günaydin canim hayirdir :26:
Yaz geliyooo biz motive olmayalım da kimler olsun.
Çok az ve gereksiz şeyler yiyosun ya :26:
Geçmiş olsun canım yaa..
Günaydın kaymak
Günaydın Nora
Aferin spor şartt insaallah cok kilo vericez.
Termosta sıcak olursa bi sıkıntı olmaz sanırım canım ama soguk içme.
Selam
İnşaallahh tek istediğimiz bi sanırım.
Günaydın abla
Oğlun hasta mı ki hala?
kizlar bu sabah tartildim
73
sok oldum resmen
beyaz ekmek beni mahvediyooor
aa söylemeyi unuttum dün gece 12 de cikolar yedim birde
cok kiziyorum kendime coook
SAĞOL CANIMçok güzel olmuş canm tebrik ederim
Güzel canım menün tebriklerherkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız???
bugün çok bile doydum alışıyorum sanırım diyete
menümü yazıyım
sabah
2bardak su
yeşil çay
1yumurta
2kk peynir
1dilim ekmek
söğüş salata
ara
3kayısı
6badem
7otlu çay
öğlen
1 kase çorba
yoğurtlu karnıbahar
ara
1fincan yeşil çay
şekersiz neskafe
yarım paket kepekli bisküvi
akşam
1kase çorba
yarım çavdar ekmeği
pırasa yemeği
ara
yarım portakal
belki yeşil çay yada 7otlu çay içerim
su =2lt
spor=sabah 35 dk yürüyüş
akşam 10 dk zumba
ya kızlar çokmu beceriksizim bilmyrm ama zumbayı yapamadım ilk deneyiim ondanmı acep
akşam tartılırsan moralin bozulur tabiiitartıldım moralim bozzuldu yaa 73.3 tartımmı bozuk ya nie yüksek çıktıki
enazından aynı çıksaydı ya
neyse inadım inat bukez devam edicem
yok canım fazla kaçırmadım barbunuumaycım barbunu fazla kacırmadıysan gunler sonra gelen ılk kacamaksız menu olmus devamını beklerız
şimdi ben menumu paylaşayım
sabah
1 dilim uno denge
cerı domates
sekersız cay
1 yumurta
1catal recel
ara
türk kahvesı ve sut
öğle
3 adet köfte
5yk.yoğurt
1kase çorba
ara yok
akşam
4yk.ciger tava
4yk.pilav
yooğurt
ara yok
ılaveler:3 lt su.1 kupa sekersız nescafe.2 saat aerobık ve cardıo......
herkese ıyı geceler allahh rahatlık versın hepinize.
inşallah canım çok sağolSüper bence
İnsaallah böyle gidersin.
kanatlar ufaktı zaten 5 tane falandır sanırım tam saymadım. :26:
günaydın canımGünaydın kızlar
Dün 18:15 ten 20:30 a kadar salondaydım sanırım.
En son pilates dersine falan katıldık. Ölüyorum kısaca.
Akşam eve gittim ufak yogurt kaseleri vardır ya onun yarısına kabak yarısına da karnabahar yemegi koydum.
1 bardak ayranla mideye gönderdim.
1 tanede parmagın yarısı kaa petito vardı. Ne ara gitti bilmem o da gitti.
Başka bişi yemedim.
Bugünde protein diyetine başladım.
evet nihayetNihayet cıssız menü, güzelmiş.
