70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

betuss canim uzun zamandir yoktun,nasilsin?nasil gidiyo hayat?ozet gec azicik

canım
giriyordum da muhabbetlere pek katılamıyordum tatlım.. sonra da sınav zamanı geldi okuyamaz oldum son günlerde de..
aynı hayat işte okula git gel uğraşıyoruz.. ekstra bi durum şu zamanlarda pek yok..
okulda bi kongre olcak mart sonunda ona hazırlık yapıyorum işte şimdilik en büyük heyecanım bu :)
kendime gala yemeği için elbise filan aldım öyle işte.. yoksa monoton hayat
anaa ne doluymuşum resmen

hoşgeldin canım sende
ben ortalama 2.5-3 ayda verdim sanırım 10 kilo kadar
ondan sonra al ver aynı yerlerde sayıyorum işte

hoşbulduk canım bende doğumdan sonra kalanlarla uğraşıyorum yaza kadar gider inşallah bir müddet sonra duraklama oluyor sanırım

hoşbulduk canım bende doğumdan sonra kalanlarla uğraşıyorum yaza kadar gider inşallah bir müddet sonra duraklama oluyor sanırım

evet ya bi süre sonra gitmiyor.. uğraşsam duraklamayı atlatırım belki de bendeki mide de boş durmuyor ki iştahım pek bi açık
sizin tabii doğum sonu kilolar normal ben daha okuyorum ona rağmen dombiktim

Ayrıca; Nora'cım ve Umay'cım ikinizde gördüm.Sizlerede merhaba.
Hala burda olmanıza sevindimm. Sizler nasılsınız ?
canım hoşgeldin nasılsın
ben kendi adıma iyi sayılır
sonradan aldığım kiloları veremedim birtürlü

eline sağlık canım
ben unuttum sana bildirim göndermeyi :26:[/COLOR]

selam kızlar
dün çok yoğun bir gündü benim için akşamda gelemedim
bugünde temizlikti falandı filandı diye geçti kızımı dışarıya çıkardık bide
öyle işte
buarada daha fazla alıntı yapmıştım aslında ama bilgisayarı kapatmıştım birara normalde kapatmıyorum hiç 15 günde 1 falan işte
gitmiş alıntılar
neysee

liste yayınlanmış kilo verenleri tebrik ederim
özellikle 1.mizi

ben bugün 200 gr daha eksiydim ama sonra regl oldum zaten ayda 1 kilo veriyorum oda regl haftası
şuan duba gibiyim valla okadar şişimkiii
bide çok yedim :26:
neyse kızlar öpüldünüz iyi geceler

iyi geceler tatlım

kac ciko verdin
canlarım
ne zamandır giremedim nasılsınız
valla nasil olalaim yuvarlaniyoz iste
sen nasilsin ince bel
ohh temizliginide yapmissin
benimde temizlik yapmam lazim ama hiic canim istemiyor :26:
havalar düzelsede bende kendime glesem sööyle bir girissem
bende yedim canim sorma

günaydınnn herkese

geçen pazar ölçülmüştüm cuma tartılamadım bugün tartıldım bi kilo vermişim diyetin ilk kilosunu verdim devamı gelir umarım:124::124:

güzel birgün olsun insallahhhhh
cok cozutmayin kizlar yolarimm
zaten liste altiyim sinirim tepemde
tepelerden en asagilara düsmekde cok pis koyuya insana be

Selam herkesleree

dün aşılamamı oldum Allahın izniyle, inşallah güzel haberlerimi vermek nasip olur sizlere.

geçmişi okuyamadım, sancılıyım biraz. listeye baktım ve şok oldum bu hafta ne çok cozutmuşuz birçok listealtı var .

Birincimizi ve kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum kilo veremeyen kızcelerlede inşallah bir daha ki haftaya listebaşı oluruz hep beraber :))
öpüyorum hepinizi, güzel, cozutmasız pazarlar diliyorum
:13:

Geçen ay çok fazla kilo aldım, biraz sıkıntıdan yemeye verdim kendimi. En azından iki gündür o eski yeme çılgınlıklarımı yapmıyorum, diyete başlayamasam da. Yarın itibariyle elma diyetine başlamak ve 12 gün sürdürmek istiyorum. Nedense hep bozdum ama sürdüremedim. Yarın yeni ve son elma diyetim olacak, olmalı. Her gün burda olayım ki olay rapora benzesin, ne yapayım. Herkese ve kendime azim diliyorum.

benimkide öyle büyük temizlik değil canım camlara falan girişmedim
haftalık temizlik işte
benimde büyüüüük bir temizliğe girişmem lazım yada yaptırmam lazım
bişeyler yapcaz işte
güzel birgün olsun insallahhhhh
cok cozutmayin kizlar yolarimm
zaten liste altiyim sinirim tepemde
tepelerden en asagilara düsmekde cok pis koyuya insana be
bu hafta bomba gibi gelirsin artık

selam kızlar,
ayda bir selam deyip kaçıyorum zatenbir türlü kesin dönüş yapamadım:26:61.5 62 arasında gidip geliyorum ve acayip takıyorum...ancak bu kadar takmama rağmen bir türlü diyet moduna giremiyoru.kahvaltı ve öğle yemeğinde sorun yok ama akşam olup eve gelince kaçırıyorum ipin ucunu tatlı falan yiyior bütün günü boşuna aç geçiriyorum.bugün tekrar karar verdim yarından itibaren topice düzenli gelcem inşllhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…