70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güneşi gördüm bu sabah 69,9 :124: :124: :124: :124: :124: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

eskiden 60 kilolardayken bigün bu rakamı görüpte sevinebileceğim aklıma gelmezdi hayat işte.....

Tebrik ederimmm
Darısı başımaa..
Kaç haftada görebildin ? Kilolarımız yaklasık aynıymış öncesinden :26:

Tebrik ederimmm
Darısı başımaa..
Kaç haftada görebildin ? Kilolarımız yaklasık aynıymış öncesinden :26:

saol canım darısı başına

ben çok yavaş ilerliyorum 03 ocakta 73 müşüm
ayda 1 kilo veriyorum nerdeyse ama almayı durdurdum ya buda benim için çok iyi bi durum..liste için eline sağlık canım bahar34 deilim ama bu arada bahar84 ama sen öylede diyebilirsin

günaydın kızlaaaaar
topiği açıp bakınca listeye birinci olduğumu görünce ağzımdan çıkan ilk sözcük
_anaaaaaam ben birinci olmuşum ya ,yok artık hadi canmdie devam ettim
çok mutlu oldum ya iyiki varsınız yoksa hayatta kaçamaksız bir hafta geçiremezdim
beni aranıza aldığınız için teşekkr edrim .

dilekcim abuk subuk bildirimime ragmen listeye alınmam sanmıştım sanada teşkr ederim
şimdi geçmişe kaçıyorum arkadaşlar bitirebilirsem görüşürz

:46 başarılarının devamını dilerim tatlımm

Günaydın kızlar...

Amiin canım inşallah.
Sen şimdi öyle söyleyince rahatladım. Pazar günü gitmeyi düşünüyordum. Yanıma birini bulursam azcık gezeyim gelinlikçileri

3-4 kiodan nolcak canııım...Sen bide çok istikrarlı diyet yapabiliyosun ve veriyosun da. Nazar değmesin

tebrik ederim çok güzel vermişim

şiir nazım hikmete ait tatlım ve çok güzel bir şiir bencede
saol cnm
aslında yanlış okumuşum şair ismini ama nazım hikmet içinde yorumlarım değişmez onlar bi başka
bu hafta eksilerde olursuninş.

dün birinci olduğumu bilmiyodum nedense biri demeden kilo vermiş saymıyorum kendimi gittim birsürü cıss yedim
bileydim yemezdim .neyse ödülüm olmuş olsun :26:

senı çok kıskanıyorum şuan haberın olsunnnnnnn....bu hafta basına bırsey gelırse benım nazarımdandır...(yeme konusunda yanı yanlıs anlama....)

:18::18: aslında dün misafirlikte diyet miyet kalmadı demek sen yaptın

şaka şaka kendi isteğimle bilerek oldu ablam bozdurttu zorla
zaten cumadan belliydi niyetim bozuktu
canm regli hafife alma ben her ay dikkat ediyorum 1 kilo fazlam oluyo
saol cnm 500 gr da az değil bence haftaya fazla gitcek demekki

Merhaba arkadaşlar,
ben de katılabilir miyim yarışa :) Ben de 78.9 kiloyum. Her cuma tartılıyorsunuz değil mi? Geçen hafta bugün 82 kiloydum. İlk haftaya göre normal sanırım 3 kilo. Sonrasında yavaşlayabilir. Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Ben de metabolizma hızı olarak nerede olduğumu görmek istiyorum. Bu arada ben kaçamak yapmadan diyet yapıyorum, ama spor yapmıyorum malesef. Dizlerimde sorun var, yürürken kemikler sürtünüyormuş gibi ses geliyor

hoş geldin :34 her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz pucca arkadaşımız liste hazırlıyor.3 kilo baya iyi gitmiş ben 2,5 ayda verdim 3 kilo

Eline sağlık canım
ben unuttum gene atmayı

ben de kilo bildiriminde bulunayım

Başlangıç kilo: 61 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 60 kg
giden: 1 kg
toplam giden: 1 kg
hedef: 57 kg
tebrik edrm canm çok iyi vermişsin
kızlar sadece bulgur pilavı ve salata yicek olsam akşama ne kadar pilav yiyebilirim birde canım çok tatlı istiyor ne yapsam geçer
:26:

tek kelimeyle müthiş yola devam arkadaşım
abartınyok bence gayet iyi

egzersiz yaptınmı:26:
şimdi de kilo bildirimim;
başlangıç:72
son durum:71.4
giden:600 gr
(yeni başladığım için toplam giden yazma gereği duymadım gidenin hepsi 600 gr olduğundan)
iyi bir başlangıç
yürüyüş i olmuş canm
Başlangıç kilo:68,8
Geçen hafta:68,5
Bu hafta:68,2
giden:300gram cık
Toplamda giden:600gr
Hedef:58

haftaya daha çok kilo verirsin inş.

ben cok gezdım sıkılmaya baslamıstım artık ama sonunda buldum
suankı kılon kac canım buarada yuklemstım buraya fotomu gordun mu

gunydın
kahvaltımı yaptım cayımı aldım geldım yazılanları okurkende gobısıme cay doktum

güneşi gördüm bu sabah 69,9 :124: :124: :124: :124: :124: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

eskiden 60 kilolardayken bigün bu rakamı görüpte sevinebileceğim aklıma gelmezdi hayat işte.....

dün diyeti bzmuştum bugün devam
:46 başarılarının devamını dilerim tatlımm
saol canm inşallah hepbirlikte çıtır olcez
hoşgeldin canm.puccaya yani dileğe bildirim yapman gerekiyo
sağlık problemini anlamadım ama hastalara sporu kesinlikle öneriyolar diebiliyorum annemden yanlışmı bilyorum:26::26:

günaydın kızlar mutlu hafta sonları herkeze

günaydın canm enerjik geldi mesajın
nasılsın

kızlar oğlum cezalı bugün o bu şu herşeyi yasakladım ona tablette dahil
oyüzden çıkmam lazm pc de olmamam lazm .zatn evde almışbaşınnı gidiyo temizlik zamanı

inş.hafta sonunuz huzurlu sağlıklı geçer ..ben kaçtım

gunydın
kahvaltımı yaptım cayımı aldım geldım yazılanları okurkende gobısıme cay doktum

geçmiş olsun canım çok sıcak değildi inşallah.hasret bu arada sayfana baktım ben foto göremedim bide sen tekirdağlıymışsın sanırım benim annemde oralı beyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…