70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bütün gün net yoktu yaa sinir oldum uzak kaldım sohbetten.. hemen yedıgım ıctıgımı azayım net saglamken..

Sabah 9:00 1 domates, 1 kk peynır, 4 zeytın, 1 dılım ekmek ve cay

ara 11:30 kıvı ve cevız bırer tane

oglen 13:00 bır kase (6 küçük sos kepcesıyle) erişte corbası

ara 15:00 1 kaşarlı wasa ve 1 bardak emzırme cayı ve neskafe (1 albenı gofret)

akşam 17:00 bır tabak kıymalı pirinç lapası ve 2 kaşık yogurt (eşimi bekleyemedım )

yıne akşam 18:30 2 dilim patatesle beraber kıymalı pirinç lapası ve 3 kaşık yogurt..

bugun bunyem hep açtı ancak doyurabıldım

bırazdan bebek arabasıyla tam gaz yürüyüşe cıkıyoruz.. 1 saat yurume şart bu menuye

arkadaşlarım merhaba
önce menümü yazayım.

sabah 7.00 1 bardak su.
kahvaltı yokk
ara:yarım peynirli poğaça
1 bardak form çay

öğle 12.00
5-6 kaşık patates salatası
yarım kepçe tarhana çorbası
1 çay bardağı kola ( (( )
ara yokk

akşam 16.30
3 kaşık bakla yemeği
5-6 kaşık kısır
3 ince dilim kek
3 bardak çay
saat 19.00
1 maden suyu ama malesef meyveli
akşam saat 20.00-20.30 gibi de meyve yiyeceğim.
yatmadan önce de 40 dk. egzersiz yapacağım inşallah.

şimdi de kilo bildirimim;
başlangıç:72
son durum:71.4
giden:600 gr
(yeni başladığım için toplam giden yazma gereği duymadım gidenin hepsi 600 gr olduğundan)

maşallah emziren anne olmana rağmen çok az bile geldi bana.iradeni ve azmini tebrik ediyorum

güzel menü olmuş.benim yeni denemem bu yönde olacak.mümkün olduğunca az yemek...sık yiyeyim,herşeyden yiyeyim deyince ağzıma aldım mı daha durduramıyorum kendimi.sonunu görmeden çekilmiyorum.en iyiysi hiç tadına bakmamak.tadına bakıp çekilebilenleride tebrik ediyorum.

hatirladiiimm
hosgeldin canim nerelerdeydin?

Hoşbulduk canım benim...Valla iş güçten fırsat bulamadım ben aslında.
Evlendim yani nikah yaptık 7 şubatta.Yıl dönümümüzde olsun istedik.
Düğünde temmuzda. Bu tür işlerle uğraşmaktan vaktim olmadı.Birde çalışıyorum.
Eve geliyorum yemek yiyorum yatıyorum yani. Böyle işte.
Sen neler yaptın canım ? Nasıl gidiyor.
Senin bu sümüklü çocuk konusunda ki istikrarına hayranım haa hala burda bebek

Oow Dilek'ciğimde burdaymış. Seni görememiştim geçen girişimde. Nasılsın canım ?

Ben hatırladım canım, ne yapıyorsun, nerelere kayboldun?

Merhaba canım. Kaybolmadım aslında :26: Yavaş yavaş geri dönme vakti geldi.
Düğüne 4 ay var ben kilo almaya devam ediyorum hızlaa
Sen nasılsın neler yapıyosun ?

merhaba kızlar gelemıyorum artık topıge kusura bakmayın kac gundur evımde degıldım
daha dun geldım sımdıde bı bakayım nasıllar dedım
ıyısınız ıns

Merhaba canım . Sende mi giremedin bayadır. Bu hazırlık aşamalarında yoğun oluyo ya.

evet tatlım..seni göremedim ne zamandır napıyosun?

Merhaba Minderimm.. İş güç ve evlilik hazırlıkları derken giremedim ben Ama kiloda aldım.
Başladığım noktadayım Sen nasılsın maşallah hala kilolar gidiyo senin bildirimden gördüğüm kadarıyla.

Canım bende gelinlik bakmaya gitcem de kilolardan dolayı tırsıyorum.
Denemek için bile olsa bedenime göre gelinlik bulabilirmiyim. Rezil olmayım gidip oralarda.

Ayrıca; Nora'cım ve Umay'cım ikinizde gördüm.Sizlerede merhaba.
Hala burda olmanıza sevindimm. Sizler nasılsınız ?

