günaydın kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor ben çok fena azıttım birincilik yaramadı bana çarptı
hani size sordumya c.tesi pazar yimek serbestmi die :26ndan sonra toparlanamadım keşke şu diyete tatil olayına hiç girmeseydim.
bide misafirlikteydim yemek saatim geçti( anneme temizliğe gitmiştim nasıl misafirlikse) ertesi günde kendi evimde temizlik yaptım.yemek saatlerim gelince yemekte hazır olmayınca çok fena oluyorum
yürüyüşede devam ediyorum en az 30dk enfazla 1saat yürüyüş yapıyorum.ama çok yoruluyorum bitkin haldeyim
sabah 2bardak su içtim
2çiko yedim
1neskafe içtim
ara
yemicem
ve diyete devam etcem inşallah
akşama çok acıkacaksın ara yemezsen.. kahvaltı da yapmamışsın.. ağlamak yok.. şimdi bana kalırsa kendine iki dılım ekmek arasına peynır koyarak ıstersen yumurta da ekle, domates ve bıberlı soguk sandvıc yap.. kesınlıkle yemeden de zayıflanmaz hele çiko neskafeyle asla.. motıve ol bakeemmm..
sizce akşam yemeği kaçta yenmeli ben 9buçuktan önce yemiyorum yanlışmı sizce
buarada gece 1-2gb uyuyorum:44:
ay o dondurmaların hepiciini yedim
hayırlısı olsun canım
daha iyi olmana sevidnim
sabah yememişsin canım
sonrada sık yemişsin sankiii
akşamın güzel ama 3 kivi ve 1 elma fazla olmuş
birde o dondurmaların hepiciğini yidinmiii
canım ben sadece kendim için sebze yemeği yapıyorum
bazen yemeği fazla yapıyorum 1 kasesini kendime ayırıyorum
sende öyle yapabilirsin canım
sabahta saklama kabına koyup getirirsin canım
mısır ekmeği konusunda haklısın bulmak zor onun içinde normal çavdar ekmeğine devam canım
bende sabah peynir yedim
süt ürünleri metoyu yavaşlatıyor diyor ama onsuzda olmuyorkii
kaç kaşık yediğini de söylersen suzim,ona göre yorum yapalım:26:çilek reçeli kaç kaşık yedin meselaagünaydin minem
bende isirgan otu cayi iciyorum
ama iyimi yapiyoruz kötü mü bilmiyorumcünkü o aciyi agzimdan yok etmek icinde cet hiziyla yiyorum hem yavas yiyin diyorlar hem aci bak unuttum paylastim saniyordum hemen yapiyorum canim
vuyyy yirim senin enercini:111: günaydin balllokma
simdik gelelim fasulyenin faydalarina
dünkü menü
sabah: 2 dilim kara ekmek cilek receli
ara: cok kücük kase cekirdek
öglen: biraz karisik anlatacamweight watchers diye bi diyet grubu var burda onlarinda az kalorili yemekleri oluyor ondan aldim
icindekiler makarna acili tomates soslu kaloriside 230 dun
ara: uy ara yapmadim
aksam: esim kuru fasulye pilav yerkenben kiyma domates biber melemeli öglenden yapmis onu yedim yanina yogurt dökdüm bitanede dünden kalma tavuk budu yedim ekmek pilav yemedim
nasilki :26::26::26:
hosgeldin canimhadi ozaman yola devam :13:
bende bi keresinde esimlen yüzmeye gidecekdik orasida tamir oluyormus kapaliymis dagin tepesindeydin yüzme yeride bende sIkIstimi esime diyorum tutamiycam cisim geldi gir agaclarin arasina yap dedi orasida isirgan otu doluymus yandim bittim mahfolmusdum
Ay ilahi kızlarrrrrrrrrrrrkoptum gülmekden seslide gülemiyorum gören olacak deli sancaklar gözlerimden yas geldi
tekrarr merhaba kızlaar
öğle yemeğimi yedim
bir bardak su
1 fırında közlenmiş patates
bir tabak sebze yemeği
küçük bir kase kayısı yemeği
bir avucun yarısı kadar dünkü kıymalı pide
merhaba, patatesi ekmek yerine sayıyorum, afiyet olsun..
