bugün 10 da yaptım kahvaltımı..
sabah aç karna tartıda 70,0 gördüm şaşırdım kendimee :)))
bi adet portakal yedim
şimdi iki buçukta yemek yicem gene ekmeksiz mi yiyeyim..
bide benim ekmekler normal beyaz bakkal ekmeği :26::26::26::26:
akşam da 7 de en geç yemiş oluyoruz saat iyi mi ?
ewet azcık ciss olur gb olmuş ama bence akşam ekmek felan yememişsin toparlamışsın yaniiçler acısı menümü paylaşayım kızlar
sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates, salatalık
3 zeytin
ara
1 elma
öğlen
1 kase çorba
1 tane saç böreği
ara
1 avuç fındık :26:
birazda patlamış mısır hazır paketlerde olanlardan
akşam
az salata
5 kaşık tavuk sote
ara
az fındık yarım avuç kadar
ara şartYapmadim acikmadm diye.. Beni uyarin siz bilenler.. Ben daha diyet hic yapmadimda
MUZ kötümüki benm canım çok çekti yedim bişiolurmumuz ve pilav olmamis :26:
hadi bakalim yarin yeni bir güün
akşam için yorum yazmazsam ( sen yazmışsın zatnkızlar merhaba
bugun alıntı yapamayacagım kusura bakmayın olurmu .şimdi girdim eve.zamanım pek fazla yok menu yazıp alişimi uyutmaya gitmem gerek..
herkese ıyı geceler
neskuık kıstının küçülmüş olmasına sevindim.....allah acil şifalar veriri inşallahhh
sabah
1 yumurta
domates
1dılım peynır
3 zeytın
1 dılım uno denge ekmeği
1 bardak sekersız cay
ara
3 adet çilek
öğle
3 adet köfte
salata
ara
1 armut
akşam
1 kase kısır
1 poğça
2yk.muhallebi
akşam olmadı ama mısafırlıkteydım.anca bu kadarla gecıstırebıldım....
ılaveler:2,5 lt.su.----1kupa nescafe.---1kupa yeşil çay.---1,5 saat cardıo ve pilates...
gerçekten ciss olmuş arkadaşımBen de uzun bir aradan sonra cıslı menümü yazayım bari, siz de bana kızın. Buraya yazınca gördüm ki, tamamen cıss dolu bir menü olmuş benim kii
sabah:tb.ekmek tost
Yeşil çay(ginkkolu)
ara:bitter çik(160 kalori)
7 otlu çay
öğle:1 tbk.bamya etli
1 kase ptts.slt.
yoğurt
ara:1 kase sarı leblebi
ara:1 muz
akşamtts.tavuk
yoğurt
sütlaç 4 kaşık
1 portakal
Yeni gelenler için örnek liste;
1. Örnek Alınabilecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
bravooooo!!! alkışlar senın ıcın.. :) saatlerın guzel..ekmegın modelı onemlı tabı ama bır adet ye barım.. salatayla doymaya calıs, sınırsız yıyebılırsın.. cok guzel kılo vermıssın, kac kıloydun gecen cuma?
geçen cuma 73 lerdeydim...
diyete bu hafta başladım ben..
pazar gece hastalandım..,,
bulantı kusma ishal derken...
iştah gitti zaten..
iyileşmek için anca çorba falan yediydimm..
dün sabah kahvaltıdan sonra 72 dim..
bugün sabah aç karna 70,0 dı
şu andada 71,1 gözüküo tok karna
benim boy da 1,72
evde spor olarak neler yapabilirim kendi başıma yaa:44::44::44::44:
bozma moralini bazen tartı bozuk tartıyokızlar günaydın
bugün biraz mutsuzum
sabah tartı artı gösterdi kendimi iyi hissettim tartılayım dedim ama
gerçi ben önce veremiyorum sonradan gidiyor ama artı olmak bana yaramadı
fındıklar kötü oldu sanırım
bugün ev ziyareti yapacağız yinede uğramaya çalışcam yine
öpüldünüz kızlar
patatesi yasaklamıştı diyetisyenimbalkamakım biz patatesi çok yiyoruz yememiz mi lazım yemeği veya haslamasını ?
