70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

28 € veremem kiz banane 13 daha koyar bi kücük aldin alirim bizimkinin adi hofer sizinkininki aldi :111:

kiiizzz zayiflatiyo diye oturup böööregini yemicen herhalde
cayini ic canim cayini

Arkadaslar ben de varım 1 haftadır diyetteyim sizi takip ediyorum 75 kiloydum 72 ye düstüm oleyyy
hosgeldin canim hadi ozaman yola devam :13:
amaaannn ben bır kere otunu aldım kavurup ya da haşlayıp yıyım dıye, elım yuzum burnum her yerım mahvoldu.. kaşın kaşın kaşın harap oldum, sinirlendim ota çöpe attım
bende bi keresinde esimlen yüzmeye gidecekdik orasida tamir oluyormus kapaliymis dagin tepesindeydin yüzme yeride bende sIkIstimi esime diyorum tutamiycam cisim geldi gir agaclarin arasina yap dedi orasida isirgan otu doluymus yandim bittim mahfolmusdum

Arkadaslar ben de varım 1 haftadır diyetteyim sizi takip ediyorum 75 kiloydum 72 ye düstüm oleyyy
hosgeldiiiinn
amaaannn ben bır kere otunu aldım kavurup ya da haşlayıp yıyım dıye, elım yuzum burnum her yerım mahvoldu.. kaşın kaşın kaşın harap oldum, sinirlendim ota çöpe attım

amaan ot canim uyma sen ona
canim cook faydali oldugunu biliyordum ama zayiflattigini bilmiyordum
ablam onu kurutup corbalarinada koyuyor güzel oluyor
eldivenle giris
türkiyede poset cayi varmi bilmiyorum :26:

ay koptuuuuuuuuuuuummmmmmm
kiz onada faydasi oluyomu atsammi kendimi ormana belki bebek olur

Selam bayanlar. Günaydın demek için geciktim baya bi.
Menülerinizi görünce imreniyorum vala.

Onu bende yapamıyorum canım. Bi türlü düzgünce diyet yapamadım hala da yiyorum.

Nasıl düzene girer bilmiyorum..Anlıyorum seni dur diyememe konusunda.

Verdiklerimi geri aldım yine 74 lerdeyim. Ve düzene sokamadım.
Diyet bakımından kötüyüm
Genel olarak iyim canım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…