menün başarılı canım .devamlı olsun inşcanlar merhaba
çok gec oldu gelemedım bırturlu...alıntı yapamadım saat çok gec dııye ama menulerınıze soyle bır goz attım aman nazarlar degmesın dıyeyım..
.mınderbobo menu guzel nohut salata agır kacmamıs
umaycım barbunu fazla kacırmadıysan gunler sonra gelen ılk kacamaksız menu olmus devamını beklerız
dilek cım menu guzel olmus olmasıınıda aksamı es gecmen dogrumu sence hem spor hemde sıkı dıyete dıkkat et bırden bunyen şaşmasın..
adını hatırlayamadıgım dıger arkadaslarında menulerı gayet guzel.....
aman topiğe nazar degmesın
şimdi ben menumu paylaşayım
sabah
1 dilim uno denge
cerı domates
sekersız cay
1 yumurta
1catal recel
ara
türk kahvesı ve sut
öğle
3 adet köfte
5yk.yoğurt
1kase çorba
ara yok
akşam
4yk.ciger tava
4yk.pilav
yooğurt
ara yok
ılaveler:3 lt su.1 kupa sekersız nescafe.2 saat aerobık ve cardıo......
herkese ıyı geceler allahh rahatlık versın hepinize.
inş.ya çok takıyorum kafama yalnış bişi yapmıyorumdur demi ya,Menülerini sabah
ara
öğle
ara
akşam şeklinde toplu yazarsan kolay yorumlanır canım.
Sahalara döndüm diyorsun süpersin beybii
Aramıza hoşgeldin.
öğlen hariç güzel canım, ekmeği de zamanla yavaş yavaş azalt, alışırsın belli bir süre sonra.
Hoşgeldin canım.
Nihayet cıssız menü, güzelmiş.
Sabır canım ve de istikrar önemli olan, sonunda gidecek bu kilolar pes etmek yok.
Pilav hariç güzelmiş canım.
Süpersin canım, en kısa zamanda 60 lar görcez seni.
:26: sorma canim yaa taze ekmek en zayif noktam
:26: ekmege dayanamiyoruuum
pilav olmasa dahami iyi olurdu acaba :44:
:26: ne desen haklisin
bende basliyorum proteine
Selam kizlar
Yaklasik bir aydir topiginizi takip ediyorum. Sizden saglikli diyet yapmayı öğrendim diyebilirim. 20 kilo doğum fazlam vardı. 79 la başladım ilk 22gun 9 kilo verdim ama 15gundur ayni seyleri yapmama ragmen gram degisiklik olmuyor ne bir fazla ne bir eksik 70 de takilip kaldim. Neden olabilir ve kilo verebilmek icin diyet ve spor disinda bir oneriniz var mi. Onlari yapıyorum çünkü.
Canım 22 günde 9 kg. çok fazla ve çok tehlikeli:26: Sanırım duraklama dönemine girmişsin.Bu dönemde 7 günlük şok diyetler uygulayabilirsin diye biliyorum:44:
canım beğenmedim menünügünaydin kizLar
menümü yazayim gecmise gideyim
dün:
sabah: 1 tane peynirli salamli toast 1 domates 5 zeytin
araortakal
öglen: 2 dilim kara ekmek balik sürmesi
aksam: 2 tane kanat
dün doktora gittim ayagimdaki yanma agri belden geliyormus birde en az 5 kilo ver dedi rahatlarsin dedi gecer dedi ama dünden beri yine cok agriyor terapie ye yazilmam lazim birde isarkadaslariyla bowlinge gitmisdik bi kac hafta önce orda incitmis olabilirmissim belimi sporda sart gün boyu isyerinde oturuyoruz nekadar yapabilirsen kar dedi
ben bi bakayim siz neler yaptiniz
selam canımGünaydın bebekleeer
Kaç gündür giremiyorum, bugün hep buradayım şöyle bir geçmişe de gideyim
Ay bu arada bu sabah çok kalorili bi cıss yedim ama yazmıyorum buraya ne olduğunu, umarım cuma gününü etkilemez, yarın zaten fitness dersim var yine 1 saat , ders sonunda sırılsıklam oluyorum terden
Ben bi geçmişe gideyim
7-8 kilomuuuuMinecim senin fazlalıkların çok orantılı o kadar da rahatsız etmiyor insanı şöyle bi 7-8 kilo verirsen taş gibi olursun
bizde kızalım mı sanakizlar bu sabah tartildim
73
sok oldum resmen
beyaz ekmek beni mahvediyooor
aa söylemeyi unuttum dün gece 12 de cikolar yedim birde
cok kiziyorum kendime coook
bizdede motivasyon süper canımBenide aranıza alın nolur hergün liste bildiremiyorum ama beni de alın aranıza kilo bildirimlerine katılmak listenizde yer almak istiyorum lütfen beni de alın bi üst gruptan geldim oradaki motivasyon super eminim buradada aynıdır he birlik te beraberce kurtulalım kilolardan .. Teşekkür ediyorum
22 günde 9 kilo çok çok fazlaSelam kizlar
Yaklasik bir aydir topiginizi takip ediyorum. Sizden saglikli diyet yapmayı öğrendim diyebilirim. 20 kilo doğum fazlam vardı. 79 la başladım ilk 22gun 9 kilo verdim ama 15gundur ayni seyleri yapmama ragmen gram degisiklik olmuyor ne bir fazla ne bir eksik 70 de takilip kaldim. Neden olabilir ve kilo verebilmek icin diyet ve spor disinda bir oneriniz var mi. Onlari yapıyorum çünkü.
