kizlar hepinize cook tesekkür ederim
daha iyiyim sükür
beni bu hale ilac getirdi kizlar :26:
dr.umda dedi zaten
ilaci kullanmayi biraktim :26:
regli beklicem artik
gelirse tekrar dr.a tekrar ilaclar felan bakalim hayirlisi artik
ama gelecek gibi
tabi diyet te gittii :26:
cok sagol neslimiyi tatlım dolanıyodum öle
suzim senin kıdem daha fazla kuzum ya
sen daha iyisini biliyorsun zaten bacım
öperim seni biçokkk
sabah çok az bu bir
ikinci araların hiç iyi olmamış bu iki
3. akşamda az
4. böyle yersen ziporda yaparsan sonra fazlasıyla kiloyu geri alırsın pötüşkooooooooo
bide saç çekeyimmmmmmm
bide dillllllllllll
inşallah tatlım
bizde senle çok mutluyuzz yavrucuk
patatesi bende cok severim her türlüsünü firindakinede bayilirim haslanmissinada öbürünedeteşekkür ederimfırında patetes canım
olurmu tatlim balik cok saglikli hem az kalorili hemde beyaz et hemde omegasi var yirim ben o baligiyaa yine cok asiri yemem canim.. Ama sinir olmayinca insan daha doydugunu anlar diye sey ettimmmcok sevindirik oldum.. Bende hic yiyemicem duye uzuluyodum
O zaman kesin yiyorum bol salata ileee.. Tesekkur ederimmmmmm
birde o günü cekersin tatlim giydigin günü ve masallah cok güzel fizigin oldu betülümçok sağol canım
evet canım içi kolsuz elbise lacivert. dışı da beyaz ceket. ikisi takım olarak satılıyor.
tuğba'dan aldım tesettür mağazası biliyorsundur.
bak istersen istanbulda daha rahat bulursun
son kalan ürünü aldım bende anca
bi yemek olcak işte ben öyle çok hareketli şeyler pek sevmiyorum
sade ve şık olsun istedim bunu buldum vuruldum aldım
üstüne de şal almayı düşünüyorum bakalım ay sonuna kadar daha çok var..
senin aldığın elbise de siyah pantolonla güzel olur kanımca
güle güle kullan..
teşekkür ederim canım
hoşgeldin canım
ay sağol canım benim beğenmeniz beni çok mutlu etti
niye böyle yapıyorlar ya sanaçok sinir bozucu iyi sabrediyosun tatlım
ben de aldığım zaman aynı modelin farklı 2-3 rengini alıyorum. görünce kendim aklıma geldim
güle güle kullan canım eminim yakışır belkiyoruz senden de foto
çok beğendim
iyi akşamlar canım kendine ii bak
canını sıkma canım,burda da öyle tiplerden var..öküz her yerde öküz neticede :)
sabah ekmek yiyebilirdin tatlım,nescafe yerine de yeşilçay içebilirdin..menün güzel..
bravo tatlım gayet güzel..
akşam az olmamışş mı kuzuuu
biz de seni çok seviyoruz yawru kuş :*
benimde kafama takildi o cocuketinin reklamında çocuklara mutluluğun tanımını soruyolar.en son ufaklık 'pilav' diyor..yerim onu :))
senin mesaji okuyunca bende isirganotu cayina bile limon sIktImyeşil çayı sevmem ama limon sıkıp denedim bugün güzel oldu etkisini kaybetmezse ben böyle içebilirim artık
misir ekmegini nasil bulacam ki :26: nasil birsey misir ekmegi :44: kahvaltiyi getirdim minem ama peynirde var oda süt ürünü oluyor dimi :26: öglende sebzeli sehriyeli tavuk corbasi :26: sen yapacakmissin tatlim
tamam vanım bekliyoruz fotolarınıda
eminim yakışacaktır o mankenden daha incesin sen
tamam canım yarın öyle bikahvaltı yap
öğlende dünkü gibi ye
akşamıda aynı şekilde
aralarıda güzel yaparsan tamamdır
ekmek yasak değilde buyday ürünleri sanırım yasak bide süt ürünleri metoyu yavaşlatıyormuş
et yiyecez bol bol
ay belkide doğru değildir bilemedim :26:
örnek listeler vermişler canım ama ben incelemedim
sadece kahvaltıda mısır ekmeği yazdığını gördüm
akşam onunla doyacakmısın canım
yani o an için doyarsında sonra acıkmayacakmısın?
