70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar birsey sorucam aromali caylarin sizce zarari varmi :44:
baktim ama birsey bulamadim
mesela ben bal aromali nane cayi aldim cok sevdim
canim tatli isteyince iciyorum iiyi geliyo
sanki bol balli cay iciyormusum gibi geliyo
yani kendimi kandiriyorum caktirmayin
ama acaba zarari varmi :44:

oyun oynuyorduk ben yrde birsey almak icin egildim oda ustumden gecmeye caliti dengeyi saglayamadi dustu alni sehpanin kosesine geldi kucuk ama derindi kani durdurdum ama cok iz olmasin diye acile goturdum bir yapistiriciyla yapistirdilar dikissiz kaynatilar

onerdigin sayfa icinde tesekurler bakacam simdi

cook gecmis olsun canim Rabbim korusun evlatlarimizi
o sayfaya kesinlikle bak canim insallah faydasini görürsün ben cok giriyordum bir ara
bayiliyorum o kadina

merhaba kızlar
kahvaltı :5 zeytin , 100 gram peynir,1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta
öğle :1 dilim kepek ekmek, bir porsiyon patlıcan oturtma (dayanamadım),100 gram yoğurt
akşam :bol yeşillikli içinde 150 gram haşlanmış patates olan salatamı yedim
yatmadan 1 saat önce bir elma
ara saatlerde yeşilçay ve toplam 3 lt su

kızlar nasıl olurmu bu şekilde yaaaa bugün sabah 78 gördüm sonunda :)

2 haftada 9 kilo

Arkadaşlar sizlere kendimin denediği diyet listesini yazmak istedim.Kahvaltı:Hergün aynı.2 ince dilim kepekli ekmek,30 gr.taze kaşar.domates,salatalık,5 zeytin(tuzsuz)çay(şekersiz)1.gün:öğleeynirli mantarlı omlet,domates,salatalık söğüş,2,3 kaşık yoğurt.akşam:balık ızgara,yeşil salata.2.gün:öğle:1kepek ekmekli sandviç,domates.salatalık,1 ayran.akşam:balık ızgara,yeşil salata.3.gün:öğleeynirli kepek ekmekli sandviç,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara bonfile,yeşil salata.4.gün:öğleeynirli mantarlı kepekli makarna,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara balık,yeşil salata,meyve.5.gün:öğle:mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,meyve.akşam:ızgara balıkveya et,salata,meyve.6.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:ızgara balık veya et,salata,meyve.7.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:kepekli makarna yoğurt soslu,yeşil salata.

alintidir
kizlar ben bu diyeti uygulamak istiyorum benimle beraber baslamak isteyen varsa beraber uygukayalim birbirimizi motive ederiz
iki haftada 4 kilo versem ne mutlu bana

gunaydınlarrr... Dunku menum aşagıdakı gıbıdır; dun uyuz ınternet gıt gel yaptı gonderemedım bır turlu.. harıka bır dıyet gunuydu...

7:30- 1 bardak su ıle gune baslıyoruz..

8:00- 1 kk peynır, 4 zeytın, yarım dılım ekmek, emzırme cayı ıle (yumurtam ve salatalık domatesım yoktu )

11:00- 1 kıvı, 3 badem

13:00- 4 köfte, yagsız bol salata, yarım dılım ekmek ve 2 kaşık yogurt

15:00- çay ve 3 dıyet kurabıye

17:00- 1 portakal, 1 kivi ve 6 badem

18:30- 2 kaşık yogurt, yarım dılım ekmek, 8 kaşık taze yagsız taze fasulye, 2 tatlı kasıgı kadar yaglı salata

20:30- 1 porsıyon meyve yıcem

22:30- 2 wasa-etımek veya 1 dılım ekmek, 1 bardak ayran ya da 1 porsıyon peynır ıle :) en sevdıgım menuu..

not: 10da sutlu sekersız kahve ıctım (2 fıncan serbest)
bır mını cıko yedım bu da bana serbest emzırdıgım ıcın sıze degıl

emzıren anneler bu menuyu uygulayabılır- cok ıyı kılo verdım; dıyetısyenım gormesın kızar

Perşembe menum şöyle:

sabah 8:00 1 domates, 1kk peynır, yarım dılım ekmek emzırme cayı

11:00 neskahve sekersız, 2 dıyet kurabıye

13:00 8 kaşık taze fasulye, 2 kasık fasulye, booool salata

15:00 2 meyve 2 tam cevvız

17:00 emzırme cayı ve 2 wasa

19:30 akşam kayınvalıdede ne varsa artık, genelde et balık olur.. kesınlıkle bozmam... ama saat geç olacak

ıkı gece aram var eger cok gec yersek 20:30dakı meyve aramı kaldırabılırım..