sabıııır.çok zor ama sabır arkadaşımprotein istemiyooooooooommm :84::84::84::84:
bugün protein yapmasammi ki :26:
yoksa sksammi 1 gün daha disimi :44:
ama et istemiyoooooom
ekmek yiyorum kizlaaar
ekmeeekkk :119::119::119::119::119::119:
canm geçmiş olsun atlamışım ya üzüldümoyun oynuyorduk ben yrde birsey almak icin egildim oda ustumden gecmeye caliti dengeyi saglayamadi dustu alni sehpanin kosesine geldi kucuk ama derindi kani durdurdum ama cok iz olmasin diye acile goturdum bir yapistiriciyla yapistirdilar dikissiz kaynatilar
onerdigin sayfa icinde tesekurler bakacam simdi
merhaba kızlar
kahvaltı :5 zeytin , 100 gram peynir,1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta
öğle :1 dilim kepek ekmek, bir porsiyon patlıcan oturtma (dayanamadım),100 gram yoğurt
akşam :bol yeşillikli içinde 150 gram haşlanmış patates olan salatamı yedim
yatmadan 1 saat önce bir elma
ara saatlerde yeşilçay ve toplam 3 lt su
kızlar nasıl olurmu bu şekilde yaaaa bugün sabah 78 gördüm sonunda :)
2 haftada 9 kilo
Arkadaşlar sizlere kendimin denediği diyet listesini yazmak istedim.Kahvaltı:Hergün aynı.2 ince dilim kepekli ekmek,30 gr.taze kaşar.domates,salatalık,5 zeytin(tuzsuz)çay(şekersiz)1.gün:öğleeynirli mantarlı omlet,domates,salatalık söğüş,2,3 kaşık yoğurt.akşam:balık ızgara,yeşil salata.2.gün:öğle:1kepek ekmekli sandviç,domates.salatalık,1 ayran.akşam:balık ızgara,yeşil salata.3.gün:öğle eynirli kepek ekmekli sandviç,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara bonfile,yeşil salata.4.gün:öğle eynirli mantarlı kepekli makarna,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara balık,yeşil salata,meyve.5.gün:öğle:mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,meyve.akşam:ızgara balıkveya et,salata,meyve.6.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:ızgara balık veya et,salata,meyve.7.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:kepekli makarna yoğurt soslu,yeşil salata.
alintidir
kizlar ben bu diyeti uygulamak istiyorum benimle beraber baslamak isteyen varsa beraber uygukayalim birbirimizi motive ederiz
iki haftada 4 kilo versem ne mutlu bana
kızlar bende kabızlık problemi var siz bu konuda ne yapıyorsunuz kuru kayısı dışında elma sirkesi ve ılık su içen varmı ?
benim halaaaaa umuduuuuuuuuuuum vardur bakalim canim insallah yarin daha iyi bir sonuc cikar sen bozma yine moralini
inşallah canım ama o etkiyi hemen göremeyince insan sabredemiyorSabır canım, kendin de diyorsunya, sonraki haftalar o artılar eksiye dönecek.
saol canım teşekkür ederim
bu kistler her kadında dönem dönem oluyormuş
kimin ki kayboluyor kiminki aynı boyutta kalıyor
kiminikide büyüyormuş
o yüzden her 6 ayda biir jinekoloğa görünmemiz lazım
ihmal etmemek gerekir
mamogrrafiyi evet 40dan sonra çektirmek gerekiyormuş
smear testini canım yaptır
hem o testte iltihap felan varmı oda çıkıyor
ben kasımda yaptırmıştım
özelde 55 sgk olduğu halde
şimdi mart ayı boyunca bedavaymış
daha doğrusu aklıma gelmedide doktor
evet kıymetini bilmiyorsunuz canımslm kızlar nasıl gidiyor bakalım ben geçmişten gelmeye çalışıcam benm kuzuokuldan gelmeden
umay -canım ben istannbuldayım
her nekadar kıymetini bilmesekte
evet canım kurtarmaya çalıştım ama sonradan dağıttım işte fındık yiyerekewet azcık ciss olur gb olmuş ama bence akşam ekmek felan yememişsin toparlamışsın yani
bozma moralini bazen tartı bozuk tartıyokızlar günaydın
bugün biraz mutsuzum
sabah tartı artı gösterdi kendimi iyi hissettim tartılayım dedim ama
gerçi ben önce veremiyorum sonradan gidiyor ama artı olmak bana yaramadı
fındıklar kötü oldu sanırım
bugün ev ziyareti yapacağız yinede uğramaya çalışcam yine
öpüldünüz kızlar
patatesi yasaklamıştı diyetisyenimbalkamakım biz patatesi çok yiyoruz yememiz mi lazım yemeği veya haslamasını ?
