sahi dilek pazartesi bildirim yapsa bir ay deneyelim belki hepimiz icin iyi olur
sahi dilek pazartesi bildirim yapsa bir ay deneyelim belki hepimiz icin iyi olur
hepimizin öyle canım. yavaş yavaş gidecek biraz sabır. ne güzel sporunuda yapıyorsun. bende bu sabah itibariyle 73 kiloyum. senle aynı gibi kilolar canım. senin boyun kaç? benim 170
Günaydın hatunlarım çıtır kelebeklerim
Nasılsınız hazır mıyız bu hafta kilolara biraz daha veda etmeye
Hayır hazır olmayan varsa saçını başını yolalım şimdiden
selam kızlar dün kesinlikle diyetimden ödün vermedim öğle pırasa yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği akşam koca bir bardak sütle yapılmış nescafe ve elma gece koşu bandında 30 dakika egzersiz 100 mekik çok mutluyumericem galiba bu arada yeniyim listeye katılmak için puccaya mesaj atmak lazımmış atamıyorum kilom 71.5 hedefim 58 benide alın listeye lütfennnnnnnnnnn çok azimliyim
slm kızlar. artık daha erken kalkmaya çalışıyorum. geçen gün tvde gördüm şu hazır yoğurtların içine katılaşsın diye bebek bezlerinin içindeki jelden koyuyorlarmış. o zamandan beri hazır yoğurt yiyemiyorum. bugün ilk defa süt spariş ettim yoğurt yapıcam evde püf nokkatısı falan var mı bu yoğurt mayalamanın bilen var mı?
bugün kü menü
sabah
1 bardak ılık limonlu su
3 kaşık müsli sütlü
ara
1 ceviz
1 bardak yeşilçay
öğlen
4 kaşık lahana haşlaması
salata
1dilim kepek ekmeği
ara: 2 galeta
yeşilçay
akşam
1 kase çorba
salata
ara yarım armut
yarım portakal
1 saat yürüyüş.inşlhh uyarım kızlar bu menüye
aynı durumdayız..
aynı azimdeyiz....
aynı kiloda sayılırız :))
puccaaa bizi de al listeyeeee
Liste cuma yapılıyor kızlar haftada 1 defa...
İlk hafta bildirim yaparsanız liste altı sonrada listede oluyorsunuz.
slm kızlar. artık daha erken kalkmaya çalışıyorum. geçen gün tvde gördüm şu hazır yoğurtların içine katılaşsın diye bebek bezlerinin içindeki jelden koyuyorlarmış. o zamandan beri hazır yoğurt yiyemiyorum. bugün ilk defa süt spariş ettim yoğurt yapıcam evde püf nokkatısı falan var mı bu yoğurt mayalamanın bilen var mı?
bugün kü menü
sabah
1 bardak ılık limonlu su
3 kaşık müsli sütlü
ara
1 ceviz
1 bardak yeşilçay
öğlen
4 kaşık lahana haşlaması
salata
1dilim kepek ekmeği
yeşilçay
akşam
1 kase çorba
salata
ara yarım armut
yarım portakal
ben sana mesaj atamıyorum yakında atacağım..
aralara yazıyorum ama tabiki kaçırabilirsin yazdıklarımı...
ben geçen haftadan beri burdayım cuma günü de tartıldım bi haftadır uyuyorum diyetteyim...
bu hafta artık listeye beni de yazar mısınnnnn:))):44:
H.sonu kaçırmasından sonra güzel bence dayanabilirsen
Valla kızlar kabul ederse benim için uyar :26:
Herkesin fikrini almak gerek tabi.:26:
Sen kendi boyunu yaz sonra benimkini sor.
Söylemeye utanıyorum.
1.58
inşlhh dayanırım canım yaaaa. yazmıştım aslında boyumu canım 170 inşlhh kurtuluruz şu kilolardan canım.