Veeee;

Tüm kadınlarımız dünya kadınlar günü kutlu olsun!!

seninde kutlu olsun bebegim

biran önce gelir insallah canim burdan uzakda almamissin ama seninde kadinlar günün kutlu olsun

ahaha aayy ne güldüm camis a

inşallah pc im biran önce gelir de aranıza dönerim ben de..

canım önce annem anjiyo olmuştu daha sonra da pc im bozuldu sizden zorunlu sebeplerle ayrıyım ama diyetime de buradan uzak kalınca eskisi gibi sahip çıkamadım ne yazık ki

saol canım benım cok saol gelsın artık o gun:18:
İyiymiş canım
Heyecanlı seyler ne güzell...
Gelinlikli resmini de görcezz inşaallah.
gercekten heyecanlı ve guzel ıns hayırlısı ıle sende yasarsın bır gun
Seni kıskandığımı söylemiş miydim?
bende cok kıskandım dgrusu
10 cm koyalımmı üstüne yoksa bunlar gerçek ölçülermi
koyma cANIM gercek olculerım

gecen gun aklıma geldın canım naptı acaba dugun hazırlıklarına basladımıkı dıye
bende yogun gunler gecırıyorum hıııc korkma gelınlık bakmaya ınan oldugumuzdan dahada zayıf gosterıyor
gelınlık tabıkı dogru secım yapılırsa
nıkahınıda olmussun allahım agız tadıyla bır yasam surelım tum kıscelere bu duam

evet biraz sık oldu ama emzirdiğimdenmi yeni başladığımdanmı bilmiyorum ama çok acıkıyorum baş dönmesi oluyor yoksa

Yok be canım wc yoktu ondan olabilir bide sabah 6 da tartılıyorum vücut daha şişken :26:
Pazar günü 72.3 dü yoksa. :26:
anladim kuzuuu
Seni kıskandığımı söylemiş miydim?
sporla diyet yapinca daha hizli gidiyo biliyosun tatlim,sen de spora basladin artik yaza dal gibi olucaksin isallahh
eeeyyyyy altmışdokuuuuuuuzzzzz görün bana artııııkkkkkkkkk:

6li rakamlari gorunce azim tavan yapicak

emziriyomusun canim:26:emziriyosan diyetisyen kontrolunde diyet yap bence..bebegin mamasi azalmasin
şimdi de kilo bildirimim;
başlangıç:72
son durum:71.4
giden:600 gr
(yeni başladığım için toplam giden yazma gereği duymadım gidenin hepsi 600 gr olduğundan)
tebrikler
senin de kadinlar gunun kutlu olsun canimben 57ye kadar inmistim..sonra 3-4 kilo aldim geritipis tipis geldim topige

bugunku menumu paylasiyim
sabah bisey yiyemedim
yarim bardak sut ictim.sonra da apar topar goreve ciktim

ogle

kremali havuc corbasi
kiymali karnibahar
yogurtlu makarna
(tatliyi sonra yedim)

ara
yesilcay ve puding

aksam arkadaslarimla bulusmayi beklerken semt pazarini dolastim,1 saatten fazla dolastim..iyi egzersiz oldu..

aksam
fotograf cekemedim uzgunum
4 kasarli kofte
5-6 parmak patates
3 kasik pilav
mevsim salata
ayran

ara
1 bardak sicak cikolata
disarida oturduk usudum,icim isinsin diye ictim yauww:18::18::18:

gunun degerlendirmesi:
sabahlari kahvalti aliskanligimi tekrar kazanmam gerekiyor.ama ben bunu sadece haftasonlari yapiyorum
aksam fazla kacirdim..fazlaligi hissettigim icin,yarim saat yuruyus yaptik esimle..en azindan bu sekilde kendimi daha iyi hissettim

Son düzenleme:

Emziriyorum mindercim. 2 aydir gidiyorum zaten diyetisyene. Bu hafta korumaya gectim sanirim. Önümüzdeki hafta bol kilolar vereceğim.

hb )))grubun ablası olucam anlaşılan hepiniz çok genç ve tatlısınız okurken sizleri baya bi gülümsedim ))bu hafta yoğun olucam o yüzden fırsat buldukça gelicem buraya...kilo veren veremeyen herkese tbrler,veremeyenler bu hafta acısını cıkarıcak bence

Başlangıç kilo:68,8
Geçen hafta:68,5
Bu hafta:68,2
giden:300gram cık
Toplamda giden:600gr
Hedef:58

güneşi gördüm bu sabah 69,9 :124: :124: :124: :124: :124: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

eskiden 60 kilolardayken bigün bu rakamı görüpte sevinebileceğim aklıma gelmezdi hayat işte.....

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Nora_ [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 13.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] Kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 11.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu haftanın birincisi ' rosewind ' arkadaşımızı kutlar başarılarını dileriz.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar; superisi33, sedalis'dir.. Katılımlarının devamını dileriz.
Haftaya bildirim yaparlarsa listede olacaklar..
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…