Ama o pide nereden cıktı sımdı gülanne..
bir de kayısı yemegı nasıl oluyor ki :S
aslinda iyi birsey bende bi ara yaziyor sonrada amma yemissim diyordumyedıklerınızı yazın dıyor ki bunu benım dıyetısyenım de bana yaptırıyor; vıcdan azabı duyacagım seylerı asla yıyemıyorum uzun suredır.. mesela bır cogunuzda okuyorum, kısırlar, tatlılar, lahmacunlar, mantılar.. Ben onların tadını artık bılmıyorumemzırdıgım halde cok cok dıkkat etmeye calısıyorum; özellıkle bu yazma işinin de bunda etkısı oldugunu dusunuyorum.. kesınlıkle tavsıye ederım..
canim kendini cezalandirip yememezlik yapma sakingünaydın kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor ben çok fena azıttım birincilik yaramadı bana çarptı
hani size sordumya c.tesi pazar yimek serbestmi die :26ndan sonra toparlanamadım keşke şu diyete tatil olayına hiç girmeseydim.
bide misafirlikteydim yemek saatim geçti( anneme temizliğe gitmiştim nasıl misafirlikse) ertesi günde kendi evimde temizlik yaptım.yemek saatlerim gelince yemekte hazır olmayınca çok fena oluyorum
yürüyüşede devam ediyorum en az 30dk enfazla 1saat yürüyüş yapıyorum.ama çok yoruluyorum bitkin haldeyim
sabah 2bardak su içtim
2çiko yedim
1neskafe içtim
ara
yemicem
ve diyete devam etcem inşallah
Rabbim yardimciniz olsun canim :26:
birincilik benide carpmisti :26:
2 cikoo
hadi toparla insallah canim
insallah canimSİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM YAA ama
ben kaçıyorum öğlen yemeğimi hazırlamam lazm ki yoldan çıkmıyım.
Allah kimseyi şaşırtmasındiyet yolundan ayırmasın inşallah AMİİİİİİİİİİNN
benim bildigim yatmadan 3-4 saat önce yemegi kapatman lazimsizce akşam yemeği kaçta yenmeli ben 9buçuktan önce yemiyorum yanlışmı sizce
buarada gece 1-2gb uyuyorum:44:
iyi oldu bilgin sagol caniminsan metabolizması saat 22:00 da kendini kapatır unutmayın..
ay o dondurmaların hepiciini yedimama doğal meyvelerden yapılmış,ağzınıza geliyor meyve tadı..eğer imkanınız varsa mutlaka gidin kızlar..üretim yeri de tertemiz..gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz..Efendiler dondurma Üsküdar/Acıbadem caddesinde..reklam gibi oldu
kaç kaşık yediğini de söylersen suzim,ona göre yorum yapalım:26:çilek reçeli kaç kaşık yedin meselaa
kopardın beni kahkaha atmaktan yanaklarım acıdı
ya yazik ya insanin insana bu zamanda güvenide kalmiyor
1- Karı-koca gece evlerine döndüklerinde koridorda hiç tanımadıkları bir adamla karşılaşırlar. Bir anlık şaşkınlıktan sonra yabancı adam bayana dönerek 'Madem bu geceyi kocanla geçirecektin niye beni çağırdın?' diye hışımla sorar ve kızgınlıgını belirten bazı hareketlerle evden bir anda çıkar. Tabi karı-koca bu olaya bir anlam veremez başlangıçta. Erkek, karısına bu olaydan ötürü bir hayli kızar ve hatta onu boşayacağını bile söyler. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra Karakol'a çağırılan karı-koca, yakalanan zanlı, "suçlu" ile yüzleştirilir ve olayın aslında bir hırsızlık ol duğu anlaşılır.