kızlar günaydın
benimde eşim giritli ..çok lezzetli bi yemek ama çokda faydalıymışgerçi kuzu eti lezzet veriyo ama izmirde de 13 tl kilosu
selam kızlar ben de 3 gündür dikkat ediyorum ama emzirdiğimden dolayı kan şekerim düştü ve çikolata yedim benim rejim gitti mi şimdi akşama ne yapsam dengelerim
metobolizman zayıflamıştır hızlandırıcı şeyler var ama tam olarakbilmyrm yanlış yazmiyım arkadaşlar biliyodurSelam kizlar
bi düşünüyim yapılabilir duruyo ama .................Mucize 1000 kalori diyeti
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
Yüzde 54,5 Karbonhidrat, yüzde 15 Protein, yüzde 29,5 Yağ.
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
Bu diyetin günlük menüleri
1. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8
yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve
2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
3. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
5. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
7. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
kilo vermeyi hızlandıracak bir diyetmiş 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirmişiz bana cazip geldi.Kilo vermeyi hızlandırmak için bunu denemek istiyorum varmı bana katılacak biri:26:
merhaba
ilk menümü yazayım nasıl olmuş sizce :)
sabah: bi bardak form mix çayı
kahvaltı: yarım simit
4 zeytin yarım yemek kasıgı lor peynir, 2 şekersiz çay
bi cay kasıgı reçel domates salatalık
ara: yarım muz
öğle: salata (domates salatalık,salatalık tursusu,kırmızı lahana,kuzu kulagı, yarım yemek kasıgı lor peynir yağ tuz yok )
ara: bir elma, form mix çayı
aksam: bir kase çorba bi tabak ıspanak yarım kase yogurt, salata
ara: elma.yeşilcay
ek: toplam bi saat plates ve 2,50 litre su
önce çayını içselam kızlar
sabahtan beri bislm veremedim yahuu
ikidebir gelen giden oluyor
iş çıkıyor falan filan işte
şimdi ben busaate kadar iyi gittim
yalnız akşam çaya biarkadaşa gideceğiz
ben napcam orda? çayın yanına yapılanlardan yemesem ayıp olur
napsam bilemedim?
selam kızlar ben de 3 gündür dikkat ediyorum ama emzirdiğimden dolayı kan şekerim düştü ve çikolata yedim benim rejim gitti mi şimdi akşama ne yapsam dengelerim
metobolizman zayıflamıştır hızlandırıcı şeyler var ama tam olarakbilmyrm yanlış yazmiyım arkadaşlar biliyodur
bi düşünüyim yapılabilir duruyo ama .................
önce çayını iç
-çayı çok özlemişim deyip
-sonra iştahım yok deyip en yağsızından 1tane ye bence
tabi yapabiliyosan diyetteyim de ama ben genelde demem sonra konu diyetim olur ve nedense ogece bozulur diyetim
şeker kulanma canm ,kullanıyorsan tabi
bolsu iç diyete devam et yeter bence yaabilirsen sporda iyi olur
bizdede motivasyon süper canım
takıl bize zayıflaaa
öyle denk geldi canim elimizden geldikce gelmeye calisiyoruz cünkü cok güzel sohbetler oluyor birbirimizi motive ediyoruzcanım hoşbulduk sen ve balkaymakım çok aktifsiniz sanırım şu anda kaptan kim peki listeyi kim hazırlıyor
bugün is cok olunca bende cabuk gecti fistikGün geçmiyoorrrrr, bitmiyooorrrrr....
tebrik ederim canimSelam kizlar
bilemedim kac kilo veriliyormus canim :26: listeye uyamiyorum zorlaniyorumMucize 1000 kalori diyeti
• Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
• Yüzde 54,5 Karbonhidrat, yüzde 15 Protein, yüzde 29,5 Yağ.