Günaydın nora
canim bende hep evde mayalarim ama benimki paket sut oldugu icin isitip mayaliyorum sen disardan acik sut almisan sutunu 7/8 dakika kaynat sogumaya birak isisi parmagini isiracak sekilde kaldimi 5 kilo sute3kasik yogurt bir kasik sutle karistir sute ekle tekrar iyice karistir oda sikligi na ustune kalin birsey ort 6 saat sonra dolaba koy bir gun sonra yogurdu kirki yogut kivama gelsin birde yogurdu he kasirla esit olarak al ustune temiz bir bez ort her seferinde bezde biriken suyu ayrana karisti kalsiyomdan olmamis olursun hemde yogudunkati olur baya detayli oldu
bu arada 100. msj yazmissin artik ozel msj atabilirsin
ben sana mesaj atamıyorum yakında atacağım..
aralara yazıyorum ama tabiki kaçırabilirsin yazdıklarımı...
ben geçen haftadan beri burdayım cuma günü de tartıldım bi haftadır uyuyorum diyetteyim...
bu hafta artık listeye beni de yazar mısınnnnn:))):44:
Tamam bana mesaj atarsan listeye alırım.
iyi canim negüzel ölcülerinayyy alıntı yapmıstım hepsını karıstırdım bırbırıne
dugun hazırlıklarım ıyı gıdıyo canım bugun olculerımı vermeye gıottım
95 67 97 cıktım yanlıs hatırlamıyorsam
maca hic gitmeseydin busecim yenildiniz zatenAkşam arkadaşlarla maç izlemeye gidicez diye öğleden beri bişi yemiyorum, çünkü orada çok cıs olcak ayarlı yicem ama kalori alıcam bol bol ister istemez, 2 litre suyumu içtim bekliyorum akşam olsun diye, ama hiç acıkmadım da, akşam da mümkün olduğunca az yicem cısslardan ,
az önce arkadaşım çikolata sepetinden bi kutu çikolata getirdi kadınlar günümü kutlamak için açmadım duruyo açasımda yok açıkçası
Nerelere gittiniz kızlar ya
saol tatlım teşekkür ederim canım
,
nerelerdesin balck
seninde kutlu olsun canım
canım ölçülerinde çok orantılı
eminim gelinliğin içinde peri kızı gibi olucaksın
Rabbim huzur mutluluk versin
burdayızz noraaaaa
insallah caniminşallah pc im biran önce gelir de aranıza dönerim ben de..
canım önce annem anjiyo olmuştu daha sonra da pc im bozuldu sizden zorunlu sebeplerle ayrıyım ama diyetime de buradan uzak kalınca eskisi gibi sahip çıkamadım ne yazık ki
elline saglik fistik[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Nora_ [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] 77.7 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 13.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] Kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 11.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi ' rosewind ' arkadaşımızı kutlar başarılarını dileriz.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar; superisi33, sedalis'dir.. Katılımlarının devamını dileriz.
Haftaya bildirim yaparlarsa listede olacaklar..
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere..
hosgeldin canim aramizaMerhaba arkadaşlar,
ben de katılabilir miyim yarışa :) Ben de 78.9 kiloyum. Her cuma tartılıyorsunuz değil mi? Geçen hafta bugün 82 kiloydum. İlk haftaya göre normal sanırım 3 kilo. Sonrasında yavaşlayabilir. Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Ben de metabolizma hızı olarak nerede olduğumu görmek istiyorum. Bu arada ben kaçamak yapmadan diyet yapıyorum, ama spor yapmıyorum malesef. Dizlerimde sorun var, yürürken kemikler sürtünüyormuş gibi ses geliyor
hosgeldin canim sendeselam arkadaşlar
lütfen benide aranıza alın 71.5 kilo 170 boyla bende eski kiloma 58 kiloya dönmek istiyorum. yazdıklarınızı okuyunca nereye kadar diye düşndüm ve şu an itibariyle diyete başladım.umarım bu yolculuğu mutlu sonla beraber tamamlarız.belli bir tartılma günü varmı arkadaşlar
Kızlar komşunun pc den giriyorum geçmişi okudum hemen ayrılıyorum...menüleriniz harika ben diyete şugünlerde devam edemiyorum gibi ama bağımlılık yapıyor kk size yazmadan edemiyorum..hepinizi öptüm çok
portakal zencefil yesilcay 3ü birada olunca belki fayda eder bizi zayiflatir diye düsündüm ballimkizlaar
gecmise baktim ama alinti yapmadim
esinturgay kolay gelsin sana canim
suzim ben aldi den portakalli yesil cay aldim ama onuda begenmedim :120:
ama senin dediginde zencefilede varmis ben onu görmedim hic :44:
bakarim canim sagol
dilekim eline saglik ama hiiic begenmedim listeyi
bence isin icinde rüsvet var
rosewind tebrik ederim canim
yeni gelen kizlar hosgeldiniiz
benim motivasyon yerlerdeeee
hosgeldin kacakcanlarım
ne zamandır giremedim nasılsınız
nasil birsey elbiseyi merak ettimcanım
giriyordum da muhabbetlere pek katılamıyordum tatlım.. sonra da sınav zamanı geldi okuyamaz oldum son günlerde de..