22:30 2 etımek bır dılım peynır ya da 1 ekmek 1 paket ayran..

yola devam! harıka gıdıyoruzzz...

teşekkür ederim..form çayını 3 gündür düzenli içiyordum artık bi iki kere içerim haftada
ekmek kalmadıgı için simit yemiştim salçanında ödem yaptıgını bilmiyordum teşekkür ederim
pilav bi kaşık almıştım artık yememeye dikkat ederim

teşekkür ederim..form çayını 3 gündür düzenli içiyordum artık bi iki kere içerim haftada
ekmek kalmadıgı için simit yemiştim salçanında ödem yaptıgını bilmiyordum teşekkür ederim
pilav bi kaşık almıştım artık yememeye dikkat ederim.

günaydın canlar güzel bir gün diliyorum herkese

Amin canım amiiiiinn bu arada ben 38 giyiyorum :124: :122:

hmm belki denerim bi canim

canim cuma sabah tartiliyoruz ama kalkdikdan bir müddet sonra kalkarkalkmaz degil
ben kalkar kalkmaz tarılıyorum çalıştığım içün farkedermiki

ekmek yiyorum kizlaaar
ekmeeekkk :119::119::119::119::119::119:

al o zaman
gunaydi sagol canim
malesf sali gun kafasini kirdi birde ustune yeniden soguk aldi babasindan kapti suan uyuyor ama zavalim burnu kapali diye nefes alamiyor banyoya girecektim nefes sorunundan dolayi kalkar diye girmedim

çok geçmiş olsunn ..

çok acıktım ;( yarın da cuma.. ıcımden saldırmak gelıyor dolaba.. kaşarlı mayonezlı tursulu tost ıstedım cok

neyse ki kaçamak yapmadım :) erken yedım oglen yemegımı su an ıtıbarıyle.. taze fasulyemı guzel pişirmişim eeheheh

çok teşekkür ederim... aydınlatıcı oldu çokkkk:)))

okuduuumm okuduuuummm okudum hepinizi :)))

diyetler güzel maşAllah...

ekmek yiyorum ekmekk mi yazmış balkaymağı ben mi öle gördümm...:44::44::44:

ben alıntıla yapınca çoklu alıntıda yazılar birbirine giriyorda nalşılmıyor yahu..

birincisi o listeye nasıl katılacağız puccaya bişz kendimiz mi öm mi atacağız...

ben bu haftada sayılmaz ama olsun pazartesden beri kendimce diyette sayılırım rahatsızlıktan dolayı diyet yaptım sayılır çünki...

bugünde aynen devam...

sabah bir çay bardağı elme sirkeli su içtim önce..

kahvaltı menüsüde şöyle..;

bir dilim ekmek

2 bardak çay

bir haşlanmış yumurta

2 zeytin

bir dilim peynir

domates..

bu kadar...

şimdide ara niyetine bi adet portakal yesem olur mu ? haaa bu arada 0,5 litre su içtim yani yarım kg

Son düzenleme:

kahvaltını erken yapmaya calış, gec yaptıgın durumda ara olarak portakal ye ve 2 bucuk gıbı oglen yemegını ye.. akşamı hafıf gecmeye calış ve de erken yersen senın ıcın daha iyi olur..

selam kızlar ben bu ara cozuttum.kaçamak cıslar yiyorum hakim olamıyorum kendime. kesin artılardayım bu hafta çok stresliyim şu aşılamam olsaydı, sonucu elime alsaydım kurtulsaydım bi

slm kızlar nasıl gidiyor bakalım ben geçmişten gelmeye çalışıcam benm kuzuokuldan gelmeden

hiç kaçamaksızım.. yehuuhaaa... 3te ara vardı cay ve 3 kurabıyemı yedım.. 5te yıne ara var.. 1 muz 1 portkal ve 6 bademımı yıyorum.. 2 lıtre su bıttı.. hayırlısı :d
güzel gidiyosun canm inş.kolayca kilo verirsin
canım çokbeğendim ben menünü.
sporda güzel

canım seninde menünde çok iyi geldi bana.
kızlar hepinize aynı yapıyorum ama nazar değmesin topiğimize herkesin menüsü güzel
menün başarılı

ama akşamın daha da iyiymiş
ben salatayla doymuyorum ya
akşamları zaten kıtlıktan çıkmış gb yiyorum hızlı hızlı
bazen düşünüyorm kocam
-oha az yavaş ye dicek die:18::18::18::18:
yavaşlatmaya çalışıyorum kendimi olmuyo yaa
eskiden yemeğini önce o bitirdi şimdi o iki kaşık alana kadar
ben hüpletiyorum yemeğimi çok utanıyoum ya

sen hangi ildeydin canım?
umay -canım ben istannbuldayım
her nekadar kıymetini bilmesekte

selam kızlar ben bu ara cozuttum.kaçamak cıslar yiyorum hakim olamıyorum kendime. kesin artılardayım bu hafta çok stresliyim şu aşılamam olsaydı, sonucu elime alsaydım kurtulsaydım bi

stres yapmamaya çalış bence, her şeyın olumlu olacagına kanaat getır.. o zaman daha rahat edersın hem hayatında hem dıyetınde

kahvaltını erken yapmaya calış, gec yaptıgın durumda ara olarak portakal ye ve 2 bucuk gıbı oglen yemegını ye.. akşamı hafıf gecmeye calış ve de erken yersen senın ıcın daha iyi olur..

bugün 10 da yaptım kahvaltımı..
sabah aç karna tartıda 70,0 gördüm şaşırdım kendimee :)))
bi adet portakal yedim
şimdi iki buçukta yemek yicem gene ekmeksiz mi yiyeyim..
bide benim ekmekler normal beyaz bakkal ekmeği :26::26::26::26:
akşam da 7 de en geç yemiş oluyoruz saat iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…