70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım teşekkür ederim o zaman bir tek yeşil çay içiyim

ahhh cikolar ahhh
sicak suya cubuk tarcin koyup ic istersen , yada tarcinli süt

yanlis yönlendirmek istemiyorum kimseyi suzim :26:

windbeutel suzim
bende birsey demeye cekiniyorum iste ne severim ben onlari ahh ahh
ben gidiyorum kizlar
önce ortaligi toparliyip soooonnraaa
dis doktorunaa :18::18:
:18: hadi sana kolay gelsin bende disdoktoruna gitmem lazim kontrolle ama korkuyorum cok hemde :18:

kizlar ara olarak 1 cok kücük kase cekirdek citlesem olmazmi arkadaki dolapda var :26: canim sIkILiyor oda da tek olunca simdide

yaww yıne anlamadım..yumurta mı bahsettıgın:26::26::26::26:

balkaymağm
canm light puding yedim die vicdan azabı çektm korktum
bide saatleri ayarlayamadım 9da da yemek istemedö geç oluyo die
kociş yarın doktora gt dedi

canan karatay tum lıght urunlerının işleme girdiği için tüketilmemesi gerektiğini söylemişti gecenlerde...:26::26::26::26::26:

guzel menu ama meyve fazla kaçmısş.bu arada 1 sb.pudıng vermıstı dıyetısyen aralarda bana...belkı faydası olur..

gecmıs olsun ınsanın evı gıbısı yok vallaaa....

bende geldim 56 dan 71 e çıktııııımmm
hoşgeldın...

içtiğiniz hap şap falan varmı ben cok acıkıyom dayanamıyooom

hap yok şap....:26::26::26::26:

olmamış olmamıs ama bugun yenı bır gunn..hlladersın sen...

ben gidiyorum kizlar
önce ortaligi toparliyip soooonnraaa
dis doktorunaa :18::18:

geçmiş olsun.......

sen nasil oldun canim belin agriyordun ya :26:

ahhh cikolar ahhh
sicak suya cubuk tarcin koyup ic istersen , yada tarcinli süt

yanlis yönlendirmek istemiyorum kimseyi suzim :26:

windbeutel suzim

ya faydası olurmu ki ben her gün bi çikolata yerim nasıl durdurcam bilemedim yaff bıktım da kalori hesabı yaparak ilerliyorum ya günü 1300 kapatıyorum bi çikolata oluyor 1550-1600 dayanamıyorum gerçekten bıktım akşam yürüyüşe çıkıyorum 1 haftadır inan 44 beden pantolon vardı olmuyordu artık oluyor biraz strec olunca ama rahat yani kasmadı mutlu oldum bugün hemen giyip geldim işe .. ::9 tavsiyeni deneyeceğim ama ben saat akşam 4 gibi çikolataya yapışıyorum bunu ne zaman içmeliyim çalışıyorum da bi gün önce akşam veya o gün abah içsem etkisi akşama kadar sürermi ki :) :44: :44:

Selam kızlarrrrr bugünlerde yazamıyorum, dün öyle bi bakıp çıktım. cumartesi büyük ihitmalle aşılama olacağım çok umutsuzum nedense dua edin bana, yarın tekrar gidecem
Gelmişken dünkü menümü yazayım
kahvaltı

2 dilim gevremiş çavdar ekmeği
1 kk. peynir
4 zeytin
4 çeri domates
1 t.k lor peyniri
1 közlenmiş biber
salatalık söğüş
çay

ara
yok

öğle yok (doktor hazırlıkları yapıyordum duş vs. öğünleri atladım mecburen)

ara
1 muz

akşam
1 orta boy lahmacun
1 ayran
salata

çok düzensizdi ama yinede telaştanmıdır nedir acıkmadan akşamı ettim

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum...
1,72 boyunda 73 kg yum..
evlenemden önce 59 dum ve 6 ayda 13 kg birden aldım...
şuan belki bi ihtimal hamilelik şüphem var ama şimdiden başlasam olmaz mı ki ?

