70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o çayları ben kendım yapıyorum
mate yaprağı vs vs koyup içiyorum..
ohh kendinin yapmasi daha güzel canim
günaydin esincim
Selam kızlar
Anca girebildim.
selam fistik gecmise gitme istersen burdan devam edelim

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ben isyerindeyim canim sen dinle bizede anlat

neyi isirganimi

birazdan molaya cikacam cok sükür kendime geleyim

yedıklerınızı yazın dıyor ki bunu benım dıyetısyenım de bana yaptırıyor; vıcdan azabı duyacagım seylerı asla yıyemıyorum uzun suredır.. mesela bır cogunuzda okuyorum, kısırlar, tatlılar, lahmacunlar, mantılar.. Ben onların tadını artık bılmıyorum emzırdıgım halde cok cok dıkkat etmeye calısıyorum; özellıkle bu yazma işinin de bunda etkısı oldugunu dusunuyorum.. kesınlıkle tavsıye ederım..

günaydın kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor ben çok fena azıttım birincilik yaramadı bana çarptı

hani size sordumya c.tesi pazar yimek serbestmi die :26ndan sonra toparlanamadım keşke şu diyete tatil olayına hiç girmeseydim.
bide misafirlikteydim yemek saatim geçti( anneme temizliğe gitmiştim nasıl misafirlikse) ertesi günde kendi evimde temizlik yaptım.yemek saatlerim gelince yemekte hazır olmayınca çok fena oluyorum
yürüyüşede devam ediyorum en az 30dk enfazla 1saat yürüyüş yapıyorum.ama çok yoruluyorum bitkin haldeyim

sabah 2bardak su içtim
2çiko yedim
1neskafe içtim

ara
yemicem

ve diyete devam etcem inşallah

kızlar bu arada yorum yapamadım geçmişte çok başlasam bitmez affedin
:26:
ama bugünden itibaren yazmaya devam inş.

yok zaten memleketde değiliz şark görevindeyiz burda hiç bişey bulamıyoruz

yazı yazdığımız karenin altındaki smile nin altında fazlası yazıyor ordan değişiklere bakabilirsin cnm
Rabbim yardimciniz olsun canim :26:

ben süpürgemi alip kaciyorum erken aslinda öglen yemegi icin ama bugün 11 de verdiler molami biraz disariya cikayim yemegimi yiyip gelirim :80:

birincilik benide carpmisti :26:
2 cikoo
hadi toparla insallah canim

SİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM YAA ama
ben kaçıyorum öğlen yemeğimi hazırlamam lazm ki yoldan çıkmıyım.
Allah kimseyi şaşırtmasın diyet yolundan ayırmasın inşallah AMİİİİİİİİİİNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…