isallah canim
tebrikler canm
tebrikler canm
eline saglik dilomm
yawrummm sporla cabuk gidicek inan banayeter ki usenmeden spor salonuna git
tebrik ederim tatlim
simdi cok laska diyet yapiyorum esincimgelinlikcileri mi geziceksin?ne heyecanli bence de sakin diktirme hazir al
gunaydin potus
anladimmmmmsen direk yesil cayi gobise dokup,gobekteki yaglari eritceksin dimii
dugune kadar profesyonel dans et artikim
Aynen canım 2 hafta oldu başlayalı
Gittikten sonra yapılıyor da herşey gidene kadar
Evet aynı yerde calısıyorum c.tesileride öglene kadar calısıyoruz kabus gibi.
neredeyse hergun gıdıyorum orıona cunku baska yapacak hıc bırseyım yok:18::18:bende trakya üni. mezunuyum havsada okudum.çorludada merkezde oturuyodu ablam.sonra açık öğretime devam ederken orionda çalışmışlığım var.
isallah canim
bence ogle yemegindeki sebze yemegi 5-6 kasik olsun,ayrica aksam yemegindeki corban da 1 kase olsun..ac ac dolasma yaamerhaba arkadaslar
bugün ki menum
sabah bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,bir zeytin, bir yemek kasıgı lor peynir,3tane kuru biber kızartması, domates salatalık şekersiz çay
ara: 10 tane beyaz leblebi
öğle: 3 kasık sebze yemeği+yoğurt+salata
ara: bir avuç beyaz leblebi
aksam: bir çorba kasıgı mercimek çorbası, 3 kasık sebze yemeği, yarım kase yoğurt, salata
ara: şekersiz türk kahvesi, bi tane havuç
ek: 3 litre su, yarım saat yürüyüş+koşu, yarım saat plates
menu guzel sekerbugünkü menüm
sabah:
Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
Köy Peyniri 25 GRAM 24.5
öğlen:
Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
ara:
Portakal 1 ADET 50
akşam:
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
Mantar Sote 1 PORSİYON 98
Arpa Şehriye Çorbası 186
Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
ara:
Eti Form Light Bisküvi 4 ADET 67.6
Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
yesil cay 3 adet 0
Toplam :948.1 kal.
ek olarak 2.5 litre su
akşam yemeğini saat 18:00 de yediğim ve gece geç yattığım için bu aralar oluyor:26:
olsun cetvelin senin iradeni yansıtıyor.ben de canım sıkkın olduğunda çok yerim.her şey moralle güzel oluyor.daha iyi gidiyordum aslında verdun ama bugun canım sıkkın, mutfaga sardım
bence ogle yemegindeki sebze yemegi 5-6 kasik olsun,ayrica aksam yemegindeki corban da 1 kase olsun..ac ac dolasma yaa
menu guzel sekeryesilcay 2 kupadan fazla icilmemesi oneriliyor ama..
selam arkadaşlar bugün ki menüm
sabah:2 bardak su
11 de kahvaltı yaptık:kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım domates,bol yeşillik ,5 zeytin ,1 yk sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
şekersiz süt
öğlen yok
ara : light Form Kepekli Bisküvi
akşam : saat 4 de çok az bulgur bol yeşillikli kısır + ayran
ve biraz önce yarım avuç cips ve küçük bardak cola eşim yiyordu dayanamadım
saat 7 gibi de 1 tane portakal yesemmi ki2lt su
güneşi gördüm bu sabah 69,9:124: :124: :124: :124: :124: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:
eskiden 60 kilolardayken bigün bu rakamı görüpte sevinebileceğim aklıma gelmezdihayat işte.....
selam arkadaşlar
lütfen benide aranıza alın 71.5 kilo 170 boyla bende eski kiloma 58 kiloya dönmek istiyorum. yazdıklarınızı okuyunca nereye kadar diye düşndüm ve şu an itibariyle diyete başladım.umarım bu yolculuğu mutlu sonla beraber tamamlarız.belli bir tartılma günü varmı arkadaşlar
selam aramıza hoşgeldin canımben de 56 kilolardan 78lere fırladım şimdi 73lerde yoluma devam ediyorum inşallah eski 50lili kilolarımıza ineriz tatlım..cuma günleri tartı günümüz..[/QUOçabuk cevap geldi ve ben inanılmaz gaza geldim birazdan dizimle beraber evde atıl duran koşu banıma çıkıcam arkadaşlar umarım cuma tartı gününde mahcup olmam
selam arkadaşlar
lütfen benide aranıza alın 71.5 kilo 170 boyla bende eski kiloma 58 kiloya dönmek istiyorum. yazdıklarınızı okuyunca nereye kadar diye düşndüm ve şu an itibariyle diyete başladım.umarım bu yolculuğu mutlu sonla beraber tamamlarız.belli bir tartılma günü varmı arkadaşlar
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Nora_ [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 13.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] Kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 11.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi ' rosewind ' arkadaşımızı kutlar başarılarını dileriz.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar; superisi33, sedalis'dir.. Katılımlarının devamını dileriz.
