70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

form çayı olarak mı geçiyor onu merak ettim, onları sık kullanmamak gerekiyorya içerisinde sinemaki olduğu için o nedenle şeyettim??
1 elmamı da yedim, öğlen yemeğine kadar tamamdır.
Canım doğadanın form çayı kiraz saplı olarak geçiyor

Form çayı canım
bende altını dar paça siyah kotumla
birde dar paça beyaz kotumla düşündüm canım
normaldede zaten şuan vücuduma oturan bişey giyemiyorum tatlım
açık olsam kesinlikle o elbiseyi tercih etmezdm haklısınız o konuda
ama mankenin bel kesimini farketmişsinizdir çok kalın
o yüzden onda olmadığından
konbinileyim çekerim fotoları

saol tatlım ben genelde bu tarz giyiniyorum zaten fotolardada görmüşsünüzdür
kırmızı puanlı elbiseden bahsediyorsun
o elbise inan 5-6 senelik bekarken almıştım
çok hoşuma gidiyor hala seve seve giyerim

senin saçın başın yolunmamıştı dimi kuzucum
gel bakim yamacıma

doğal kiraz sapıda var ama işte üşegençlikmi nedir bizdeki:26:
ufufffuuuuuuuuuuuuu herşey geçer sıkma kendini
zayıflamana bak tatlım
dert etme hem emziriyon bugünlerini iyi değerlendir çabuk verirsin
çokda kasma kendini

Neslcim ve de kızlar, ben de bu ikisini aldım, umarım olur.
güle güle giy tatlım çok güzel kıyafetler

hangi kan grubundasın canım? Bana da tavuk eti yasakmış B grubuyum da, buğday-mısır yasak eee neyle ekmek yiyeceğiz? Ben açıkçası pek de kabullenmedim bu durumu, ne kadar gerçekliği var bilemiyorum.
bende b'yim daha önce duymuştum haberlerde:26:

Sağol canım.
Biz de mısır-buğday yasak ne ekmeği yiyeceğiz o zaman? Değil mi, tavuk yasak bir de severim tamamen duygusal(money) dermişim, dana eti diyor dana eti 30 tl iken tavuk 5 tl yaniii, bir de marketten et almaya korkuyor insan, tavuk neyse gözümüz görüyor hoş onlar da hormonlu diyorlar son zamanlarda ama, amaaan ne yiyeceğiz ona kalırsa, köye dönüp tamamen organik beslenmek kalıyor:26::26:

herşey hormonlu ve ilaçlı
sabah haberlerde bilmmem kaç bin arı telef olmuş diyordu
tarım arazisindeki ialaçlardan kaynaklıymış
düşün artık biz ne yapalım
o ilaçları her anımızda tüketiyoruz
dediğin gbi köyde kendin ekip kendin biçicen organik beslencen
ama şuan biz genciz çalışmak zorundayız gidemiyoruz
e yaşlanınca çoluk çocuk diyeceğiz büyük şehirleri bırakamıyoruz
yani kısaca kötü durumumuz

Son zamanlarda görmüyor musun ölen tüm sanatçılar kanserden gidiyor

seker kahvalti az olmus hic ekmek yok ama öglen dengelemissin bulgur pilaviyla aksamda salata corba ayran güzel olur