sabahta az gibi geldi bana :26:
inşallah canımm
görüşürüz yarın
64-65 arasıyım işte canım çizelgemdeki kilodaydım cuma günü
ama biyerde dur demezsem iyice gidiyorum 70e doğru
bir türlüde tam olarak dur diyemedim
öyle oluyor mine ben simdi nekadar gönlüm rahatsa eger düzgün yiyemesem okadar morelim bozuk keyfim kacik oluyorselam kızlar
menüm yazılmayacak kadar kötü
böyle olunca moralimde kötü
benden bihalt olmaz diyorumda işte
yinede burayı bırakamıyorum
yürüyüşe başlamaya karar verdim buaralar toplantılarımız oluyor
o işleri bitirince başlayacam
hergün olmasada haftada 2 gün yürüsem hiç yoktan iyidir sanırım
belki yürüyüşle toparlarım :26:
güzel olmus tatlim menünya kizlar ben menu yorumlamayi pek beceremiyorum ondan yorumlamak istemiyorum yanlis yonlendirmek istemiyorum
benim menum
sabah ac karinla iki bardak ilik su iki kuru kayisi
kavalti
1 kk'dan az beyaz peynir
2 dilimtb ekmegi
5zeytin
salatalik domates
oglen
5mantar 1yumurta omlet yaptim salatalik domates 5 susbibri tursusu
ara
yarim mandalina
yarim elma
sekersiz kahve
aksam (biraz fazla oldu galibasaat17'de yedim)
firinda 1tavuk budu
1 kasik koz patlican
2koz biber
salata
2 bardak ayran
ara15 badem 2 kuru kayisi
toplam 3 lt su
&1 yesil cay 1 besi bir cay
hosgeldin canimmerbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
hosgeldin canim aramizaSelam kızlar :)
Her gün diyete başlayıp hemen hemen her gün hüsrana uğruyorum maalesef..Şu an yaklaşık 72 kg ım, boyum 1.72 62 kg a düşmek istiyorum.. hayal gibi şimdilik, inş. bir gün gerçeklestiricem.
Grubunuza katılıp beraber kg verelim istedim benide aranıza alırmısınız :)
olmamis ama yavas yavas alisiyorsun canim burda :13:Sabah sütlü cornflakes yedim
öğlen fazla oldu, nohut ve bulgur pilavı salata(işyerinde menü sabit olduğu için ben belirleyemiyorum kızlar)
akşam 1.5 tabak peynirli sütlü tarhana çorbası 1 dilim ekmek
kaçırmısım yine yavs...
P.S: günde 3-4 bardak demleme yeşilçay ve 2 lt kadar su içiyorum...
tatlıya dayanıorum...malesf
simdide gelebilirsin canimkızlar ben 94 kıloydum. 81kiloyum sımdı 2 kilo sonrasında aranıza gireceğim sonra hep beraber zayıflayacagız ınsallah hahaytt :))
günaydin fadimecimGünaydın kızlar,
Herkese güzel bir gün diliyorum, akşam maalesef kaçamak yaptım, sanırım bu haftam güme gidecek.
Sabah da 30 dakika aç karnına yürüyüşümü yaptım.
