70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

disari cikacaktim ama cok soguk aksamdan beri kar yagiyor yarin -10° olacak parise geldigimden beri en soguk kis bu yildi bahar geldi biz hayla kistayiz
istanbula gel canım burda bahar havası var

fadimecim bitki çayı tatlım içindekileri yazayım
sinameki yaprağı,
rezene,
huş ağacı
barut ağacı kabuğu(bu neolaki:26:),
ahududu yaprağı
kuşburnu
ısırgan yaprağı
ardıç meyvesi
civan perçemi
karışık meyve aramosı
kiraz sapı
aynısafa
mürver meyvesi
neeeeee kaaa çokmuşşşş

form çayı olarak mı geçiyor onu merak ettim, onları sık kullanmamak gerekiyorya içerisinde sinemaki olduğu için o nedenle şeyettim??
1 elmamı da yedim, öğlen yemeğine kadar tamamdır.

oh ne guze ozlemisim bahari
burdada aksam carsamba gunu icin hava durumu -10 diyordu simdi tekrar baktim -13 diyor don tutacagiz

hmm canını sıkan bir durum olmuş canım
ama sizin düzeniniz ayrı artık farklı bir ailesiniz birlikte bir ev alma fikri nekadar doğru? eşinin düşüncesi ne merak ettim
yani önceliğiniz kendinize ev almaktır ama bunu söylediğinde ne tepki veriyor baban?
karışık bir durum yanlış anlamaya müsait canım
bişey diyemedim valla aile sorunları olunca insan diyecek bişey bulamıyor
Akşam eve gidince 1 meyve ve de yeşilçay içersin kapatırsın canım.?
öyle yapacam artık
gunaydin
aksam cok acikirsan yogurtsuz patlican salasi yapye dusuk kalorili
artık bşeyler yapacam canım
hafif atlatmaya çalışcam
aslında sabah evden çıkmışken yürüyebilirsin
kulağına bimüzik al
ben sabah erken kalkabilsem kesinlikle yürürdüm

Kızlar bu elbise nasıl badi ve altına siyah yada beyaz pantalonla kombiniyle
vipden buldum hoşuma gitti
büyük beden mankenlerin kıyafetlerine baktım
M beden vardı bunu aldım
kızlar nasıl

canım altına taytla daha iyi olur kaalı olduğun için giyermisin bilmem ama
yada dar paça pantolon olacak
ben bu tür şeyleri giyince daha kilolu gösteriyor ama sende nasıl durur bilmem
kalçam hemen pörtlüyor zaten kocaman
buarada bu elbiselerde ben m alıyorum bu büyük bedenlerin elbisesiyse yani orda bu mankenin elbisesinin bedeni yazıyormuydu?
selam canım
maç hani kanalda, lig tvde olmasın lütfen lütfen lütfen
içim dışım maç oldu artık
bide saat kaçta canım :26:
form çayı olarakmı geçiyor canım
karışık bitki çayımı yada
form çayı içmiyorum bende bu içindekiler baya zenginmiş
Nesfit tüketebilirsin aksama yada yogurt cacıkta cok tok tutuyor.

Evet barıştık biz..
evet cacıkta olabilir
sağol canım
niye öyle düşünceli düşüncelisin
ben sevindim barışmanıza
disari cikacaktim ama cok soguk aksamdan beri kar yagiyor yarin -10° olacak parise geldigimden beri en soguk kis bu yildi bahar geldi biz hayla kistayiz
burayada kış gelmedi

selam kızlar bu sabah dayanamadım ve tartıldım 2 gün içinde güzel kilo vermişim belki su belki yağ ama bu görüntü azmimi arttırdı. sabah yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği ara elma yedim öğleden sonra sütlü gevreklerden akşam ise ıspanak yoğurt düşünüyorum cuma günü baya fark edecek kilom. bu arada bende şu kilo cetvelinden istiyorum yapamıyorum.

Bizim oralar biraz sakin tek başına çekiniyorum açıkçası, kalabalık bir yer olsa hiç sorun değil zaten, severim yürümeyi.

Ben direkt duruşuna bakarım.

dilekcim sevgilinle barismana sevindim umarim mutlu olyursun

Amin canım insaallah mutlu oluruz hep beraber.

