70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hadi artı olacam derken en az 1 kg gider senden

vallaa çok uzgunum aslında yemedım ama reglı oldum o yuzden ++++ lardayım..

çiko haricinde menu guzel gıbı...

tutuku ve tk çiko olmamışşşş

simit kurabıye ekmek tursu pilav kuru fasulye hepsını bır anda yemeğe devam edersen bu ıdışle hıc kılo veremessın... bende soylemesı...

hakıkaten cok sacma dandırık saftırık olmuşşşş

çok geçmiş olsun

dıyet esnasında muz tuketme bence ...baska meyve tuket hem kabız yapar hemde sındırımı dıger meyvelere gore daha zor...

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 72.9
Gelen: +200
Toplamda giden: 13.100
Hedef: 60

:26:

merhaba kızlar gelemıyorum artık topıge kusura bakmayın kac gundur evımde degıldım
daha dun geldım sımdıde bı bakayım nasıllar dedım
ıyısınız ıns
ıyıyız sen nasılsınnnn

ıyyyyyyyyyy iğrençççççççççççç

kiilo bil
baslangic:80
gecen haf:75
bu haf:75.3
gelen:300g
top gid:4.7
hedef:65

Günaydın beybiler

başlangıç : 77.7
geçen hafta :77.7
bu hafta :76
giden : 1.7 kg
toplam giden : 1.7 kg

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

senı çok kıskanıyorum şuan haberın olsunnnnnnn....bu hafta basına bırsey gelırse benım nazarımdandır...(yeme konusunda yanı yanlıs anlama....)

hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın ben eski grubuma geri dönüyorum oraya çok alışmışım hepiniz öpüyorum
güle güleeeee

:

baslangıc kılo:66
gecen hafta:65,8
bu hafta:66,1
gelen kılo:300 gr.
hedef kılo:60
hedefe kalan kılo:6,1

kızlar durum yuklarıda kı gıbı sporada basladım ama reglı mı benı ++ gosteren anlamadım..cısslarım var dı ama + da olacak kadarda degıldiii..neyse haftaya butun umutlarım bakalım ne olacak.....kendınıze ıyı bakın cıkmam gerek bu arada kadınlar gununuz kutlu olsunnnn...temızlık zamanı...........

Selam kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya biraz daha sıkalım kendimizi diyorum.
kilo bildirimim
Başlangıç kilo: 76.500
geçen hafta: 72.500
bu hafta: 72.00
giden: 500 gram
toplam giden: 4.5 kg.
hedef kilo: 65

Günaydın kızlarrr
Tüm hepinizin kadınlar gününü kutluyorum
Kilo bildirimime gelelim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63 kg
bu hafta kilo :62,8 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :0 gr.
hedef kilo : 55 kg
tebrik ederim tatlım,senin de dünya kadınlar günün kutlu olsun
dünya kadınlar günün kutlu olsun
tebrikler

regldendir canım,dünya kadınlar günün kutlu olsun

kopardın benidünya kadınlar günün kutlu olsun

çok bunaldıysan küçük bir kaçamak yapabilirsin,o zaman da pişman oluyorsun daha çok dikkat ediyorsun

tebriklerdünya kadınlar günün kutlu olsun
merhaba kızlar gelemıyorum artık topıge kusura bakmayın kac gundur evımde degıldım
ıyısınız ıns
napıyosun hasretcim,düğün hazırlıkları nasıl gidiyor:26:dünya kadınlar günün kutlu olsun
olsun yawrum ya gitsin de 300-500 gitsindünya kadınlar günün kutlu olsun
afferin sana 6'lı rakamları bir gör artıkındünya kadınlar günün kutlu olsun

butun emekci dunya kadinlarinin gununu kutluyorum
gunaydinlar kizlar
tebrik ederim tatlımdünya kadınlar günün kutlu olsun

Günaydın beybiler

noram maşallah yaaa rekor sendedünya kadınlar günün kutlu olsun
harika olur,kilolar daha çabuk gider emin ol

tebrik ederim canımdünya kadınlar günün kutlu olsun
Bu ay sonu size fotoğraflarımı atıcam , umarım güzel bir görüntü çıkar ortaya
[/QUOTE
merakla bekliyoruzzzzzzzz

ben de kilo bildiriminde bulunayım

Başlangıç kilo: 61 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 60 kg
giden: 1 kg
toplam giden: 1 kg
hedef: 57 kg