Şimdi bildirim konusuna gelelim,
CUMA günü mü olacak
PAZARTESİ mi kesin bir karar verildi mi arkadaşlar??? Benim için Pazartesi olabilir diyorum.
günaydin canimgünaydın kızlaaar
bu aralar buraya fazla yazamıyorum ama arasıra uğruyorum
yeni gelenler hoş geldiniz
vaktim varken dünkü menümüyazayım
uyanınca 1 bardaksu
kahvaltı
2 tavada yumurta
roka
2 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 fincan form çayı
1 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 hurma
öğle
brüksel lahanası çorbası
ev yapımı hamuru yağsız ince bir küçük kıymalı pide
ara
yeşilçay
2 hurma
akşam
tarhana çorbası 4 kaşık,tavuk sote(2servis kaşığı)bol limonlu salata
ara
su
bugün
uyanınca 2 bardak su
70 dakika yürüyüş
kahvaltı
2 kayısı
3dilim peynir
1 tam buğday ekmeği
ara
yeşilçay
siyahçay
form çayı
öğlen
annem ne pişirdiyse
ara
yeşilçay
akşam
salata
günaydin canimGunaydın kızlar, görmeyeli bakıyorum bıldırım gunu degısıme uğramış gıbı sanırım. Pazartesi çalışıyorum ben sabah bıldırım yapamayabılırım
bugunkü menumu yazayım hemen
8:30 1 yumurtayla pişirilmiş çökelekli omlet, domates, yarım dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir
11:00 1 portakal ve 1 ceviz
13:00 salata, yoğurt
15:30 2 porsiyon meyve, 2 tam ceviz ya da 6 badem
17:30 Emzirme çayı ve 3 mini diyet kurabiye ya da bir paket diyet bisküvi
18:30 10 kaşık taze fasulye, yoğurt, salata, yarım dilim ekmek
20:30 1 meyve
22:30 ayran, 2 etimek ya da wasa
Not: 3 lt su içiyorum ve ekmeklerim de ya çavdar ya da tam buğday
bugüne iyi başladık hadi hayırlısı..
Herkese iyi yağ yakmalar..
sen yapacakmissin canim :26:bende merak ettimmineee kan grubuna göre diyeti uygulayacak mısın sen, dünden beri aklımda da? Yapan kişiler var mı acaba bir araştıralım bakalım, sitede vardır belki.
sen çok fazla kilo almıyorsun canımben de hiç uygun şeyler yemiyorum ama burdan da vazgeçemiyorum..
aşırı iştahım var bugünlerde durduramıyorum kendimi :26:
yemeğe kadar elbisenin içine sığamaz hale gelcem o olcak
desteğin için çok teşekkür ederim canımöyle düşünme canım bunlar seni yıldırmasın dahada çok hırslan yemenin sonu yok sonradan pişman oluyorsan demek ki işe yarıyor mücadelen hiç bişey boşa değildir bence
sabah kalkabilsem aslında çok daha iyi olur ama 8de zor kalkıyorumBenim de akşam cısım oldu maalesef, iyi olur yürüyebilirsen. Ben de dün dediğiniz gib taktım kulaklıkları 30 dakika yürüdüm çok iyi oldu valla.
bencede pazartesi daha uygunGünaydın kızlar,
Herkese güzel bir gün diliyorum, akşam maalesef kaçamak yaptım, sanırım bu haftam güme gidecek.
CUMA günü mü olacak
PAZARTESİ mi kesin bir karar verildi mi arkadaşlar??? Benim için Pazartesi olabilir diyorum.
canım valla tam olarak uygulamıycammineee kan grubuna göre diyeti uygulayacak mısın sen, dünden beri aklımda da? Yapan kişiler var mı acaba bir araştıralım bakalım, sitede vardır belki.