Mutluyum da ben ne zaman böyle çok aşık çok mutlu olsam kesin bir pürüz çıkıyor...
Artık korkuyorum..

kızlar bende 79 kıloyum ve nisanın 20. kadar zayıflamam 69 kıloya düşmem lazım bende hergun bildirim yapıp sizinle motive olmak istiyorum nasıl olucak ne yapmama gerekıyor bunun ıcın

Günlerdir süregelen cozutma faslına bugün son vermiş bulunuyorum şu 15günü atlatsaydım hayırlısıyla, silemiyorum kafamdan stres halindeyim sürekli. ama bugün tekrar diyetime kaldığım yerden devam ediyorum... yalnız kilom kaldığı yerde değildir kesin

15 gün sonra ne vardı canım??:26:

canim benim kiyamam olur o ettkiler esinlen de konus oda anlasin sonra alinmasin birde cok stress yapiyoruz iste olmayinca biraz kendine sadece kendine vakit ayir yarim saat de olsa parka otur ben bikeresinde öyle yaptim cok bunaldim oturdum kendi basima
insallah okadar sIkIndidan sonra rahata kavusursun ve hamis haberlerini bize söylersin diyet falan düsünme dikkat et yinede ama birde onu kafana takma ve sadece icinden gecenleride olsa gel anlat arkadasim icine atma seni cok seviyoruz hayirlisiyla olur insallah tatlim
dün yazdigini okudum minem sagol geri yazamadim isler yogundun ama ara ara acip blogu inceledim güzel gercekden aslinda bizim beslenmeye benziyor su bogazi tutukdan sonra aslinda hersey olurda insallah bu sefer su pis bogazima yenilik düsmem minem
bunu acamadim ben :26:
biliyorum fadimecim iradem zayif cok hakklisin yok demesini bilmiyorum etrafimdaki insanlardan cok etkileniyorum bu aralar isarkadasim yine uyladi bana evden getiriyor birseyler bende kiramiyorum atmayada gönlüm el vermiyor nolcak bilmem
arkadaslar pazartesi tarti gunu olmasini itermisiniz dusuncelerinizi belirteniz seviniriz 1 ay deneme suresi olsun iyi giderse devam ederiz
benim icin fark etmiyor canim ben herseye uymaya calisirim
ayy insallah fistik
kacsin simdi dilek hadi bakalim bende seni takip etmeye caliscam
okadar fazla degil canim ana 3 dilim ekmek varmis sabahda yememissin ekmek diycedim aksam toparlamissin tatlim
bence iyi canim aksam ekmek yemediysen
ayyy cok tatli olmussun cok begendim incecik uzun cok hos olmussun
hep ekmek türü olmus sankim :26:

25 findik cok minem ama baslayinca insanin birakasi gelmiyor cips de var kurubiber sarmasida aksam :26:
olmamis canim seftali suyu muz makarna :26:
iyigeceler kızlar ben çok negatifim bugün çok daralıyorum terliyorum sürekli emzirirken olurmu böyle yoksa bunalımamı girdim bilmiyorum ve çok kıskancım buaralar eşime karşı
kizlarla ayni fikirdeyim canim kendimize güvenimiz gidince öyle oluyor kafaya herseyi takiyoruz ondan sonra
pilavla ekmek azimis zaten canim fena degil canim :26:
günaydın kızlar yep yeni bir günde işleri sıkı tutarak başlamalıyım dün çok kötü geçti cuma ya az kaldı durmak yok yola devam bu hafta hepimiz için çok güzel geçer umarım
insallah canim
Günaydın kızlarr,
Diyetlik bir gün diliyorum herkese sağlıklı ve az kalorili
amin fadimecim
günaydın yavrucaklar
hayırlı günler olsun herkese
bi çok öpüldünüzzzzz
olsun insallah tatlim
bende soracakdim kizlar sormus sevdiceginle barismana sevindim dilek allah bidaha bozmasin
bende bunaliyorum mecbur kaliyoruz bizde sIkIs tepis gidiyoruz ama illalllah geliyor insana
oh affiyet olsun minem hamsinin yanina da bol salata
tatlim babangil yakindami yani gidip gelmeniz telefonda malesef öyle anlasmazliklar oluyor oturup konussaniz babanin gözlerinin icine bakip konussunca oda kizina kiyamaz ben mesela babamin suyundan gitmeye calisirim telefonda ama dedigin gibi birde ikizmis
babamin halasinin kocasi mütayit canim eger lazim olursa cikmazsa girerseniz telefonunu veririm o evlerden falan anliyor ispartada kaliyor kendisi ama cok geziyor antalya falan filan annemgillin evlerinede bakiyor
iyi bi komsun falan varsa belki ikna edebilirsin
Yeşilçay zamanı(chai) li yeşil çayımı içiyorum