günaydınGünaydın kızlarrr:103::103::103::119::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124::124:
canim dünde böyle bisey okudum yazdiklarindan ama tam anlamadigim icin birsey yazmamistim :26:oglumun soguk alginligi biti fakat ates cocukta baya darbe yapmis duzenimiz alt ust oldu sabah bes olmadan kalkti ve bir saye desem yine durmadi hizla osup bir cama vuruyor bir kapiya bir masaya bir taraftan agliyorum wcye gitmem gerek gidemiyorum bir yandan yasli komsumuz bagiriyor konrolu saglayamadim yani anlayacaginiz caresizce kivraniyoum
biraz once yatti yoksa simdi buraya yazamazdim
aferin sana bak işte sonu bu bidaha yeme bende bi kaşık nutella hüplettimkiiiiiiii
canim dünde böyle bisey okudum yazdiklarindan ama tam anlamadigim icin birsey yazmamistim :26:
Rabbim yardimcin olsun cok zor :26:
ama ates böyle seylere sebep olabilirmi ki :44:
yani bundan önce hic yapmiyodu böyle seylerde birdenmi basladi :44:
:83: :83:
canim benim oglum normalde rahatsiz beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugu var buna bagli epilepsi (sara) kirizleri geciriyor ateslendigi zaman kirizleri artiyor yani ateskirizlerini tetikliyor yaptigi her kirizde o bolgeede yeniden hasar yaratiyor buda bizi basa donderiyor eskidende boyleydi ama bizim ve ilac destegiyle baya olumlu degisti fakat gecen hafta kirizleri arti ve cocuk yeni basa dondu bide buyudukce gucleniyor benim gucum yetmiyor tek basima olmam alilemin burda olmamasi yani anlayacagin zor
canim benim oglum normalde rahatsiz beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugu var buna bagli epilepsi (sara) kirizleri geciriyor ateslendigi zaman kirizleri artiyor yani ateskirizlerini tetikliyor yaptigi her kirizde o bolgeede yeniden hasar yaratiyor buda bizi basa donderiyor eskidende boyleydi ama bizim ve ilac destegiyle baya olumlu degisti fakat gecen hafta kirizleri arti ve cocuk yeni basa dondu bide buyudukce gucleniyor benim gucum yetmiyor tek basima olmam alilemin burda olmamasi yani anlayacagin zor
kizlar birsey sorucam:44:
ben yesil cayimi yapip ya termosa koysam yada sogutup sürahiye koysam ara ara icsem olurmu
yani cayin okadar uzun süre beklemesi dogrumu ?
Günaydın Nora
kizlar bu sabah tartildim
73
sok oldum resmen
sagol tatlim
bende fırında pişrimeye karar verdim
uğraşamıycam kızartmaya
pırasa canım ama bulgurunu fazla koymuşum pilav gibi oldu
yanındakide yoğurt canımbardak gibi duruyor ama bardak değil ince uzun bir saklama kabı
fırında yapmaya karar verdim canım
tekrar karar değiştirmezsem
2. çizgi belli belirsiz çıkarsa hamilesin demektir canım
o testlerde hata payı var ama hamile olupta tek çizgi çıkarsa hatalı oluyor yani hamile olmayanda 2. çizgi hiç görünmüyor
ben test yaptığımda 2. çizgi belli belirsizde
vertigoda olabilir çünkü hamilelikte mide bulantısı 8. haftadan sonra başlıyor canım
önemli bişey değildir umarım canım
ayy çok güldüm o karikatüre yaaa
akşama ne yiycen?
çok şeker canım allah bağışlasın
biliyorum çok üzülüyorsun ama sağ ve yanında yaa
inşallah tedaviside olur canım
canım şöyle söyleyeyim
kızıma annem bakıyor bizde oluyorlar
bu tarafı iyi hoş ama babam beni,m gelmemi kapıda bekliyor
bugün milli eğitimde işim vardı 4ü geçiyordu geldiğimde
annem namaz kılıyordu hadi diyor duanı yolda et
baktım hırkasını götürmüş giydirmeye çalışıyor
babamda çalıştığı, öğretmen hemen evine gidip üzerini falan çıkarmak istiyor sanırım
bazen eşimle geliyoruz babam aşağıda arabada bekliyor oluyor yukarıya çıkmak vakit kaybı yanii
öyle işte canım eç gelme lüksüm yok malesef markete bile gidemiyorum
bence herkes kendine göre dogruyu bulmali mesela sirf protein yaptim bende fayda etmedi baskalari onlan zayifliyor hangisi sana daha uygun onu bulmamiz lazim :26:hoşbulduk arkadaşlar...inşallah hep beraber çok kısa sürede bu gruptan çıkıp 60-69 kilo arası zayıflama grubunu kurarız.kızlar canan karatay geçen siyaset meydanındaydı.ara öğüne karşı yemekten 4 saat sonra bir enzim saldıgılanıp yediklerimizi yakmaya başlıyormuş öğünlerinizin arası 4 saat olsun diyor sizce mantıklı mı
uyyy yerim benim oglanda 7inci ayda dogmusdun sendede 7inci ayda dogum olacak insallahcok sykur ıyıydır sızden nbrrr canım oglusun nasıl benım oglan ıcerde spor yapıyormaasallah gumm gumm heheh annesı gıbı canı tız olucaakk yemek yıyorum hemen cosuyor kı kg yapmasın dıye hehehe
cok sukur ııyıdırr valla dıette kı butun seyeler serbest ama dıettekı zaralı hallerını bıldıgım ıcın canım cokk ısterse yıyorumkıı daha ıstahım sıfır kg alıyorum ama nereme bılmıyorumm sadece gobek varrrrrrrrrrrrr oglusum alıyor heralde ınslll sızın dıet modu nasıl bakalımmmmmmmmmmm
irade-ve sabır l ınsll gıdecek tumm kg lerrrrrrrrrrrrrrr
simdi de ben bagimlisi oldum o oyunun dilekİyi akşamlar kızlar
Spora ordan da eve geçicem geçmişe evde bakabilirim ya da yarın bakabilirim bilemedim.