günaydın kızçeler
kendi laptopum bozuldu.tableti de kullanmayı beceremediğim için dünkü menümü bugün paylaşıyorum
sabah:
1 avuç badem
ara yok
öğle
Eki Görüntüle 656055
corba
içi ıspanaklı tavuk
salata
ayran
ara
Eki Görüntüle 656059
akşam
Eki Görüntüle 656065 Eki Görüntüle 656066
fırında köfte patates ve mor lahana salatası
ara
3 kivi
gece 11 gibi de 1 tane elma yidim
Canım tabaktaki dondurmanın hepsini yedin mi, yediysen fazla bence.Aradaki 3 kivi de fazla, bir de akşam patates pek iyi olmamış canım. Sabah da kahvaltı yapmamışın, ara yapmamışın, öğleden sonra cozutmuşun. Öğlenin güzel ama.günaydın kızçeler
kendi laptopum bozuldu.tableti de kullanmayı beceremediğim için dünkü menümü bugün paylaşıyorum
sabah:
1 avuç badem
ara yok
öğle
Eki Görüntüle 656055
corba
içi ıspanaklı tavuk
salata
ayran
ara
Eki Görüntüle 656059
akşam
ara
3 kivi
Canım ben araştırdım da pek de talep görmemiş sanırım, karatay mı yapsam diye düşünüyom, karatay grubu epey yoğun???Günaydin canlarim sekerlerim ballarim
birazdan menümü paylasacam dün cok usluydum aksami güzel kapattigimi düsünüyorum öyle oluncada insanin ici rahat oluyor bugünde kaba beyaz peynir zeytin 9 tane getirdim ama cokmu :26: birtanede domates koyup 2 dilim de siyah ekmek getirdim ara icinde evden 2 mandalina aldim öglene kuru fasulye getircekdim evden vazgectim ve sehriyeli tavuk corbasini yogurt kovanin icine döküp getirdim aslinda üsenmesem sabahlari birde erken kalkabilsem hem bugün ne yiycem diye düsünme derdi kalkiyor ortadan
tartilmadan duramadim sabah 73.9 ciktim pazartesi 74.1 idin yani dikkat etsem gidecek aslinda sankim
uyybirde dün wc ye gidemedim diye sabah ac karnina ermis bi armut yedim arkasinada kahve icince wc problemim cözüldü
birde ben yemekleri bol acili yemege calisiyorum heryerde yaziyor söylüyorlar aci metomuzu hizlandiriyor diye bende elimden geldiyince yana yana yiyorumwc ye gidincede aci cekiyorum ama napalim
cok sagol neslimbende seni öperim bi coook tatlim
patatesi bende cok severim her türlüsünü firindakinede bayilirim haslanmissinada öbürünedegecen annemde firinda tavuk ve patates yapti uyy yeme de yaninda yat ama aksam patates yememeye calisiyorum cünkü patatesin karbonhydrat degeri biraz yüksek oldugundan aksam tüketmemeye calisiyorum
olurmu tatlim balik cok saglikli hem az kalorili hemde beyaz et hemde omegasi var yirim ben o baligielinden geldiyince menüne ballik eti tavuk eti koyabilirsin canim
birde o günü cekersin tatlim giydigin günü ve masallah cok güzel fizigin oldu betülümtakmim diyorum toka da takiyorum ama yinede bazen gücüme gidiyor iste sende kendine iyi bak tatli kiz
sagol canim ya dünkü karikatür gibi james bond diyor oda öküz bildigin öküz diyor o geldi aklima
canlarim benim iyiki tanimisim sizleri
benimde kafama takildi o cocukdiyorum acaba eti pilav dami satiyor
senin mesaji okuyunca bende isirganotu cayina bile limon sIktImaslinda caylarimiza limon sIksak iyide ben unutuyorum
misir ekmegini nasil bulacam ki :26: nasil birsey misir ekmegi :44: kahvaltiyi getirdim minem ama peynirde var oda süt ürünü oluyor dimi :26: öglende sebzeli sehriyeli tavuk corbasi :26: sen yapacakmissin tatlim
