70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin canim hayirdir :26:

oglumun soguk alginligi biti fakat ates cocukta baya darbe yapmis duzenimiz alt ust oldu sabah bes olmadan kalkti ve bir saye desem yine durmadi hizla osup bir cama vuruyor bir kapiya bir masaya bir taraftan agliyorum wcye gitmem gerek gidemiyorum bir yandan yasli komsumuz bagiriyor konrolu saglayamadim yani anlayacaginiz caresizce kivraniyoum

biraz once yatti yoksa simdi buraya yazamazdim

kizlar bu sabah tartildim
73
sok oldum resmen
beyaz ekmek beni mahvediyooor
aa söylemeyi unuttum dün gece 12 de cikolar yedim birde
cok kiziyorum kendime coook

aferin sana bak işte sonu bu bidaha yeme bende bi kaşık nutella hüplettimkiiiiiiii

çok güzel olmuş canm tebrik ederim
SAĞOL CANIM
Güzel canım menün tebrikler
tartıldım moralim bozzuldu yaa 73.3 tartımmı bozuk ya nie yüksek çıktıki
enazından aynı çıksaydı ya
neyse inadım inat bukez devam edicem
akşam tartılırsan moralin bozulur tabiii
ben yapmıyorum hiç o hatayı
yok canım fazla kaçırmadım barbunu
senin menünde güzel
sporda yapıyorsun çok farkedecek
Süper bence
İnsaallah böyle gidersin.

kanatlar ufaktı zaten 5 tane falandır sanırım tam saymadım. :26:
inşallah canım çok sağol
günaydın canım
Nihayet cıssız menü, güzelmiş.
evet nihayet
Günaydın kızlarrr:103::103::103::119::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124::124:
günaydın
bugünde sen enerjiksin sanırım

canim dünde böyle bisey okudum yazdiklarindan ama tam anlamadigim icin birsey yazmamistim :26:
Rabbim yardimcin olsun cok zor :26:
ama ates böyle seylere sebep olabilirmi ki :44:
yani bundan önce hic yapmiyodu böyle seylerde birdenmi basladi :44:

aferin sana bak işte sonu bu bidaha yeme bende bi kaşık nutella hüplettimkiiiiiiii

:83: :83:

canim benim oglum normalde rahatsiz beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugu var buna bagli epilepsi (sara) kirizleri geciriyor ateslendigi zaman kirizleri artiyor yani ateskirizlerini tetikliyor yaptigi her kirizde o bolgeede yeniden hasar yaratiyor buda bizi basa donderiyor eskidende boyleydi ama bizim ve ilac destegiyle baya olumlu degisti fakat gecen hafta kirizleri arti ve cocuk yeni basa dondu bide buyudukce gucleniyor benim gucum yetmiyor tek basima olmam alilemin burda olmamasi yani anlayacagin zor

cok zor bir durum ..
Rabbim yardimcin olsun evladina sifalar versin insallahh canim ..

canımm gerçekten çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin,yardımcın olsun inş.

kizlar birsey sorucam:44:
ben yesil cayimi yapip ya termosa koysam yada sogutup sürahiye koysam ara ara icsem olurmu
yani cayin okadar uzun süre beklemesi dogrumu ?

Bence yok balım yaa doktorlar zaten hep sürahi de yapın için fln diyolar ama çok da içme aşkısı bence herşeyin fazlası zarar :26:

Günaydın Nora
Aferin spor şartt insaallah cok kilo vericez.

73
sok oldum resmen

Ben beyaz ekmeğin tadını unuttum valla sende yeme ya oof

sagol tatlim doktor dün demir vitamini migde bulandisi yapmis olabilir dedi ona ara verdim simdi b vitaminleri yutuyorum günde 2 tane
bence herkes kendine göre dogruyu bulmali mesela sirf protein yaptim bende fayda etmedi baskalari onlan zayifliyor hangisi sana daha uygun onu bulmamiz lazim :26:
uyyy yerim benim oglanda 7inci ayda dogmusdun sendede 7inci ayda dogum olacak insallah hahay güldüm suzis benimkide tekmeledikce yemek istiyor diye habire yuttum ne bulduysam
simdi de ben bagimlisi oldum o oyunun dilek
icimizi kurutacaklar
iyi sporlar yawru kusof ya ben yan apartmandaki spor salonuna ne zaman gecicemusuyom ben yaahavalar isininca gitsem olur dimi:44:
ahh minderim bende diyorum simdi soguk diye ama sonrada sicak diye gitmek istemiycem nolcak bilmem hic spor yapasim gelmiyor icimden
eskiden yemek secerdim simdi onuda yapmiyorum
negüzel menüler hazirliyorsun kendine
gorusuruz suzicim

