Canım doğadanın form çayı kiraz saplı olarak geçiyorform çayı olarak mı geçiyor onu merak ettim, onları sık kullanmamak gerekiyorya içerisinde sinemaki olduğu için o nedenle şeyettim??
1 elmamı da yedim, öğlen yemeğine kadar tamamdır.
Form çayı canım
canım altına taytla daha iyi olur kaalı olduğun için giyermisin bilmem ama
yada dar paça pantolon olacak
ben bu tür şeyleri giyince daha kilolu gösteriyor ama sende nasıl durur bilmem
kalçam hemen pörtlüyor zaten kocaman
buarada bu elbiselerde ben m alıyorum bu büyük bedenlerin elbisesiyse yani orda bu mankenin elbisesinin bedeni yazıyormuydu?
selam canım
maç hani kanalda, lig tvde olmasın lütfen lütfen lütfen
içim dışım maç oldu artık
bide saat kaçta canım :26:
form çayı olarakmı geçiyor canım
karışık bitki çayımı yada
form çayı içmiyorum bende bu içindekiler baya zenginmiş
evet cacıkta olabilir
sağol canım
niye öyle düşünceli düşüncelisin
ben sevindim barışmanıza
burayada kış gelmedi
bende altını dar paça siyah kotumla
birde dar paça beyaz kotumla düşündüm canım
normaldede zaten şuan vücuduma oturan bişey giyemiyorum tatlım
açık olsam kesinlikle o elbiseyi tercih etmezdm haklısınız o konuda
ama mankenin bel kesimini farketmişsinizdir çok kalın
o yüzden onda olmadığından
konbinileyim çekerim fotoları
saol tatlım ben genelde bu tarz giyiniyorum zaten fotolardada görmüşsünüzdürcanim benim kiyamam olur o ettkiler esinlen de konus oda anlasin sonra alinmasin birde cok stress yapiyoruz iste olmayinca biraz kendine sadece kendine vakit ayir yarim saat de olsa parka otur ben bikeresinde öyle yaptim cok bunaldim oturdum kendi basima
insallah okadar sIkIndidan sonra rahata kavusursun ve hamis haberlerini bize söylersin diyet falan düsünme dikkat et yinede ama birde onu kafana takma ve sadece icinden gecenleride olsa gel anlat arkadasim icine atma seni cok seviyoruz hayirlisiyla olur insallah tatlim
dün yazdigini okudum minem sagolgeri yazamadim isler yogundun ama ara ara acip blogu inceledim güzel gercekden aslinda bizim beslenmeye benziyor su bogazi tutukdan sonra aslinda hersey olurda insallah bu sefer su pis bogazima yenilik düsmem minem
bunu acamadim ben :26:
biliyorum fadimecim iradem zayif cok hakklisin yok demesini bilmiyorum etrafimdaki insanlardan cok etkileniyorum bu aralar isarkadasim yine uyladi bana evden getiriyor birseyler bende kiramiyorum atmayada gönlüm el vermiyor nolcak bilmem
benim icin fark etmiyor canim ben herseye uymaya calisirim
ayy insallah fistik
kacsin simdi dilek hadi bakalimbende seni takip etmeye caliscam
okadar fazla degil canim ana 3 dilim ekmek varmis sabahda yememissin ekmek diycedimaksam toparlamissin tatlim
bence iyi canim aksam ekmek yemediysen
ayyy cok tatli olmussun cok begendim incecik uzuncok hos olmussun
hep ekmek türü olmus sankim :26:
25 findik cok minem ama baslayinca insanin birakasi gelmiyor cips de var kurubiber sarmasida aksam :26:
olmamis canim seftali suyu muz makarna :26:
kizlarla ayni fikirdeyim canim kendimize güvenimiz gidince öyle oluyor kafaya herseyi takiyoruz ondan sonra
pilavla ekmek azimis zaten canim fena degil canim :26:
insallah canim
amin fadimecim
olsun insallah tatlim
bende soracakdim kizlar sormus sevdiceginle barismana sevindim dilekallah bidaha bozmasin
bende bunaliyorum mecbur kaliyoruz bizde sIkIs tepis gidiyoruz ama illalllah geliyor insana
oh affiyet olsun minem hamsinin yanina da bol salata
