dün bende düzgün beslendim sayilmaz yinede bende paylasayim
sabah: 2 dilim ekmek cilek recelli
ara: bir avuc cekirdeksu dolapdaki cekirdek bitsin bidaha almiycam isyerine yoksa alayim simdi paketi atayimmi
öglen izgara tavuk salata ayran afferim bana
ara: elmali tatli (dedim gibi isarkadasi getirmis yok diyemedim)
aksam::44:annem de elmali kurabiye yapmis ondan bir tane yedim baskada birsey yemedim
kacsin simdi dilek hadi bakalimbende seni takip etmeye caliscam
bende soracakdim kizlar sormus sevdiceginle barismana sevindim dilekallah bidaha bozmasin
ayy kıyamam yawrum.ben de hergün otobüse biniyorum artık otobüse bindikten sonra 2-3 dakika içinde uyuyakalıyorum
menü güzel yawrucumçok acıkırsan meyveli,tarçınlı yoğurt hazırlarsın
babamla ev konusunu hep konuşuyoruz,o da evi beğenini,alalım ben size yardımcı olurum diyordu..şimdi 180 derece döndü yine.. kendi haline bırakacağım onu bir süre..
al bir mp3, tak kulaklıkları oh mis gibi
kombin yap,çek de görek biz de
tamam canımsağol
yawrum içinde sinameki varsa,bağırsaklarda bağımlılık yapıyo ve tembelleşiyordoğal kiraz sapı içsen
hayırlı olsun kuzu
gel türkiyeye
canım eşimin haberi bile yok.duysa köpürür..bakalım artıkm babamın burcuna güvenerekten unutacağını, yada fikir değiştireceğini düşünüyorum
burada menülerini paylaşırsan ve arkadaşların ne yediklerine bakarak,kendine örnek menüler oluşturabilirsin.burayı takip et
hayırlısı olsun tatlım
isarkadaslari pizzacidan siparis vermisler yalandanda olsa insan sorar sende birsey istemiyormussun diye belki bende tonballik salatasi alirdim öglene giciklar uyuzlar sinir oldum almasam bile niye beni disliyorsunuz
2 sevdigim isarkadasi ayrildilar burdan birtane anlasdigim var oda kizi hasta diye bugün evde yoksa geri yani beni sevmiyor icden ice bana giciklar biliyorum bunlari simdi niye yazdim bilmiyorum
birde su yanan aileye cok üzüldüm aklimdan cikmadigi icin herhaldeinsan bukadarmi yabanci düsmani olabilir anlamiyorum
Canım elbisende sende ceketinde çok güzelsin
çok yakışmış bayıldım sanırım içindeki elbise
ceketle kombini cuk oturmuş
bende istiyorummmmmmmmmmmm o elbiseden bebişim
yok be canım okadar aşırı yememişsin sadece ara ara atıştırmalık ve az az yapmışsın
oda iyi ama kalorisi fazla biraz yediklerinin tatlım ondan artı çıkabilir
canım emzirme dönemlrinde bu gibi durumlar çok normal
hepimiz yaşadık bu durumları
görsel olarak fiziğimiz değiştiği için o zamanlar sanki başka bir gezegende yaşamış ve
gelmiş gibi oluyoruz kıskançlık hat safada oluyor
çünkü biz içinde bulunacağımız durumdan hiç çıkamayacağız sanıp depresif takılıyoruz
ama inan eşinde de değişiklikler oluyordur çocuk oldukdan sonra
üzülecek birşey yok tamamen bizim hüsnü kuruntularımız oluyor
işte dışardaki kız incecik bizim göğüslerimiz göbeğimiz kalçamız
burnumuz bile sorun oluyor
ama bir süre sonra bu durumdan kurtulucaksın emin ol içini ferah tut
sadece sen değil hepimiz yaşadık
günaydın canım kimse yok
birde dilek sen dikkat ettinmi gercekden cok güzel veriyorsunGüzel canım
Akşam salata yogurt yemegi tercih et gene de..
Cuma en son 72.9 du canım sonra ne oldu bilemiyorum.
İnşaallah daha fazla artmamıştır.
Otobüslerde dolu olur hee kabus sabah sabah afyonu patlamadan çekilmez he
ya öyle masallah türkiyede yabanci gelsin ne yapacagini sasiriyorlar iyi agirliyalim diyeİşiniz zor orda.. Bizim burda yabancı insanı el üstünde tutma gibi bi durum varken orda yabancılara kötü muamele etme durumu
Alışık olman gerek artık gerçi bayadır ordasın dimi?
Ay canım kıyamam, inşallah güzel güzel arkadaşların olur canım. Tek sipariş versen getirmiyorlar mı canım? Bir de ne zamana kadar orada yaşayacaksınız canım, dönme ihtimaliniz yok mu?isarkadaslari pizzacidan siparis vermisler yalandanda olsa insan sorar sende birsey istemiyormussun diye belki bende tonballik salatasi alirdim öglene giciklar uyuzlar sinir oldum almasam bile niye beni disliyorsunuz
2 sevdigim isarkadasi ayrildilar burdan birtane anlasdigim var oda kizi hasta diye bugün evde yoksa geri yani beni sevmiyor icden ice bana giciklar biliyorum bunlari simdi niye yazdim bilmiyorum
birde su yanan aileye cok üzüldüm aklimdan cikmadigi icin herhaldeinsan bukadarmi yabanci düsmani olabilir anlamiyorum
öyle olumsuz düşünürsen olumsuz herşeyi çekersin canım kendineMutluyum da ben ne zaman böyle çok aşık çok mutlu olsam kesin bir pürüz çıkıyor...