64 kilosun len neyimi kıskanıyon

ooff bende 60ları görücem yaza kadar çok kararlıyım

Bu ay sonu size fotoğraflarımı atıcam , umarım güzel bir görüntü çıkar ortaya
bananeeee ben kıskandım ki bikereee
bekliyoruz bebişim fotocukları

noram maşallah yaaa rekor sendedünya kadınlar günün kutlu olsun

Sende süpersin bebeğim, zaten senin menülerini çok beğeniyorum, menü yorumu yapmıyorum artık ben ama senin menüler favorim Seninde kadınlar günün kutlu olsun

ama rekor bende değil

kızlar sadece bulgur pilavı ve salata yicek olsam akşama ne kadar pilav yiyebilirim birde canım çok tatlı istiyor ne yapsam geçer

sizinde kadinlar gününüz kutlu olsun kizlar
Eki Görüntüle 651503

ben kendime yediklerime vakit ayirmadigim icin oluyor minem hergün güzelce hazirlasam saatlerime uysam belki olacakda iste
spor yapanlara imreniyorum ama ben vakit ayirmiyorum iste
tekrar gecmis olsun canim
evet daha firsat olmadi kaynatmaya denk gelemiyoruz kizlarla
bende görürmüyüm ki neslim eskiden parfüm hastasiydim simdi bende ayda yilda bikere ancak alabiliyorum pahali parfüm alincada 2-3 sIkdinmi yetiyo burdada cok pahali canim 40 eurodan basliyor yani 80 tl den yukari yapiyor sanirsam
ay kalpimi okumussun soracakdim unutkanlikdan unutmussum sormayi kücüldügüne cok sevindim insallah tamamen kurtulursun neslim
hatirlatigin icin sagol canim
ayyy birde korkma diyo gitmem gidemem :18: hergün fircaliyorum suyuylan gargara yapiyorum gitmem ben disciye gitmek istemiyorum ya :84:
hasretttt
abababaa

nerdesiniz uleeeen
iyi oldu seslendigin minem hasret cikti betül sende cik
canim bel agrin gectimi merak ettim dün yine doktora gittim bana kilo ver dedi yine

gunaydi sagol canim
malesf sali gun kafasini kirdi birde ustune yeniden soguk aldi babasindan kapti suan uyuyor ama zavalim burnu kapali diye nefes alamiyor banyoya girecektim nefes sorunundan dolayi kalkar diye girmedim
off ya cok gecmis olsun canim gecenlerde benim oglanda kasini yarmisdin insallah cabuk gecer iyilesir yarasi
zararini bilmiyorumda ballim sana birsey diycem bizim burda hofer sizin orda aldi diyorlar yeni yesil cayi cikmis
portakal zencefil yesilcay tadida fena degil dene istersen
artik dikis yapmiyorlarmis herhalde canim dikkat et benim doktor 7-10 gün su deymicek yaraya dedi kötü olurmus su hic deymemesi lazim
selam kızlar ben bu ara cozuttum.kaçamak cıslar yiyorum hakim olamıyorum kendime. kesin artılardayım bu hafta çok stresliyim şu aşılamam olsaydı, sonucu elime alsaydım kurtulsaydım bi
stressden canim ya hayirlisiyla olur insallah canim
Bende 72 kg :18:
hosgeldin
bende yavas yemiyorum ya
kızlar bende kabızlık problemi var siz bu konuda ne yapıyorsunuz kuru kayısı dışında elma sirkesi ve ılık su içen varmı ?
canim bende 2-3 gündür kabizlik vardin dün aksam yemekden sonra bi türk kahvesi sabah ac karnina 2 kayisi kurusu ve yine türk kahvesi ondan sonra hemen tuvallete kostum
bende öyle oluyorum minem arti görünce morelim bozuluyor yemege veriyorum kendimi kendimize zarar ediyoruz aslinda

bakla deyince aklima hep baklava geliyor bakla neydin canim unuttum :26:
kan tahlilin temiz cikmasina sevindim aman iyi olalimda bebis istiyormuydun insallah allahin izniyle oda olur
canim simit ekmek kurufasulye her ögünde karbonhydrat agirlikli ondan veremiyorsun muhtemellen :26:
dandik dundik olsada bence aksami güzel kapatmissin ispanak iyidir bi yerde okudum kacamak yapinca ispanak yiycekmissin birsey olmuyormus ozaman sende corbasini icmissin
Balkaymakıımmmm aşağıda seni gördüm. Hatırladın mı beniii

Çook uzun süredir giremiyorum. Nasılsınız kızlar ? Minderbob un mesajını da gördüm oda buralarda demekki
amannnenn esincim gelmis hosgelmis nasilsin canim
bi manken gibi olalim da bizde yeriz pizzayi onlarada vermeyiz

slmlar sigarayı bırakıp 74 kiloya çıktım hedefim 64 kiloya yani eski halime dönmek,yarın tartıda herkese bol şans :))
hosgeldin canim tebrik ederim bende birakmak istiyorum kilo verdikden sonra bende kurtulcaam insallah
selam kızlar günaydın

Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum......Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. .

abidik gubidiye cok güldüm sabah

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 72.7
Bu hafta: 72.9
Gelen: +200
Toplamda giden: 13.100
Hedef: 60
bencede kas o fistik kas kilodan daha agir demisdin bi ara birisi doktormuydun acaba:44: unuttum
tebrikler canim
tebrikler canim baska grupa gidiyordun insallah istedigin rakami görürsün
tebrikler fadimecim sana hep fadik diyesim geliyor ama hosuna gitmez belki diye söyliyemiyorum
öncelikle hayırlı cumalar ve BURADAKİ VE DÜNYADAKİ TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM KADIN OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

tebrikler canim
bende regl olamadim daha regl olunca rahatlariz sIkma canini

canim bazi kizceler cumartesi pazar mola yapiyorlar bende bi ara yapiyordum da ben asiriya kactigimdan öbür haftaya ancak aldigimi vermis oluyordum
tebrikler canim