Alaca oğlun çok tatlı maşaalahh
Nesli canım o oyunu engelledim ben manyaklık derecesindeydi çünkü benim.
Mine balığı kararında salatayı booll yeee.
Yemekten önce 2 bardak su iç
bi deniyim ben
aay ma..n..yk ettiler ya beni
izledim o programı
buneya bi diyetisyen öle dio biri böle dio kime inanacağımı şaşırdım
ben biara şeye takılmıştım netten okudum bi diyetisyen yazmış
-su yemeklerdeniki saat öncesi
yada 2saat sonra içilmeliymş
bunu denediğimde resmen susuz kalmıştımya
çünkü 2saat önce veya sonrası ara lara denk geliyo
ahh minderim bende diyorum simdi soguk diye ama sonrada sicak diye gitmek istemiycem nolcak bilmem hic spor yapasim gelmiyor icimdeniyi sporlar yawru kusof ya ben yan apartmandaki spor salonuna ne zaman gecicem usuyom ben yaa havalar isininca gitsem olur dimi:44:
eskiden yemek secerdim simdi onuda yapmiyorum
ara öğün vaktim gelmiş hemen gidp atıştırıyım
inş.bu akşam taarrruza geçmem
insann nefsiyle başetmesi ne kadar zormuş ya
ben kilolarımı doğumdan 3ay sonra aldım.
oğlum zayıf die kayınpeder ve sülalesi ben yemiyomuşum ondan çocuk beslenemiyomuş dedi
bende safın önde gideni zaten
başladım tıkınmaya
kiloda alamıyodum üstelk hergün zoraki baklava yiyodum iğrene iğrene
ama zamanla bana zevk vermeye başladı
sonramı sonra bu haldeyimişte
oğlum zayıflığın korudu olanbana oldu
şimdi çok zoruma gidiyo ya alırkende zor olmuştu benm için
negüzel menüler hazirliyorsun kendinebugunku menumu paylasiyim
sabah
dunku yedigim pizzalardan dolayi cok tok hissettim sadece sutlu filtre kahve ictim.
ara
yapamadimtoplanti vardi
ogle
Eki Görüntüle 647538
ogle yemegini saglam yiyince (tursunun hepsini yiyemedim ama) ara yapma ihtiyaci hissetmedim,
ama arkadas tiramisu yapmis,ondan yedim.fotosunu cekmeyi unuttum.
4-5 kasik kadar tiramisu.(turk kahveli yapmis,cok guzel olmus)
aksam
Eki Görüntüle 647539
3-4 kasik firinda havuclu brokoli
3-4 kasik yogurt
3 tane minik salatalik tursusu
acikirsam meyve yiyecegim..tursuya dayanamiyorum ben yaaa
görüsürüz canimgorusuruz suzicim
ya sen takilma onlaraagzi olan konusuyo..ic sen suyunu ne zaman istersen
menu cok basariliyawrum peynir,zeytin,kanat ne kadaa yidin :26::26:yanina bisiyler al spora giderken,sekerin dusmesin sonra
bunlari gece yiyebiliyormuyuz :26:Ünlülerin Diyetisyeni Nil Şahin’den gece atıştırmadan uyuyamayanlar için düşük kalorili, yüksek enerjili besin listesi…
- Peynir + tam tahıl ekmeği + maydanoz+ domates + taze meyve
- Fındık + taze meyve
- Ceviz + taze meyve
- Leblebi + ceviz + taze meyve
- Ceviz + kuru meyve + taze meyve
- Badem + taze meyve + kuru meyve
- Süt + yulaf ezmesi + meyve
- Süt + yulaf ezmesi + ceviz + meyve
- Yoğurt + maydanoz + leblebi + meyve
- Ayran + leblebi + meyve
Salata ve çiğ sebze enerji değeri yok denecek kadar az olan yiyecek grubudur. Geceleri havuç, göbek, turp vb. sebzeleri çiğ olarak yemek iştah kontrolüne destek sağlamanın yanında, metabolizma hızınızı da yükselmeye katkı sağlar, bağışıklık sisteminizi güçlendirir.