tatlim babangil yakindami yani gidip gelmeniz telefonda malesef öyle anlasmazliklar oluyor oturup konussaniz babanin gözlerinin icine bakip konussunca oda kizina kiyamaz ben mesela babamin suyundan gitmeye calisirim telefonda ama dedigin gibi birde ikizmis
babamin halasinin kocasi mütayit canim eger lazim olursa cikmazsa girerseniz telefonunu veririm o evlerden falan anliyor ispartada kaliyor kendisi ama cok geziyor antalya falan filan annemgillin evlerinede bakiyor
iyi bi komsun falan varsa belki ikna edebilirsin
bence güzel neslim senin fotolarda ben beyaz pantollu tunik görmüsdüm sana yakistiriyorumbende senin gibi yapiyorum cogunlukla uzun seyin altina birseyler giyiyorum
insallah canimhepinize günaydin diyesim geliyor ama öglen oldu diye cekiniyom
esimde birseyler diyordun busecim sizinkiler oynuyor dimi ama yabanciylan oynuyorsa tabiiki bizde bugün galatasarayli oluruz
cok sevindim cok
ayy önce size geliyor sonrada bize yarin da bizde kar yagcakmisgerci bi tarafdanda sicak olmasini istemiyorum havalarin montlar cikinca dobik oldugum daha da belli olacak
ama caya bakyok yok yani
sen niye icmiyorsun mine formcaylarini hic mi icmiyorsun :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burda detaylari yaziyor canim
tenha olunca bende korkarim :18:
hosgeldin canim aramiza
hayirlisiyla olacak insallah iyi düsünelim olsun insallah
kırmızı puanlı elbiseden bahsediyorsun
o elbise inan 5-6 senelik bekarken almıştım
çok hoşuma gidiyor hala seve seve giyerim
dün bende düzgün beslendim sayilmaz yinede bende paylasayim
sabah: 2 dilim ekmek cilek recelli
ara: bir avuc cekirdeksu dolapdaki cekirdek bitsin bidaha almiycam isyerine yoksa alayim simdi paketi atayimmi
öglen izgara tavuk salata ayran afferim bana
ara: elmali tatli (dedim gibi isarkadasi getirmis yok diyemedim)
aksam::44:annem de elmali kurabiye yapmis ondan bir tane yedim baskada birsey yemedim
gel bakim yamacıma
doğal kiraz sapıda var ama işte üşegençlikmi nedir bizdeki:26:ayy kıyamam yawrum.ben de hergün otobüse biniyorum artık otobüse bindikten sonra 2-3 dakika içinde uyuyakalıyorum
menü güzel yawrucumçok acıkırsan meyveli,tarçınlı yoğurt hazırlarsın
babamla ev konusunu hep konuşuyoruz,o da evi beğenini,alalım ben size yardımcı olurum diyordu..şimdi 180 derece döndü yine.. kendi haline bırakacağım onu bir süre..
al bir mp3, tak kulaklıkları oh mis gibi
kombin yap,çek de görek biz de
tamam canımsağol
yawrum içinde sinameki varsa,bağırsaklarda bağımlılık yapıyo ve tembelleşiyordoğal kiraz sapı içsen
hayırlı olsun kuzu
gel türkiyeye
canım eşimin haberi bile yok.duysa köpürür..bakalım artıkm babamın burcuna güvenerekten unutacağını, yada fikir değiştireceğini düşünüyorum
burada menülerini paylaşırsan ve arkadaşların ne yediklerine bakarak,kendine örnek menüler oluşturabilirsin.burayı takip et
hayırlısı olsun tatlım
ufufffuuuuuuuuuuuuu herşey geçer sıkma kendiniay çok sağol canım hepinize çok teşekkür ederim bazen kendimden çok nefret eder oldum ama geçici olduğunu bilemek rahatlatı beni böyle kalırsam hem kendimi hem çevremdekileri yıpratırım çok kötü bişeymiş
zayıflamana bak tatlım
dert etme hem emziriyon bugünlerini iyi değerlendir çabuk verirsin
çokda kasma kendini
güle güle giy tatlım çok güzel kıyafetler
Neslcim ve de kızlar, ben de bu ikisini aldım, umarım olur.
bende b'yim daha önce duymuştum haberlerde:26:hangi kan grubundasın canım? Bana da tavuk eti yasakmış B grubuyum da, buğday-mısır yasak eee neyle ekmek yiyeceğiz? Ben açıkçası pek de kabullenmedim bu durumu, ne kadar gerçekliği var bilemiyorum.