burdayım bebişim
havaya nazar değdirdim
sabah ne güzeldi hava
öğlene hazırlandım
baktım fırtına kopuyor
gök gürültüsü sağnak yağmur
ufiiiiiii suzim
bende oturdum spor yaptım
merhaba canim firinda baligi yiyebilirsin canim gönül rahatliyla balik hem beyaz et hem kalorisi düsük proteinli yiyecekbolca salatayla ohh affiyet olsun
istediğim kadar mı yiyebilirim
:))))
çok teşekkür ederim canım yaaaa sağol...
sanki bana müjde verdinnn
bende balığı kızartma dışında bol salata ile yendiğinde ertesi gün hafiften tartıda olumlu sonuç alına biliyor diye duymuştum tv de diyetisyendenmerhabalar... şimdililk bi baktım biraz okudum alıntılayamadım yaa.. akşam ayrıntılı bakacağımm...
benim menü..
sabah bi bardak su.
bi bardak meyve suyu... (eşime koymuştum içmedi ) ziyan olmasın dedim:26:
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
bir dilim kepekli innnncecik tost ekmeği...
bu aralarda öğleni herşeyi kaçırdım dışarı çıkmam laızmdı.. kendimi temizliğe adadım biraz..
3 saat temizlik yaptım terledim terledim...
2 saat de yürüdüm y,ine terledim.. tüm bunların arasında ben yemek yemei unutuyorum yaa...
şimdi geldim bi bardak soğan suyu içtim bi kase de yayla çorbası...
akşama da balık var fırında ne kadar yiyebilirim ..:26::26::26::26:
hiç mi yiyememmm:26::26::26::26:
kızlar bilenler cevaaapp teşekkürlerrr
Sabah:
Eki Görüntüle 655590
Ara:
Eki Görüntüle 655592
Öğlen: (Cacığın hepsini yiyemedim. )
Eki Görüntüle 655593
Ara:
Eki Görüntüle 655594
Akşam:
Eki Görüntüle 655595
affiyet olsun fistikSabah:
Eki Görüntüle 655590
Ara:
Eki Görüntüle 655592
Eki Görüntüle 655593
Ara:
Eki Görüntüle 655594
Akşam:
Eki Görüntüle 655595
iyi tatlım dolanıyodum öle
iyi yapmissin yapisan kilolarimizi salla gitsinbende mesai yapiyorum bugün yarim saatim kaldi her cevapa baliklama daliyorum pek sohbet olmaya firsat olmuyor bazen firsati yakaladim odadaki isarkadasi yok tadini cikartiyorum
suzim senin kıdem daha fazla kuzum yaneslicanim yardim et yanlis birsey diyorsam düzelt beni
sabah çok az bu birSabah:
Eki Görüntüle 655590
Ara:
Eki Görüntüle 655592
Eki Görüntüle 655593
Ara:
Eki Görüntüle 655594
Akşam:
Eki Görüntüle 655595
inşallah tatlımkizlar cok mutlu oluyorum ben sizlen sohbet edince cikasimda gelmiyor ama mesaim bitiyor aksamlarida esim pcyi iskal ediyor artik aksam olmazsa yarin görüsürüz cok öpüyorum sizikendinize iyi bakin günümüzü insallah hafif atlatalim seytana uymayalim
cislardan uzak yarin biraz daha hedefimize ulasmis olalim
birsey degil canim bildigim kadariyla burda ögrendigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum
güzel canim affiyet olsun bi patatese takildimpatatesler haslanmismi kizarmismi :44:
yaa yine cok asiri yemem canim.. Ama sinir olmayinca insan daha doydugunu anlar diye sey ettimmmbirsey degil canim nekadar yiycenkibenim diyetisyen öyle demisdi canim ekmek yeme ama
cok yersende aksamki arayi birak yada meyve yeme bazi kizlar meyve ile de zayifliyor canim ama cok kes duydum ki aksam meyve metomuzu yavaslatiyormus :26:
O zaman kesin yiyorum bol salata ileee.. Tesekkur ederimmmmmmbende balığı kızartma dışında bol salata ile yendiğinde ertesi gün hafiften tartıda olumlu sonuç alına biliyor diye duymuştum tv de diyetisyenden
Güzelmiş canım, sende güzelsin zaten güle güle giy.