gecmis olsun canim portakal mandalina kiwi yemege calis canim tavuk tavuk corbasi cabuk atlatirsin insallahbugun bende menu falan olmadı hastayım dıye ama en azından akşaM ipleri ele alayım dıyorum..
1 tabak (8 kaşık) kuzu etli şevketi bostan
3 kaşık yogurt
2 kaşık makarna
bol salata fasulyelı
yemekler asırı yaglı cunku annemdeyım
butun etım kemıgım acıyor, ıyı olmam ıcın onerınız var mı kızlar?*
gecmis olsun canim,ilaclarini al bol bol dinlen
aliyyul ala sevketi bostan neymis yauww:44:anne evinde oldugun belli menuden
hosgeldin canim aramizaselam kızlar 8 ay önce doğum yaptım şuan 83 kiloyum bende aranıza katılabilirmiyim sınır 79 yazmışsınız ama
hosgeldin canim tekrarmerhaba arkadaslar
ben bi ara mayısta girmiştim sayfaya 75 kiloydum zayıflamaya karar vermiştim ama bi iki günden snra pes ettim bıraktım..
şimdi 2 haftadır kararlıyım sabahları yürüşe falan basladım ve 2 haftadan snra tartıya çıktım 80 kiloyumben yine aynı kilomdayımdır diye düşünmüştüm şimdi sıkı bi rejime girmek için aranıza katılıyorum yardımcı olursanız sevinirim ..yaza kadar en az 15 kilo vermem gerek ve daha yasım 22
aboww 4-5 dilim ekmek :18:dün bende az kalsin bozuyordum findikli goflet var esim yemiyor oglis yemiyor gittim geldim ama yemedim vurdum kafayi yattim
mamalariiim
uyaninca:
light sütlü süzme kahve
kahvalti:
2 tane tost (acele bir kahvalti idi :26:)
kahve
öglen:
ici lor dolu dometes
1-2 dilim kirmizi biber
5-6 kasik pirsa
yogurt
ara:
1 dilim ekmek
boll peynir 1-2 dilim domates
aksam:
lorlu dometesli salata
yogurt
bukadar olucakti aslinda ama :18:
4-5 dilim beyaz ekmek :26:
esim öyle sicak ekmek almis ki dayanamadim:113:
ara:
elma
:128:bende menümü yazayım
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
2 çatal ucuyla reçel
domates, salatalık
ara
2 tane kuru kayısı
7 otlu çay
öğlen
6 kaşıp bulgurlu pırasa yada pırasalı pilav diyelim
1 kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara
1 orta türk kahvesi
ara
yarım portakal
akşam
salata
balık barbun, sayamadım kızıma yedirirken ağzıma attığım için, ama fazla yemedim canlar hamsi gibiydi 10 tane falan yemişimdir
nasıl? günler sonra cıssız menü
bende tam beceremiyorum zumbayi kendi kafama göre salliyorum heryerimiherkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız???
bugün çok bile doydum alışıyorum sanırım diyete
menümü yazıyım
sabah
2bardak su
yeşil çay
1yumurta
2kk peynir
1dilim ekmek
söğüş salata
ara
3kayısı
6badem
7otlu çay
öğlen
1 kase çorba
yoğurtlu karnıbahar
ara
1fincan yeşil çay
şekersiz neskafe
yarım paket kepekli bisküvi
akşam
1kase çorba
yarım çavdar ekmeği
pırasa yemeği
ara
yarım portakal
belki yeşil çay yada 7otlu çay içerim
su =2lt
spor=sabah 35 dk yürüyüş
akşam 10 dk zumba
ya kızlar çokmu beceriksizim bilmyrm ama zumbayı yapamadım ilk deneyiim ondanmı acep
hergün tartilma canim bazen bende dayanamiyorum ama hep degisiyor bazen dikkat etsem bile arti gösterip morelimizi bozuyor hain tarti tuzlu yiyince veya ödem tutunca arti cikabiliyoruztartıldım moralim bozzuldu yaa 73.3 tartımmı bozuk ya nie yüksek çıktıki
enazından aynı çıksaydı ya
neyse inadım inat bukez devam edicem
canim türk kahvesine sendemi süt katiyorsun :26: ben sade icemiyorumcanlar merhaba
çok gec oldu gelemedım bırturlu...alıntı yapamadım saat çok gec dııye ama menulerınıze soyle bır goz attım aman nazarlar degmesın dıyeyım..
