Merhaba canım. Nasılsın ? Bende uzun zamandır girmiyordum. Buraya katılmamak çok fena etkilioymuşş insanı onu anladım.
selam kızlar
menüm yazılmayacak kadar kötü
böyle olunca moralimde kötü
benden bihalt olmaz diyorumda işte
yinede burayı bırakamıyorum
yürüyüşe başlamaya karar verdim buaralar toplantılarımız oluyor
o işleri bitirince başlayacam
hergün olmasada haftada 2 gün yürüsem hiç yoktan iyidir sanırım
belki yürüyüşle toparlarım :26:
ya kizlar ben menu yorumlamayi pek beceremiyorum ondan yorumlamak istemiyorum yanlis yonlendirmek istemiyorum
benim menum
sabah ac karinla iki bardak ilik su iki kuru kayisi
kavalti
1 kk'dan az beyaz peynir
2 dilimtb ekmegi
5zeytin
salatalik domates
oglen
5mantar 1yumurta omlet yaptim salatalik domates 5 susbibri tursusu
ara
yarim mandalina
yarim elma
sekersiz kahve
aksam (biraz fazla oldu galibasaat17'de yedim)
firinda 1tavuk budu
1 kasik koz patlican
2koz biber
salata
2 bardak ayran
ara15 badem 2 kuru kayisi
toplam 3 lt su
&1 yesil cay 1 besi bir cay
merbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
selam kızlar
merbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
Selam kızlar :)
Her gün diyete başlayıp hemen hemen her gün hüsrana uğruyorum maalesef..Şu an yaklaşık 72 kg ım, boyum 1.72 62 kg a düşmek istiyorum.. hayal gibi şimdilik, inş. bir gün gerçeklestiricem.
Grubunuza katılıp beraber kg verelim istedim benide aranıza alırmısınız :)
Sabah sütlü cornflakes yedim
öğlen fazla oldu, nohut ve bulgur pilavı salata(işyerinde menü sabit olduğu için ben belirleyemiyorum kızlar)
akşam 1.5 tabak peynirli sütlü tarhana çorbası 1 dilim ekmek
kaçırmısım yine yavs...
P.S: günde 3-4 bardak demleme yeşilçay ve 2 lt kadar su içiyorum...
tatlıya dayanıorum...malesf
kızlar ben 94 kıloydum. 81kiloyum sımdı 2 kilo sonrasında aranıza gireceğim sonra hep beraber zayıflayacagız ınsallah hahaytt :))
Akşam çok az canım, dayanabildin mi sonrasında???Sabah:
Eki Görüntüle 655590
Ara:
Eki Görüntüle 655592
Öğlen: (Cacığın hepsini yiyemedim. )
Eki Görüntüle 655593
Ara:
Eki Görüntüle 655594
Akşam:
Eki Görüntüle 655595
Benim de akşam cısım oldu maalesef, iyi olur yürüyebilirsen. Ben de dün dediğiniz gib taktım kulaklıkları 30 dakika yürüdüm çok iyi oldu valla.selam kızlar
Hoşgeldin canım.merbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
Hoşgeldin canım.Selam kızlar :)
Her gün diyete başlayıp hemen hemen her gün hüsrana uğruyorum maalesef..Şu an yaklaşık 72 kg ım, boyum 1.72 62 kg a düşmek istiyorum.. hayal gibi şimdilik, inş. bir gün gerçeklestiricem.
Grubunuza katılıp beraber kg verelim istedim benide aranıza alırmısınız :)
Yeşil çayı 3 fincandan fazla içme bence 2-3 fincan olsun fazlası zarar.Sabah sütlü cornflakes yedim
öğlen fazla oldu, nohut ve bulgur pilavı salata(işyerinde menü sabit olduğu için ben belirleyemiyorum kızlar)
akşam 1.5 tabak peynirli sütlü tarhana çorbası 1 dilim ekmek
kaçırmısım yine yavs...
P.S: günde 3-4 bardak demleme yeşilçay ve 2 lt kadar su içiyorum...
tatlıya dayanıorum...malesf
Şimdi de gelebilirsin canım.kızlar ben 94 kıloydum. 81kiloyum sımdı 2 kilo sonrasında aranıza gireceğim sonra hep beraber zayıflayacagız ınsallah hahaytt :))
Betülcüm, bizler kıyafet heryerden rahat bulamıyoruz kapalı olduğumuz için, aldım mı o yüzdeen 2-3 parça alırım her zaman ben de, inşallah olur da koyarım fotoları.hoşgeldin canım hayal değil emin ol
dengesiz bi menü canım.
düzgün bi şekilde kahvaltını yapmanı öneririm.
öğlen de pilav ve türevlerini almamalısın bence
ben de okulda yiyorum öğlenleri
pilav-makarna-börek gibi şeyleri almıyorum
çorba-yemek-salata
akşam da aynı şekilde yaparsın
aralarda küçük ara öğünler yap.
su içmeni beğendim..
hoşgeldin canım kilo sınırımız yok şimdi de buyurabilirsin
Günaydın kızlar,
Herkese güzel bir gün diliyorum, akşam maalesef kaçamak yaptım, sanırım bu haftam güme gidecek.
