70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızçeler
kendi laptopum bozuldu.tableti de kullanmayı beceremediğim için dünkü menümü bugün paylaşıyorum

sabah:
1 avuç badem

ara yok

öğle

corba
içi ıspanaklı tavuk
salata
ayran

ara

akşam

fırında köfte patates ve mor lahana salatası

ara
3 kivi

gece 11 gibi de 1 tane elma yidim

hoşgeldin canım...
ben yeniyim ama seni burda tanıdığımdan beriş gittin diye üzüldüm..
yerin çok belliydi yani..
ilacı bırakmakla iyi etmişsin..
ilk çocuk mu olacak canım ne için ilac vermişti doktor...
banada ister ilaç vereyim demişti istemedim uzun günler ardından bugün geldi regl..
diyette takrardan bugün sıkı tutarsın işin ucunu...
cuma da sorun olmaz umarım:44:

Günaydin canlarim sekerlerim ballarim
birazdan menümü paylasacam dün cok usluydum aksami güzel kapattigimi düsünüyorum öyle oluncada insanin ici rahat oluyor bugünde kaba beyaz peynir zeytin 9 tane getirdim ama cokmu :26: birtanede domates koyup 2 dilim de siyah ekmek getirdim ara icinde evden 2 mandalina aldim öglene kuru fasulye getircekdim evden vazgectim ve sehriyeli tavuk corbasini yogurt kovanin icine döküp getirdim aslinda üsenmesem sabahlari birde erken kalkabilsem hem bugün ne yiycem diye düsünme derdi kalkiyor ortadan
tartilmadan duramadim sabah 73.9 ciktim pazartesi 74.1 idin yani dikkat etsem gidecek aslinda sankim
uyy birde dün wc ye gidemedim diye sabah ac karnina ermis bi armut yedim arkasinada kahve icince wc problemim cözüldü
birde ben yemekleri bol acili yemege calisiyorum heryerde yaziyor söylüyorlar aci metomuzu hizlandiriyor diye bende elimden geldiyince yana yana yiyorum wc ye gidincede aci cekiyorum ama napalim

cok sagol neslim bende seni öperim bi coook tatlim
teşekkür ederim fırında patetes canım
patatesi bende cok severim her türlüsünü firindakinede bayilirim haslanmissinada öbürünede gecen annemde firinda tavuk ve patates yapti uyy yeme de yaninda yat ama aksam patates yememeye calisiyorum cünkü patatesin karbonhydrat degeri biraz yüksek oldugundan aksam tüketmemeye calisiyorum
yaa yine cok asiri yemem canim.. Ama sinir olmayinca insan daha doydugunu anlar diye sey ettimmm cok sevindirik oldum.. Bende hic yiyemicem duye uzuluyodum

O zaman kesin yiyorum bol salata ileee.. Tesekkur ederimmmmmm
olurmu tatlim balik cok saglikli hem az kalorili hemde beyaz et hemde omegasi var yirim ben o baligi elinden geldiyince menüne ballik eti tavuk eti koyabilirsin canim
birde o günü cekersin tatlim giydigin günü ve masallah cok güzel fizigin oldu betülüm takmim diyorum toka da takiyorum ama yinede bazen gücüme gidiyor iste sende kendine iyi bak tatli kiz
sagol canim ya dünkü karikatür gibi james bond diyor oda öküz bildigin öküz diyor o geldi aklima
canlarim benim iyiki tanimisim sizleri
etinin reklamında çocuklara mutluluğun tanımını soruyolar.en son ufaklık 'pilav' diyor..yerim onu :))
benimde kafama takildi o cocuk diyorum acaba eti pilav dami satiyor
yeşil çayı sevmem ama limon sıkıp denedim bugün güzel oldu etkisini kaybetmezse ben böyle içebilirim artık
senin mesaji okuyunca bende isirganotu cayina bile limon sIktIm aslinda caylarimiza limon sIksak iyide ben unutuyorum
misir ekmegini nasil bulacam ki :26: nasil birsey misir ekmegi :44: kahvaltiyi getirdim minem ama peynirde var oda süt ürünü oluyor dimi :26: öglende sebzeli sehriyeli tavuk corbasi :26: sen yapacakmissin tatlim
öyle oluyor mine ben simdi nekadar gönlüm rahatsa eger düzgün yiyemesem okadar morelim bozuk keyfim kacik oluyor
birakma tabii aslinda kendimizi cezalandirmaliyiz cis mi yedin cikacaz evden yarim saat durmadan yürüyecegiz
güzel olmus tatlim menün
merbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
hosgeldin canim ve kocaman tebrik ediyorum seni
hosgeldin canim aramiza
olmamis ama yavas yavas alisiyorsun canim burda :13:
kızlar ben 94 kıloydum. 81kiloyum sımdı 2 kilo sonrasında aranıza gireceğim sonra hep beraber zayıflayacagız ınsallah hahaytt :))
simdide gelebilirsin canim
günaydin fadimecim bugün yeniden baslarsin canim sIkma canini hem güne de ne güzel baslamissin yürüyüs yaparak
günaydin canim güzel canim begendim ben
günaydin canim bir paket diyet bisküvi cok degilmi canim :26: etimek ve wasa ne canim :26:
mineee kan grubuna göre diyeti uygulayacak mısın sen, dünden beri aklımda da? Yapan kişiler var mı acaba bir araştıralım bakalım, sitede vardır belki.
sen yapacakmissin canim :26:bende merak ettim eger mine yaparsa bende ondan örnek almayi düsünüyorum menülerinden kanimiz ayni ya

