70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kafanı dağıtacak işlerle uğraş canım, malum menopoza giren bayanlarda nasıl sıkıntılar oluyor, konu yumurtalıklar olunca ilaçlarda insanı mahvediyor. 5 gün serophene kullandım, gün boyu halsizlik sinir, gecede aşırı ateş basması falan oluyordu. Rabbim yardımcımız olsun, rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin inşallah, beraber güzel haberler verelim burdan birbirimize

Aslında bence de olabilir, hafta sonu kaçamak yapmayız, ama o zaman ne zaman kaçamak yapcaz ki

Kız 5 dene sarmadan ne oılcek

İnşallah hedefine ulaşırsın canım dicem ama ben seni tanıdım tanıyalı :26::26::26: sen anla işte, kırmak istemem şekerim ama iraden zayıf, bilemiyorum yani, kızmadın umarım

Rabbim ol dediğinde bazen de olmadığında vermiş hayrı canım, sıkma canını, Allah gönlünüze göre verir inşallah, olmuyor diye de ne olur çok da üzme canını, en azından 1 tane var, buna şükret lütfen.

GÜNAYDIN kızlar sabah sabah iyi başlamadım menü olarak akşama dengelicem ama akşama menümü yazarım biraz yürüyüş iyi gelecek sanırım
Günaydın canım, akşam hafif geçir, hafta sonu biz de kaçırdık hep.

selam canım hafta sonum güzel geçti tartıda yüzüm güldü ama bugün çok kötüydüm bugün menümü yazamayacağım kadar cıssssss var ama yarın yeni bir gün cumaya iyi hazırlanacam sıkı bir hafta olacak inşallah

canim pazartesi bildirim yapsak en fazla bir gun odulendiririz cumartesi pazar daha dikatli oluruz cuma bildirim yapildimi cuma cumartesi pazar 3 gun kacamakli gidiyor

arkadaslar pazartesi tarti gunu olmasini itermisiniz dusuncelerinizi belirteniz seviniriz 1 ay deneme suresi olsun iyi giderse devam ederiz

ooooo akşamüstü olmuşş iyi akşamlar kızlar pazartesi yoğunluğu anca geçmişi bitirdim geldim..

tebrik ederrim Baharcımmm süpersin çok sevindim tatlım ben de 50li rakamlardan sobra 70li rakamlarda pinekliyorum ve ne acı ki kilo da veremiyorum bu aralar

çok saol canımm ortimmm diyeti salımışın bu aralar o zaman bu sana gelsin tatlım kendine gel bakiim bir an önce yoksa ben getiririm hadi bakalım cumaya listede yükselelim acık 9. 10. sıralarda takılıyoruz hep

canımmm allah gönlüne göre versin... ama sakın eve kapanma çık dolaş buradan da uzaklaşma kafan dağılır meşgale olur sana burası .ve bir çocuğun var sanırım allahım ona ömürler versin hiç çocuğu olmayanları düşün onlar ne yapsınlar..bir arkadaşım var öyle çok istiyoki 4.düşüğünü yaptı geçen sene ...Allahım herşeyin hayırlısını versin herkese

canım öyle olurmu hiç...
depresyon yapıyosa o hap doktoruna danış.. mutlaka kullanmak zorunda mısın ki o hapı..
kendini üzme... buralardan da ayrılma bence burası daha çok dağıtacaktır kafanı..üzülme yahu..

canim pazartesi bildirim yapsak en fazla bir gun odulendiririz cumartesi pazar daha dikatli oluruz cuma bildirim yapildimi cuma cumartesi pazar 3 gun kacamakli gidiyor
cumartesi, pazar da çocuklarımızla evde olduğumuz tek zaman ama, cumartesi bildirim günü olsa bence daha uygun, ben çalışıyorum çünkü ancak pazar günleri kek-poğaça yapabilirim çocuklara, cumartesi olsun diyorum ben.

selam herkese

bugün ki menum

sabah: bi bardak sıcak su

kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, yarım ymek kasıgı lor peynir, 3 zeytin , domates salatalık, yarım yrşil biber,şekersiz çay

ara: 2 tatlı kasıgı muhallebi

öğle: 3 yemek kasıgı sebze yemegi, salata yarım kase yoğurt,bir tane sarma

ara: bir elma+15 beyaz leblebi

aksam: 2 küçük kızarmış but bir yemek kasıgı pilav 2 kızarmış patetes, salata, yoğurt

ara: şekersiz türk kahvesi, yeşilcay, yarım elma

ek: 3 litre su, 45 dakika yürüyüş+ kosu, yarım saat pilates

Kepektense tam bugday veya çvdar ekmeğini öneririm.

niye kimse yok :26:

Bilemedimmmm:26:

arkadaslar pazartesi tarti gunu olmasini itermisiniz dusuncelerinizi belirteniz seviniriz 1 ay deneme suresi olsun iyi giderse devam ederiz

Bana uyar Beni biraz olsun dizginler..
3 gün kaçamak yapıyorum yoksa.