aynı hayat işte okula git gel uğraşıyoruz.. ekstra bi durum şu zamanlarda pek yok..
okulda bi kongre olcak mart sonunda ona hazırlık yapıyorum işte şimdilik en büyük heyecanım bu :)
kendime gala yemeği için elbise filan aldım öyle işte.. yoksa monoton hayat
anaa ne doluymuşum resmen
hadi insallah canimSelam herkesleree
dün aşılamamı oldum Allahın izniyle, inşallah güzel haberlerimi vermek nasip olur sizlere.
geçmişi okuyamadım, sancılıyım biraz. listeye baktım ve şok oldum bu hafta ne çok cozutmuşuz birçok listealtı var.
Birincimizi ve kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorumkilo veremeyen kızcelerlede inşallah bir daha ki haftaya listebaşı oluruz hep beraber :))
öpüyorum hepinizi, güzel, cozutmasız pazarlar diliyorum :13:
selam tatlim gel tabii artikselam kızlar,
ayda bir selam deyip kaçıyorum zatenbir türlü kesin dönüş yapamadım:26:61.5 62 arasında gidip geliyorum ve acayip takıyorum...ancak bu kadar takmama rağmen bir türlü diyet moduna giremiyoru.kahvaltı ve öğle yemeğinde sorun yok ama akşam olup eve gelince kaçırıyorum ipin ucunu tatlı falan yiyior bütün günü boşuna aç geçiriyorum.bugün tekrar karar verdim yarından itibaren topice düzenli gelcem inşllhh...
ne güzel minecim beraber yersiniz saglikliiyi akşamlar kızlar
kızımı uyuttum kahve keyfi yaptım ama hiç sayfa birikmemiş
biraz önce kabak kavurdum 1 hafta yerim artık
eşimde dikkat edecem diyor ama garibim bana uyuyor
hani yemeyecektin diyorum kendime ödül verdim diyorbenle dalga geçiyor benim klasik lafımda
akşamları çorba salata yiyelim dedim tamam dedi ama benim içim rahat etmez illa 3 çeşit çıkacak
keşke beni biraz engellese ama kırılırım diyemiii önemsemediğindenmii hiç bişey demiyor
neyse kızlar yarın yeni bir gün
umarım güzel bir hafta olur
iyi geceler
günaydin minemgünaydın
neden kimsecikler yok :26:
günaydin fadimecimGünaydın kızlarrr
Hafta sonu kayınvalidemlerdeydik, maalesef kaçamak yaptım. Hamur yoğurmuş bir dolu, bişi yaptık, sıcak sıcak yemeden de olmaz dedik, 7 tanecik yedim:18::18:Artık hafta içi toparlanma vakti. Sizlerin de keyifleri yerindedir umarım.
niyeki acaba :26:
günaydın
sabah haberlerde bugün diyete başlamayı düşünenler bugün başlamayın yarını bekleyin dedi
ama neden dedi orasını kaçırdım
bende başladım bugün tekrar
hadi bakalım
günaydin hasretcimgunaydın kızlar reglıde ılk gunum pfffff
22 mart dogum gunum ozamana kadar kacamak yapmak ıstemıyorum
ama sevdıcek kostebek ıstıyor kıramıyorumda onu
günaydin neslim sagol paylasimmin icinGünaydın kızlar hayırlı haftalarımız olsun inşallah
bol bol sağlıklı sıhatli zayıflayalım
ben cuma c.tesi ve pazar fena yedim
dün akşam 67.5 dum
sabah 66.3 çıktım kıyafetli tabüü
500-700 arası kıyafet olsa
65.5 geçmişim hafta sonu
sinir oluyorum 4 gün dikkat et 3 gün yeee
hopppp başa inşallah cumaya kadar 64'ü ucundan görürüm
nisanın ortalarında kuzenimin düğünü var
peffff giydiğim kıyafetlerde biryerlerim pörtlesin istemiyoruımmmm
az evel doktorum programında gıda teknolojileri uzmanı uğur göğüş vardı
diyetten bahsediyordu
protein diyetini dinleyebildim kilo verdirir verdirmesine tokluk hissi yaratacağından
ama aması var devamlı yapıldığı taktirde bağırsaklara mukoza yapışacağından sıklıkla yapılan proteişn
diyetleri bağırsakda sorun yapar dedi
lifli gıda olmadan bu mukozalar bağırsakdan aşağıya inmez yapışır ve bağırsak probleri çekersiniz didi
işte öyle diğerlerini dinleyemedim
belki devam diyordur
pötüşün çizgi filmini açmak zorunda kaldım
bugünden sonra menülerimi tekrardan yazayım
en azından hafta içimiz sağlıkılı olsun
günaydin fistikSelam kızlar
Diyetten buz gibi soğusam da buralardayım bakim.