.mınderbobo menu guzel nohut salata agır kacmamıs
umaycım barbunu fazla kacırmadıysan gunler sonra gelen ılk kacamaksız menu olmus devamını beklerız
dilek cım menu guzel olmus olmasıınıda aksamı es gecmen dogrumu sence hem spor hemde sıkı dıyete dıkkat et bırden bunyen şaşmasın..
adını hatırlayamadıgım dıger arkadaslarında menulerı gayet guzel.....
aman topiğe nazar degmesın
şimdi ben menumu paylaşayım
sabah
1 dilim uno denge
cerı domates
sekersız cay
1 yumurta
1catal recel
ara
türk kahvesı ve sut
öğle
3 adet köfte
5yk.yoğurt
1kase çorba
ara yok
akşam
4yk.ciger tava
4yk.pilav
yooğurt
ara yok
ılaveler:3 lt su.1 kupa sekersız nescafe.2 saat aerobık ve cardıo......
herkese ıyı geceler allahh rahatlık versın hepinize.
günaydin fistikGünaydın kızlar
Dün 18:15 ten 20:30 a kadar salondaydım sanırım.
En son pilates dersine falan katıldık. Ölüyorum kısaca.
Akşam eve gittim ufak yogurt kaseleri vardır ya onun yarısına kabak yarısına da karnabahar yemegi koydum.
1 bardak ayranla mideye gönderdim.
1 tanede parmagın yarısı kaa petito vardı. Ne ara gitti bilmem o da gitti.
Başka bişi yemedim.
Bugünde protein diyetine başladım.
günaydin fadimecimGünaydın kızlarrr:103::119::122::124:
insallah günaydin ballimgünaydiiiiiiiinnnn :119:
güzel birgün olsun insallahh
günaydin busecimGünaydın bebekleeer
Kaç gündür giremiyorum, bugün hep buradayım şöyle bir geçmişe de gideyim
Ay bu arada bu sabah çok kalorili bi cıss yedim ama yazmıyorum buraya ne olduğunu, umarım cuma gününü etkilemez, yarın zaten fitness dersim var yine 1 saat , ders sonunda sırılsıklam oluyorum terden
Ben bi geçmişe gideyim
ilk kez gittim kizİşte bizim dilomuz
Len çekirgen de spor yapıyo otururken zorlanıyorum resmen
Hele bi de merdiven çıkarken
Günaydııın ablam
Günaydın birinci hatun
Ay suzi bi kilo versen neler neler düzelicek bebeğim
Kız bowling de mi oynuyosun sen gel de kapışalım ama en az 150 yapıyorum ben ağlarsın sonra
gıcık fenerli ne güzel de yenildiniz
bende öyle yapiyorum aslinda :26:kizlar birsey sorucam:44:
ben yesil cayimi yapip ya termosa koysam yada sogutup sürahiye koysam ara ara icsem olurmu
yani cayin okadar uzun süre beklemesi dogrumu ?
güanydin canimgünaydııınlaaarrrr
güzel bir gün olsun inş. :119:
bahar geldi topic şenlendi
bune hız kızlar
inşallah kilolarımızda böyle hızla eriyip gider
sagol tatlim günaydingunaydinlar kizlar
gecmis olsun suzim
giritlıyız de bız; sevketı bostan bıldıgın otama pek pahalıdır. kılosu 12lıra allahın otu..
günaydin canimgunaydııınnn...
bugun erken kalktım bıraz daha ıyıyım, oglum da uyutmuyor zatn sagolsun..
sabah hemen agzıma ıkı kuru ıncır attım.. bırazdan mını gozleme peynır domates ve yumurta yıcem..
bakalım nerede kaccak dıyet..
canim benim kiyamamkocaman gunaydinlar kizlar
ben uykusuz ve bitki aynen boyleolmusum
evet dilek düzeltemedim ac olmayinca yemiyorum birde itiraf ediyorum sadece kendime birsey hazirlamaya üseniyorumYaz geliyooo biz motive olmayalım da kimler olsun.