Canım elbisende sende ceketinde çok güzelsin
çok yakışmış bayıldım sanırım içindeki elbise
ceketle kombini cuk oturmuş
bende istiyorummmmmmmmmmmm o elbiseden bebişim
abababacım bende elbiseni çok beğendim alıntıladım sanıyordum ama alıntılamamışım
ceketine bayıldımmmmmm
kızlar bende 79 kıloyum ve nisanın 20. kadar zayıflamam 69 kıloya düşmem lazım bende hergun bildirim yapıp sizinle motive olmak istiyorum nasıl olucak ne yapmama gerekıyor bunun ıcın
ayyy cok tatli olmussun cok begendim incecik uzuncok hos olmussun
dün bende düzgün beslendim sayilmaz yinede bende paylasayim
sabah: 2 dilim ekmek cilek recelli
ara: bir avuc cekirdeksu dolapdaki cekirdek bitsin bidaha almiycam isyerine yoksa alayim simdi paketi atayimmi
öglen izgara tavuk salata ayran afferim bana
ara: elmali tatli (dedim gibi isarkadasi getirmis yok diyemedim)
aksam::44:annem de elmali kurabiye yapmis ondan bir tane yedim baskada birsey yemedim
isarkadaslari pizzacidan siparis vermisler yalandanda olsa insan sorar sende birsey istemiyormussun diye belki bende tonballik salatasi alirdim öglene giciklar uyuzlar sinir oldum almasam bile niye beni disliyorsunuz
2 sevdigim isarkadasi ayrildilar burdan birtane anlasdigim var oda kizi hasta diye bugün evde yoksa geri yani beni sevmiyor icden ice bana giciklar biliyorum bunlari simdi niye yazdim bilmiyorum
birde su yanan aileye cok üzüldüm aklimdan cikmadigi icin herhaldeinsan bukadarmi yabanci düsmani olabilir anlamiyorum
Neslcim ve de kızlar, ben de bu ikisini aldım, umarım olur.
kızlar bugün ki menüm
sabah : çeyrek salatalık ve domates 2 çtl peynir az yeşilik şekersiz süt
ara:yok
öğlen:4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı + 2 kaşık mantar sote + bol salata
ara 14:00:az sütlü şekersiz neskafe
16:00:1 portakal 2 bardak sirkeli su
akşam:bol salata 4 yemek kaşığı pirinçsiz zeytin yağlı ıspanak bol salata
ara:1 portakal veya şekersiz kahve
kizlar cok mutlu oluyorum ben sizlen sohbet edince cikasimda gelmiyor ama mesaim bitiyor aksamlarida esim pcyi iskal ediyor artik aksam olmazsa yarin görüsürüz cok öpüyorum sizikendinize iyi bakin günümüzü insallah hafif atlatalim seytana uymayalim
canını sıkma canım,burda da öyle tiplerden var..öküz her yerde öküz neticede :)isarkadaslari pizzacidan siparis vermisler yalandanda olsa insan sorar sende birsey istemiyormussun diye belki bende tonballik salatasi alirdim öglene giciklar uyuzlar sinir oldum almasam bile niye beni disliyorsunuz
2 sevdigim isarkadasi ayrildilar burdan birtane anlasdigim var oda kizi hasta diye bugün evde yoksa geri yani beni sevmiyor icden ice bana giciklar biliyorum bunlari simdi niye yazdim bilmiyorum
birde su yanan aileye cok üzüldüm aklimdan cikmadigi icin herhaldeinsan bukadarmi yabanci düsmani olabilir anlamiyorum
sabah ekmek yiyebilirdin tatlım,nescafe yerine de yeşilçay içebilirdin..menün güzel..kızlar bugün ki menüm
sabah : çeyrek salatalık ve domates 2 çtl peynir az yeşilik şekersiz süt
ara:yok
öğlen:4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı + 2 kaşık mantar sote + bol salata
ara 14:00:az sütlü şekersiz neskafe
16:00:1 portakal 2 bardak sirkeli su
akşam:bol salata 4 yemek kaşığı pirinçsiz zeytin yağlı ıspanak bol salata
ara:1 portakal veya şekersiz kahve
bravo tatlım gayet güzel..selamm
