günaydın kızlar...ben maalesef sabah aceleyle çıktım tartılamadım...ama bu hafta pek bi değişiklik yok bende aynıyım yani...artık haftaya bakıcaz
Arkadaşım ne güzel zaten çoğu gitmiş azı kalmış zemuszemus bırak kalan 9 kilonu da geniş bir zamanda sağlıklı ver canım :lepi: Motive olabilmek için, senin önceki ve sonraki halini çok merak ettim nasıl görebilir seni canım? opuyorumnanaktan
teşekkür edrim canım...zaten zor olanı bundan sonrası...buraya kadar bi şekilde geliyorum ama 70 e gelince bırakıyodum...ama yok şimdi 60 gelmeden bırakmak yok...yerleşik kilo olduğu için biliyorum kolay olmayacak ama benimde hiç acelem yok
bu arada sanada arkadaşlık gönderdim...kabul edersen resimlere profilimden bakabilirsin
merhaba herkese
magrenta ve saydin boylarınızı merak ettim.
Merhaba canım burda kalmış sayfa ben yerimde deildim kusura bakma 1.68 canım benim boyum senin ki kaç?merhaba
magrenta ve saydin boylarınızı merak ettimm
merhaba
magrenta ve saydin boylarınızı merak ettimm
1.67 ile 70 kilo fazla abartı durmuo aslında ama kilo bi yrde toplanınca kötüboyları ve resimleri merak ediyordum bende :) 1.67 boyda bende var yanındada kocaman bi göbeğim var :) sizin kilolar nerelerde toplandı peki benim gibi göbekli varmı aranızda :)
eline sağlık canım seninde kilo verenler arasında görmek istiyoruz artık hadi bakalım toparlan biraz :)İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
SHEWALL....73.6.....71.3.....2.3:hooray:
SAYDİN78..........71.2.......70.1.....1.1
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis
SEDAOZER..............65.5
KİRAZ_Z.........69.2
GÖZYAŞI.....................76.3
KRONİK_UNUTKAN....79
MAGRENTA.......60
BURSEFA.................66
HAYAL_AGA...........71.5
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.
SCAPULA....74
NSR........70
ANGELIFE...72
SHEWALL....71.3
TORNADO111....75
REİNEDELAMOUR.....76.5
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
benim basenlerim fazla.
zayıf diyebileceğim zamanlarda bile basenlerim vardı. tabi kilo alınca belimde kalınlaştı bu yıl. göbeğim var diyemem. ama basenler dediğim gibi fazla. resim becerebilirsem eklerim.
:1shok:CADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?