suziii canim molke istiyooo :26:
o da eiweiß olmuyomu ?
zayıflama bandı işe yarıyormu ?
hosgeldin canimBenide aranıza alın nolur hergün liste bildiremiyorum ama beni de alın aranıza kilo bildirimlerine katılmak listenizde yer almak istiyorum lütfen beni de alın bi üst gruptan geldim oradaki motivasyon super eminim buradada aynıdır he birlik te beraberce kurtulalım kilolardan .. Teşekkür ediyorum
oyy yerim senin oglusunu beeennnallah senı demek saralle reklamındakı gıbı bır teymeye bır lokma ıkı tekmeye ıkı lokma hehehhe aa benım ıstah yok ondan sha bu sabah uyandıgımda mıdem bulandı knedımı banyoda buldumm yaramaz oglum sabah sabah elımı ayagımı tıtrettıııı:26::26::26:
gecen gazetede onlarda cok seker var diye yaziyordun yoksa bende iciyordum hep eiweiß niyetine
buttermilch iyi diyorlar ama :26: hem sen keyfir iciyordun ya o daha iyi annem keyfir bana cok fayda ediyor diyor ben sevmiyorum ama tadini
mazarat olucak balkaymakım ya benı uzuyor sabah sabah babsı kılıklı sessız sessız gelıyor hehe zaten burnu bılemm babasına benzıyor gerı dıyorum gozlerı babası na benzesı ellerı ayklarıda(erkeklerın ırı sı ıı olur)guclu olur dıye ee bakıyorum gerıye ne kaldıı gerıd ıyorum erkek olunca anneye benzıyecek bırseyı kalmıyorrrrrrrrrrrrhosgeldin canim
oyy yerim senin oglusunu beeennn
evet aklimada geldi onlarin cok sekerli oldugu :26:
kefiri cook seviyorum evet cokda faydaliymis suzim
cogu seyi biliyoruzda iste uygulamada bende zorlaniyorumzayıflama bandının ne işe yaradığını anlamadım.resmen verdikleri diyet zayıflatıyor.sürekli protein yediğim için kötü kabız oldum.hala bağırsaklarım düzelmedi.kucak dolusu para verdim artık biraz vücudum normale dönsün kalan bantları da kullanacağım.işin sırrı spor derlerdi de üşendiğim için inanmazdım meğer tek yol spor ve yediklerimi azaltmakmış.işin teoriğini öğrendim ama hala uygulama yok.hele düzgün fizikli bir arkadaşım var her gün onu görüp kendimi hırslandırıyorum ben de zayıflayıp onun gibi her giydiğimi yakıştıracağım diye.inşallah hepimiz 60 ları görürüz en kısa zamanda.
eksi eksi tadi hic hosuma gitmedihosgeldin canim
cogu seyi biliyoruzda iste uygulamada bende zorlaniyoruminsallah
eksi eksi tadi hic hosuma gitmedizorlami icsem acep
mazarat olucak balkaymakım ya benı uzuyor sabah sabah babsı kılıklı sessız sessız gelıyor hehe zaten burnu bılemm babasına benzıyor gerı dıyorum gozlerı babası na benzesı ellerı ayklarıda(erkeklerın ırı sı ıı olur)guclu olur dıye ee bakıyorum gerıye ne kaldıı gerıd ıyorum erkek olunca anneye benzıyecek bırseyı kalmıyorrrrrrrrrrrr
aslinda tadi ayranla hemen hemen ayni canim ya :44:
ozaman bozulmus ayranbirazdan molaya cikiyorum beni de gaza getirdiniz gideyim sebze alayim mikroda isitip yanina yogurt döküp yiyeyim nasil fikir
Benide aranıza alın nolur hergün liste bildiremiyorum ama beni de alın aranıza kilo bildirimlerine katılmak listenizde yer almak istiyorum lütfen beni de alın bi üst gruptan geldim oradaki motivasyon super eminim buradada aynıdır he birlik te beraberce kurtulalım kilolardan .. Teşekkür ediyorum
hosgeldin canim aramizaAntalya kemer de 5 yıldızlı bir hotelde gelirler krediler sorumlusuyum yani muhasebeci evliyim çoçuk yok karar verdim 10 mayısa kadar 65 olcam.
14 şubatta başladığım diyetim de 84 kg ile start verdim şuanda 78.8 sizin paylaşımlarınız ve desteklerinizle 65 olmayı ümid ediyorum hepinizi öpüyorum...
aynen 96 kiloya nasil geldim saniyonallah senı demek saralle reklamındakı gıbı bır teymeye bır lokma ıkı tekmeye ıkı lokma hehehhe aa benım ıstah yok ondan sha bu sabah uyandıgımda mıdem bulandı knedımı banyoda buldumm yaramaz oglum sabah sabah elımı ayagımı tıtrettıııı:26::26::26:
tavugun ikizlerini pisirdim ögleneee
hazir alacakdim ballimmikroyu cok kullanma suzim :26: sagliksiz biliyorsun dimi ..
evde pisiripdemi getirdin sebzeleri ?
hosgeldin canim aramizainsallah birlikte istedigimiz kilolara ulasacagiz :13:
aynen 96 kiloya nasil geldim saniyonseni yozgatli esimde sha deyip duri kac aylik oldu suzis 3 ayi gectimi migde bulandilarin var demek daha :26:
affiyet olsun gögüzleri
hazir alacakdim ballimsabah gec kalktim :26:
hic yokdan iyidir herhalde suzim bilemedim ki :26:
bende bilemedimaman baksana neler cikti at eti cikti yumurtalar sahte cikti yiyeyim gitsin
kactim tatlim yiyip geleyim
hosgeldin canim
hosgeldin canim aramizainsallah birlikte istedigimiz kilolara ulasacagiz :13:
aynen 96 kiloya nasil geldim saniyonseni yozgatli esimde sha deyip duri kac aylik oldu suzis 3 ayi gectimi migde bulandilarin var demek daha :26:
affiyet olsun gögüzleri
hazir alacakdim ballimsabah gec kalktim :26:
hoşbuldum canım eee nasılsıınız nasıl gidiyor diyetler ne kadar kilo verdiniz.. bide ne kadar zamanda ... :)
canim benim 1 yili gecti yanilmiyorsam
10 kiloya kafar vermistim aslindaama ara verince yine aldim :26:
79 la basladim gecen hafta 71.2 ydim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?