Ben çok begendiğim blogu teşekkür ederiz pylastıgın icin

Allah sana ve tüm bebek isteyenlere nasip etsin canım..

ben geldim kimse kalmadi topikde

İnşaalllah bu kez şeytanın bacagını kırarsın tatlım.

Tekrar selam
Herkesin işi gücü var herhalde gelememişler bugün.:26:
Ben katı kurallara geri dönicimmm...
Yarından itibaren defter tutucam size de resimlerle menü paylaşıcam.
Tartılmak yokkk..
İnşallah 2 hafta sonunda 69 u görücem..

nalesef canım lifli gıdalarda tüketmemiz gerekiyor
soğuma pötüşüm bugünlerimzi bir daha bulamayız yaza hiç uğramayız
şurda mayısdan sonra kimse kalmaz topikde sıkalım dişimizi
bide havalarda güzel gidiyor yaz gibi bu aralar
bir tembellik çöküyor üxerimize

evet canım çok fark ediyor benim
ya hiç sdorma artık hafta sonlarıda dikkat etmemiz lazım

üzme kendini ballım
bir evladın var onu düşün
birde hiç olmyanları üzülmeye strese değermi rabbim hayırlısıysa versin
canım benim bazen şöyle düşünmek gerekir
rabbim bizden iyisini bilir her şerde bir hayır olabileceğini düşün
hakkında ne hayırlısıysa rabbim onu versin
canım inşallah hayırlısıyla bebiş sahibi olursun
takma kafana

kesinlikle öyledir
ben bugünde azıttım arkadaşlar çağırdı oraya gittim
pefffff
sanırım çarşambada onlar gelecek bu haftam gitti güme

olabilir canım ama hafta sonu eşler felan misafirlerde oluyorya
o yüzden çok artı çıkarız
am çoğunluk nasuıl isterse öyle yapalım bana uyar

niye kimse yok :26:

tatlım birilerine bir ders vericeğiz ya
zamanı geldiğinde onu unutma
bisikleti sürerken spor yaparken onun o sözü aklına gelsin
inşallah görüceksin

iyi akşamlar kızlar menüm bugün kötü ama bir şekilde kötüde olsa yazmam lazım
affınıza sığınıyorum çok çekmeyin saçımı başımı

sabah 8.00 ılık limonlu su
8.30 kahvaltı
1 haş yum
3 dilim ekmek
1 tk bal/ 1 çk tereyağ
2-3 çt peynir

öğlen dışarı çıktım
arkadaş aradı o arada gel diye
ona gittim
1 dilm kek
1 dilimden az pasta
1 sigara böreği
1 kase kısır
4-5 fıstık
çerek ısırık simit oğluşun kalmıştı

akşam buaa cısdan sonra
bir kase çorba içice
19.00 gibi
1 lt su
1 kiraz saplı çay( yeni deniyorum çok güzelmiş aramotik tadı var içinde sinemaki olmasına rağmen kötü değilmiş)

menümü yazayım bugün pek durgun geldi bana

sabah
1 bardak elma sirkeli sıcak su
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 üçgen karper peynir
4-5 adet siyah tuzsuz zeytin
maydanoz
çay

ara
1 elma
yeşil çay
2 az şekerli türk kahvesi

öğlen
mantarlı tavuk sote 1 yemek kaşığı
izmir köfte 1 yemek kaşığı
2 çorba kaşğı kısır
roka salatası
yoğurt
1 çatal z.yağlı limonlu cibez 1 çiçek brokoli

ara
arkadaş spangule aldı oda diyette 1 kaseyi paylaştık 3-4 tatlı kaşığı
yeşil çay

akşam
evde çiğ köfte var marulla 1 kaç sıkım yemeği düşünüyorum
ve inşallah koşuya başlıycam artık bu akşam umarım caymam bi sürü ütümde var ne yapsam bilemedim

menün güzelmiş canım. yoğurdu da anlatcaktım da alaca güzel anlatmış eline sağlık şimdiden

hosgeldin kacak özledik seni tatli kiz

nasil birsey elbiseyi merak ettim

canım
hemen yüklüyorum elbiseyi

Elbesenle fotolarını bekliyoruz.

başımdaki eşarp yerine şal almayı düşünüyorum onu foto çekilcem diye takmıştım idareten..

canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah :26:
duamda olacaksın inş.. kendini iyi hissedeceğin şeylerle uğraş..
sende kendine bol bol dua et Allah yardımcın olacaktır..

iyi akşamlar kızlar akşam 6da yemeyi bitiriyorum artık öğle yarım kase enginar arkasından yeşilçay akşam ise tok tutması için bir dilim kepek ekmeği ile haşlanmıoş yumurta yedim eşim gelincede 1 saat koşu bandı arkasından 100 mekik inşallah yorgunluktan yığılmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…