70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok bugün baslayalim hergün yazismamizada gerek yok olsa iyi olurda motivasyon acisindan..cumalari tartilma günüya ogün burda ol yeter bakalim kim vermis kim kacamagi cok yapmis..bende fazla giremiyom okusam cevap yazmiyorum kizim rahat birakmiyo..su aralar disimiz cikiyoda..bu rekabet hayirli olsun diyelim..:lepi:

bende önce sadece çaykurun bergamut aromalısını içiyodum ama oda pek zahmetli oluyodu...şimdi yine çaykurun sade yeşilçayını içiyorum (sallama olanı )...içimi çok rahat...isterseniz bi deneyin kızlar
valla biraz zaman geçsinbi kere denedim içemiodum ara veriym biraz :) sonra gene denicem içmeyi :)
arada olur canım çalışınca öğün de atlıon ara öğünüde atlıon yemieğin bişeyide yiyon bende pasta yedim güzel bir dilim hepsini götürdüm akşama napcam bilmiom
ocağa kadar verirsin sen yeterki iste yediklerini burdan paylaş bizde ona göre yorum yapalım biraz haretli ol ofiste zor ama bir iki durak erken in yürü bol su iç :) şimdilik böle
valla gayet iyisin diyetisyene gitmene gerek bile yok biraz bel çevren var bacaklar zayıf göründü bana yemeni kessen gider bu kadar sıkma bence boyun uzun çünkü :)
bende gnc nin multivitaminini kullanıyorum düzenli kullanmıyorum acaba bağışıklık yaparmı yapmazmı diye meyveli nesfit yiyorum bende müsli de alıp karıştırayım diyorum müsliyi pek beğenmedimde müsli daha masum gelio gözüme :)

selam herkese bugün şirkette pasta aldık bi güzel yedim valla hapı kullanmayalı iştahım açıldı sanki bu gidişle vermeyi bıraktım alcam heralde heheh :))) gerçi adet dönemim geldi ona bağlıyorum :)

iyi akşamlar herkese

Kızlarr bugün sadece cacık ve sabahta bş dilim ekmek ıkı kasar peyniri yedim açda değilim acıkcası :) 1 kilo verdm ama ya :)

merhaba kızlar.benı hatırlayan var mı?:kedi:ramazan ve sonrasında uzun bır sure dı yetı salladım ve tekrar kılo almaya basladım,yaklasık 3 kılo aldım utanctan gıremedım valla aranıza,gercı zaman zaman gırıp okudum kızlar neler yapıyor dıye,gayet ıyı gıdıyorsunuz maasallah,kırazcım ozellıkle super kılo vermıs,magrentacım da oyle,.bursefayı da cok ozledım ama pek goremedım yazılarını.yenı arkadaslar gelmıs,tam tanıyamıyorum ama hosgeldın dıyorum hepsıne.
benı soracak olursanız 10 gun kadar once spora basladım tekrar yedıklerıme de dıkkat etmeye basladım,bu arada 73.4 e kadar cıkmıstı kılom,1 haftalık ugrasın sonunda hıc kılo veremedım,gram bıle gıtmedı hatta,tam umitsizlige kapılmısken dun sabah 72.7 ye dustugunu gordum cok sevındım,bu sabahta 72.1 cıktım,havalara uctum tabıı,demekkı 73 benım vucudumun dırenc noktası ımıs,bıraz ugrasmak gerektı kırmak ıcın.haftada 3- 4 gun gıdecegım spora,hocanın dedıgıne gore kılo veremezmısım bır sure ama ınceldıgımı gorurmusum,ama ben ozellıkle kısıyorum yedıklerımı kılo da vermek ıstıyorum cunku,az da olsa gıtsın bır yandan.

haa bırde cok ılgınc bırsey farkettım,subatın sonunda belımı olcmusum 93 cm su anda 83 cm,kılo olarak sadece 2 kılo fark var ama 10 cm ıncelmısım o zamandan berı,ınanılmaz dımı,ya cok duzenlı olmasa da yaptıgım sporların faydası,ya da dogumdan sonra zamanla sekle gırıyor ve ıncelıyor vucut,bılemıyorum ama cok sevındım bu duruma da.

sozun kısası bundan sonra tekrar aranızdayım kızlar.cuma tartılıp kılomu bıldırır yarısmaya da baslarım ıns.hepınızı opuyoruma.s.
sabah kahvaltımı yazarak baslayayım 1 haslanmıs yumurta,2 dlm ekmek,2 kk peynır,recel,salatalık,marul