Sabah da 30 dakika aç karnına yürüyüşümü yaptım.
Şimdi bildirim konusuna gelelim,
CUMA günü mü olacak
PAZARTESİ mi kesin bir karar verildi mi arkadaşlar??? Benim için Pazartesi olabilir diyorum.
günaydın kızlaaar
bu aralar buraya fazla yazamıyorum ama arasıra uğruyorum
yeni gelenler hoş geldiniz
vaktim varken dünkü menümüyazayım
uyanınca 1 bardaksu
kahvaltı
2 tavada yumurta
roka
2 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 fincan form çayı
1 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 hurma
öğle
brüksel lahanası çorbası
ev yapımı hamuru yağsız ince bir küçük kıymalı pide
ara
yeşilçay
2 hurma
akşam
tarhana çorbası 4 kaşık,tavuk sote(2servis kaşığı)bol limonlu salata
ara
su
bugün
uyanınca 2 bardak su
70 dakika yürüyüş
kahvaltı
2 kayısı
3dilim peynir
1 tam buğday ekmeği
ara
yeşilçay
siyahçay
form çayı
öğlen
annem ne pişirdiyse
arade ıyı
yeşilçay
akşam
salata
canımmm ilaçtan kaynaklı değildir bence senin bu halin
allah inancı olan birisin anladığım kadarıyla
allah evladına uzun ömürler versin
bu şekilde üzgün olursan ve bebek isteğini kızınada yansıtırsın
sen dua et gerekeni yap allah nasip ederse olur zaten
dualarımız seninle canım
Kafanı dağıtacak işlerle uğraş canım, malum menopoza giren bayanlarda nasıl sıkıntılar oluyor, konu yumurtalıklar olunca ilaçlarda insanı mahvediyor. 5 gün serophene kullandım, gün boyu halsizlik sinir, gecede aşırı ateş basması falan oluyordu. Rabbim yardımcımız olsun, rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin inşallah, beraber güzel haberler verelim burdan birbirimize
Rabbim ol dediğinde bazen de olmadığında vermiş hayrı canım, sıkma canını, Allah gönlünüze göre verir inşallah, olmuyor diye de ne olur çok da üzme canını, en azından 1 tane var, buna şükret lütfen.
canımmm allah gönlüne göre versin... ama sakın eve kapanma çık dolaş buradan da uzaklaşma kafan dağılır meşgale olur sana burası .ve bir çocuğun var sanırım allahım ona ömürler versin hiç çocuğu olmayanları düşün onlar ne yapsınlar..bir arkadaşım var öyle çok istiyoki 4.düşüğünü yaptı geçen sene ...Allahım herşeyin hayırlısını versin herkese
canım öyle olurmu hiç...
depresyon yapıyosa o hap doktoruna danış.. mutlaka kullanmak zorunda mısın ki o hapı..
kendini üzme... buralardan da ayrılma bence burası daha çok dağıtacaktır kafanı..üzülme yahu..
Allah sana ve tüm bebek isteyenlere nasip etsin canım..
üzme kendini ballım
bir evladın var onu düşün
birde hiç olmyanları üzülmeye strese değermi rabbim hayırlısıysa versin
canım benim bazen şöyle düşünmek gerekir
rabbim bizden iyisini bilir her şerde bir hayır olabileceğini düşün
hakkında ne hayırlısıysa rabbim onu versin
canım inşallah hayırlısıyla bebiş sahibi olursun
takma kafana
canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah :26:
duamda olacaksın inş.. kendini iyi hissedeceğin şeylerle uğraş..
sende kendine bol bol dua et Allah yardımcın olacaktır..
canım bende aynı şeyleri yaşadım aynı ilaçlardan kullandım seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma fazla kendine zaman ayır yürüyüş yap kalabalığa karış biraz iyi gelecek Allah sanada nasip edecek inşallah sakın düşünme bende çok tedavi gördüm tamda pes etiğimiz hiç beklemediğimiz anda bebeğimiz geldi darısı sana canım
selam kızlar!
tabletten yazıyorum,alıntı yapamadım..balkaymakım rabbim gönlüne göre versin..eğer kendini kötü hissediyorsan doktoruna danış derim..hakkında hayırlısı olsun canım..bugün menü paylaşmıycam..sinirden yedim..iyi geceler kızlar öpüyorum
canim benim kiyamam olur o ettkiler esinlen de konus oda anlasin sonra alinmasin birde cok stress yapiyoruz iste olmayinca biraz kendine sadece kendine vakit ayir yarim saat de olsa parka otur ben bikeresinde öyle yaptim cok bunaldim oturdum kendi basima
insallah okadar sIkIndidan sonra rahata kavusursun ve hamis haberlerini bize söylersin diyet falan düsünme dikkat et yinede ama birde onu kafana takma ve sadece icinden gecenleride olsa gel anlat arkadasim icine atma seni cok seviyoruz hayirlisiyla olur insallah tatlim
kizlar hepinize cook tesekkür ederimAllah yardımcın olsun canım. Çok stresli bi iş bu bebek sahibi olma çabaları.
İLaçların etkisi muhtemelen olmuştur. Sen gönlünü ferah tut. İnşallah en kısa sürede dileğin gerçek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?