Akşama spor var ve perşembe gününden beri kendimi çok halsiz hissediyorum.:26:
C.tesi de gittim spora 20 dk eliptik, 30 dk koşu bandı diğer aletler vs.
Bi buçuk saat salonda oyalandım.
Heryerim pört pört gene de..
günaydin canimgunaydinlar kizlar
bende hafta sonu asiri yedim ama hep stresten
umarim hepimiz icin guzel bir hafta olur
günaydin minderimgünaydın kısçeler
günaydin canimGünaydın kızlar haftasonu kaçamak yapanlar grubundayım maalesef..
Kızlar birbirimize gaz verelim de haftaiçi telafi edelim bu kaçamaklarııı
bencede olur dilek belki daha gaza geliriz haftasonu cozutmayiz :18:Ya dikkat ediyorum gene de gitmiyy en sonunda çıldırdım ve yedim. :26:
Tartıda aynı rakamı görmekten sıkıldım aslında çok bişey de yok 3 kilo versem 69.9 u görücem.:26:
Tartıyı eve gidince kaldırcam Cuma'dan Cuma'ya tartılırım artık.
H.sonu bi etek giydim heryerim pörtledi. :26:
İğrenç bi görüntü..
Ahh ahhh elimden gelse listeyi pazartesine kaydırcam hee böylelikle kimse kaçamaka yapamıycak.
günaydin canimslm kızlar. artık daha erken kalkmaya çalışıyorum. geçen gün tvde gördüm şu hazır yoğurtların içine katılaşsın diye bebek bezlerinin içindeki jelden koyuyorlarmış. o zamandan beri hazır yoğurt yiyemiyorum. bugün ilk defa süt spariş ettim yoğurt yapıcam evde püf nokkatısı falan var mı bu yoğurt mayalamanın bilen var mı?
bugün kü menü
sabah
1 bardak ılık limonlu su
3 kaşık müsli sütlü
ara
1 ceviz
1 bardak yeşilçay
öğlen
4 kaşık lahana haşlaması
salata
1dilim kepek ekmeği
yeşilçay
akşam
1 kase çorba
salata
ara yarım armut
yarım portakal
22 marta ne kalmış canım şurdagunaydın kızlar reglıde ılk gunum pfffff
22 mart dogum gunum ozamana kadar kacamak yapmak ıstemıyorum
ama sevdıcek kostebek ıstıyor kıramıyorumda onu
günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı haftalarımız olsun inşallah
bol bol sağlıklı sıhatli zayıflayalım
ben cuma c.tesi ve pazar fena yedim
dün akşam 67.5 dum
sabah 66.3 çıktım kıyafetli tabüü
500-700 arası kıyafet olsa
65.5 geçmişim hafta sonu
sinir oluyorum 4 gün dikkat et 3 gün yeee
hopppp başa inşallah cumaya kadar 64'ü ucundan görürüm
nisanın ortalarında kuzenimin düğünü var
peffff giydiğim kıyafetlerde biryerlerim pörtlesin istemiyoruımmmm
az evel doktorum programında gıda teknolojileri uzmanı uğur göğüş vardı
diyetten bahsediyordu
protein diyetini dinleyebildim kilo verdirir verdirmesine tokluk hissi yaratacağından
ama aması var devamlı yapıldığı taktirde bağırsaklara mukoza yapışacağından sıklıkla yapılan proteişn
diyetleri bağırsakda sorun yapar dedi
lifli gıda olmadan bu mukozalar bağırsakdan aşağıya inmez yapışır ve bağırsak probleri çekersiniz didi
işte öyle diğerlerini dinleyemedim
belki devam diyordur
pötüşün çizgi filmini açmak zorunda kaldım
bugünden sonra menülerimi tekrardan yazayım
en azından hafta içimiz sağlıkılı olsun
pırasa al, lahana al, ıspanak al, borkoli, karnıbahar alkac gundur yurumedım gıdeyımde yuruyeyım en ıyısı
kargom gelmıs onu almaya gıdeyım sonrada pazara
pazarcılarla kankı olcam yakında
pazardan hangı sebzelerden alsam acep yemek ıcın:26::26:
saat 9da kahvaltılarını yapmış olmaları lazım oysaGünaydın Mine
Uyanamadılar herhalde.