ıyısınız ıns
iyiki geldin
ayy buse olunca sümüklüde cikiyor ortaya spidermanliyi koymadin hayirdir
butun emekci dunya kadinlarinin gununu kutluyorum
gunaydinlar kizlar

tebrikler neslim 100 100dür
kiilo bil
baslangic:80
gecen haf:75
bu haf:75.3
gelen:300g
top gid:4.7
hedef:65
canim haftaya verirsin bu aralar yogunsun sIkIndidan sIkma canini
yaaa bu ıkonları veya resım-vıdeoları nasıl eklıonuz yaa... ben de menulerımı eklemek ıstıyorum..
msj yazdigimiz sayfanin altinda eklendi ekle yaziyor canim ordan dosya sece gidiyorsun bilgisayarinda kayitli resimleri yüklüyorsun
ay minem utandim a hic biri hosuma gitmedi göbüs möbüs ortada isarkadasiylan ayni giyinmissiz bilmeden illa foto cektirdi sadece birini koy cok istiyorsan dedim oda seri olarak hepsini yüklemis cok cirkin cok kiloluyum hic beyenmiyorum kendimi

Günaydın beybiler

:119:

ohaa masallah busecim tü tü az kaldi bana geliyorsun beni solayip gecersinde
minem yine arti olmamissin tatlim güzel olur yapsa gercekden
amannnen tebrikler canim

Herkescıkler kıloları vermış 100 gr bıle olsa ben neden veremedım yaaa... ne cıs yaptık ne bı sey pofofofof... gıdıım bı cıko yıyım barı napayım sınır oldum
motivemiz yerine gelsin ayni kilodayiz 100 gramm fark var bakalim haftaya hangimiz daha fazla veriyor :13:yeme tamammi
ahh keske benim adim zaten 300-500 suziydin canim

canim haftaya verirsin insallah birde hayirlisiyla su asilama tutarsa bebis oldukdan sonra verirsin sIkma canini
:

uğrayabilsen keşke :26: Gamzede yok

Afferin Suzim damlaya damlaya 90-60-90 olur

Tebrik Ederim abliş
hahay ayy nerde 90 60 90 yalanmis mine dediki 906090 olanlar insan degildir demisdin benimkiler ikili rakama düsse yeter
kızlar herkesi alıntıladım, acil göreve çıkmamız gerekiyodu..alıntıların yarısı kaldıogleden sonra hepinizi alıntiliciimmmmm
kolay gelsin minderim
reglisiysen ondandir haftaya güzel bir - görürsün

tebrikler canim
sagol canimcim seninde hepimizin kutlu olsun
ben de kilo bildiriminde bulunayım

Başlangıç kilo: 61 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 60 kg
giden: 1 kg
toplam giden: 1 kg
hedef: 57 kg
tebrikler canim
kızlar sadece bulgur pilavı ve salata yicek olsam akşama ne kadar pilav yiyebilirim birde canım çok tatlı istiyor ne yapsam geçer
öglen yesen daha iyi olurdun canim :26: tatli isteyine de sütlen tarcin iyi geliyor

teşekkür edrim tatlımmm
bu arada tebrikler senide bi çok kıskandımmmm
[/QUOTE]
darısı başına canım

Sende süpersin bebeğim, zaten senin menülerini çok beğeniyorum, menü yorumu yapmıyorum artık ben ama senin menüler favorim Seninde kadınlar günün kutlu olsun

ama rekor bende değil
olsun ama noram yine iyi gitmişbenüm menüler bozdu iyice yaaeşim işe başlayınca kendi kendime kahvaltı yapmayı sevmiyorum..

sabah öğle nasıl yedin ki:26:eğer fazla kaçırmadıysan 1 tabak bulgur pilavı (4-5 kaşık) ve 1 tabak salata yenebilir
senin de kadınlar günün kutlu olsun suzimmmm

selam kızlar pc im bozuk tamirde sizden uzak kalmak durumundayım bir süre daha
Hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsun
geçen hafta:73.0
bu hafta:73.0
haftaiçi baskül değerleri çok değişiklik gösterdi aslında

dilom senin niye gitmemiş gramlardan yaa:26:turşu mu yidin naptın acep

seninde kutlu olsun bebegim
biran önce gelir insallah canim burdan uzakda almamissin ama seninde kadinlar günün kutlu olsun
ahaha aayy ne güldüm camis a

Son düzenleme:
ayyy alıntı yapmıstım hepsını karıstırdım bırbırıne
dugun hazırlıklarım ıyı gıdıyo canım bugun olculerımı vermeye gıottım

95 67 97 cıktım yanlıs hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…