Artık korkuyorum..
25 fındık çok biliyorum canımdün yazdigini okudum minem sagolgeri yazamadim isler yogundun ama ara ara acip blogu inceledim güzel gercekden aslinda bizim beslenmeye benziyor su bogazi tutukdan sonra aslinda hersey olurda insallah bu sefer su pis bogazima yenilik düsmem minem
25 findik cok minem ama baslayinca insanin birakasi gelmiyor cips de var kurubiber sarmasida aksam :26:
sen niye icmiyorsun mine formcaylarini hic mi icmiyorsun :26:
en çok öğleni beğendim keşke hep öyle yiyebilsendün bende düzgün beslendim sayilmaz yinede bende paylasayim
sabah: 2 dilim ekmek cilek recelli
ara: bir avuc cekirdeksu dolapdaki cekirdek bitsin bidaha almiycam isyerine yoksa alayim simdi paketi atayimmi
öglen izgara tavuk salata ayran afferim bana
ara: elmali tatli (dedim gibi isarkadasi getirmis yok diyemedim)
aksam::44:annem de elmali kurabiye yapmis ondan bir tane yedim baskada birsey yemedim
inşallah bu şekilde kalır canım menümmenü güzel yawrucumçok acıkırsan meyveli,tarçınlı yoğurt hazırlarsın
zor canım durumunisarkadaslari pizzacidan siparis vermisler yalandanda olsa insan sorar sende birsey istemiyormussun diye belki bende tonballik salatasi alirdim öglene giciklar uyuzlar sinir oldum almasam bile niye beni disliyorsunuz
0 Grubu Diyeti Nasıl Olmalı?
Diyet 0: 0 grubu diyetin başarılı olabilmesi için yağsız ve kimyasal Madde içermeyen (dondurulmamış) kırmızı et, beyaz et ve balık yemelisiniz. 0 grubundakiler süt ve sütlü besinlere, diğer gruplardakiler kadar kolay alışamazlar.
Tahıl ürünleri, Ekmek ve taneli sebzeleri mümkün olduğu kadar az tüketirseniz kilo verebilirsiniz. Buğdayda bulunan gluten maddesi, 0 grubuna dahil kişilerin kilo vermelerini engeller. Bu nedenle Buğday Unundan yapılmış yiyeceklerden uzak durulması gerekiyor.
0 kan grubundaki kişilerin metabolizmaları düşük hızda çalışıyor olabilir. Tiroid Hormonu üretmekten başka bir görevi olmayan iyodun yeterli miktarda olmaması, 0 grubundaki kişilerin yediklerini yakmalarını zorlaştırıyor. İşte bu nedenle 0 kan grubuna dahil olanların bol bol deniz ürünleri, iyotlu Tuz, karaciğer, kırmızı et, ıspanak ve brokoli ile beslenmeleri öneriliyor.
Süt ve Yumurta Yok
0 grubuna dahil kişilerin midelerindeki Asit miktarı yüksek olduğu için eti kolayca sindirirler . Fakat midenizde fazla asitlenme olmasını önlemek için et Proteini tüketimini, sebze ve meyve yiyerek dengelemelisiniz.
0 grubuna dahil olanlar, süt ürünlerinden ve yumurtadan uzak durmalılar. Onların metabolizmaları ağır çalışır ve sütlü besinlerin de metabolizmayı yavaşlattığı biliniyor. Süt ve sütlü besinler, vücudun kalsiyum ihtiyacını giderirler. Vücudunuzda kalsiyum eksikliği olmaması için çeşitli haplarla kalsiyum ihtiyacınızı gidermelisiniz.
0 kan grubuna dahil olanlar için Sıvı yağlar tavsiye ediliyor. Sıvı yağlar, özellikle zeytinyağı önemli bir besin kaynağıdır. Mono doymamış yağları, özellikle zeytinyağını tercih ederseniz, kalp ve damar sağlığını da korumuş olursunuz. Bu yağın kandaki kolesterol miktarını da azalttığı biliniyor.
bu çok güzel oldu bende 0 rh+ süt tüketmemeliyim sanırım kansızlığımda var zaten:44:
hangi kan grubundasın canım? Bana da tavuk eti yasakmış B grubuyum da, buğday-mısır yasak eee neyle ekmek yiyeceğiz? Ben açıkçası pek de kabullenmedim bu durumu, ne kadar gerçekliği var bilemiyorum.
bende habire yoğurt yiyordum
zaten metabolizmam hızlı değil iyice yavaşlatıyormuşum meğerse
et yemem lazım
bende habire yoğurt yiyordum
zaten metabolizmam hızlı değil iyice yavaşlatıyormuşum meğerse
et yemem lazım
hangi kan grubundasın canım? Bana da tavuk eti yasakmış B grubuyum da, buğday-mısır yasak eee neyle ekmek yiyeceğiz? Ben açıkçası pek de kabullenmedim bu durumu, ne kadar gerçekliği var bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?