70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suziii canim molke istiyooo :26:
o da eiweiß olmuyomu ?

gecen gazetede onlarda cok seker var diye yaziyordun yoksa bende iciyordum hep eiweiß niyetine
buttermilch iyi diyorlar ama :26: hem sen keyfir iciyordun ya o daha iyi annem keyfir bana cok fayda ediyor diyor ben sevmiyorum ama tadini

zayıflama bandı işe yarıyormu ?

zayıflama bandının ne işe yaradığını anlamadım.resmen verdikleri diyet zayıflatıyor.sürekli protein yediğim için kötü kabız oldum.hala bağırsaklarım düzelmedi.kucak dolusu para verdim artık biraz vücudum normale dönsün kalan bantları da kullanacağım.işin sırrı spor derlerdi de üşendiğim için inanmazdım meğer tek yol spor ve yediklerimi azaltmakmış.işin teoriğini öğrendim ama hala uygulama yok.hele düzgün fizikli bir arkadaşım var her gün onu görüp kendimi hırslandırıyorum ben de zayıflayıp onun gibi her giydiğimi yakıştıracağım diye.inşallah hepimiz 60 ları görürüz en kısa zamanda.

hosgeldin canim

oyy yerim senin oglusunu beeennn
gecen gazetede onlarda cok seker var diye yaziyordun yoksa bende iciyordum hep eiweiß niyetine
buttermilch iyi diyorlar ama :26: hem sen keyfir iciyordun ya o daha iyi annem keyfir bana cok fayda ediyor diyor ben sevmiyorum ama tadini

evet aklimada geldi onlarin cok sekerli oldugu :26:
kefiri cook seviyorum evet cokda faydaliymis suzim

hosgeldin canim

mazarat olucak balkaymakım ya benı uzuyor sabah sabah babsı kılıklı sessız sessız gelıyor hehe zaten burnu bılemm babasına benzıyor gerı dıyorum gozlerı babası na benzesı ellerı ayklarıda(erkeklerın ırı sı ıı olur)guclu olur dıye ee bakıyorum gerıye ne kaldıı gerıd ıyorum erkek olunca anneye benzıyecek bırseyı kalmıyorrrrrrrrrrrr

cogu seyi biliyoruzda iste uygulamada bende zorlaniyorum insallah
hosgeldin canim

eksi eksi tadi hic hosuma gitmedi zorlami icsem acep

allah saglikla sihatla kucagina almayi nasip etsin allah annali babali büyütsün bebisini suzisim
alperenmi koyacaksiniz ismini esimde istiyordun alperen olsun diye ama rr leri diyemedigimden kaan-mustafa koyduk

hosgeldin canim aramiza insallah birlikte istedigimiz kilolara ulasacagiz :13:
aynen 96 kiloya nasil geldim saniyon seni yozgatli esimde sha deyip duri kac aylik oldu suzis 3 ayi gectimi migde bulandilarin var demek daha :26:
tavugun ikizlerini pisirdim ögleneee
affiyet olsun gögüzleri
mikroyu cok kullanma suzim :26: sagliksiz biliyorsun dimi ..
evde pisiripdemi getirdin sebzeleri ?
hazir alacakdim ballim sabah gec kalktim :26:

hic yokdan iyidir herhalde suzim bilemedim ki :26:

hosgeldin canim

hoşbuldum canım eee nasılsıınız nasıl gidiyor diyetler ne kadar kilo verdiniz.. bide ne kadar zamanda ... :)

canım hoşbulduk sen ve balkaymakım çok aktifsiniz sanırım şu anda kaptan kim peki listeyi kim hazırlıyor

canim benim 1 yili gecti yanilmiyorsam
10 kiloya kafar vermistim aslinda ama ara verince yine aldim :26:
79 la basladim gecen hafta 71.2 ydim iste

canım tebrik ederim sonuç ta vermek güzel işte ben şimdi bi diyet yapıyorum şok diyet türünden bu hafta biraz sıkayım sonra normal dengeli bir diyete geçeceğim ama sil baştan yapmam için bu hafta bu şok diyeti tamam lamam gerek ve işe yarıyor gerçekten aç ta kalmıyorum. dun sabah 79.7 idim bugün sabah 78.8 olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…