Çok az ve gereksiz şeyler yiyosun ya :26:
Geçmiş olsun canım yaa..
Günaydın kaymak
Günaydın Nora
Termosta sıcak olursa bi sıkıntı olmaz sanırım canım ama soguk içme.
Selam
İnşaallahh tek istediğimiz bi sanırım.
Günaydın abla
Oğlun hasta mı ki hala?
günaydin canimkızlar günaydın
benimde eşim giritli ..çok lezzetli bi yemek ama çokda faydalıymışgerçi kuzu eti lezzet veriyo ama izmirde de 13 tl kilosu
seni yakaliycam ye sen ekmekleri cikolarikizlar bu sabah tartildim
73
sok oldum resmen
sizin konusmalarinizdan ben bile gaza geldimcok pis gaz yapiyosun bilmem farkindamisin
:26::26: azicik daha üstüme gelirsen mektup birakip kacicam haberin olsun
haklisiiinnama cok pis gazlandim
oglumun soguk alginligi biti fakat ates cocukta baya darbe yapmis duzenimiz alt ust oldu sabah bes olmadan kalkti ve bir saye desem yine durmadi hizla osup bir cama vuruyor bir kapiya bir masaya bir taraftan agliyorum wcye gitmem gerek gidemiyorum bir yandan yasli komsumuz bagiriyor konrolu saglayamadim yani anlayacaginiz caresizce kivraniyoum
biraz once yatti yoksa simdi buraya yazamazdim
tatlim tekrar doktora gitseniz yada doktor biliyormu simdiki durumu niye acaba su bi kac zamanda iyiken geri kötülesdi allah yardimcin olsun insallah tez zamanda düzelir tatlimcanim benim oglum normalde rahatsiz beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugu var buna bagli epilepsi (sara) kirizleri geciriyor ateslendigi zaman kirizleri artiyor yani ateskirizlerini tetikliyor yaptigi her kirizde o bolgeede yeniden hasar yaratiyor buda bizi basa donderiyor eskidende boyleydi ama bizim ve ilac destegiyle baya olumlu degisti fakat gecen hafta kirizleri arti ve cocuk yeni basa dondu bide buyudukce gucleniyor benim gucum yetmiyor tek basima olmam alilemin burda olmamasi yani anlayacagin zor
koca fincan yesil tee mi icmis bulunuyorum :120::120:
ah yavrum zaten zorla iciyorum :120:Bence yok balım yaa doktorlar zaten hep sürahi de yapın için fln diyolar ama çok da içme aşkısı bence herşeyin fazlası zarar :26:
Ben beyaz ekmeğin tadını unuttum valla sende yeme ya oof
sagol tatlimdoktor dün demir vitamini migde bulandisi yapmis olabilir dedi ona ara verdim simdi b vitaminleri yutuyorum günde 2 tane
bence herkes kendine göre dogruyu bulmali mesela sirf protein yaptim bende fayda etmedi baskalari onlan zayifliyor hangisi sana daha uygun onu bulmamiz lazim :26:
uyyy yerim benim oglanda 7inci ayda dogmusdun sendede 7inci ayda dogum olacak insallahhahay güldüm suzis benimkide tekmeledikce yemek istiyor diye habire yuttum ne bulduysam
simdi de ben bagimlisi oldum o oyunun dilek
icimizi kurutacaklar
ahh minderim bende diyorum simdi soguk diye ama sonrada sicak diye gitmek istemiycem nolcak bilmem hic spor yapasim gelmiyor icimden
negüzel menüler hazirliyorsun kendine
görüsürüz canim
bunlari gece yiyebiliyormuyuz :26:
gecmis olsun canim portakal mandalina kiwi yemege calis canim tavuk tavuk corbasi cabuk atlatirsin insallah
okurken bile dilim sürsüyor
hosgeldin canim aramiza
hosgeldin canim tekrar
aboww 4-5 dilim ekmek :18:dün bende az kalsin bozuyordum findikli goflet var esim yemiyor oglis yemiyor gittim geldim ama yemedim vurdum kafayi yattim
:128:
bende tam beceremiyorum zumbayi kendi kafama göre salliyorum heryerimi