öyle oluyor mine ben simdi nekadar gönlüm rahatsa eger düzgün yiyemesem okadar morelim bozuk keyfim kacik oluyor
birakma tabii aslinda kendimizi cezalandirmaliyiz cis mi yedin cikacaz evden yarim saat durmadan yürüyecegiz
güzel olmus tatlim menün
hosgeldin canimve kocaman tebrik ediyorum seni
hosgeldin canim aramiza
olmamis ama yavas yavas alisiyorsun canim burda :13:
simdide gelebilirsin canim
günaydin fadimecimbugün yeniden baslarsin canim sIkma canini hem güne de ne güzel baslamissin yürüyüs yaparak
günaydin canimgüzel canim begendim ben
günaydin canimbir paket diyet bisküvi cok degilmi canim :26: etimek ve wasa ne canim :26:
sen yapacakmissin canim :26:bende merak ettimeger mine yaparsa bende ondan örnek almayi düsünüyorum menülerinden kanimiz ayni ya
kizlar hepinize cook tesekkür ederim
daha iyiyim sükür
dr.umda dedi zaten
regli beklicem artik
ama gelecek gibi
hayırlısı olsun canımkizlar hepinize cook tesekkür ederim
daha iyiyim sükür
dr.umda dedi zaten
regli beklicem artik
ama gelecek gibi
sabah yememişsin canımgünaydın kızçeler
sabah:
1 avuç badem
ara yok
öğle
Eki Görüntüle 656055
corba
içi ıspanaklı tavuk
salata
ayran
ara
Eki Görüntüle 656059
akşam
ara
3 kivi
canım ben sadece kendim için sebze yemeği yapıyorumGünaydin canlarim sekerlerim ballarim
birazdan menümü paylasacam dün cok usluydum aksami güzel kapattigimi düsünüyorum öyle oluncada insanin ici rahat oluyor bugünde kaba beyaz peynir zeytin 9 tane getirdim ama cokmu :26: birtanede domates koyup 2 dilim de siyah ekmek getirdim ara icinde evden 2 mandalina aldim öglene kuru fasulye getircekdim evden vazgectim ve sehriyeli tavuk corbasini yogurt kovanin icine döküp getirdim aslinda üsenmesem sabahlari birde erken kalkabilsem hem bugün ne yiycem diye düsünme derdi kalkiyor ortadan
tartilmadan duramadim sabah 73.9 ciktim pazartesi 74.1 idin yani dikkat etsem gidecek aslinda sankim
uyybirde dün wc ye gidemedim diye sabah ac karnina ermis bi armut yedim arkasinada kahve icince wc problemim cözüldü
birde ben yemekleri bol acili yemege calisiyorum heryerde yaziyor söylüyorlar aci metomuzu hizlandiriyor diye bende elimden geldiyince yana yana yiyorumwc ye gidincede aci cekiyorum ama napalim
öyle oluyor mine ben simdi nekadar gönlüm rahatsa eger düzgün yiyemesem okadar morelim bozuk keyfim kacik oluyor
birakma tabii aslinda kendimizi cezalandirmaliyiz cis mi yedin cikacaz evden yarim saat durmadan yürüyecegiz
:131::131:günaydın kızçeler
sabah:
1 avuç badem
ara yok
öğle
Eki Görüntüle 656055
corba
içi ıspanaklı tavuk
salata
ayran
ara
Eki Görüntüle 656059
akşam
ara
3 kivi
hosbuldum canim cok sagolhoşgeldin canım...
ben yeniyim ama seni burda tanıdığımdan beriş gittin diye üzüldüm..
yerin çok belliydi yani..
ilacı bırakmakla iyi etmişsin..
ilk çocuk mu olacak canım ne için ilac vermişti doktor...
banada ister ilaç vereyim demişti istemedim uzun günler ardından bugün geldi regl..
diyette takrardan bugün sıkı tutarsın işin ucunu...