sabıııır.çok zor ama sabır arkadaşımprotein istemiyooooooooommm :84::84::84::84:
bugün protein yapmasammi ki :26:
yoksa sksammi 1 gün daha disimi :44:
ama et istemiyoooooom
ekmek yiyorum kizlaaar
ekmeeekkk :119::119::119::119::119::119:
canm geçmiş olsun atlamışım ya üzüldümoyun oynuyorduk ben yrde birsey almak icin egildim oda ustumden gecmeye caliti dengeyi saglayamadi dustu alni sehpanin kosesine geldi kucuk ama derindi kani durdurdum ama cok iz olmasin diye acile goturdum bir yapistiriciyla yapistirdilar dikissiz kaynatilar
merhaba kızlar
kahvaltı :5 zeytin , 100 gram peynir,1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta
öğle :1 dilim kepek ekmek, bir porsiyon patlıcan oturtma (dayanamadım),100 gram yoğurt
akşam :bol yeşillikli içinde 150 gram haşlanmış patates olan salatamı yedim
yatmadan 1 saat önce bir elma
ara saatlerde yeşilçay ve toplam 3 lt su
kızlar nasıl olurmu bu şekilde yaaaa bugün sabah 78 gördüm sonunda :)
ben hayatta kurallara uyamam canm ya2 haftada 9 kilo
Arkadaşlar sizlere kendimin denediği diyet listesini yazmak istedim.Kahvaltı:Hergün aynı.2 ince dilim kepekli ekmek,30 gr.taze kaşar.domates,salatalık,5 zeytin(tuzsuz)çay(şekersiz)1.gün:öğleeynirli mantarlı omlet,domates,salatalık söğüş,2,3 kaşık yoğurt.akşam:balık ızgara,yeşil salata.2.gün:öğle:1kepek ekmekli sandviç,domates.salatalık,1 ayran.akşam:balık ızgara,yeşil salata.3.gün:öğle eynirli kepek ekmekli sandviç,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara bonfile,yeşil salata.4.gün:öğle eynirli mantarlı kepekli makarna,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara balık,yeşil salata,meyve.5.gün:öğle:mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,meyve.akşam:ızgara balıkveya et,salata,meyve.6.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:ızgara balık veya et,salata,meyve.7.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:kepekli makarna yoğurt soslu,yeşil salata.
alintidir
kizlar ben bu diyeti uygulamak istiyorum benimle beraber baslamak isteyen varsa beraber uygukayalim birbirimizi motive ederiz
iki haftada 4 kilo versem ne mutlu bana
aynen kuru kayısıda yiyorumama geçmiyokızlar bende kabızlık problemi var siz bu konuda ne yapıyorsunuz kuru kayısı dışında elma sirkesi ve ılık su içen varmı ?
gunaydınlarrr... Dunku menum aşagıdakı gıbıdır; dun uyuz ınternet gıt gel yaptı gonderemedım bır turlu.. harıka bır dıyet gunuydu...
7:30- 1 bardak su ıle gune baslıyoruz..
