ay cene yapmakdan bi günaydin diyemedim
günaydiiiiiiiiiiiinn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
erim erim erisin totolaaarrr
ip incecik olsun belleeerrrr
bunun 36 si yada 38 i yokmu desin dilleeerrr :118::118:
bizi görünceolsun gözleeerrrrrrr
anammm sarkida yazdim daha ne diyem kizlaarrrr
lülülüüüüüü
guzel birgun olmasi dilegiyle hepinize gunaydinlar
sagol canimmmine bir günü kötü bitirdin diye bırakma kendini yaaaadün bitti bugün başla bıraktığın yerden..hergün yeni bir gün
menün gayet güzel tatlım..arada 15 badem ya da kayısıyı 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde yersen sorun yok
tebrikler canım
tabi canım gelebilirsin..kg sınırı yok bizde her kilodan arkadaş katılabilir
şimdi gel2 kiloyu bekleme
günaydın tatlım
başarılı
sık sık ama az ye demek böyle birşey sanırım
menüler çok güzel yaa,maşallah herkese
sağlığın herşeyden önemli canım,diyete yeniden başlarsın nolcakdikkat et kendine,moralini yüksek tut
evet ben de acıyı duydum canım.eşim de acıyı hiç sevmez..öğle yemeklerinde 1 tatlı kaşığı pul biber döküyorummhadi menünü bekliyoruz suzimmm
amiin canim amiiinncanım bi kızın varmış bak ne güzel..
diğeride olur inşallah...
Vakti zamanı var demekki...
sana öyle kötü yan etkiş yapan hayattan soğutan ilaçları içme...
derdi veren Rabbim dermenıda verir..
allah en kısa zamanda sana da banada isteyen herkesede hayırlısıyla bi evlat veriri inşAllah..amin
sagol suziiimmgünaydin politikacimizpatates kizartmasi ve aksam lahmacun keske öglenle aksami degistirseydin canim cok daha güzel olurdun :26:
iyi olmana cok sevindim ballimsenin nesenle bizim yüzümüzde gülücükler aciyor hep böyle ol insallah canim benim
belli olmaz canim belki olur bu ay insallahbenim kaanda regl gelecekmis gibi sancim vardin ama regl gelmemisdin
uyyy hepsini yirim benbenimde gözüm dondurmaya takildi yidinmi kiz hepsini :131:
karatayda da günde 2 kere yesen de yetiyor sanirsam öyle diyordun kadin tv de birde 5 saat arami vercekdin ne bence en iyisi simdiki yedigimiz gibime geldi :26:
öyle yapayim tatlim dünden kuru fasulye vardin pilavla almadim yanima agir olur diyebende yapamam onlarsiz peyniride sütüde yogurtuda cok seviyorum
sagol ballimayyyy allah iyiligini versin emi
ve galatasarayli olmazamda dün ailecek maci izledik ve cok sevindiktebrik ederim busecim ve diger galatasarayli kizceleri
esim galatasarayli diyor sen döndün herhalde galatasarayi heycanla tutun diyedeget dedim tepemin tasini attirma türk takimi yabanciyla oynadiginda tabiiki bizimkileri tutacam dedim :128:
gunaydinnnnn
pazartesi icin kimse itiraz etmedi dilege soyleyelim duyuruyda yapalim pazartesi olsun diye
günaydin minemgünaydın kızlar
bende isirgan otu cayi iciyorumBitki çayı zamanı, adaçayı içiyorum.
ama iyimi yapiyoruz kötü mü bilmiyorummine bir günü kötü bitirdin diye bırakma kendini yaaaadün bitti bugün başla bıraktığın yerden..hergün yeni bir gün
menün gayet güzel tatlım..arada 15 badem ya da kayısıyı 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde yersen sorun yok
tebrikler canım
tabi canım gelebilirsin..kg sınırı yok bizde her kilodan arkadaş katılabilir
şimdi gel2 kiloyu bekleme
günaydın tatlım
başarılı
sık sık ama az ye demek böyle birşey sanırım
menüler çok güzel yaa,maşallah herkese
sağlığın herşeyden önemli canım,diyete yeniden başlarsın nolcakdikkat et kendine,moralini yüksek tut
evet ben de acıyı duydum canım.eşim de acıyı hiç sevmez..öğle yemeklerinde 1 tatlı kaşığı pul biber döküyorummhadi menünü bekliyoruz suzimmm
vuyyy yirim senin enerciniay cene yapmakdan bi günaydin diyemedim
günaydiiiiiiiiiiiinn
lülülüüüüüü
pazertesimi tartiliyoruz canim :44:
cuma daha iyi degilmiydi :26:
brennesseltee mi suzim bende internetten onun zayiflamaya faydasi oldugunu okumustumgünaydin minem
bende isirgan otu cayi iciyorum
ama iyimi yapiyoruz kötü mü bilmiyorumcünkü o aciyi agzimdan yok etmek icinde cet hiziyla yiyorum hem yavas yiyin diyorlar hem aci bak unuttum paylastim saniyordum hemen yapiyorum canim
vuyyy yirim senin enercini:111: günaydin balllokma
simdik gelelim fasulyenin faydalarina
dünkü menü
sabah: 2 dilim kara ekmek cilek receli
ara: cok kücük kase cekirdek
öglen: biraz karisik anlatacamweight watchers diye bi diyet grubu var burda onlarinda az kalorili yemekleri oluyor ondan aldim
icindekiler makarna acili tomates soslu kaloriside 230 dun
ara: uy ara yapmadim
aksam: esim kuru fasulye pilav yerkenben kiyma domates biber melemeli öglenden yapmis onu yedim yanina yogurt dökdüm bitanede dünden kalma tavuk budu yedim ekmek pilav yemedim
nasilki :26::26::26:
gunaydin canim tartiyi cuma cumartesi pazar gunleri cok kacamakli geciyor bu kacaklari sifira indirmek kalan dort gunumuzu aliyor bir sure pazartesi bildirim yapalim belki hepimiz icin iyi olur bir ay deneriz olmazmi
Sabah mecburiyetin olmayınca kalkmak eminim zor, çünkü geçen yıllarda biz de kalkamazsık, ama bu sene mecbur kızım için kalkıyorum, iyi oluyor. Sen de dediğin gibi yap canım, en güzel spor yürüyüş, tüm vücut çalışıyor.