ben de hiç uygun şeyler yemiyorum ama burdan da vazgeçemiyorum..
aşırı iştahım var bugünlerde durduramıyorum kendimi :26:
yemeğe kadar elbisenin içine sığamaz hale gelcem o olcak
sen çok fazla kilo almıyorsun canım
hatta kendini çok kasmanada gerek yok
hareketli bir hayatın olduğu için sanırım yesende çok almıyorsun
öyle düşünme canım bunlar seni yıldırmasın dahada çok hırslan yemenin sonu yok sonradan pişman oluyorsan demek ki işe yarıyor mücadelen hiç bişey boşa değildir bence
desteğin için çok teşekkür ederim canım
yılarsam zaten sonum yine 70li kilolar
dikkat etmek zorundayım, sıkılsamda
Benim de akşam cısım oldu maalesef, iyi olur yürüyebilirsen. Ben de dün dediğiniz gib taktım kulaklıkları 30 dakika yürüdüm çok iyi oldu valla.
sabah kalkabilsem aslında çok daha iyi olur ama 8de zor kalkıyorum
bende akşam üzeri 16:00 gibi yürüyeyim diyorum
kızım çizgifilm izlerken yarım saat-40 dk yürüsem yeter herhalde
geçen sene koşu bandında yürüyordum yaa
uzun aralıklarla ve kısa süre yürüyordum
faydası yok diyordum ama oluyormuş
bencede pazartesi daha uygun
gerçi ben cuma bile artı çıkıyorum
pazartesileri süperartı çıkarım herhalde
ama belki daha çok dikkat ederiz
cumaya 1 hafta var deyip haftasonu yiyoruz
mineee kan grubuna göre diyeti uygulayacak mısın sen, dünden beri aklımda da? Yapan kişiler var mı acaba bir araştıralım bakalım, sitede vardır belki.
canım valla tam olarak uygulamıycam
bizde süt ürünleri ve yumurta yemeyin diyor
yoğurt yiycem ama eskisi gibi sık değil
bide kırmızı et tüketin diyor biz zaten bol yiyoruz kırmızı et
yani tam olarak uymasamda aklımda bulundurcam
doğruluk payı var diye düşünüyorum çünkü mesela bazı kişileri et rahatsız eder hazım konusunda
ama ben öyle sorun yaşamadım hiç

öğlende ekmek varmı canım..
birazcık fazlalıklar var gibi gibi sanki..
ben pek anlamam da.. anlamaya çalışıyoruz işte :))

Canım tabaktaki dondurmanın hepsini yedin mi, yediysen fazla bence.Aradaki 3 kivi de fazla, bir de akşam patates pek iyi olmamış canım. Sabah da kahvaltı yapmamışın, ara yapmamışın, öğleden sonra cozutmuşun. Öğlenin güzel ama.

Canım ben araştırdım da pek de talep görmemiş sanırım, karatay mı yapsam diye düşünüyom, karatay grubu epey yoğun???

Son düzenleme:

kaymaklım canımm hoşgeldin
çok geçmiş olsun,bu aralar buraya fazla uğrayamıyorum,görmemişim demek kusura bakma,
gerçekten seni çok seviyorum tanımasakta birbirimizi senin gibi bir arkadaşım olmasını çok isterdim böyle hayat dolu neşeli ve şakacı yerin çok görünüyor gerçekten
bir evladın varmış zaten Allah onu sana bağşlasın,hayırlı bir evlat daha nasibetsin inş.emeğinizi boşa çıkarmasın inş.

