70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

guzel birgun olmasi dilegiyle hepinize gunaydinlar

günaydınlaaar,günaydınlaaar
amiiin balkaymaklım amiiiinnnnn
bensuzim,ftemizim,minderbobum
ve diğer forumdaşlarımmm sizedeee günaydın

sagol canimm

amiin canim amiiinn

sagol suziiimm
insallaahh suzim

bugün çarşı pazar günü :) bol bol sebze meyve ve ot alma vakti.. haşla haşla ye.. pazartesiye hazırlık diyetisyen de yarın tartacak wc'ye cıkarım ınsallah bugun, her şey içimde kaldı.. regl de olmadım o kadar ilaca rağmen, şiştim şiştim kaldım

günaydın kızlar
günaydin minem
Bitki çayı zamanı, adaçayı içiyorum.
bende isirgan otu cayi iciyorum
ama iyimi yapiyoruz kötü mü bilmiyorum cünkü o aciyi agzimdan yok etmek icinde cet hiziyla yiyorum hem yavas yiyin diyorlar hem aci bak unuttum paylastim saniyordum hemen yapiyorum canim
vuyyy yirim senin enercini :111: günaydin balllokma

simdik gelelim fasulyenin faydalarina
dünkü menü

sabah: 2 dilim kara ekmek cilek receli
ara: cok kücük kase cekirdek
öglen: biraz karisik anlatacam weight watchers diye bi diyet grubu var burda onlarinda az kalorili yemekleri oluyor ondan aldim
icindekiler makarna acili tomates soslu kaloriside 230 dun
ara: uy ara yapmadim
aksam: esim kuru fasulye pilav yerken ben kiyma domates biber melemeli öglenden yapmis onu yedim yanina yogurt dökdüm bitanede dünden kalma tavuk budu yedim ekmek pilav yemedim

nasilki :26::26::26:

pazertesimi tartiliyoruz canim :44:
cuma daha iyi degilmiydi :26:

gunaydin canim tartiyi cuma cumartesi pazar gunleri cok kacamakli geciyor bu kacaklari sifira indirmek kalan dort gunumuzu aliyor bir sure pazartesi bildirim yapalim belki hepimiz icin iyi olur bir ay deneriz olmazmi

brennesseltee mi suzim bende internetten onun zayiflamaya faydasi oldugunu okumustum
alsammi diyorum
anam heryerde bitki cayi oldu evde

suzim sabah recel
ara cekirdek tuzsuz olsa barii
aksam iyi gibi

gunaydin canim tartiyi cuma cumartesi pazar gunleri cok kacamakli geciyor bu kacaklari sifira indirmek kalan dort gunumuzu aliyor bir sure pazartesi bildirim yapalim belki hepimiz icin iyi olur bir ay deneriz olmazmi

canim eger cogunluk evet derse elbette uyarm
ama bence cuma daha iyi gibi :26:
cünkü cumartesi pazar gelen giden biz cikiyoruz yemege felan
genelde cozutuyorum yani
buda + ile döner pazartesi :26:
o yüzden dedim ama eger pazartesi derseniz elbet uyarim

Sabah mecburiyetin olmayınca kalkmak eminim zor, çünkü geçen yıllarda biz de kalkamazsık, ama bu sene mecbur kızım için kalkıyorum, iyi oluyor. Sen de dediğin gibi yap canım, en güzel spor yürüyüş, tüm vücut çalışıyor.

günaydın kızlar
bu haftasonu kaçamağını toparlamak çok zor oldu bundan sonra daha dikkatli olacam

unuttum canim sen emziriyorsun süt olsun insallah canim bebisine
duymadim canim hic bi bakmak lazim wasa ya
guzel birgun olmasi dilegiyle hepinize gunaydinlar
günaydin canimm
günaydınlaaar,günaydınlaaar
amiiin balkaymaklım amiiiinnnnn
bensuzim,ftemizim,minderbobum
ve diğer forumdaşlarımmm sizedeee günaydın
günaydin canimm günaydin
sagol canimm

amiin canim amiiinn

sagol suziiimm
insallaahh suzim
insallah tatlim
kötü oluyor wcye cikamayinca bende cok cabuk sisiyorum rahatsiz oluyorum
brennesseltee mi suzim bende internetten onun zayiflamaya faydasi oldugunu okumustum
alsammi diyorum
anam heryerde bitki cayi oldu evde

suzim sabah recel
ara cekirdek tuzsuz olsa barii
aksam iyi gibi
onuda hofer yani aldiden aldim ballim zeit für schönheit yaziyor paketde icelim güzelleselim birde limon sIktim icine
dünkü tandik oldu bi aksam kuru fasulye yemedim diye sevindim

günaydın kızlar
bu haftasonu kaçamağını toparlamak çok zor oldu bundan sonra daha dikkatli olacam
günaydin canim
ayy ne güzel bilgiler sagol ballim cigerim yani isarkadasi (entwässert) vucut deki suyu aliyor diyordun ama metomuzu calisdirdigini yaziyor ondan kiz hep isirganotu cayi iciyor bende ona uyup iciyordum su varsa gitsin niyetine

tey tey tey

Allah iyiligini emii
ya bizim aldi ile sizinki farki galiba :26:
bende sastim suzim okuyunca
bende onu eczaneden siparis vermistim geldi evde durdu durdu attim :26:
ahh bileydim icerdim
neyse bakayim ökotest e bakiyorum simdi iyi secilen varmi diye bulursam haber veririm suzim
gerci yesil cayida arastirdim buldum teehaus da ökotest den sehrgut almis 100 gr.i 28 €felan
galiba her cay yapraginin kenarlari altinla kaplanmis

ısırgan çayı zayıflatıyormu bizim orda herşeyini yaparlar böreğini salatasını yemeğini her derde deva derler ama zayıflatığını duymamıştım suyu hastalıklara iyi geliyormuş mucize gibi bişey

kiiizzz zayiflatiyo diye oturup böööregini yemicen herhalde
cayini ic canim cayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…