günaydın canımSelam kızlar
Diyetten buz gibi soğusam da buralardayım bakim.
Akşama spor var ve perşembe gününden beri kendimi çok halsiz hissediyorum.:26:
C.tesi de gittim spora 20 dk eliptik, 30 dk koşu bandı diğer aletler vs.
Bi buçuk saat salonda oyalandım.
Heryerim pört pört gene de..
gunaydinlar kizlar
bende hafta sonu asiri yedim ama hep stresten
umarim hepimiz icin guzel bir hafta olur
günaydın kısçeler
selam kızlar dün kesinlikle diyetimden ödün vermedim öğle pırasa yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği akşam koca bir bardak sütle yapılmış nescafe ve elma gece koşu bandında 30 dakika egzersiz 100 mekik çok mutluyumericem galiba bu arada yeniyim listeye katılmak için puccaya mesaj atmak lazımmış atamıyorum kilom 71.5 hedefim 58 benide alın listeye lütfennnnnnnnnnn çok azimliyim
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaarGünaydın kızlar haftasonu kaçamak yapanlar grubundayım maalesef..
Kızlar birbirimize gaz verelim de haftaiçi telafi edelim bu kaçamaklarııı
evet canım galiba öyle olmuşgünaydın canım. sen çıkmışsın buraalr dolmuşşş
aslında erkende değildi amaaGünaydın minemm burdayız işte
Sen erken açıyon dükkanı
canım ben yoğurt mayalıyorum ama püf nokta dersen nasıl anlatsam bilmemslm kızlar. artık daha erken kalkmaya çalışıyorum. geçen gün tvde gördüm şu hazır yoğurtların içine katılaşsın diye bebek bezlerinin içindeki jelden koyuyorlarmış. o zamandan beri hazır yoğurt yiyemiyorum. bugün ilk defa süt spariş ettim yoğurt yapıcam evde püf nokkatısı falan var mı bu yoğurt mayalamanın bilen var mı?
selam canımne güzel minecim beraber yersiniz saglikli
günaydin minem
niyeki acaba :26:
günaydin sekerler
haftasonu yedik ictik geri toparlanalim5inci ayda fransadan cousinlerim gelcekler bari ozamana kadar 6li rakamlari görebilsem :18: bu sefer olurda insallah 8 kisi geliyorlar 2 aile biri teyzemin oglu esi cocugu ile biride dayimin kizi 3 cocugu esi dayimin kizi 3 cocugu oldu halde cok zayif iskelet gibi benide dombik görsün istemiyorum
canımmm ilaçtan kaynaklı değildir bence senin bu halinkizlar hic ama hic iyi degilim ama dua istemek icin ugradim
biliyorsunuz bebek istiyorum ve ilac kullaniyorum
kullandigim ilacin prospektüsünde depresyona sebebiyet verebilir diye yaziyordu ama umursamadim
ve su ana okadar kötüyüm ki sürekli aglamak ve uyumak istiyorum
lütfen bugün ellerinizi benim icin acin yaradana
ve dua edin benim icin lütfen
bebbegim olsun cümle isteyenlerinde
ve bu durumdan kurtulayim biran önce ..
dualariniza cook ihtiyacim var eksik etmeyin lütfen..
iyi degilim ugrayamaya bilirim bir müddet Rabbime emanet olun ...
selamGÜNAYDIN kızlar sabah sabah iyi başlamadım menü olarak akşama dengelicem ama akşama menümü yazarım biraz yürüyüş iyi gelecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?