cuma da sorun olmaz umarım:44:
suzim aksam icin yaptigin yemekden ertesi günü öglen icin getirsen sabah da ugrasmak zorunda kalmazsinGünaydin canlarim sekerlerim ballarim
patatesi bende cok severim her türlüsünü firindakinede bayilirim haslanmissinada öbürünedegecen annemde firinda tavuk ve patates yapti uyy yeme de yaninda yat ama aksam patates yememeye calisiyorum cünkü patatesin karbonhydrat degeri biraz yüksek oldugundan aksam tüketmemeye calisiyorum
olurmu tatlim balik cok saglikli hem az kalorili hemde beyaz et hemde omegasi var yirim ben o baligielinden geldiyince menüne ballik eti tavuk eti koyabilirsin canim
birde o günü cekersin tatlim giydigin günü ve masallah cok güzel fizigin oldu betülümtakmim diyorum toka da takiyorum ama yinede bazen gücüme gidiyor iste sende kendine iyi bak tatli kiz
sagol canim ya dünkü karikatür gibi james bond diyor oda öküz bildigin öküz diyor o geldi aklima
senin mesaji okuyunca bende isirganotu cayina bile limon sIktImaslinda caylarimiza limon sIksak iyide ben unutuyorum
güzel olmus tatlim menün
hosgeldin canim aramiza
günaydin fadimecimbugün yeniden baslarsin canim sIkma canini hem güne de ne güzel baslamissin yürüyüs yaparak
günaydin canimbir paket diyet bisküvi cok degilmi canim :26: etimek ve wasa ne canim :26:
sen yapacakmissin canim :26:bende merak ettimeger mine yaparsa bende ondan örnek almayi düsünüyorum menülerinden kanimiz ayni ya
est. canimkaymaklım canımm hoşgeldin
çok geçmiş olsun,bu aralar buraya fazla uğrayamıyorum,görmemişim demek kusura bakma,
gerçekten seni çok seviyorum tanımasakta birbirimizi senin gibi bir arkadaşım olmasını çok isterdim böyle hayat dolu neşeli ve şakacı yerin çok görünüyor gerçekten
bir evladın varmış zaten Allah onu sana bağşlasın,hayırlı bir evlat daha nasibetsin inş.emeğinizi boşa çıkarmasın inş.
sagol canimmm
hayırlısı olsun canım
daha iyi olmana sevidnim
sabah yememişsin canım
sonrada sık yemişsin sankiii
akşamın güzel ama 3 kivi ve 1 elma fazla olmuş
birde o dondurmaların hepiciğini yidinmiii
canım ben sadece kendim için sebze yemeği yapıyorum
bazen yemeği fazla yapıyorum 1 kasesini kendime ayırıyorum
sende öyle yapabilirsin canım
sabahta saklama kabına koyup getirirsin canım
mısır ekmeği konusunda haklısın bulmak zor onun içinde normal çavdar ekmeğine devam canım
bende sabah peynir yedim
süt ürünleri metoyu yavaşlatıyor diyor ama onsuzda olmuyorkii
selam kızlar
menüm yazılmayacak kadar kötü
böyle olunca moralimde kötü
benden bihalt olmaz diyorumda işte
yinede burayı bırakamıyorum
yürüyüşe başlamaya karar verdim buaralar toplantılarımız oluyor
o işleri bitirince başlayacam
hergün olmasada haftada 2 gün yürüsem hiç yoktan iyidir sanırım
belki yürüyüşle toparlarım :26:
menün gayet güzel tatlım..arada 15 badem ya da kayısıyı 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde yersen sorun yokya kizlar ben menu yorumlamayi pek beceremiyorum ondan yorumlamak istemiyorum yanlis yonlendirmek istemiyorum
benim menum
sabah ac karinla iki bardak ilik su iki kuru kayisi
kavalti
1 kk'dan az beyaz peynir
2 dilimtb ekmegi
5zeytin
salatalik domates
oglen
5mantar 1yumurta omlet yaptim salatalik domates 5 susbibri tursusu
ara
yarim mandalina
yarim elma
sekersiz kahve
aksam (biraz fazla oldu galibasaat17'de yedim)
firinda 1tavuk budu
1 kasik koz patlican
2koz biber
salata
2 bardak ayran
ara15 badem 2 kuru kayisi
toplam 3 lt su
&1 yesil cay 1 besi bir cay
tebrikler canımmerbaha kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.subat 1de 73.1 le başladım diyet ve 3 günlük sporla 11martta 66.7 :) durmak yok yola devam :)
tabi canım gelebilirsin..kg sınırı yok bizde her kilodan arkadaş katılabilirSelam kızlar :)
Her gün diyete başlayıp hemen hemen her gün hüsrana uğruyorum maalesef..Şu an yaklaşık 72 kg ım, boyum 1.72 62 kg a düşmek istiyorum.. hayal gibi şimdilik, inş. bir gün gerçeklestiricem.