bugün ki menüm
sabah bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek,bir zeytin, bir yemek kasıgı lor peynir,bir çay kasıgı reçel,domates salatalık,şekersiz çay
ara: yok
öğle: bir kase çorba,yarım kase yoğurt bir dilim patetes,salata
ara: bir tane havuç
akşam: 2 tane küçük kızrmıs but,2 dilim patetes ,salata, yoğurt
ara: şekersiz türk kahvesi,yeşilçay,elma
ek: 3 itre su +45 dakika yürüyüş+yarım saat pilates
akşam az olmamışş mı kuzuuuSabah:
Eki Görüntüle 655590
Ara:
Eki Görüntüle 655592
Eki Görüntüle 655593
Ara:
Eki Görüntüle 655594
Akşam:
Eki Görüntüle 655595
biz de seni çok seviyoruz yawru kuş :*kizlar cok mutlu oluyorum ben sizlen sohbet edince cikasimda gelmiyor ama mesaim bitiyor aksamlarida esim pcyi iskal ediyor artik aksam olmazsa yarin görüsürüz cok öpüyorum sizikendinize iyi bakin günümüzü insallah hafif atlatalim seytana uymayalim
canını sıkma canım,burda da öyle tiplerden var..öküz her yerde öküz neticede :)
sabah ekmek yiyebilirdin tatlım,nescafe yerine de yeşilçay içebilirdin..menün güzel..
bravo tatlım gayet güzel..
akşam az olmamışş mı kuzuuu
biz de seni çok seviyoruz yawru kuş :*
canlarım
ne zamandır giremedim nasılsınız
canım hoşgeldin nasılsın
ben kendi adıma iyi sayılır
sonradan aldığım kiloları veremedim birtürlü
eline sağlık canım
ben unuttum sana bildirim göndermeyi :26:
kizlar hic ama hic iyi degilim ama dua istemek icin ugradim
biliyorsunuz bebek istiyorum ve ilac kullaniyorum
kullandigim ilacin prospektüsünde depresyona sebebiyet verebilir diye yaziyordu ama umursamadim
ve su ana okadar kötüyüm ki sürekli aglamak ve uyumak istiyorum
lütfen bugün ellerinizi benim icin acin yaradana
ve dua edin benim icin lütfen
bebbegim olsun cümle isteyenlerinde
ve bu durumdan kurtulayim biran önce ..
dualariniza cook ihtiyacim var eksik etmeyin lütfen..
iyi degilim ugrayamaya bilirim bir müddet Rabbime emanet olun ...
tamam vanım bekliyoruz fotolarınıdaForm çayı canım
bende altını dar paça siyah kotumla
birde dar paça beyaz kotumla düşündüm canım
normaldede zaten şuan vücuduma oturan bişey giyemiyorum tatlım
açık olsam kesinlikle o elbiseyi tercih etmezdm haklısınız o konuda
ama mankenin bel kesimini farketmişsinizdir çok kalın
o yüzden onda olmadığından
konbinileyim çekerim fotoları
tamam canım yarın öyle bikahvaltı yapbende koysan bi kase yerim yaniyo ben iciyorum valla cünkü bazen 2-3 gün tik yok saliyom bitanee formdan
bak canimi cektirdin yarin öyle yapayim kahvaltimi söz
aslinda tam beni anlatmis metobolizmam calismiyor süt ürünlerinide cok severim aslinda etle okadar aram yoktur denesemmi mine sendemi bundansin ne yiycez canim mesela kahvaltida ben tam anlamadim ekmek yasakmi :26: yumurta yok diyoyogurtda severim ama
örnek liste nasil minem :26:
akşam onunla doyacakmısın canım
inşallah canımmkizlar cok mutlu oluyorum ben sizlen sohbet edince cikasimda gelmiyor ama mesaim bitiyor aksamlarida esim pcyi iskal ediyor artik aksam olmazsa yarin görüsürüz cok öpüyorum sizikendinize iyi bakin günümüzü insallah hafif atlatalim seytana uymayalim
64-65 arasıyım işte canım çizelgemdeki kilodaydım cuma günüİyim canım bende aynı...Senin ne kilon varda 64 değilmisin çizelgende öyle yazıyor.
Çok az kalmış 4-5 daha versen yeter işte canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?