Bu diyetin günlük menüleri
1. GÜN
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 8
yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
3. GÜN
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
5. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
7. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
kilo vermeyi hızlandıracak bir diyetmiş 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirmişiz bana cazip geldi.Kilo vermeyi hızlandırmak için bunu denemek istiyorum varmı bana katılacak biri:26:
güzel canimmerhaba
ilk menümü yazayım nasıl olmuş sizce :)
sabah: bi bardak form mix çayı
kahvaltı: yarım simit
4 zeytin yarım yemek kasıgı lor peynir, 2 şekersiz çay
bi cay kasıgı reçel domates salatalık
ara: yarım muz
öğle: salata (domates salatalık,salatalık tursusu,kırmızı lahana,kuzu kulagı, yarım yemek kasıgı lor peynir yağ tuz yok )
ara: bir elma, form mix çayı
aksam: bir kase çorba bi tabak ıspanak yarım kase yogurt, salata
ara: elma.yeşilcay
ek: toplam bi saat plates ve 2,50 litre su
hakklisin tatlim dengeleyemiyorum
canım beğenmedim menünü
kırılma ama çok az yiyorsun
2 tane kanat mesela nekadar az
bizim menüleri görüyorsun az çok
öyle ayarlasan daha iyi olur canım
bene nerde hata yapıyorsun biliyormusun ya çok az yiyorsun yada abartıyorsun
dengelemen lazım
selam canım
günaydın demek için alıntıladım ama işlerden ancak vakit oldu
7-8 kilomuuuu
naptın kuzum yaaa nasıl vercem ben okadar kiloyu
ölürüm herhalde
gözüm korktu birden :18:
bizde kızalım mı sana
bizdede motivasyon süper canım
takıl bize zayıflaaa
22 günde 9 kilo çok çok fazla
ben nerdeyse 6 ayda verdim 10 kiloyu hoş benimkide çok yavaştı ama senin kilo vermen ultrahızlı olmuş
bence korumaya geçmişsin
karnim agriyor de disim agriyor de dikkat et mine :18:selam kızlar
sabahtan beri bislm veremedim yahuu
ikidebir gelen giden oluyor
iş çıkıyor falan filan işte
şimdi ben busaate kadar iyi gittim
yalnız akşam çaya biarkadaşa gideceğiz
ben napcam orda? çayın yanına yapılanlardan yemesem ayıp olur
napsam bilemedim?
aksam hafif atlatirsan birsey olmaz sIkma canini birakma sakinselam kızlar ben de 3 gündür dikkat ediyorum ama emzirdiğimden dolayı kan şekerim düştü ve çikolata yedim benim rejim gitti mi şimdi akşama ne yapsam dengelerim
cok sagol canim insallahbalkaymaklım-zmanala ayrılalım ekmekten bende azatmaya çalışıcam
bensuzi-geçmiş olsun canm inceldikçe sağlıklı oluruz inş.
nora-tımam tartılmicam küstüm zaten ben ona
tolga -kaçmasın tut onu hatta ben tutıyım seni
sedalis -hoşgeldin DİORUM
ve kızlar noluyo sze bakim
diyete devam yenilmek yok
unutmayın herşeyden yiyoruzzatn
sadece bazı şeylere tutsak olmuyorz.
sizdede oluyormu bilmiyorum ama diyetteyim deyince evde yap diyetini diyorlarönce çayını iç
-çayı çok özlemişim deyip
-sonra iştahım yok deyip en yağsızından 1tane ye bence
tabi yapabiliyosan diyetteyim de ama ben genelde demem sonra konu diyetim olur ve nedense ogece bozulur diyetim
evet canım motivasyon önemli burası olmasa hiçbirimiz veremezdik sanırımpekala canım ben hızlı kilo veririm kolay kolay geri almam bakalım ne akadar sürede vercem bu kiloları bi verirsem allahın izni ile inş. bida almıcam. motivasyon çok önemli mesela şuan canım acayip canga yemek istiyor ama burası aklıma geliyor yemiyorum yaaa ::))
suzi açıklamış ama cuma günleri tartılıyoruz cıbıl aç karnına ve wcye çıkmış olarakarkadaşlar cevap verebilirmisiniz bana sizde takım kaptanı kim listeyi kim hazırlar her cuma kilo bildirimi olurmu biraz bilgi kaç gün de ne kadar kilo verdiniz nolur hadi sizleri tanımak istiyorum merak ediyorum hadi ama
artık tadımlık alcam canımhakklisin tatlim dengeleyemiyorumkirilmam canim uyardiniz diye sevinirim bile
karnim agriyor de disim agriyor de dikkat et mine :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?