Grubunuza katılıp beraber kg verelim istedim benide aranıza alırmısınız :)
şimdi gelkızlar ben 94 kıloydum. 81kiloyum sımdı 2 kilo sonrasında aranıza gireceğim sonra hep beraber zayıflayacagız ınsallah hahaytt :))
günaydın tatlımGünaydın kızlar,
CUMA günü mü olacak
başarılıgünaydın kızlaaar
bu aralar buraya fazla yazamıyorum ama arasıra uğruyorum
yeni gelenler hoş geldiniz
vaktim varken dünkü menümüyazayım
uyanınca 1 bardaksu
kahvaltı
2 tavada yumurta
roka
2 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 fincan form çayı
1 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 hurma
öğle
brüksel lahanası çorbası
ev yapımı hamuru yağsız ince bir küçük kıymalı pide
ara
yeşilçay
2 hurma
akşam
tarhana çorbası 4 kaşık,tavuk sote(2servis kaşığı)bol limonlu salata
ara
su
bugün
uyanınca 2 bardak su
70 dakika yürüyüş
kahvaltı
2 kayısı
3dilim peynir
1 tam buğday ekmeği
ara
yeşilçay
siyahçay
form çayı
öğlen
annem ne pişirdiyse
ara
yeşilçay
akşam
salata
sık sık ama az ye demek böyle birşey sanırımGunaydın kızlar, görmeyeli bakıyorum bıldırım gunu degısıme uğramış gıbı sanırım. Pazartesi çalışıyorum ben sabah bıldırım yapamayabılırım
bugunkü menumu yazayım hemen
8:30 1 yumurtayla pişirilmiş çökelekli omlet, domates, yarım dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir
11:00 1 portakal ve 1 ceviz
13:00 salata, yoğurt
15:30 2 porsiyon meyve, 2 tam ceviz ya da 6 badem
17:30 Emzirme çayı ve 3 mini diyet kurabiye ya da bir paket diyet bisküvi
18:30 10 kaşık taze fasulye, yoğurt, salata, yarım dilim ekmek
20:30 1 meyve
22:30 ayran, 2 etimek ya da wasa
Not: 3 lt su içiyorum ve ekmeklerim de ya çavdar ya da tam buğday
bugüne iyi başladık hadi hayırlısı..
Herkese iyi yağ yakmalar..
