günaydin
ama neden cuma tartilmadin canim :44:
listeye katilmiyormusun sen ?
valla nasil olalaim yuvarlaniyoz iste
sen nasilsin ince bel
Geçen ay çok fazla kilo aldım, biraz sıkıntıdan yemeye verdim kendimi. En azından iki gündür o eski yeme çılgınlıklarımı yapmıyorum, diyete başlayamasam da. Yarın itibariyle elma diyetine başlamak ve 12 gün sürdürmek istiyorum. Nedense hep bozdum ama sürdüremedim. Yarın yeni ve son elma diyetim olacak, olmalı. Her gün burda olayım ki olay rapora benzesin, ne yapayım. Herkese ve kendime azim diliyorum.
selam kızlar,
ayda bir selam deyip kaçıyorum zatenbir türlü kesin dönüş yapamadım:26:61.5 62 arasında gidip geliyorum ve acayip takıyorum...ancak bu kadar takmama rağmen bir türlü diyet moduna giremiyoru.kahvaltı ve öğle yemeğinde sorun yok ama akşam olup eve gelince kaçırıyorum ipin ucunu tatlı falan yiyior bütün günü boşuna aç geçiriyorum.bugün tekrar karar verdim yarından itibaren topice düzenli gelcem inşllhh...
günaydınlar
günaydın herkesciklere
günaydın arkadaşlar bu sabah limonlu yeşil çayla başladım güne kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum kahvaltıda ise bir dilim kepek ekmeği peynir domates ve 2 zeytin vardı birazdan memkikk çekicem100 adet öğle için yoğurt çorbası düşünüyorum. bu forum beni acayip gazladı umarım bozmam
hakkiinda hayirlisi olsun canim insallahhSelam herkesleree
dün aşılamamı oldum Allahın izniyle, inşallah güzel haberlerimi vermek nasip olur sizlere.
geçmişi okuyamadım, sancılıyım biraz. listeye baktım ve şok oldum bu hafta ne çok cozutmuşuz birçok listealtı var.
Birincimizi ve kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorumkilo veremeyen kızcelerlede inşallah bir daha ki haftaya listebaşı oluruz hep beraber :))
öpüyorum hepinizi, güzel, cozutmasız pazarlar diliyorum :13:
bende elma diyetini denemistim ama yapamadimGeçen ay çok fazla kilo aldım, biraz sıkıntıdan yemeye verdim kendimi. En azından iki gündür o eski yeme çılgınlıklarımı yapmıyorum, diyete başlayamasam da. Yarın itibariyle elma diyetine başlamak ve 12 gün sürdürmek istiyorum. Nedense hep bozdum ama sürdüremedim. Yarın yeni ve son elma diyetim olacak, olmalı. Her gün burda olayım ki olay rapora benzesin, ne yapayım. Herkese ve kendime azim diliyorum.
benimde öyle canim söyle cam perde girismem lazimda bakalim artik
benimkide öyle büyük temizlik değil canım camlara falan girişmedim
haftalık temizlik işte
benimde büyüüüük bir temizliğe girişmem lazım yada yaptırmam lazım
bişeyler yapcaz işte
bu hafta bomba gibi gelirsin artık
buraya düzenli gelmeyince olmuyor canimselam kızlar,
ayda bir selam deyip kaçıyorum zatenbir türlü kesin dönüş yapamadım:26:61.5 62 arasında gidip geliyorum ve acayip takıyorum...ancak bu kadar takmama rağmen bir türlü diyet moduna giremiyoru.kahvaltı ve öğle yemeğinde sorun yok ama akşam olup eve gelince kaçırıyorum ipin ucunu tatlı falan yiyior bütün günü boşuna aç geçiriyorum.bugün tekrar karar verdim yarından itibaren topice düzenli gelcem inşllhh...
