70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle ya ben artık yemekleri bigünöçnceden yapıyorum
vaktim olsa salatamı bile dünden hazirlicam ama malesef bu yoğunlukta yetişemiyorum

hımm öyle yaa çalışıyomusun sen ?

az ewwel ölen yemeğimi yedim
1dilim çavdar ekm.
1çay bardaği light yoğurt
1porsiyon mantarlı sote
ama doymadımki ben :26::26::26::26::26::26:
akşam görşrz kaçtım ben.........

sendede şey olmuyo mu.. ilk yediğinde sanki hiç bişey yememişşsin gibi ama biraz zaman geçince bşi yarım saat falan tok gibi böyle rahat aç da değil böyle tıka basa yemiş gibi de olmuyo...
insan kendini sürekli, dinleyince evet yaa açım açım ne yesem dio sonra yiyecekleri düşünüo falan oluyo...
tokum tokum diyorum ben bazen.. bide yarım saat sonra mide beyine doyduğu sinyalini gönderirmiş.. bu yüzden biz çok yiyoruz aslında...
her dört saatte de bir mide içindeki herşeyi öğütürmüş.. sık ve az yemek hem sağlık hem kilo açısından bu yüzden önemli işte..

selam beybiler naber
iş yoğunluğundan yine saçmaladım bugün..adam akıllı bişi yok..yaş pasta,salep,kuru pasta.. böyle günü geçirdik yaa

çalışıncada çok zor oluyo demi...

üşeniyorum.. sonra üşendiğimden o yazdığım menüyü uygulamıorum sonra kendime kızıyorum... falan filan ah bu bennn

ee tamam biraz dengesiz olmuş ama baklada sonuçta sebze ekmeksiz yesen olmaz mı kiiii:26::26::26::26:

o yazıyı yazdıktan 10dk sonra tıka basa aynı dedğin gbydim
sabretmek lazım işte aslında gözümüz doymuyo nefisle uğraşmak zor iş
korkulu dakıkalar.. yarına saatler kala hepımıze tatlı ruyalar..

:18::18::18::18::18::18::18::18:

i geceler kızlar bende kaçıyorm

hiç olmamış bence bu menüüü... çok sağlıksız
niye böyle yaptıııın

ama bence o pizzadan bi ısırık bile almamışsın ve kendini cezalandırmışsın sanaaa :)

kaciyorum kizlar cümleten hayirli geceleer
sizde daha fazla gecikmeyin herkes yataga bakayim :88:
yarin tart günüüü
insallah hepimiz seviniriz
hayırlı geceler.....
korkulu dakıkalar.. yarına saatler kala hepımıze tatlı ruyalar..
ne ola ki yarınnn

evet çok zor nefisle uğraşmak...

hayırlı gecelerrrr

anaaammmm ben menümü yazmadım yhaa :))

sabah:
1 çay bardağı elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
domates
1 dilim ekmek
bir dilim peynir
2 adet zeytin
çay

ara: portakal bi tane

öğle 1 adet poğaca ve cayy ev yapımıydı poğaca

ara yok

akşam yarım kase tarhana çorbası
bi kase cacık yağsız tuzsuz

ara bi adet elma...

bu kadarrrr

+ olarakda yarım saat yüryüş ve şu an itibari ile 1,5 litre su oldu ama biraz daha gece falanda içerim

hayırlı gecelerrrr

slmlar sigarayı bırakıp 74 kiloya çıktım hedefim 64 kiloya yani eski halime dönmek,yarın tartıda herkese bol şans :))

selam kızlar günaydın

Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum......Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. .

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Kadınlar günümüz kutlu olsun.:119:
Cuma'nız mübarek olsun.
Kilolarınız az olsun..

Bildirimleri bana yapıyorsunuz.
İLk bildirim ise sadece başlangıç ve hedefi yazınız.