hergün tartilma canim bazen bende dayanamiyorum ama hep degisiyor bazen dikkat etsem bile arti gösterip morelimizi bozuyor hain tarti tuzlu yiyince veya ödem tutunca arti cikabiliyoruz
canim türk kahvesine sendemi süt katiyorsun :26: ben sade icemiyorum
günaydin fistik
günaydin fadimecim
insallah günaydin ballim
günaydin busecimmerak ettim bak simdi catlarim söyle hadi
ilk kez gittim kizzaten beceriksizliyimden kayip düsdüm dizlerimin üstüne öbür isarkadasi benden kötüydü strike yaparsan gangam oyniycam dedim len birde yapmasinmi yaptik artik topluca gangam baya eglenceliydin yinede
bende öyle yapiyorum aslinda :26:
güanydin caniminsallah
sagol tatlim günaydin
günaydin canimuyy gözleme istiyorum bende
canim benim kiyamam
evet dilek düzeltemedim ac olmayinca yemiyorum birde itiraf ediyorum sadece kendime birsey hazirlamaya üseniyorum
sagol fistik
günaydin canim
seni yakaliycam ye sen ekmekleri cikolari
sizin konusmalarinizdan ben bile gaza geldim
tatlim tekrar doktora gitseniz yada doktor biliyormu simdiki durumu niye acaba su bi kac zamanda iyiken geri kötülesdi allah yardimcin olsun insallah tez zamanda düzelir tatlim
öglenden sonra bitane daha benimde almam lazim izirgan otu cayi iciyorum ama yesil cay lazim
ah yavrum zaten zorla iciyorum :120:
ay kocis getirmis sicacik öyle oldu iste :26:
yemiceeemmm
senin o türkceni yeriiiiiiimmmmmmmmmmm
izirgan iciyomuss
isirgan olmasin o
sagol tatlimdoktor dün demir vitamini migde bulandisi yapmis olabilir dedi ona ara verdim simdi b vitaminleri yutuyorum günde 2 tane
bence herkes kendine göre dogruyu bulmali mesela sirf protein yaptim bende fayda etmedi baskalari onlan zayifliyor hangisi sana daha uygun onu bulmamiz lazim :26:
uyyy yerim benim oglanda 7inci ayda dogmusdun sendede 7inci ayda dogum olacak insallahhahay güldüm suzis benimkide tekmeledikce yemek istiyor diye habire yuttum ne bulduysam
simdi de ben bagimlisi oldum o oyunun dilek
icimizi kurutacaklar
ahh minderim bende diyorum simdi soguk diye ama sonrada sicak diye gitmek istemiycem nolcak bilmem hic spor yapasim gelmiyor icimden
negüzel menüler hazirliyorsun kendine
görüsürüz canim
bunlari gece yiyebiliyormuyuz :26:
gecmis olsun canim portakal mandalina kiwi yemege calis canim tavuk tavuk corbasi cabuk atlatirsin insallah
okurken bile dilim sürsüyor
hosgeldin canim aramiza
hosgeldin canim tekrar
:128:
bende tam beceremiyorum zumbayi kendi kafama göre salliyorum heryerimi
hergün tartilma canim bazen bende dayanamiyorum ama hep degisiyor bazen dikkat etsem bile arti gösterip morelimizi bozuyor hain tarti tuzlu yiyince veya ödem tutunca arti cikabiliyoruz
canim türk kahvesine sendemi süt katiyorsun :26: ben sade icemiyorum
günaydin fistik
günaydin fadimecim
insallah günaydin ballim
günaydin busecimmerak ettim bak simdi catlarim söyle hadi
ilk kez gittim kizzaten beceriksizliyimden kayip düsdüm dizlerimin üstüne öbür isarkadasi benden kötüydü strike yaparsan gangam oyniycam dedim len birde yapmasinmi yaptik artik topluca gangam baya eglenceliydin yinede
bende öyle yapiyorum aslinda :26:
güanydin caniminsallah
sagol tatlim günaydin
günaydin canimuyy gözleme istiyorum bende
canim benim kiyamam
evet dilek düzeltemedim ac olmayinca yemiyorum birde itiraf ediyorum sadece kendime birsey hazirlamaya üseniyorum
sagol fistik
günaydin canim
seni yakaliycam ye sen ekmekleri cikolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?