hayırlısı olsun canım
daha iyi olmana sevidnim
sabah yememişsin canım
sonrada sık yemişsin sankiii
akşamın güzel ama 3 kivi ve 1 elma fazla olmuş
birde o dondurmaların hepiciğini yidinmiii
canım ben sadece kendim için sebze yemeği yapıyorum
bazen yemeği fazla yapıyorum 1 kasesini kendime ayırıyorum
sende öyle yapabilirsin canım
sabahta saklama kabına koyup getirirsin canım
mısır ekmeği konusunda haklısın bulmak zor onun içinde normal çavdar ekmeğine devam canım
bende sabah peynir yedim
süt ürünleri metoyu yavaşlatıyor diyor ama onsuzda olmuyorkii

:131::131:

hosbuldum canim cok sagol
bir kizim var Rabbim ömür versin
hormon ilaclari canim :26:

suzim aksam icin yaptigin yemekden ertesi günü öglen icin getirsen sabah da ugrasmak zorunda kalmazsin
wc icinde tebrik ediyorum seyetmisin gözümüz aydiinnn

est. canim
ayy cok sagol canimm
amiiinnnn
sagol canimmm

mine bir günü kötü bitirdin diye bırakma kendini yaaaadün bitti bugün başla bıraktığın yerden..hergün yeni bir gün
menün gayet güzel tatlım..arada 15 badem ya da kayısıyı 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde yersen sorun yok
merbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
tebrikler canım
tabi canım gelebilirsin..kg sınırı yok bizde her kilodan arkadaş katılabilir

kızlar ben 94 kıloydum. 81kiloyum sımdı 2 kilo sonrasında aranıza gireceğim sonra hep beraber zayıflayacagız ınsallah hahaytt :))
şimdi gel2 kiloyu bekleme
günaydın tatlım
başarılı
sık sık ama az ye demek böyle birşey sanırım
menüler çok güzel yaa,maşallah herkese
sağlığın herşeyden önemli canım,diyete yeniden başlarsın nolcakdikkat et kendine,moralini yüksek tut

evet ben de acıyı duydum canım.eşim de acıyı hiç sevmez..öğle yemeklerinde 1 tatlı kaşığı pul biber döküyorummhadi menünü bekliyoruz suzimmm

canım bi kızın varmış bak ne güzel..
diğeride olur inşallah...
Vakti zamanı var demekki...
sana öyle kötü yan etkiş yapan hayattan soğutan ilaçları içme...
derdi veren Rabbim dermenıda verir..
allah en kısa zamanda sana da banada isteyen herkesede hayırlısıyla bi evlat veriri inşAllah..amin

ay cene yapmakdan bi günaydin diyemedim
günaydiiiiiiiiiiiinn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
erim erim erisin totolaaarrr
ip incecik olsun belleeerrrr
bunun 36 si yada 38 i yokmu desin dilleeerrr :118::118:
bizi görünce olsun gözleeerrrrrrr
anammm sarkida yazdim daha ne diyem kizlaarrrr
lülülüüüüüü

günaydin politikacimiz patates kizartmasi ve aksam lahmacun keske öglenle aksami degistirseydin canim cok daha güzel olurdun :26:
iyi olmana cok sevindim ballim senin nesenle bizim yüzümüzde gülücükler aciyor hep böyle ol insallah canim benim
belli olmaz canim belki olur bu ay insallah benim kaanda regl gelecekmis gibi sancim vardin ama regl gelmemisdin
uyyy hepsini yirim ben benimde gözüm dondurmaya takildi yidinmi kiz hepsini :131:
karatayda da günde 2 kere yesen de yetiyor sanirsam öyle diyordun kadin tv de birde 5 saat arami vercekdin ne bence en iyisi simdiki yedigimiz gibime geldi :26:
öyle yapayim tatlim dünden kuru fasulye vardin pilavla almadim yanima agir olur diye bende yapamam onlarsiz peyniride sütüde yogurtuda cok seviyorum
sagol ballim ayyyy allah iyiligini versin emi

ve galatasarayli olmazamda dün ailecek maci izledik ve cok sevindik tebrik ederim busecim ve diger galatasarayli kizceleri
esim galatasarayli diyor sen döndün herhalde galatasarayi heycanla tutun diye deget dedim tepemin tasini attirma türk takimi yabanciyla oynadiginda tabiiki bizimkileri tutacam dedim :128:

gunaydinnnnn
pazartesi icin kimse itiraz etmedi dilege soyleyelim duyuruyda yapalim pazartesi olsun diye

bır keresınde bır paket yerne yarım yemiştim diyetısyenım kızmıstı emzırıosun sen dıye. wasa da yenı tanıstıgım bır urun tanesı 35 kalorı,cavdar ve bol tahıllı oluyor. mıgros gıbı buyuk marketlerde bulabılıyorsun ekmek nıyetıne yıyorum cok saglıklı.. etımek de bıldıgın peksımet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…