M beden vardı bunu aldım
kızlar nasıl

bence güzel neslim senin fotolarda ben beyaz pantollu tunik görmüsdüm sana yakistiriyorum bende senin gibi yapiyorum cogunlukla uzun seyin altina birseyler giyiyorum
gunaydin kizlar hepimiz icin guzel bir gun olur insallah

kizlar dunku aram gercekten fazla olmustu kontrolsuzce idi

minder canim babanla konus buyukler bazen gormezden gelebilirler babana kirada otururken yazlik dusunmedigini soyle
insallah canim hepinize günaydin diyesim geliyor ama öglen oldu diye cekiniyom
esimde birseyler diyordun busecim sizinkiler oynuyor dimi ama yabanciylan oynuyorsa tabiiki bizde bugün galatasarayli oluruz
cok sevindim cok
ayy önce size geliyor sonrada bize yarin da bizde kar yagcakmis gerci bi tarafdanda sicak olmasini istemiyorum havalarin montlar cikinca dobik oldugum daha da belli olacak
günaydınnn herkesee

ama caya bak yok yok yani
sen niye icmiyorsun mine formcaylarini hic mi icmiyorsun :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burda detaylari yaziyor canim
Bizim oralar biraz sakin tek başına çekiniyorum açıkçası, kalabalık bir yer olsa hiç sorun değil zaten, severim yürümeyi.
tenha olunca bende korkarim :18:

kızlar bende 79 kıloyum ve nisanın 20. kadar zayıflamam 69 kıloya düşmem lazım bende hergun bildirim yapıp sizinle motive olmak istiyorum nasıl olucak ne yapmama gerekıyor bunun ıcın
hosgeldin canim aramiza
hayirlisiyla olacak insallah iyi düsünelim olsun insallah

dün bende düzgün beslendim sayilmaz yinede bende paylasayim

sabah: 2 dilim ekmek cilek recelli
ara: bir avuc cekirdek su dolapdaki cekirdek bitsin bidaha almiycam isyerine yoksa alayim simdi paketi atayimmi
öglen izgara tavuk salata ayran afferim bana
ara: elmali tatli (dedim gibi isarkadasi getirmis yok diyemedim )
aksam: :44:annem de elmali kurabiye yapmis ondan bir tane yedim baskada birsey yemedim

ayy kıyamam yawrum.ben de hergün otobüse biniyorum artık otobüse bindikten sonra 2-3 dakika içinde uyuyakalıyorum
menü güzel yawrucumçok acıkırsan meyveli,tarçınlı yoğurt hazırlarsın
babamla ev konusunu hep konuşuyoruz,o da evi beğenini,alalım ben size yardımcı olurum diyordu..şimdi 180 derece döndü yine.. kendi haline bırakacağım onu bir süre..

al bir mp3, tak kulaklıkları oh mis gibi
M beden vardı bunu aldım
kızlar nasıl

kombin yap,çek de görek biz de

gunaydin kizlar hepimiz icin guzel bir gun olur insallah

kizlar dunku aram gercekten fazla olmustu kontrolsuzce idi

minder canim babanla konus buyukler bazen gormezden gelebilirler babana kirada otururken yazlik dusunmedigini soyle
tamam canımsağol

yawrum içinde sinameki varsa,bağırsaklarda bağımlılık yapıyo ve tembelleşiyordoğal kiraz sapı içsen
hayırlı olsun kuzu
gel türkiyeye
canım eşimin haberi bile yok.duysa köpürür..bakalım artıkm babamın burcuna güvenerekten unutacağını, yada fikir değiştireceğini düşünüyorum
burada menülerini paylaşırsan ve arkadaşların ne yediklerine bakarak,kendine örnek menüler oluşturabilirsin.burayı takip et

aşılama oldum canım cumartesi günü.. bi sonuçlansaydı

hayırlısı olsun tatlım

çok elmalı bi gün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…