Kızlarr bugün sadece cacık ve sabahta bş dilim ekmek ıkı kasar peyniri yedim açda değilim acıkcası :) 1 kilo verdm ama ya :)
çok az yemişin dicem ama hiç yememişin az çok az yiyerek metabolizmanı yavaşlatırsın ondan sonra kilo vermen zor olur çok uğraşırsın az sık ye bence :)

merhaba canım hoşgeldin tekrar sende güzel kilo vericeksin sporada başlamışın ne güzel bende başlıcam evde ama hep bir mani çıkıyor offf offf

ya bitürlü giremedim bu ne yaaaa sürekli hata verio off herkes nasıl nerde hadi bakayım çıkın ortaya :)

sabah kalkınca kayısımı yedim
işe gelip nesfit yedim
şimdi öğle yemeğimi yedim
akşam yemeğinde normalde yediğime göre çok yediğim için bugün çok az yicem umarım :)

selammm kızlar ben dün süper kontrollü bi gün geçirdim bugün diye sevinirken eşim işten döndü kola ve cips almış biliyorum kızacaksın ama dayanamadım dedi ve evet beklenen son oturdum bir bardak kolayı içtim ve cipsi yedim şimdi çok pişmanım ama napayım görünce dayanamıyorum zaten sırf bu yüzden evde aburcubur bulundurmam pek çünkü gözümün önündeyse yerim

offf offfff güzelde bi kahvaltı yaptım sabah battı balık yan gider hesabı toparlanmam lazım kızlarrrr

canım hoşgeldin...tekrar diyete başlamana ve kilo vermene çok sevindim...bende nihayet 60 lı rakamları gördüm...darısı senin başına inş.....bayrama kadar hedef koy bence kendine mesela 70 in altına düşmek gibi

benimde hedefim 65 olmak inş.hep birlikte gelicez üstesinden...bak burdan ayrılınca kilolarda hemen geliyo...motive olmak için burası gerçekten süper

oooo canım yaa neyse bugün hareket et bol bol az kalorili beslen arada oluyo böyle işte napalım robot deilizki :)

ıyi akşamlar kızlar kimse gelmemiş gerçi
kronik_unutkan,shewall merhaba :) demeden gitmeyim :)
yarın görüşürüz akşama kaçamak yapmak yok hadi bakalım paylaşıma öğünşleri ayzalım ne yiyoruz die ki kaçamak yapmayalımmm

selamlar kızlarr.
dün geldim 2 kez yazdım. ancak sitede bakım vardı 2side gitmedi mesajlarımın üşendim bida yazmaya.
akşam doğumgünündeydim öncesinde yemek. :)
normmal iştahıma göre oldukça az yedim ama diyet için fazla diyebilirim. ancak söylediğim gibi müsli bar baya işe yaradı. bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. hemde tok tutuyor. tavsiye ederimm.
solgar all in one kullanıyorum demiştim. spor öncesi kullanıp yağları eriten lipotrophic factorde kullanacağım aldım ama all in one ı sabah akşam kullanıyorum. lipoyuda öğlen kullansam öğlen spor yapmadığım için işe yaramaz dedim başlamadım. bi karar vercem ne dersiniz??

bugün iyi geçti. burası beni acaip motive ediyo hepinize teşekkürler.
sabah nesfit yedim.
öğlene kadar bişi yemedim.
öğlen az salata, 2 kadınbudu köfte, 1 kase yoğurt, az çorba içtim. (işyerinde olduğumdan öğle yemeği seçemiyorum.)
akşamüstü yarım elma bide bi ara bi müsli bar yedim.
sonra eve geldim. bu arada eve 8 e doğru geliyorum bu kötü diyet için.
1 kase çorba çok az da karnıbahar yedim.
o kadar. normalde mutlaka canım abur cubur isterdi ya da bişeyler ama hiç istemedim bugün aklımdaydınız. bide kaptırıyorum uzun yazıyorum kusura bakmayın...
loxrandra hoşgeldin. başarılar.
sevgiler

günaydın iyi sabahlar herkese :)
nesfit ile kahvaltımı yaptım birazdan çayımı içerim :)
hadi toplanın bakkiym

günaydın iyi sabahlar herkese :)
nesfit ile kahvaltımı yaptım birazdan çayımı içerim :)
hadi toplanın bakkiym

Günaydınnnn, bende sabah ılık sirkeli suyumu içtim. Üzerine 1 kupa normal su, 1 fincanda yeşil çay içtim aç karna, midem bulandı birazcık :a015: ama iyiym şimdi
Az öncede şekersiz çayımı ve 1 ad. kepekli limon lifli bisküvimi yedim, öğlene kadar gider bu bana :kedi: Midem alıştı artık maaşallah, sabah vücüdumun 70 direncini kırdığımı gördüm baskülde ve çok mutlu oldum zemuszemus sanırım cumaya kadar kilo veririm, belki 68 e falan düşerim. Sabah baskülde gördüğüm rakam 69.8 idi ve çok iyi hissettim kendimi opuyorumnanaktan Bide spor aleti alsam eve kimbilir ne çok kilolar vercem...