insallah olur canim umutsuzlanma benim tek bitane yumurta vardin tüpbebek yaptirirken oda tutmusdun cok zorluk cektim ama simdi oglum 5 yasinda
1,72 boyunda 73 kg yum..
hosgeldin canim

insallah olur canim umutsuzlanma benim tek bitane yumurta vardin tüpbebek yaptirirken oda tutmusdun cok zorluk cektim ama simdi oglum 5 yasinda

benimde kızımda tek yumurtam vardı tutmuştu, şimdide 16mm ve yine tek yumurtam var, bitanede küçük vardı ama o bi işe yaramaz tabi. yarın yine gidicem duruma göre iğne olucam cumarteside aşılamam yapılacak herşey yolunda giderse bilmiyorum ya tarifsiz ve gereksiz bir gerginlik var üzerimde.

bensuzi senınle aynı kılodayız su an.. umarım beraber 65lere kadar gıderız :) gerci benımkı hamılelık kıloları, bıraz zar zor gıdıyor.. yıne de yola devam..

Günaydın kızlar her tarafım ağlıyo fitness beni mahvetti

bir an önce cuma olsun moralim yerlerde , her an cııss yemekten korkuyorum

Yok canım ya hayatımda diyet nedir bilmeyen biri olduğum için sizin menülerinize ve yorumlarınıza göre yedim ben hep. Birde spor tabi. Şimdiye kadar ne kadar çok yesemde 56-57 yi geçmemiştim bu yaşıma kadar. Sporu da hobi olarak yapardım.Belki de o yüzden metobolizmam hızlıydı. Ne olduysa hamilelikten sonra oldu. 15 ayda 22 kilo fazlalığım oldu. Bir de doğum kilosu çabuk veriliyor, ilk etapta da vücutta biriken su gidiyormuş sizden öğrendiğim kadarıylaAma işte 15 gündür hiç veremedim. Pazartesi şok diyeti yapıcam bakalım.

aman emzırıyorsan sakın şok dıyet falan yapma nolur..

tünaydın kızlar

çok fenayım ya başım dönüyo ayağa kalkamıyorum ne etcem yaw
dieti bozmak istemiyorum akşam yemeği yemedim
ne yapıyım sizce önerilerde bulunun acil

diyetisyene gitmiştim 1ay önce
aşırı kansızlık vardı bide vertigom var
d vitaminimde ciddi derecede eksik birsürü ilacım var evde
ama gel görki zayıflamak istiyorum

ben dün kbb druna gittim vertigo olabilir die tam teşhis koymadı ama ilaç verdi.yarında kan tahlili yaptırcam b12 vitamini eksikliğide baş dönmesi yapıyormuş gerçi sende demir eksikliğide varmış oda yapabilir..neyse canım gelişmelerden haberdar et geçmiş olsun

iyi yapmışsın valla
ben önüme gelirse yememezlik yapamıyorum işte

haftsaonu 2 kg ye mal olur ben orda önüme geleni yesem

bende dün çok fena oldum
minibüsle gitmiştim eve midem bulandı başım döndü falan

geçmiş olsun canım yaa sendemi

[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

kizlar ara olarak 1 cok kücük kase cekirdek citlesem olmazmi arkadaki dolapda var :26: canim sIkILiyor oda da tek olunca simdide

yemaaaaaaaaa

1,72 boyunda 73 kg yum..

al bendende o kadar :78: hoşgeldin canım bende 58 -59 kiloyla evlenip 2 sende 73 e fırladım peehhh
başla sen biran önce hamişte olsan verdiğin kardır sağlıklı beslen az ye :128:

canim normal insan isteristemez gergin olabiliyor hayirlisiyla olur insallah sen gönlünü ferah tut
bensuzi senınle aynı kılodayız su an.. umarım beraber 65lere kadar gıderız :) gerci benımkı hamılelık kıloları, bıraz zar zor gıdıyor.. yıne de yola devam..
ayy insallah canim agzindan bal damliyor oluruz insallah benimkide canim 5 senedir hamilelik kilolarimdan kurtulmaya calisiyorum

yemaaaaaaaaa

al bendende o kadar :78: hoşgeldin canım bende 58 -59 kiloyla evlenip 2 sende 73 e fırladım peehhh
başla sen biran önce hamişte olsan verdiğin kardır sağlıklı beslen az ye :128:[/QUOTE]

sen yine iki senede almışsın ben yarım senede aldım o kadar kiloyu..:))))
bugün itibari ile başlıyorum o zaman.. kafama göre mi yicem ben şimdi herhangi bi diyet mi uyguluycam yoksa nasıl vereceğiz kiloları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…