sen çok fazla kilo almıyorsun canım
hatta kendini çok kasmanada gerek yok
hareketli bir hayatın olduğu için sanırım yesende çok almıyorsun
desteğin için çok teşekkür ederim canım
yılarsam zaten sonum yine 70li kilolar
dikkat etmek zorundayım, sıkılsamda
sabah kalkabilsem aslında çok daha iyi olur ama 8de zor kalkıyorum
bende akşam üzeri 16:00 gibi yürüyeyim diyorum
kızım çizgifilm izlerken yarım saat-40 dk yürüsem yeter herhalde
geçen sene koşu bandında yürüyordum yaa
uzun aralıklarla ve kısa süre yürüyordum
faydası yok diyordum ama oluyormuş
bencede pazartesi daha uygun
gerçi ben cuma bile artı çıkıyorum
pazartesileri süperartı çıkarım herhalde
ama belki daha çok dikkat ederiz
cumaya 1 hafta var deyip haftasonu yiyoruz
canım valla tam olarak uygulamıycam
bizde süt ürünleri ve yumurta yemeyin diyor
yoğurt yiycem ama eskisi gibi sık değil
bide kırmızı et tüketin diyor biz zaten bol yiyoruz kırmızı et
yani tam olarak uymasamda aklımda bulundurcam
doğruluk payı var diye düşünüyorum çünkü mesela bazı kişileri et rahatsız eder hazım konusunda
ama ben öyle sorun yaşamadım hiç
unuttum canim sen emziriyorsun süt olsun insallah canim bebisinebır keresınde bır paket yerne yarım yemiştim diyetısyenım kızmıstıemzırıosun sen dıye. wasa da yenı tanıstıgım bır urun tanesı 35 kalorı,cavdar ve bol tahıllı oluyor. mıgros gıbı buyuk marketlerde bulabılıyorsun ekmek nıyetıne yıyorum cok saglıklı.. etımek de bıldıgın peksımet
günaydin canimmguzel birgun olmasi dilegiyle hepinize gunaydinlar
günaydin canimm günaydingünaydınlaaar,günaydınlaaar
amiiin balkaymaklım amiiiinnnnn
bensuzim,ftemizim,minderbobum
ve diğer forumdaşlarımmm sizedeee günaydın
insallah tatlimsagol canimm
amiin canim amiiinn
sagol suziiimm
insallaahh suzim
kötü oluyor wcye cikamayinca bende cok cabuk sisiyorum rahatsiz oluyorumbugün çarşı pazar günü :) bol bol sebze meyve ve ot alma vakti.. haşla haşla ye.. pazartesiye hazırlıkdiyetisyen de yarın tartacak wc'ye cıkarım ınsallah bugun, her şey içimde kaldı.. regl de olmadım o kadar ilaca rağmen, şiştim şiştim kaldım
onuda hofer yani aldiden aldim ballimbrennesseltee mi suzim bende internetten onun zayiflamaya faydasi oldugunu okumustum
alsammi diyorum
anam heryerde bitki cayi oldu evde
suzim sabah recel
ara cekirdektuzsuz olsa barii
aksam iyi gibi
günaydin canimgünaydın kızlar
bu haftasonu kaçamağını toparlamak çok zor oldu bundan sonra daha dikkatli olacam
ayy ne güzel bilgiler sagol ballim cigerim
ay cene yapmakdan bi günaydin diyemedim
günaydiiiiiiiiiiiinn
lülülüüüüüü
unuttum canim sen emziriyorsun süt olsun insallah canim bebisine
duymadim canim hic bi bakmak lazim wasa ya
günaydin canimm
günaydin canimm günaydin
insallah tatlim
kötü oluyor wcye cikamayinca bende cok cabuk sisiyorum rahatsiz oluyorum
onuda hofer yani aldiden aldim ballimzeit für schönheit yaziyor paketde icelim güzelleselim birde limon sIktim icine
dünkü tandik oldubi aksam kuru fasulye yemedim diye sevindim
günaydin canim
ayy ne güzel bilgiler sagol ballim cigerimyani isarkadasi (entwässert) vucut deki suyu aliyor diyordun ama metomuzu calisdirdigini yaziyor ondan kiz hep isirganotu cayi iciyor bende ona uyup iciyordum su varsa gitsin niyetine
tey tey tey
seninde oynayasin varmis sekerim bendeki gibi kurtlar büyümüs
e hadi buyur bariii
ısırgan çayı zayıflatıyormu bizim orda herşeyini yaparlar böreğini salatasını yemeğini her derde deva derler ama zayıflatığını duymamıştım suyu hastalıklara iyi geliyormuş mucize gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?