2- YİNE BİR BAŞKA OLAYDA karı-koca evlerine döndüklerinde evin içinde bir yabancı görürler, bu kişi gayet şık bir takım elbise giymiş ve elinde telsiz olan birisidir. Karşılaşma anında yabancı, ev sahiplerine "Evinize hırsız girdiği yolunda komşularınız tarafından ihbar aldık, ben sivil polisim, evi kontrol etmeye geldim" der ve devam eder, "Beyefendi aşağıda sokağın köşesinde ekip otomuz var, vakit kaybetmeden siz ekip otosuna gidip şikayet dilekçesi doldurun.' der ve erkek hızla aşağıya iner. Yabancı adam, "Hanmefendi siz de zinet eşyası veya paranız varsa onlar kontrol edin" der, bayan hemen altınlarının bulunduğu yere gider ve sevinçle "neyse hala yerinde duruyorlar" demesiyle; yabancı bayanın kafasına ağır bir şeyle vurur. Yabancı da bayanın çıkardığı yerden altın, para, vb. eşyaları alıp hemen kaçar . Koca ekip otosunu bulamayıp evine geldiğinde karısının baygın, altınların da çalınmış olduğunu görür...
3- Özellikle bayan arkadaşlar dikkat insanlar taksiye bindiği zaman çantasını hemen yanına koyar ya. Bunu bilen uyanık taksiciler şöyle bir tertiple maksatlarına eriyorlar. Bahsettiğim bayan yorgun argın bir şekilde taksiye biniyor ve çantasını sağ yanına koyuyor. Bir nefesleneyim derken şoföre gidecekleri istikameti söylüyor ve çantasından selpak almak üzere sağ yanına dönüyor ki çanta yok!! Önce bir aranıyor bakıyor yere, sağa-sola çanta yok!! Taksiciye hitaben 'çantam ile bindim fakat çantam şimdi yok çek kenara' der. Taksici gayet pişkin 'ne bilim teyze ben senin çantanı, unutmuşsundur bir yerde, inmek mi istiyorsun' diyor. Ama teyzem uyanık. 'Hayır' diyor' devam et'. 'Herhalde unuttum biryerde. İneceğim yerde ben sana evden paranı öderim'.. Yol üzerinde bir karakolun önünden geçerken, ışıklar da duruyorlar. (Teyzem o istikametten götürüyor çünkü taksiyi!) Teyzeciğim tam karakolun önünde kapıyı açıyor. Polis memurunu çağırıyor. Taksiyi kenara çektirip bir çırpıda anlatıyor olayı. Meğer polisler bu olayı bilirmiş. Polis memuru taksiciye hemen 'bagaji aç' diyor. Bagajı bir açıyorlar ki bagajda bir adam!!!! Binen müşterinin sağ ve soltarafına bagajdan doğru, çok özenle yapılmış,fark edilmeyen delikler açıyorlar ve hooop çekiyorlar çantayı bagaja!! Çanta çok büyükse çekemiyorsa içine dalıp cüzdanı telefonu falan alıyorlar! TAKSİDE BAGAJLARA dikkat!
Mutlaka bu notu çevrenizle paylaşın. susmayın.. Sıra size gelmeden
HIRSIZLARIN YENİ KAPI AÇTIRMA YOLU!!
DİKKAT KAPI ALTINDAN SU GELİNCE HEMEN KAPIYI AÇMAYIN !!!
Gelen soyguncular, size kapıyı açtırmanın gürültüsüz bir yolunu bulmuşlar. Bunun için kapı eşiğinden su döküyorlar. Siz bu suyu fark edip de nereden geldiğini anlamak için kapıyı açtığınız anda ağzınızı kapatarak sizi evin içine sokup etkisiz hale getiriyorlar.
