70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım diktirmicem dobiçliğime uygun gelinlik bulursam alıcam inşallah

Aynen canım 2 hafta oldu başlayalı
Gittikten sonra yapılıyor da herşey gidene kadar
Evet aynı yerde calısıyorum c.tesileride öglene kadar calısıyoruz kabus gibi.

Canım ben akşam 6 buçuğa kadar çalışıyorum ben napayım. Sen öğlene kadar kabus diyosun.
Ben ağlayarak gelicem nerdeyse cumartesileri

bugünkü menüm
sabah:
Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
Köy Peyniri 25 GRAM 24.5
öğlen:
Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
ara:
Portakal 1 ADET 50
akşam:
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
Mantar Sote 1 PORSİYON 98
Arpa Şehriye Çorbası 186
Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
ara:
Eti Form Light Bisküvi 4 ADET 67.6
Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
yesil cay 3 adet 0
Toplam :948.1 kal.

ek olarak 2.5 litre su
akşam yemeğini saat 18:00 de yediğim ve gece geç yattığım için bu aralar oluyor:26:

bende trakya üni. mezunuyum havsada okudum.çorludada merkezde oturuyodu ablam.sonra açık öğretime devam ederken orionda çalışmışlığım var.
neredeyse hergun gıdıyorum orıona cunku baska yapacak hıc bırseyım yok:18::18:
isallah canim

yawrummm sporla cabuk gidicek inan banayeter ki usenmeden spor salonuna git

anladimmmmmsen direk yesil cayi gobise dokup,gobekteki yaglari eritceksin dimii

dugune kadar profesyonel dans et artikim

napayım bacım yoksa bu gobıs gıtmeyeck ayy nasıl oynarım kı bıde ayy gelıne bak ne ıgrenc oynuyo dıyolarmıs

bence ogle yemegindeki sebze yemegi 5-6 kasik olsun,ayrica aksam yemegindeki corban da 1 kase olsun..ac ac dolasma yaa
menu guzel sekeryesilcay 2 kupadan fazla icilmemesi oneriliyor ama..

bence ogle yemegindeki sebze yemegi 5-6 kasik olsun,ayrica aksam yemegindeki corban da 1 kase olsun..ac ac dolasma yaa

menu guzel sekeryesilcay 2 kupadan fazla icilmemesi oneriliyor ama..

ama nedense çok açıkmıyorum ya eskiden ağzımda boş durmazdı ama noldu anlamadım

selam arkadaşlar bugün ki menüm
sabah:2 bardak su

11 de kahvaltı yaptık:kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım domates,bol yeşillik ,5 zeytin ,1 yk sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
şekersiz süt

öğlen yok

ara : light Form Kepekli Bisküvi

akşam : saat 4 de çok az bulgur bol yeşillikli kısır + ayran

ve biraz önce yarım avuç cips ve küçük bardak cola eşim yiyordu dayanamadım

saat 7 gibi de 1 tane portakal yesemmi ki 2lt su

Son düzenleme:

ahh bu eşlerr

ben de bugun ıkı kez kahvaltı yapmak zorunda kaldım ama olsun cok bır sey kacırmadım, oglen yemegıne sayıyorum.. ancak akşam 8 de yemeklı toplantımız var, bır urfayla sadece mezelerden yıcem.. o nednele hıc yazmıım menumu sabah da tartıya cıktım 73.4 gosterdı, dun kalleşlık yaptı bana tartı bugunluk hıkaye yeter.. yarın gorusuruz kızcelerr..

merhabalar,
sabah 9.30 kahvaltı
2 çatal yumurtalı patates
bir tutam maydanoz
biraz peynir
2 bardak az şekerli çay

ara yokk
öğlen 15.00
1 kepçe yoğurt çorbası

ara 1 portakal
akşam yokk
saat 19.30 gibi meyve yiyeceğim

bugün sadece 1 lt su tükettim.
yatmadan önce 300 ip atlama
15 dk egzersiz

merhaba kiscelermenumu paylasayim

sabahla ogle birlesti

salamli yumurta
yarim kozlenmis kirmizi biber
peynir,zeytin,ekmek

sonra kocis filtre kahve yapti

ara
1 avuc badem
1 elma

aksam

1 kase ispanak corbasi
yarim porsiyon soganli ciger (resimdeki tabagin yarisi)
salata

güneşi gördüm bu sabah 69,9 :124: :124: :124: :124: :124: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

eskiden 60 kilolardayken bigün bu rakamı görüpte sevinebileceğim aklıma gelmezdi hayat işte.....

tebrik ederrim Baharcımmm süpersin çok sevindim tatlım ben de 50li rakamlardan sobra 70li rakamlarda pinekliyorum ve ne acı ki kilo da veremiyorum bu aralar

selam arkadaşlar
lütfen benide aranıza alın 71.5 kilo 170 boyla bende eski kiloma 58 kiloya dönmek istiyorum. yazdıklarınızı okuyunca nereye kadar diye düşndüm ve şu an itibariyle diyete başladım.umarım bu yolculuğu mutlu sonla beraber tamamlarız.belli bir tartılma günü varmı arkadaşlar

Kızlar komşunun pc den giriyorum geçmişi okudum hemen ayrılıyorum...menüleriniz harika ben diyete şugünlerde devam edemiyorum gibi ama bağımlılık yapıyor kk size yazmadan edemiyorum..hepinizi öptüm çok

selam aramıza hoşgeldin canım ben de 56 kilolardan 78lere fırladım şimdi 73lerde yoluma devam ediyorum inşallah eski 50lili kilolarımıza ineriz tatlım..cuma günleri tartı günümüz..

selam canım bende 8 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra kalan kiloları vermeye çalışıyorum kıyafetlerim olmayınca kendime olan güvenim gitti bende başlıyalı 2 hafta olacak ilk önce olmucak gibi geliyordu ama şuan burdaki arkadaşların yanlışlarımı göstermeleriyle 1 haftada 2.5 kilom gidince zor olmadığını anladım yemeği kesmedim aslında bebeğimi emzirdiğimden dolayı sadece ne zaman ne yiceğimi öğreniyorum sağolsunlar çok bilinçli arkadaşlar sende hoşgeldin

Son düzenleme:

liste icin tesekurler elerine saglik dilekcim
kilo veren butun arkadaaslari tebrik ediyorum ozelikle rossevin ve nora arkadaslar supersiniz

kizlaar
gecmise baktim ama alinti yapmadim :26:
esinturgay kolay gelsin sana canim
suzim ben aldi den portakalli yesil cay aldim ama onuda begenmedim :120:
ama senin dediginde zencefilede varmis ben onu görmedim hic :44:
bakarim canim sagol
dilekim eline saglik ama hiiic begenmedim listeyi
bence isin icinde rüsvet var

rosewind tebrik ederim canim

yeni gelen kizlar hosgeldiniiz

benim motivasyon yerlerdeeee

kızlar menünüz çok i yorum yapcak durumda değilim
çok tıkındım beni kim dövcek
hoşgeldin cnm cuma sabahı aç halde,çıplak wc sonrası tartılıyoruz .ve dilekciğime bildirim olarak yazıyoruz
bu mesajlar bana güç veriyo,iyiki varsınız yazıyosunuz.yoksa hayatta bi gr veremem ben
liste icin tesekurler elerine saglik dilekcim
kilo veren butun arkadaaslari tebrik ediyorum ozelikle rossevin ve nora arkadaslar supersiniz
çok şımardım ya akşama kadar tıkındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…