Haftaya bildirim yaparlarsa listede olacaklar..
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere..
isallah canim
tebrikler canm
tebrikler canm
eline saglik dilomm
tebrik ederim tatlim
simdi cok laska diyet yapiyorum esincimgelinlikcileri mi geziceksin?ne heyecanli bence de sakin diktirme hazir al
gunaydin potus
merhaba arkadaslar
bugün ki menum
sabah bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,bir zeytin, bir yemek kasıgı lor peynir,3tane kuru biber kızartması, domates salatalık şekersiz çay
ara: 10 tane beyaz leblebi
öğle: 3 kasık sebze yemeği+yoğurt+salata
ara: bir avuç beyaz leblebi
aksam: bir çorba kasıgı mercimek çorbası, 3 kasık sebze yemeği, yarım kase yoğurt, salata
ara: şekersiz türk kahvesi, bi tane havuç
ek: 3 litre su, yarım saat yürüyüş+koşu, yarım saat plates
bugünkü menüm
sabah:
Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
Köy Peyniri 25 GRAM 24.5
öğlen:
Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
ara:
Portakal 1 ADET 50
akşam:
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
Mantar Sote 1 PORSİYON 98
Arpa Şehriye Çorbası 186
Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
ara:
Eti Form Light Bisküvi 4 ADET 67.6
Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
yesil cay 3 adet 0
Toplam :948.1 kal.
ek olarak 2.5 litre su
akşam yemeğini saat 18:00 de yediğim ve gece geç yattığım için bu aralar oluyor:26:
selam arkadaşlar bugün ki menüm
sabah:2 bardak su
11 de kahvaltı yaptık:kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım domates,bol yeşillik ,5 zeytin ,1 yk sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
şekersiz süt
öğlen yok
ara : light Form Kepekli Bisküvi
akşam : saat 4 de çok az bulgur bol yeşillikli kısır + ayran
ve biraz önce yarım avuç cips ve küçük bardak cola eşim yiyordu dayanamadım
saat 7 gibi de 1 tane portakal yesemmi ki2lt su
kızlar menünüz çok i yorum yapcak durumda değilimmerhaba kiscelermenumu paylasayim
sabahla ogle birlesti
Eki Görüntüle 652678
salamli yumurta
yarim kozlenmis kirmizi biber
peynir,zeytin,ekmek
sonra kocis filtre kahve yapti
Eki Görüntüle 652679
ara
1 avuc badem
1 elma
aksam
Eki Görüntüle 652680 Eki Görüntüle 652681 Eki Görüntüle 652682
1 kase ispanak corbasi
yarim porsiyon soganli ciger (resimdeki tabagin yarisi)
salata
hoşgeldin cnm cuma sabahı aç halde,çıplak wc sonrası tartılıyoruz .ve dilekciğime bildirim olarak yazıyoruzselam arkadaşlar
bu mesajlar bana güç veriyo,iyiki varsınız yazıyosunuz.yoksa hayatta bi gr veremem benKızlar komşunun pc den giriyorum geçmişi okudum hemen ayrılıyorum...menüleriniz harika ben diyete şugünlerde devam edemiyorum gibi ama bağımlılık yapıyor kk size yazmadan edemiyorum..hepinizi öptüm çok
çok şımardım ya akşama kadar tıkındımliste icin tesekurler elerine saglik dilekcim
kilo veren butun arkadaaslari tebrik ediyorum ozelikle rossevin ve nora arkadaslar supersiniz
kizlaar
gecmise baktim ama alinti yapmadim :26:
esinturgay kolay gelsin sana canim
suzim ben aldi den portakalli yesil cay aldim ama onuda begenmedim :120:
ama senin dediginde zencefilede varmis ben onu görmedim hic :44:
bakarim canim sagol
dilekim eline saglik ama hiiic begenmedim listeyi
bence isin icinde rüsvet var
rosewind tebrik ederim canim
yeni gelen kizlar hosgeldiniiz
benim motivasyon yerlerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?