saol tatlım teşekkür ederim canımsizinde kadinlar gününüz kutlu olsun kizlar
Eki Görüntüle 651503
ben kendime yediklerime vakit ayirmadigim icin oluyor minem hergün güzelce hazirlasam saatlerime uysam belki olacakda iste
spor yapanlara imreniyorumama ben vakit ayirmiyorum iste
tekrar gecmis olsun canim
evet daha firsat olmadi kaynatmaya denk gelemiyoruz kizlarla
bende görürmüyüm ki neslimeskiden parfüm hastasiydim simdi bende ayda yilda bikere ancak alabiliyorum pahali parfüm alincada 2-3 sIkdinmi yetiyo burdada cok pahali canim 40 eurodan basliyor yani 80 tl den yukari yapiyor sanirsam
ay kalpimi okumussun soracakdim unutkanlikdan unutmussum sormayi kücüldügüne cok sevindim insallah tamamen kurtulursun neslim
hatirlatigin icin sagol canim
ayyybirde korkma diyo gitmem gidemem :18: hergün fircaliyorum suyuylan gargara yapiyorum gitmem ben disciye gitmek istemiyorum ya :84:
iyi oldu seslendigin minem hasret ciktibetül sende cik
canim bel agrin gectimi merak ettimdün yine doktora gittim bana kilo ver dedi yine
off ya cok gecmis olsun canim gecenlerde benim oglanda kasini yarmisdin insallah cabuk gecer iyilesir yarasi
zararini bilmiyorumda ballim sana birsey diycem bizim burda hofer sizin orda aldi diyorlar yeni yesil cayi cikmis
portakal zencefil yesilcay tadida fena degil dene istersen
artik dikis yapmiyorlarmis herhalde canim dikkat et benim doktor 7-10 gün su deymicek yaraya dedi kötü olurmus su hic deymemesi lazim
stressden canim ya hayirlisiyla olur insallah canim
hosgeldin
bende yavas yemiyorum ya
canim bende 2-3 gündür kabizlik vardin dün aksam yemekden sonra bi türk kahvesi sabah ac karnina 2 kayisi kurusu ve yine türk kahvesi ondan sonra hemen tuvallete kostum
bende öyle oluyorum minem arti görünce morelim bozuluyor yemege veriyorum kendimikendimize zarar ediyoruz aslinda
bakla deyince aklima hep baklava geliyorbakla neydin canim unuttum :26:
kan tahlilin temiz cikmasina sevindim aman iyi olalimda bebis istiyormuydun insallah allahin izniyle oda olur
canim simit ekmek kurufasulye her ögünde karbonhydrat agirlikli ondan veremiyorsun muhtemellen :26:
dandik dundik olsada bence aksami güzel kapatmissin ispanak iyidir bi yerde okudum kacamak yapinca ispanak yiycekmissin birsey olmuyormus ozaman sende corbasini icmissin
amannnenn esincim gelmis hosgelmisnasilsin canim
bi manken gibi olalim da bizde yeriz pizzayi onlarada vermeyiz
hosgeldin canimtebrik ederim bende birakmak istiyorum kilo verdikden sonra bende kurtulcaam insallah
abidik gubidiye cok güldüm sabah
,selam kızlar pc im bozuk tamirde sizden uzak kalmak durumundayım bir süre daha
Hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsun
geçen hafta:73.0
bu hafta:73.0
haftaiçi baskül değerleri çok değişiklik gösterdi aslında
canım ölçülerinde çok orantılıayyy alıntı yapmıstım hepsını karıstırdım bırbırıne
dugun hazırlıklarım ıyı gıdıyo canım bugun olculerımı vermeye gıottım
95 67 97 cıktım yanlıs hatırlamıyorsam
burdayızz noraaaaaAkşam arkadaşlarla maç izlemeye gidicez diye öğleden beri bişi yemiyorum, çünkü orada çok cıs olcak ayarlı yicem ama kalori alıcam bol bol ister istemez, 2 litre suyumu içtim bekliyorum akşam olsun diye, ama hiç acıkmadım da, akşam da mümkün olduğunca az yicem cısslardan ,
az önce arkadaşım çikolata sepetinden bi kutu çikolata getirdi kadınlar günümü kutlamak için açmadım duruyo açasımda yok açıkçası
Nerelere gittiniz kızlar ya
burdayızz noraaaaa
canım keşke akşam yemeğini yiyipte gitsen hem böylece o cısslardanda yemek zorunda kalmassın. Çikolata sepetinide göremeyeceğin bir yere koyki orada seni tahrik edip durmasınAkşam arkadaşlarla maç izlemeye gidicez diye öğleden beri bişi yemiyorum, çünkü orada çok cıs olcak ayarlı yicem ama kalori alıcam bol bol ister istemez, 2 litre suyumu içtim bekliyorum akşam olsun diye, ama hiç acıkmadım da, akşam da mümkün olduğunca az yicem cısslardan ,
az önce arkadaşım çikolata sepetinden bi kutu çikolata getirdi kadınlar günümü kutlamak için açmadım duruyo açasımda yok açıkçası
Akşam arkadaşlarla maç izlemeye gidicez diye öğleden beri bişi yemiyorum, çünkü orada çok cıs olcak ayarlı yicem ama kalori alıcam bol bol ister istemez, 2 litre suyumu içtim bekliyorum akşam olsun diye, ama hiç acıkmadım da, akşam da mümkün olduğunca az yicem cısslardan ,
dilom senin niye gitmemiş gramlardan yaa:26:turşu mu yidin naptın acep
kimin maçı var canım akşamları bişey yiceksek gündüz bişeyler yememelimiyim
ayyy alıntı yapmıstım hepsını karıstırdım bırbırıne
yok bebeğim sakın haa, öyle yapma ama ben şimdi akşam çok kalori alıcam o yüzden yemedim canımda bişi istemiyordu, aslında doğrusu bu değil :26:
ay yazmasaydım
Dilo dövcek beni
ben de kilo bildiriminde bulunayım
Başlangıç kilo: 61 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 60 kg
giden: 1 kg
toplam giden: 1 kg
hedef: 57 kg
baslangıc kılo:66
gecen hafta:65,8
bu hafta:66,1
gelen kılo:300 gr.
hedef kılo:60
hedefe kalan kılo:6,1
kızlar durum yuklarıda kı gıbı sporada basladım ama reglı mı benı ++ gosteren anlamadım..cısslarım var dı ama + da olacak kadarda degıldiii..neyse haftaya butun umutlarım bakalım ne olacak.....kendınıze ıyı bakın cıkmam gerek bu arada kadınlar gununuz kutlu olsunnnn...temızlık zamanı...........
ayyy alıntı yapmıstım hepsını karıstırdım bırbırıne
yok yapmam ya sadece sordum telaş yapma
Yok be canım wc yoktu ondan olabilir bide sabah 6 da tartılıyorum vücut daha şişken :26:
Pazar günü 72.3 dü yoksa. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?