günaydınlar
günaydın herkesciklere
anladim canimevde tartım yok o yüzden tartılamadım cuma günü. ama bu hafta tartı alcam bunda snra bende listedeyim
yok canim ne dislanmasiresmen zayıfladım diye dışlanıyorum bu nedir ya
topiğin amacı bu değil miydi ben mi yanlış anladım :26:
Allah iyilik versin tatlım eminim sen benden daha ince bel olursun
çünkü yanlardan bi türlü gitmiyor
elma diyetine filan hiç girişme canım. biz de kilolar verdik ve sağlıklı beslenmekle gitti bunlar. düzgün bi şekilde hafif beslen. buraya takıl zaten menü yayınlanıyor bi süre sonra düzenini oturtursun
bende aynen öyleyim 62 civarında takıldım kaldım.. okulda çok ii yapıyorum öğlen çorba-yemek-salata yiyorum ama eve gelince ipin ucu kaçıyor
zorlayamıyorum bi türlü kendimi
günaydın canlarım
canim puccaaa zaten cok yogun düzenli gelmiyor eger buradan yapiyorsan kirmizi ile puccaaa nin dikkatine yazsaydinNeden beni listeye almamisssss :-- -(
yahu yuz mesajim yokmustu puccaya ozel mesaj atamadim.. Beni niye almiyorsunuz araniza:-(
hakkiinda hayirlisi olsun canim insallahh
bende elma diyetini denemistim ama yapamadim
benimde öyle canim söyle cam perde girismem lazimda bakalim artik
ay gelirmiyim dersin
buraya düzenli gelmeyince olmuyor canim
anladim canim
yok canim ne dislanmasi
saka
canim puccaaa zaten cok yogun düzenli gelmiyor eger buradan yapiyorsan kirmizi ile puccaaa nin dikkatine yazsaydin
yoksa tek tek sayfalari gezip bildirimleri alamaz
merhabalar herkese
bugün ki menum
kahvaltı: yarım simit, yarım haslanmış yumurta, yarım yemek kasıgı lor peynir, bir zeytin, domates , salatalık, şekersiz çay
ara: yok
öğle: 2 yemek kasıgı sebze yemegi, 4 yemek kasıgı yoğurt, salata bi tane puf böreği
ara: 10 tane beyaz leblebi
akşam: bi tabak sarma :18: dayanamadım sarmaya yayoğurt
ara: şekersiz türk kahvesi,bir bardak yeşil çay, yarım elma
ek: 3 litre su, 1,5 saat yürüyüş
birazcık fazlalıkolmuş ama iyi gibi..:44::44:
önceki hafta nasıl olduysa aynen olur canımbenimde öyle canim söyle cam perde girismem lazimda bakalim artik
ay gelirmiyim dersin
Neden beni listeye almamisssss :-- -(
yahu yuz mesajim yokmustu puccaya ozel mesaj atamadim.. Beni niye almiyorsunuz araniza:-(
yok canim ne dislanmasi
saka
selam kızlar bugün günümüz vardı menüm söyle oldu
sabah:yok
ara:1 form kepekli bisküvi 1 bardak tarçınlı şekersiz süt 1 çay kaşığı reçel
öğlen gündeydimküçük bir tabak köfte 10 tane küçüklerinden 1 dilim incesinden havuçlu kek ve 1 adet tatlı 2 az şekerli çay
ara :yok
akşam yok
ara:ılık su
bugün fazla kaçmış heralde
Elbesenle fotolarını bekliyoruz.canım
giriyordum da muhabbetlere pek katılamıyordum tatlım.. sonra da sınav zamanı geldi okuyamaz oldum son günlerde de..
aynı hayat işte okula git gel uğraşıyoruz.. ekstra bi durum şu zamanlarda pek yok..
okulda bi kongre olcak mart sonunda ona hazırlık yapıyorum işte şimdilik en büyük heyecanım bu :)
kendime gala yemeği için elbise filan aldım öyle işte.. yoksa monoton hayat
anaa ne doluymuşum resmen
Günaydıngünaydın
neden kimsecikler yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?