menüler çok güzel yaa,maşallah herkeseGünaydın kızcelerimmm, motive sebeplerimmmm, kilo yoldaşlarımmm (politikacı gibi hissettim kendimi)
Kızımı okula bırakıp geldim,çayımı demledim birazdan kahvaltı yapacağım inşallah. dünki menümü yazayım,
kahvaltı
1kk peynir
3-4 çatal patates kızartması
domates salatalık söğüş
1 dilim ekmek
çay
ara
1elma
1 kepçe yoğurt
öğle
1 kase çorba
salata
15 tane şamfıstığı
ara
yeşil çay, azcık beyaz leblebi
akşam
1 orta boy lahmacun
ayran
bol salata
ara
1salatalık
sağlığın herşeyden önemli canım,diyete yeniden başlarsın nolcakkizlar hepinize cook tesekkür ederim
daha iyiyim sükür
dr.umda dedi zaten
regli beklicem artik
ama gelecek gibi
Günaydin canlarim sekerlerim ballarim
güzel olmus tatlim menün
hosgeldin canim aramiza
:131::131:
hosbuldum canim cok sagol
bir kizim var Rabbim ömür versin
hormon ilaclari canim :26:
suzim aksam icin yaptigin yemekden ertesi günü öglen icin getirsen sabah da ugrasmak zorunda kalmazsin
wc icinde tebrik ediyorumseyetmisin gözümüz aydiinnn
günaydin politikacimizGünaydın kızcelerimmm, motive sebeplerimmmm, kilo yoldaşlarımmm (politikacı gibi hissettim kendimi)
Kızımı okula bırakıp geldim,çayımı demledim birazdan kahvaltı yapacağım inşallah. dünki menümü yazayım,
kahvaltı
1kk peynir
3-4 çatal patates kızartması
domates salatalık söğüş
1 dilim ekmek
çay
ara
1elma
1 kepçe yoğurt
öğle
1 kase çorba
salata
15 tane şamfıstığı
ara
yeşil çay, azcık beyaz leblebi
akşam
1 orta boy lahmacun
ayran
bol salata
ara
1salatalık
iyi olmana cok sevindim ballimkizlar hepinize cook tesekkür ederim
daha iyiyim sükür
dr.umda dedi zaten
regli beklicem artik
ama gelecek gibi
uyyy hepsini yirim bengünaydın kızçeler
sabah:
1 avuç badem
ara yok
öğle
Eki Görüntüle 656055
corba
içi ıspanaklı tavuk
salata
ayran
ara
Eki Görüntüle 656059
akşam
ara
3 kivi
karatayda da günde 2 kere yesen de yetiyor sanirsam öyle diyordun kadin tv de birde 5 saat arami vercekdin ne bence en iyisi simdiki yedigimiz gibime geldi :26:Canım tabaktaki dondurmanın hepsini yedin mi, yediysen fazla bence.Aradaki 3 kivi de fazla, bir de akşam patates pek iyi olmamış canım. Sabah da kahvaltı yapmamışın, ara yapmamışın, öğleden sonra cozutmuşun. Öğlenin güzel ama.
Canım ben araştırdım da pek de talep görmemiş sanırım, karatay mı yapsam diye düşünüyom, karatay grubu epey yoğun???
öyle yapayim tatlim dünden kuru fasulye vardin pilavla almadim yanima agir olur diye
hayırlısı olsun canım
daha iyi olmana sevidnim
sabah yememişsin canım
sonrada sık yemişsin sankiii
akşamın güzel ama 3 kivi ve 1 elma fazla olmuş
birde o dondurmaların hepiciğini yidinmiii
canım ben sadece kendim için sebze yemeği yapıyorum
bazen yemeği fazla yapıyorum 1 kasesini kendime ayırıyorum
sende öyle yapabilirsin canım
sabahta saklama kabına koyup getirirsin canım
mısır ekmeği konusunda haklısın bulmak zor onun içinde normal çavdar ekmeğine devam canım
bende sabah peynir yedim
süt ürünleri metoyu yavaşlatıyor diyor ama onsuzda olmuyorkii
sagol ballim:131::131:
hosbuldum canim cok sagol
bir kizim var Rabbim ömür versin
hormon ilaclari canim :26:
suzim aksam icin yaptigin yemekden ertesi günü öglen icin getirsen sabah da ugrasmak zorunda kalmazsin
wc icinde tebrik ediyorumseyetmisin gözümüz aydiinnn
Günaydın kızlar,
CUMA günü mü olacak
Günaydin canlarim sekerlerim ballarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?