8:00- 1 kk peynır, 4 zeytın, yarım dılım ekmek, emzırme cayı ıle (yumurtam ve salatalık domatesım yoktu)
11:00- 1 kıvı, 3 badem
13:00- 4 köfte, yagsız bol salata, yarım dılım ekmek ve 2 kaşık yogurt
15:00- çay ve 3 dıyet kurabıye
17:00- 1 portakal, 1 kivi ve 6 badem
18:30- 2 kaşık yogurt, yarım dılım ekmek, 8 kaşık taze yagsız taze fasulye, 2 tatlı kasıgı kadar yaglı salata
20:30- 1 porsıyon meyve yıcem
22:30- 2 wasa-etımek veya 1 dılım ekmek, 1 bardak ayran ya da 1 porsıyon peynır ıle :) en sevdıgım menuu..
not: 10da sutlu sekersız kahve ıctım (2 fıncan serbest)
bır mını cıko yedım bu da bana serbest emzırdıgım ıcın sıze degıl
emzıren anneler bu menuyu uygulayabılır- cok ıyı kılo verdım; dıyetısyenım gormesın kızar
Perşembe menum şöyle:
sabah 8:00 1 domates, 1kk peynır, yarım dılım ekmek emzırme cayı
11:00 neskahve sekersız, 2 dıyet kurabıye
13:00 8 kaşık taze fasulye, 2 kasık fasulye, booool salata
15:00 2 meyve 2 tam cevvız
17:00 emzırme cayı ve 2 wasa
19:30 akşam kayınvalıdede ne varsa artık, genelde et balık olur.. kesınlıkle bozmam... ama saat geç olacak
ıkı gece aram var eger cok gec yersek 20:30dakı meyve aramı kaldırabılırım..
22:30 2 etımek bır dılım peynır ya da 1 ekmek 1 paket ayran..
yola devam! harıka gıdıyoruzzz...
Çok güzel kılo verıyorsun, tabı ıshalın de etkısı olabılır. bolca su ıc de gıden suyun yerıne gelsın, hastalanmayasın.. spor olarak pilates tek başına cekılmıyor, en guzelı Dans Dans Dans.. ya da ata sporumuz temızlık
canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasınoyun oynuyorduk ben yrde birsey almak icin egildim oda ustumden gecmeye caliti dengeyi saglayamadi dustu alni sehpanin kosesine geldi kucuk ama derindi kani durdurdum ama cok iz olmasin diye acile goturdum bir yapistiriciyla yapistirdilar dikissiz kaynatilar
ooooooovvv napmış canım yakızlar cuma öncesi ben yerlerdeyim valla
sabah veli ziyaretine gittik kek ikram ettiler küçük bir dilim yedim
sonrada arkadaşlar öğretmen evine yemeğe gidelim dediler ordada pilav üstü döner, salata çorba vardı yedim hepsinden
biraz öncede kantine indim şeytana uydum
bir çiko ve neskafe götürdüm mideye
oysa sabah müsli yemiştim gayet iyi başlamıştım
sabah tartıda gördüğüm mahvetti beni
Senin de bu ortamlar mahvediyor yaa, nasıl yapacaksın bilmiyorum ama herşeyden az az yiyerek ve de spor yaparak zayıflayacaksın sanırım başka şansın yok, spor için tüm imkanlarını değerlendir, koşu bandını satmasaydın keşkekızlar cuma öncesi ben yerlerdeyim valla
sonrada arkadaşlar öğretmen evine yemeğe gidelim dediler ordada pilav üstü döner, salata çorba vardı yedim hepsinden
canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
ooooooovvv napmış canım ya
yedin yedin artık
akşama bişey yeme sadece bir kase çorba iç
olsun bitsin dengelemiş olursun
kızlar cuma öncesi ben yerlerdeyim valla
himmm evet haklısınnn...:)))
pilates hiç yapamıorum saten ben...
yürüyüş yapmak lazım biraz da...
ben şimdi gidiyom hiç olmadı bi yarım saat de yürümüş olim..
bu arada bişeyde yemem lazım ama neee :)))
birileride şu yiyecek menüleri hazırlasa ne güzel olurduDD
selam canım emzirme çayı işe yarıyormu benim kızımında dişi çıkıyor 8.5 aylık sadece emiyor bu ara sütüm azalmasın diye bol su içiyorum
himmm evet haklısınnn...:)))
pilates hiç yapamıorum saten ben...
yürüyüş yapmak lazım biraz da...
ben şimdi gidiyom hiç olmadı bi yarım saat de yürümüş olim..
bu arada bişeyde yemem lazım ama neee :)))
birileride şu yiyecek menüleri hazırlasa ne güzel olurduDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?