Ay ilahi kızlarrrrrrrrrrrrKız bir alemsiniz sizler ya, çok yaşayın emi.
affiyet olsun canim keske yaninada 2 but tavuk yeseydin ohhöğlen yemeği geldi çattı,
salata yogurt yıyorumhepımıze afıyet olsun..
tekrarr merhaba kızlaar
öğle yemeğimi yedim
bir bardak su
1 fırında közlenmiş patates
bir tabak sebze yemeği
küçük bir kase kayısı yemeği
bir avucun yarısı kadar dünkü kıymalı pide
güzel canim affiyet olsunsabah :yok uyuya kalmışım :))
öğlen : yarım küçük kase cacık yarım kase yağsız mercimek çorbası 8 kaşık yeşil fasulye bizim yaptığımız konserve fasulye
kızlar bu bildirim ne oluyor
aslinda iyi birsey bende bi ara yaziyor sonrada amma yemissim diyordumburaya da aslinda o amacla yaziyoruz elimden geldiyince menü paylasmaya calisiyorum ki bidaha ayni hataya düsmiyeyim diye
canim kendini cezalandirip yememezlik yapma sakinac kalarak zayiflayamayiz daha fazla protein agirlikli beslenirsen hemencik toparlarsin
insallah canim
benim bildigim yatmadan 3-4 saat önce yemegi kapatman lazim
iyi oldu bilgin sagol canim
kasiklan yemedim :26:bicagi daldirdim siseye ekmegin üstüne sürdüm öbürüde bi avuc ici kadar menemen yogurtda elma büyüklügündeydin
hep ballin sucu nerden geldiyse aklima
ya yazik ya insanin insana bu zamanda güvenide kalmiyorbi keresinde annemgillen gidiyorduk misafirliye babam arabayla isikda durdu annem yaninda oturuyor kucagindada cantasi bende arkada camda tam acik degil yarim acikdin yani otobüs duraginda duran kadin o an nasil kostu babam nasil fark ettide hemen otomatik cami basip kapatti ben anlayana kadar annemde yazik korktu sok olduk kadin cantayi alacakdin eger babam aninda fark etmeseydin
affiyet olsun canim keske yaninada 2 but tavuk yeseydin ohh
affiyet olsun canim kayisinin yemegini hic duymadim tatli mi oluyor :26:
güzel canim affiyet olsunkeske kahvaltinida yapabilseydin cok daha güzel olurdun
canim gününü daha belirlemedik ama o günleri ya cuma yada pazartesi kizlar bi karar verdikden sonra bildirimde bulunuyoruz mesela söyle
baslangic kilo
bu hafta
gecen hafta
kilo aldiysan ->gelen verdiysende -> giden yaziyorsun
toplam giden
hedef
ondan sonra sagolsun puccaaa bize bir liste hazirliyor o listede kim kac kilo verdi veya aldi görünüyor birinci oldunmuda en güzeli :)
ama ilk hafta listenin aldinda oluyorsun sonrada listenin icinde insallah anlata bilmissimdir
sagol canim denemek lazimcanım normalde tereyağıyla az suyla pişirilir,
önce kayısılar iyice yıkanır,kayısıya göre su eklenir çekinceyedek pişirilir yine kayısı miktarına göre bir kaşık yada yarım kaşık isteğe göre ocak kapatıldıktan sonra tereyağı eklenir tavsiye ederim çok güzeldir,yanında bulgur yada pirinç pilavı ile yenebilirsadece kayısının tatlılığı ve hafif mayhoş oluyor canım
yakalasaydin yasabah kahvatısı kaçtı
sagol canim denemek lazim
yakalasaydin yaolsun canim ama kahvalti yapmayinca insan aksamlari daha cok acikiyor kahvalti yaptimi ben gün boyu o beni dinc tutuyor sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?