Değilse;

Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya giden:
Toplamda giden:
Hedef:

Bu şekilde yazın bunu yazmama rağmen hala abidik gubidik yazanlar var onları listeye alır mıyım bilmiyorum.
İşler yoğun fırsat buldukca yazıcam.

uzun zaman sonra sabah uyandığımda 85 ten 82.5 ğu görmek çok güzel hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız sayesinde özgüvenimi tekrardan kazanacağım iyi ki varsınız yorumlarınızı benden esirgemeyin lütfen çok teşekkürler

Son düzenleme:
öglen patetes aksam patetes
kakaoda cok sekerli dikkat et canim

canım ben kalori hesabı yapıyorum günlük 1500 geçmiyorum sonra birde akşam bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum çok ta kötü değil heralde öğle yediğim patates bir yumurtanın yarısı kadar havuç 3 dilim tavuk küp küp 5 küp ancak yani çok azdı akşam yediğim patates de iki yumurta buyuklugunde yani ama tavsiyelere dikkat ben normal süt içemiyorum sadece kakaolu içiyorum oda yeni yeni zorla o yüzden öpüldün :)

merhaba ben bi üst gruptan geldim söylemiştim öncem var yani ilk değilim çok uğraşıyorum vermek için çünkü burada bu tabloları görünce motivasyonum artıyor tşk ederim.

başlangıç kilo:84 kg
geçen hafta kilo:79,8 kg
bu hafta kilo:77,8 kg
giden kilo:2 kg
toplam giden:6 kg
hedef :65 kg
birde bi üst grupta spor yazıyorduk ondan yazıyorum senin takdirinde :
spor: her gün bir saat yürüyüş
teşekkür ederim

Keşke karamını bugüne saklayaydın, olan olmuş artıkım.

Canım hergün aynı şekilde besleniyorsan, değişiklik yap, mesela müsli veya yulaf ezmesi al, bazı öğünlerde o şekilde yap, vücudu şaşırtmak gerekiyor bazen duraklamaya girince.

Hem ekmek hem pilav olmamış bence, pilav varsa ekmek yememeni öneririm canım.

arkadaşlar bu zayıflama sürecinizde özellikle aksatmadan yaptığınız özel bir şey var mı?
Hergün bol su iç canım ve de 2-3 fincan yeşil çay.

Balkaymakıımmmm aşağıda seni gördüm. Hatırladın mı beniii

Çook uzun süredir giremiyorum. Nasılsınız kızlar ? Minderbob un mesajını da gördüm oda buralarda demekki
Ben hatırladım canım, ne yapıyorsun, nerelere kayboldun?

Sabahını çeşitlendirebilirsin canım, yeşillik ekleyebilirsin, diğerleri güzel, akşam biraz kaçmış, olcek o kadar.

Canım sabır lazım sıkma canını, sabret eninde sonunda gidecek.

Güzel canım, yürüyüşle pilavı halletmişsindir.

Öğlen poğaça yerine yemek türü yemelisin, poğaça kek türü şeyleri sabah ye dayanamıyorsan, daha güzel olur.

selam kızlar günaydın

Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum......Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. .
Teşekkürler canım, senin de kutlu olsun.

Aminnn canım

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 72.9
Gelen: +200
Toplamda giden: 13.100
Hedef: 60
Aaaa kasların şişti sanırsam:26:

Günaydın kızlarrr
Tüm hepinizin kadınlar gününü kutluyorum ben de:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:
Kilo bildirimime gelelim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63 kg
bu hafta kilo :62,8 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :0 gr.
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı cumalar ve BURADAKİ VE DÜNYADAKİ TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM KADIN OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

günaydın kızlaaarrr

cumamız mübarek olsuuunnnn

tüm kadınların günü kutlu olsuuuuunnnn :119::119: :119::119: :119::119:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

bu aralar işler yoğun uğrayamıyorum pek nasılsınız

kilo bildirimi
Başlangıç kilo:84.5
Geçen hafta:80.5
Bu hafta:80.2
Giden:300
Toplamda giden:4.3
Hedef:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…