70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...ben maalesef sabah aceleyle çıktım tartılamadım...ama bu hafta pek bi değişiklik yok bende aynıyım yani...artık haftaya bakıcaz

Arkadaşım ne güzel zaten çoğu gitmiş azı kalmış zemuszemus bırak kalan 9 kilonu da geniş bir zamanda sağlıklı ver canım :lepi: Motive olabilmek için, senin önceki ve sonraki halini çok merak ettim nasıl görebilir seni canım? opuyorumnanaktan

teşekkür edrim canım...zaten zor olanı bundan sonrası...buraya kadar bi şekilde geliyorum ama 70 e gelince bırakıyodum...ama yok şimdi 60 gelmeden bırakmak yok...yerleşik kilo olduğu için biliyorum kolay olmayacak ama benimde hiç acelem yok

bu arada sanada arkadaşlık gönderdim...kabul edersen resimlere profilimden bakabilirsin

Kızlar günaydın bu bi hafta uğrayamadım pek buraya sonucuda zaten külo verememişim bu hafta hala aynı 76.3 ama biraz kaçırmıştım neyse bana iyi ders oldu bu hafta toplayacağım.

Sabah yine bir kase nesfitle başladım güne.

Ayy canım ya baktım resimlerine süper bir değişim valla halal olsun sana alkisalkisalkis Ben nasıl vercem bu 20 kiloyu bilemiyorum valla :gitme: Yaklaşık 3 haftada 3 kilo verdim, şimdi takıldım kaldım mafoldumben Vereceğim ama pes etmek yok. yerimseniben

Aaa magrenta cnm hoşgeldin bende nerelerdesin diye yazmak üzereydim :1hug:
Bildiğiniz üzere kasım 7 ye kadar kilom ne alemde bakmıyorum o yüzden beni 79 geçelim bu haftada Çok üzgünüm çoook
Bugün fena halde denge sorunu yaşıyorum üşüyorum ateşim var karnım ağrıyo başım dönüyo akşam olsun eve gidesim var modundayım :1no2:
Yarın nasılsa tatil dinlenirim diyodum ama dershaneden yarın kursların başladığını öğrendim sabah mesaisine devam napalım her işte bir hayır vardır gamyoncuiremsu
Ne yedim ne içtim aslında bana kalsa hiç bişey yemem iştahım yok pek ama
sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalık 4 zeytin yedim
arada kakaolu süt içtim
Öğle yemeğim henüz belirsiz ama 3pors.et salata 1 dilim ekmek olur sanırım
İkindide 12 adet çizi ya da 2 dilim ekmek peynir
Akşamda sebze yemeği salata yarım bardak yoğurt

Aslında benim listem rutin miktarlar aynı çeşitler farklı benneyaptımki

merhaba herkese fırsatım olupta yazamadım bir türlü :)
28inde yarın gün çalıştık dışarı çıktım pazara gittim dolaştım arkadaşımla
dünde tatildi keyif yaptım heryer çok kalabalıktı
tabiki bu iki gün hominide gırtlak götürdüm o yüzden bugün sabah küçük bir tost yedim
arada bir mandalin 12de nesfit bir kase acıkınca hazır çorba içicem elmam var mandalinim var arayı kapatmam lazım adet öncesi fena şişitim zaten :)))))
bugün cuma eskisi gibi heyecanlanmıyorum hap bitince kilo verilmio bi süre deneyip aralıklarla kullanmayı düşünüyorum iştahım aynı hzıla geri geldi anlamadım gitti :)
60-61 arası gösteriyorum adet öncesi şişlik die düşünüom ben umarım öledir gene aynıyım gibi herkes ne kadar zayıflamışsın dedikçe daha çok mutlu olup biraz daha vermek istiorum yılların kilosu kolay verilmio
sonra görüşürüzzz

canım ben 1,67 yim. 58 hedefliyomuşsun sen yani benim hedeflediğim 63 fazla senin hedefine göre.
:)

bakalım bi 63 e inelimde.

reglim diye başlamamıştım lipotrofic factorse şimdi bu akşam başlayayım diyorum. hem sabahki kilonunda etkisiyle. bakalım bu hafta ne vericez. haftada 1 tartılmak beni baya motive etti doğrusu.

herkese kolay gelsin.
:sm_cool:

İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....

SHEWALL....73.6.....71.3.....2.3:hooray:
SAYDİN78..........71.2.......70.1.....1.1

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
KİRAZ_Z.........69.2
GÖZYAŞI.....................76.3
KRONİK_UNUTKAN....79
MAGRENTA.......60
BURSEFA.................66
HAYAL_AGA...........71.5

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.

SCAPULA....74
NSR........70
ANGELIFE...72
SHEWALL....71.3
TORNADO111....75
REİNEDELAMOUR.....76.5

EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

benim basenlerim fazla.
zayıf diyebileceğim zamanlarda bile basenlerim vardı. tabi kilo alınca belimde kalınlaştı bu yıl. göbeğim var diyemem. ama basenler dediğim gibi fazla. resim becerebilirsem eklerim.
:1shok:CADIARZUCADIARZU

boyları ve resimleri merak ediyordum bende :) 1.67 boyda bende var yanındada kocaman bi göbeğim var :) sizin kilolar nerelerde toplandı peki benim gibi göbekli varmı aranızda :)
1.67 ile 70 kilo fazla abartı durmuo aslında ama kilo bi yrde toplanınca kötü benimde üst bacak ve basen sorunum var 1.68 ile 68 kilo olmak değil en az 58 kilo olmak istiyorum ama genede bacaklardan şikayet ediyorum inceltmek lazım
eline sağlık canım seninde kilo verenler arasında görmek istiyoruz artık hadi bakalım toparlan biraz :)

ıyyyyy aynı benim gibi basenleri napsakda yoketsek acaba bende 70 kiloya çıkınca göbekde fırtladı çok moralim bozulmuştu neyseki gidiyor kilolar :)

kzılar günaydın herkese iyi sabahlar dün akşam adet oldum ağrılar içersindeyim dünden beri 6da ağrıyla kalktım ne kötü bişi yaa bugünde çekilmez şimdi hiçç offf

benide alın aranıza ben 80 kiloyum 1 kilodan birşey olmaz dimi:kedi: .anlatın kızlar bu kiloları nasıl verdiniz.benbebek emziriyorum benim gibi emziripte kilo veren varmı.delikafadulden

Magrenta geçmiş olsun. Dikkat et sıkı giyin. Basenler için makas falan yapayım diyorum ama işte haşatım çıkıyo eve zor atıyorum kendimi. Spor hak getire. 
Sedacım eline sağlık. Hepimize hafta hayırlı olsun. Güzel, sağlıklı killolar verelim inşallah.
Pinarnaz hoş geldin. Bende yeni sayılırım. Bebişin hayırlı olsun. Sana da kolaylıklar.

kızlar selam zor girebildim bağlanmıyo sedacım 74 düz eklebeni ne olur giremedim dün ama problem olursa artık kardeşime derim cuma gününkü kilomu o yazar ama beni ekle bu hafta 74

kızlar selam zor girebildim bağlanmıyo sedacım 74 düz eklebeni ne olur giremedim dün ama problem olursa artık kardeşime derim cuma gününkü kilomu o yazar ama beni ekle bu hafta 74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…