Merhaba :1hug: dün çok yoğun bir gündü sitede bakım vardı sabah bi ara baktım bir daha fırsatım olmadı sabah 10 da çıktım ofisten döndüğümde akşam 6 civarıydı
Kartal kadıköy eminönü bostancı bol bol dolaştım mümkün olduğunca yürüdüm :lepi:
Sabah kahvaltım her zamanki gibi 2 ince dilim çavdar ekmeği domates salatalık 1kk peynir 4 zeytin
Dün öğle yemeğinde salata ya da et yiyemedim sadece 1 kase çorba 1 dilim ekmek yiyebildim ikisi de ekmek grubu gibi yer alıyo benim listemde ama napalım saat çok geçti işleri yetiştirmem gerekiyordu yemek için bi yer bulamadım
Akşam 8 kaşık sebze yemeği 1/2 sb yoğurt salata 2 kaşık pilav yedim
Bugünde 11:30 1bardak light yoğurt 14:00 gibide öğle yemeğim 3 pors.et salata 1 dilim ekmek yicem
Artık tartılmayı bıraktım kasım 7 den önce tartıya çıkmak yok verdiysemde sürpriz olsun istiyorum
Yaa kışta geldi artk hırkalar kazaklar kurtulmak lazım bu kilolardan :sinifsinif:

Son düzenleme:

Merhaba canım dikkatimi çektide kahvaltı günün en önemli öğünü sence de yediklerin çok az deilmi hatta yok denilecek kadar az CADIARZU 1 dilim ekmek normalde 2 adet tatlı bisküvi demek sen 1 dilim ekmek bile yememiş oluyorsun eğer ordaki adetten kastın 1 paket ise o ayrı tabi ama o zamanda yine çok sağlıksız bir seçim çünkü 6 adet yemiş olsan kahvaltıda sadece 3 dilim ekmek yemiş olursun bence 1 pors.peynir domates salatalık marul bunlarıda öğününe dahil etmelisin amaç kilo vermek ama bunuda yağdan vermek tek tip besinle mümkün olacağını sanmıyorum yasakkelime

selam kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli magrentacım seninde dediğin gibi dün bol bol yürüdüm akşam okul arkadaşlarımla aylık buluşma günümüzdü ama kaçırmadım koca bi salata sipariş ettim kendime sonrasındaysa çay içmek için ksk çarşıdan alaybey tersaneye kadar yürütttüm onları eve dönerkende evimin önüne kadar gelen otobüse deilde 15 dakikalık mesafeden geçen otobüse bindim tabi yine yürüdüm cips&kola erimiştir herhelde:))))

bu arada sabahtan beri su ve yeşil elma yiyorum ama acıkır gibi oldum bu elma beni hep acıktırmıştır zaten dayanamıyacağım sanırım k-fleks yemeyi düşünüyorum bi kase:)))))

Merhabaa evet karar verdim cumartesiden beri yaptıklarımı anlatmaya ama çok uzun süreceği için sadece ne bulduysam hepsini afiyetle mideme götürdüm cünkü cumartesiden bugune kadar misafirim vardı ve kendime hakim olamadım kekti börekti akşam yemekleriydi bol bol yedim hepsinden ama tabikiii pişmanım yarın tekrar başlıyorum cumartesi sabah 70.8 gelmiştim ve bu sabah 71.9 geldim indiğim gibi çıkmaya başlamadan inmeye devam edicem umarım

selam kızlarr.
ben bugün kendimi uzun zamandır hiç hissetmediğim kadar ince hissettim. herşey iyiydi hoştu güzeldi de öğlen bir arkadaşımızın işyerinde son günü diye yemeğe çıktık. şimdi suçlu bi halde yazıyorum :)
neyse ama telafi edicem. cumaya kilo vermiş olucam. sabah çok iyi hissettim bilerek tartılmadım.
hepinize kolay gelsin.

iyi akşamlar herkese bugünkü menüm sabah 2 yeşil elma öğlene doğru 1kase k fleks ara 1yeşil elma akşamüstüde çayın yanında 1tane tuzlu kurabiyeyle 1dilim kek yedim az öncede haşlanmış karnıbahar ve brokoli yedim 1dilim uno light ile 2litrede su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim herhalde bide 1saat yürüdüm bugün işte böyle geçti...........

yarın görüşmek üzere:))))))))

Son düzenleme:
Havalar soğudu malum bugün iş çıkışı hırka baktım almak için ama sonuç tam bir hezimet böyle devam ederse kışı kazaksız hırkasız geçiricem yine ben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…