sabahta 72.1 cıktım,havalara uctum tabıı,demekkı 73 benım vucudumun dırenc noktası ımıs,bıraz ugrasmak gerektı kırmak ıcın.haftada 3- 4 gun gıdecegım spora,hocanın dedıgıne gore kılo veremezmısım bır sure ama ınceldıgımı gorurmusum,ama ben ozellıkle kısıyorum yedıklerımı kılo da vermek ıstıyorum cunku,az da olsa gıtsın bır yandan.
haa bırde cok ılgınc bırsey farkettım,subatın sonunda belımı olcmusum 93 cm su anda 83 cm,kılo olarak sadece 2 kılo fark var ama 10 cm ıncelmısım o zamandan berı,ınanılmaz dımı,ya cok duzenlı olmasa da yaptıgım sporların faydası,ya da dogumdan sonra zamanla sekle gırıyor ve ıncelıyor vucut,bılemıyorum ama cok sevındım bu duruma da.
sozun kısası bundan sonra tekrar aranızdayım kızlar.cuma tartılıp kılomu bıldırır yarısmaya da baslarım ıns.hepınızı opuyoruma.s.
sabah kahvaltımı yazarak baslayayım 1 haslanmıs yumurta,2 dlm ekmek,2 kk peynır,recel,salatalık,marul
merhaba kızlar.benı hatırlayan var mı?:kedi:ramazan ve sonrasında uzun bır sure dı yetı salladım ve tekrar kılo almaya basladım,yaklasık 3 kılo aldım utanctan gıremedım valla aranıza,gercı zaman zaman gırıp okudum kızlar neler yapıyor dıye,gayet ıyı gıdıyorsunuz maasallah,kırazcım ozellıkle super kılo vermıs,magrentacım da oyle,.bursefayı da cok ozledım ama pek goremedım yazılarını.yenı arkadaslar gelmıs,tam tanıyamıyorum ama hosgeldın dıyorum hepsıne.
benı soracak olursanız 10 gun kadar once spora basladım tekrar yedıklerıme de dıkkat etmeye basladım,bu arada 73.4 e kadar cıkmıstı kılom,1 haftalık ugrasın sonunda hıc kılo veremedım,gram bıle gıtmedı hatta,tam umitsizlige kapılmısken dun sabah 72.7 ye dustugunu gordum cok sevındım,bu sabahta 72.1 cıktım,havalara uctum tabıı,demekkı 73 benım vucudumun dırenc noktası ımıs,bıraz ugrasmak gerektı kırmak ıcın.haftada 3- 4 gun gıdecegım spora,hocanın dedıgıne gore kılo veremezmısım bır sure ama ınceldıgımı gorurmusum,ama ben ozellıkle kısıyorum yedıklerımı kılo da vermek ıstıyorum cunku,az da olsa gıtsın bır yandan.
haa bırde cok ılgınc bırsey farkettım,subatın sonunda belımı olcmusum 93 cm su anda 83 cm,kılo olarak sadece 2 kılo fark var ama 10 cm ıncelmısım o zamandan berı,ınanılmaz dımı,ya cok duzenlı olmasa da yaptıgım sporların faydası,ya da dogumdan sonra zamanla sekle gırıyor ve ıncelıyor vucut,bılemıyorum ama cok sevındım bu duruma da.
sozun kısası bundan sonra tekrar aranızdayım kızlar.cuma tartılıp kılomu bıldırır yarısmaya da baslarım ıns.hepınızı opuyoruma.s.
sabah kahvaltımı yazarak baslayayım 1 haslanmıs yumurta,2 dlm ekmek,2 kk peynır,recel,salatalık,marul
selammm kızlar ben dün süper kontrollü bi gün geçirdim bugün diye sevinirken eşim işten döndü kola ve cips almış biliyorum kızacaksın ama dayanamadım dedi ve evet beklenen son oturdum bir bardak kolayı içtim ve cipsi yedim şimdi çok pişmanım ama napayım görünce dayanamıyorum zaten sırf bu yüzden evde aburcubur bulundurmam pek çünkü gözümün önündeyse yerim
offf offfff güzelde bi kahvaltı yaptım sabah battı balık yan gider hesabı toparlanmam lazım kızlarrrr
günaydın iyi sabahlar herkese :)
nesfit ile kahvaltımı yaptım birazdan çayımı içerim :)
hadi toplanın bakkiym
ıyi akşamlar kızlar kimse gelmemiş gerçi
kronik_unutkan,shewall merhaba :) demeden gitmeyim :)
yarın görüşürüz akşama kaçamak yapmak yok hadi bakalım paylaşıma öğünşleri ayzalım ne yiyoruz die ki kaçamak yapmayalımmm
Günaydınnnn, bende sabah ılık sirkeli suyumu içtim. Üzerine 1 kupa normal su, 1 fincanda yeşil çay içtim aç karna, midem bulandı birazcık :a015: ama iyiym şimdi
Az öncede şekersiz çayımı ve 1 ad. kepekli limon lifli bisküvimi yedim, öğlene kadar gider bu bana :kedi: Midem alıştı artık maaşallah, sabah vücüdumun 70 direncini kırdığımı gördüm baskülde ve çok mutlu oldum zemuszemus sanırım cumaya kadar kilo veririm, belki 68 e falan düşerim. Sabah baskülde gördüğüm rakam 69.8 idi ve çok iyi hissettim kendimi opuyorumnanaktan Bide spor aleti alsam eve kimbilir ne çok kilolar vercem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?