Günaydın kızlarrr
Ay 63 üm şekerim, değiştirmeye üşendim, boy olmayınca bişey ifade etmiyo 1,52 boyumgünaydiiin
canim cizelgen nede güzel öylebenimkide gösterirmiki 62 leri birgün :97:
degisekmi cizelgeleri
Ben de uzun bir aradan sonra cıslı menümü yazayım bari, siz de bana kızın.
sabah:tb.ekmek tost
Yeşil çay(ginkkolu)
ara:bitter çik(160 kalori)
7 otlu çay
öğle:1 tbk.bamya etli
1 kase ptts.slt.
yoğurt
ara:1 kase sarı leblebi
ara:1 muz
akşamtts.tavuk
yoğurt
sütlaç 4 kaşık
1 portakal
Teşekkür ederim canım,
Ay 63 üm şekerim, değiştirmeye üşendim, boy olmayınca bişey ifade etmiyo 1,52 boyumSenin boy kaç, boyunda göre değişebilirim?
Günaydın kızlar
Günaydın balkaymakGünaydın Fadime abla
Kızlar işler biraz yoğun o yüzden pek yazamayabilirim..
Neslim geçmiş olsun...
Görüşürüz.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Neslim geçmiş olsun...
Görüşürüz.
O zaman sen benden iyi durumdasın 1,65 e 72 kilo, benim 1,52 ye 63 kilo baksana benim 13 kilo fark, sen de 7canim boyum 1.65 aslinda ideal kilom 55 ama 55 benim icin az
60 ile 65 arasi benim icin iyi
kilomu göstermiyorum ben
Günaydın canım,günaydın kızlar. hepinizin diyeti inşlh güzel gidiyordur.yarın tartı günü herkes eksi çıkar.
sabahları bu saatte kahvaltı yapıyorum. eşim 12.15 eve öğle yemeğine geliyor o yüzden kahvaltıda fazla bişey
yemiyim diye kendime eti müsli form aldım. ama miktar olarak ne kadar yapıcam bilmiyorum.
3 yemek kaşığı iyi mi sizce kızlar çok az sütle beraber.
kahvaltımı yaptım 30dk bisiklete binmeye gidiyorum. sonra ders calışcam. öğleden sonra gelmeye bakarım. öptüm hepinizi.
ekmek kalori kalorisi [ kalorisepeti 07.03.13 ]günaydın kızlar. hepinizin diyeti inşlh güzel gidiyordur.yarın tartı günü herkes eksi çıkar.
sabahları bu saatte kahvaltı yapıyorum. eşim 12.15 eve öğle yemeğine geliyor o yüzden kahvaltıda fazla bişey
yemiyim diye kendime eti müsli form aldım. ama miktar olarak ne kadar yapıcam bilmiyorum.
kahvaltımı yaptım 30dk bisiklete binmeye gidiyorum. sonra ders calışcam. öğleden sonra gelmeye bakarım. öptüm hepinizi.
Günaydın canım
O zaman sen benden iyi durumdasın 1,65 e 72 kilo, benim 1,52 ye 63 kilo baksana benim 13 kilo fark, sen de 7Nasıl matematik ama, 1,65 boya bence 63-64 kg. iyidir canım, 55 i geç, diyetisyenim bana ideal kilo 54 demişti.
Daha önce yaptığın yerden şifre ile girip değiştiriyorsun canım.günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yazamadım
sabah akşam tartıya çıkıyorum
kilom 69,5 oldu
çizelgemi değiştirmedim havalar ısınmaya başladı
daha hızlı gitsinler inşallah çabucak hıphızlı acısız şekilde gitsinler
bide çizelgeyi nasıl değiştiricem tekrarmı yapmam gerekiyor
günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yazamadım
sabah akşam tartıya çıkıyorum
kilom 69,5 oldu
çizelgemi değiştirmedim havalar ısınmaya başladı
daha hızlı gitsinler inşallah çabucak hıphızlı acısız şekilde gitsinler
bide çizelgeyi nasıl değiştiricem tekrarmı yapmam gerekiyor
kiizz cozutma hemen
kitap okumaak
günaydın balımgünaydiiin
güzel bir gün olsun insallahh
haydin duamizi yapaliiim
hic cozutmadigimiz birgün olsun insallahhhhh
yarin hepicigimiz - görelim insallahhhh
totomuzu zor sigdirdigimiz donlarimiz kendiliginden siyrili versin insallahhh
bizi görünce herkesolsun insallahhhh
magazada 42 beden bana büyük geldi 38 bedenini alabilirmiyim diyelim insallahhhhhhhhh
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
fındığa zafım büyükCanım bence kötü değil, fındık ara öğün yapabilirsin, akşamları da veriyor zaten diyetisyenler ara öğün ama fındık 10 tane olacak, sen bir avuç derken acaba 30 tane falan mı yedin??
ama sen hiç uğramaz oldunBen de uzun bir aradan sonra cıslı menümü yazayım bari, siz de bana kızın. Buraya yazınca gördüm ki, tamamen cıss dolu bir menü olmuş benim kii
sabah:tb.ekmek tost
Yeşil çay(ginkkolu)
ara:bitter çik(160 kalori)
7 otlu çay
öğle:1 tbk.bamya etli
1 kase ptts.slt.
yoğurt
ara:1 kase sarı leblebi
ara:1 muz
akşamtts.tavuk
yoğurt
sütlaç 4 kaşık
1 portakal
günaydın canımGünaydın kızlar
Neslim geçmiş olsun...
Görüşürüz.
aynıymış boyumuz senlecanim boyum 1.65 aslinda ideal kilom 55 ama 55 benim icin az
60 ile 65 arasi benim icin iyi
kilomu göstermiyorum ben
yok canım valla bak bende 165 boy ve o kilolardayım ama yetmiyor işte 58-60 ideal oluyorGünaydın canım
O zaman sen benden iyi durumdasın 1,65 e 72 kilo, benim 1,52 ye 63 kilo baksana benim 13 kilo fark, sen de 7Nasıl matematik ama, 1,65 boya bence 63-64 kg. iyidir canım, 55 i geç, diyetisyenim bana ideal kilo 54 demişti.
günaydın kızlar. hepinizin diyeti inşlh güzel gidiyordur.yarın tartı günü herkes eksi çıkar.
Yeşilçay zamanı, ginkkolu yeşilçayımı içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?