ya sen takilma onlaraagzi olan konusuyo..ic sen suyunu ne zaman istersen

menu cok basarili yawrum peynir,zeytin,kanat ne kadaa yidin :26::26:yanina bisiyler al spora giderken,sekerin dusmesin sonra
görüsürüz canim
bunlari gece yiyebiliyormuyuz :26:
gecmis olsun canim portakal mandalina kiwi yemege calis canim tavuk tavuk corbasi cabuk atlatirsin insallah
gecmis olsun canim,ilaclarini al bol bol dinlen
aliyyul ala sevketi bostan neymis yauww:44:anne evinde oldugun belli menuden
okurken bile dilim sürsüyor
selam kızlar 8 ay önce doğum yaptım şuan 83 kiloyum bende aranıza katılabilirmiyim sınır 79 yazmışsınız ama
hosgeldin canim aramiza
hosgeldin canim tekrar
aboww 4-5 dilim ekmek :18:dün bende az kalsin bozuyordum findikli goflet var esim yemiyor oglis yemiyor gittim geldim ama yemedim vurdum kafayi yattim
:128:
bende tam beceremiyorum zumbayi kendi kafama göre salliyorum heryerimi
tartıldım moralim bozzuldu yaa 73.3 tartımmı bozuk ya nie yüksek çıktıki
enazından aynı çıksaydı ya
neyse inadım inat bukez devam edicem
hergün tartilma canim bazen bende dayanamiyorum ama hep degisiyor bazen dikkat etsem bile arti gösterip morelimizi bozuyor hain tarti tuzlu yiyince veya ödem tutunca arti cikabiliyoruz
canim türk kahvesine sendemi süt katiyorsun :26: ben sade icemiyorum
günaydin fistik
Günaydın kızlarrr:103::119::122::124:
günaydin fadimecim
günaydiiiiiiiinnnn :119:
güzel birgün olsun insallahh
insallah günaydin ballim
günaydin busecim merak ettim bak simdi catlarim söyle hadi
ilk kez gittim kiz zaten beceriksizliyimden kayip düsdüm dizlerimin üstüne öbür isarkadasi benden kötüydü strike yaparsan gangam oyniycam dedim len birde yapmasinmi yaptik artik topluca gangam baya eglenceliydin yinede
kizlar birsey sorucam:44:
ben yesil cayimi yapip ya termosa koysam yada sogutup sürahiye koysam ara ara icsem olurmu
yani cayin okadar uzun süre beklemesi dogrumu ?
bende öyle yapiyorum aslinda :26:
günaydııınlaaarrrr
güzel bir gün olsun inş. :119:
bahar geldi topic şenlendi
bune hız kızlar
inşallah kilolarımızda böyle hızla eriyip gider
güanydin canim insallah
gunaydinlar kizlar

gecmis olsun suzim
sagol tatlim günaydin
giritlıyız de bız; sevketı bostan bıldıgın ot ama pek pahalıdır. kılosu 12lıra allahın otu..

günaydin canim uyy gözleme istiyorum bende
kocaman gunaydinlar kizlar
ben uykusuz ve bitki aynen boyle olmusum
canim benim kiyamam

evet dilek düzeltemedim ac olmayinca yemiyorum birde itiraf ediyorum sadece kendime birsey hazirlamaya üseniyorum
sagol fistik
kızlar günaydın

benimde eşim giritli ..çok lezzetli bi yemek ama çokda faydalıymışgerçi kuzu eti lezzet veriyo ama izmirde de 13 tl kilosu
günaydin canim
73
sok oldum resmen
seni yakaliycam ye sen ekmekleri cikolari

cok pis gaz yapiyosun bilmem farkindamisin

:26::26: azicik daha üstüme gelirsen mektup birakip kacicam haberin olsun

haklisiiinn ama cok pis gazlandim
sizin konusmalarinizdan ben bile gaza geldim

tatlim tekrar doktora gitseniz yada doktor biliyormu simdiki durumu niye acaba su bi kac zamanda iyiken geri kötülesdi allah yardimcin olsun insallah tez zamanda düzelir tatlim
koca fincan yesil tee mi icmis bulunuyorum :120::120:
öglenden sonra bitane daha benimde almam lazim izirgan otu cayi iciyorum ama yesil cay lazim

Bence yok balım yaa doktorlar zaten hep sürahi de yapın için fln diyolar ama çok da içme aşkısı bence herşeyin fazlası zarar :26:

Ben beyaz ekmeğin tadını unuttum valla sende yeme ya oof
ah yavrum zaten zorla iciyorum :120:
ay kocis getirmis sicacik öyle oldu iste :26:

yemiceeemmm

senin o türkceni yeriiiiiiimmmmmmmmmmm
izirgan iciyomuss
isirgan olmasin o

Benide aranıza alın nolur hergün liste bildiremiyorum ama beni de alın aranıza kilo bildirimlerine katılmak listenizde yer almak istiyorum lütfen beni de alın bi üst gruptan geldim oradaki motivasyon super eminim buradada aynıdır he birlik te beraberce kurtulalım kilolardan .. Teşekkür ediyorum

Antalya kemer de 5 yıldızlı bir hotelde gelirler krediler sorumlusuyum yani muhasebeci evliyim çoçuk yok karar verdim 10 mayısa kadar 65 olcam.
14 şubatta başladığım diyetim de 84 kg ile start verdim şuanda 78.8 sizin paylaşımlarınız ve desteklerinizle 65 olmayı ümid ediyorum hepinizi öpüyorum...

allah senı demek saralle reklamındakı gıbı bır teymeye bır lokma ıkı tekmeye ıkı lokma hehehhe aa benım ıstah yok ondan sha bu sabah uyandıgımda mıdem bulandı knedımı banyoda buldumm yaramaz oglum sabah sabah elımı ayagımı tıtrettıııı:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…