Neslcim ve de kızlar, ben de bu ikisini aldım, umarım olur.
hos duruyor canim güle güle giy gelince sendede foto isteriz
Ay canım kıyamam, inşallah güzel güzel arkadaşların olur canım. Tek sipariş versen getirmiyorlar mı canım? Bir de ne zamana kadar orada yaşayacaksınız canım, dönme ihtimaliniz yok mu?
getirirler belki fadimecim yok benim alindigim alsamda almasamda sor dimi mesela bu almanlarin pis huylari vardir ben paylasmadan karsilarinda yiyemem seneler önce bi isarkadasim öbürüne gicik kaptigi icin o kadina sormadi salata almaya gidcekdin benim gücüme gitti cünkü oda yaninda demisdin bende severim isterim salata diye benim salata gelince yarisini tabaga koydum bana bu cok gelir bana eslik edermisin diye verdim ben onun karsisinda nasil yiyeyim kadin bozuldu gicik olan ama umrumda degil onlarin öyle huylari var canim
bende koysan bi kase yerim yani yo ben iciyorum valla cünkü bazen 2-3 gün tik yok saliyom bitanee formdan
bak canimi cektirdin yarin öyle yapayim kahvaltimi söz
selam kızlar yulaf kepeği nasıl tüketiyoruz ara öğün olarakmı ?
ben onu ögün olarak yiyordum canim bilemedimki mesela meyve yogurt ve yulaf kepegi döküyorum arada baya tok tutuyor ama kizlar neder bilmiyorum sen bana bakma
aslinda tam beni anlatmis metobolizmam calismiyor süt ürünlerinide cok severim aslinda etle okadar aram yoktur denesemmi mine sendemi bundansin ne yiycez canim mesela kahvaltida ben tam anlamadim ekmek yasakmi :26: yumurta yok diyo yogurtda severim ama

örnek liste nasil minem :26:
sana yakisiyor canim bence uyyy kafamda sac birakmadiniz esim gibi kel kalacam

kızlar bugün ki menüm

sabah : çeyrek salatalık ve domates 2 çtl peynir az yeşilik şekersiz süt

ara:yok

öğlen:4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı + 2 kaşık mantar sote + bol salata

ara 14:00:az sütlü şekersiz neskafe

16:00:1 portakal 2 bardak sirkeli su

akşam:bol salata 4 yemek kaşığı pirinçsiz zeytin yağlı ıspanak bol salata

ara:1 portakal veya şekersiz kahve

Son düzenleme:
affiyet olsun canim ben begendim

kızlar akşama portakal yerine çook hafif yağlı patlamış mısır yesem çok ağırmı olur :18:

birsey degil canim olsun bebise süt olur ekmek makarna pilav onlari yememeye calis canim sende zaten hem bulgur pilavi hemde öglen yemissin :128:
kızlar akşama portakal yerine çook hafif yağlı patlamış mısır yesem çok ağırmı olur :18:

canin cok cektiyse bi avuc ye canim :26: ama portakal tabii patlamis misirdan daha iyi cips yemede :18:

teşekkür ederim

selamm

bugün ki menüm

sabah bir bardak sıcak su

kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,bir zeytin, bir yemek kasıgı lor peynir,bir çay kasıgı reçel,domates salatalık,şekersiz çay

ara: yok

öğle: bir kase çorba,yarım kase yoğurt bir dilim patetes,salata

ara: bir tane havuç

akşam: 2 tane küçük kızrmıs but,2 dilim patetes ,salata, yoğurt

ara: şekersiz türk kahvesi,yeşilçay,elma

ek: 3 itre su +45 dakika yürüyüş+yarım saat pilates

teşekkür ederim
birsey degil canim bildigim kadariyla burda ögrendigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum
güzel canim affiyet olsun bi patatese takildim patatesler haslanmismi kizarmismi :44:

merhabalar... şimdililk bi baktım biraz okudum alıntılayamadım yaa.. akşam ayrıntılı bakacağımm...

benim menü..
sabah bi bardak su.
bi bardak meyve suyu... (eşime koymuştum içmedi ) ziyan olmasın dedim:26:
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
bir dilim kepekli innnncecik tost ekmeği...

bu aralarda öğleni herşeyi kaçırdım dışarı çıkmam laızmdı.. kendimi temizliğe adadım biraz..
3 saat temizlik yaptım terledim terledim...
2 saat de yürüdüm y,ine terledim.. tüm bunların arasında ben yemek yemei unutuyorum yaa...
şimdi geldim bi bardak soğan suyu içtim bi kase de yayla çorbası...

akşama da balık var fırında ne kadar yiyebilirim ..:26::26::26::26:
hiç mi yiyememmm:26::26::26::26:
kızlar bilenler cevaaapp teşekkürlerrr

merhaba canim firinda baligi yiyebilirsin canim gönül rahatliyla balik hem beyaz et hem kalorisi düsük proteinli yiyecek bolca salatayla ohh affiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…