70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar her tarafım ağlıyo fitness beni mahvetti

bir an önce cuma olsun moralim yerlerde , her an cııss yemekten korkuyorum
aglama kiz afferim sana manken gibi olcez yeme cis falan buse
ayyy yedim ama coook az 1 avuc

bu arada dünkü menümmm
sabah
elma sirkeli ılık su
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haş.yumurta
1kk beyaz peynir
çay

ara

az şekerli t.kahvesi
yeşil çay

öğlen
3yk bulgur pilavı
püreli rosto köfte 3 küçük dilim köfte 2 yk kadar püre
salata
yoğurt
1 mercimek köfte
1 yemek kaşığı kadar da zeytinyağlı ıspanak

ara
yeşil çay
3 günkuru kayısı

akşam

1 tabak mantı üzerine yoğurt :26:
1 küçük kase çikolu puding :26:

yine cozuttum pazartesi 69,9 u görmüştüm bu sabah itibariyle +900 gr dayım

yemaaaaaaaaa

al bendende o kadar :78: hoşgeldin canım bende 58 -59 kiloyla evlenip 2 sende 73 e fırladım peehhh
başla sen biran önce hamişte olsan verdiğin kardır sağlıklı beslen az ye :128:

sen yine iki senede almışsın ben yarım senede aldım o kadar kiloyu..:))))
bugün itibari ile başlıyorum o zaman.. kafama göre mi yicem ben şimdi herhangi bi diyet mi uyguluycam yoksa nasıl vereceğiz kiloları...[/QUOTE]
valla burda menüler paylaşışıyo güzel ve cısssız olanları dene derim 6 öğün 3 ana 3 ara beslenmeye çalışıyoruz
aralar 100 kaloriyi geçmesin diye uğraşıyoruz akşamları olabildiğince hafif bi dene bakalım..destek motive oluyoruz birvbirimize öle işte
aglama kiz afferim sana manken gibi olcez yeme cis falan buse

ayyy yedim ama coook az 1 avuc

artık yapçek bişi yok

beni bi dövün kızlar yaa

sen yine iki senede almışsın ben yarım senede aldım o kadar kiloyu..:))))
bugün itibari ile başlıyorum o zaman.. kafama göre mi yicem ben şimdi herhangi bi diyet mi uyguluycam yoksa nasıl vereceğiz kiloları...
valla burda menüler paylaşışıyo güzel ve cısssız olanları dene derim 6 öğün 3 ana 3 ara beslenmeye çalışıyoruz
aralar 100 kaloriyi geçmesin diye uğraşıyoruz akşamları olabildiğince hafif bi dene bakalım..destek motive oluyoruz birvbirimize öle işte

artık yapçek bişi yok

beni bi dövün kızlar yaa[/QUOTE]

tamam bakalım şimdi ben daha anca bişey yedim sabah kalkınca bi portakal yedim şimdide bi haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek iki zeytin iki dilim peynir ve meyve suyu..:26::26::26::26:

aslinda iyi gidiyormussun da manti isi bozmus gibi gözüküyor :18: bugün dikkat edersen geri gider 2 güne

sira sende

Son düzenleme:
olcak bu iş cok ıyı gıdıyoruzz.. 4 ay once dogum yaptım, 3. ayda dıyete basladım.. bu surecte yıne ıyı kılo verdım.. hadı hep beraber...

tamam bakalım şimdi ben daha anca bişey yedim sabah kalkınca bi portakal yedim şimdide bi haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek iki zeytin iki dilim peynir ve meyve suyu..:26::26::26::26:[/QUOTE]

tüm gün yediklerini paylaşırsan yorumlaması kolay olur canım
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde paylaş

meyva suyu gereksiz kalori içme bence

2 dilim ekmek iki zeytin iki dilim peynir ve meyve suyu..:26::26::26::26:

tüm gün yediklerini paylaşırsan yorumlaması kolay olur canım
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde paylaş

meyva suyu gereksiz kalori içme bence [/QUOTE]

TAMAM O ZAMAN yazacağım inş...:)
hadi bakalım:))))
şu anda 72 kg yum...

1,5 litre suyumuz da bitti, nıce 1,5 lara.. gıdıp şişemi doldurayım.. haydı kızlar 2 bardak su için sizde şimdi..

oglen yemegı ıcın vaktımız geldı cattı :) ogluşumu uyuttum ki rahat menu yapayım..

4 yumurta buyuklugunde kofte
domateslı marul salatası (sirkeli)
3 kasık yogurt
yarım dılım ekşi mayalı ekmek

et grubunu oglen tuketmeye calışalım kı yag yakımımız yavaşlamasın; yagdan verelım, kaslardan degıl

afiyetler ola..

affiyet olsun canim

selam kızlar
dün ve bu sabah acaip yoğun geçtiakşam da yorgunluktan uyuyakaldımyemek bile yiyemedim doğru dürüst,menümü paylaşamıciim
siz napıyosunuz??

bende geldim 56 dan 71 e çıktııııımmm

içtiğiniz hap şap falan varmı ben cok acıkıyom dayanamıyooom
hoşgeldin canm yooo hap felan yok doğal yoldayız hepimiz tehlikeli işler onlar
ilk günler zor olsda devamlılık önemli bence.arada kaçamaklarımız oluyo tabi ama sanırım benm daha olmadı
ewetcnmsaçma olduğunu tecrübeyle sabitledim
ylan söleyemem akşamın fazla olmuş
olsun yarın düzenliolur

helvamı
siz devam edin yiyin yiyiyn ben çtıtır olcam sadce
size birinin gaz vermesi lazm

balkaymağım benm için yorum yapmaman porb.değil ama böle daha çok sarıyo bilginolsun daha iyi geliyo bana yani
benmde yorumlarım farklı oluyo ama başkasının fikrini almak bana i geldiği için bende yorum yapıyorum şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…