70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşama çok acıkacaksın ara yemezsen.. kahvaltı da yapmamışsın.. ağlamak yok.. şimdi bana kalırsa kendine iki dılım ekmek arasına peynır koyarak ıstersen yumurta da ekle, domates ve bıberlı soguk sandvıc yap.. kesınlıkle yemeden de zayıflanmaz hele çiko neskafeyle asla.. motıve ol bakeemmm..

saol cnm valla acayip motive oldum .

sizce akşam yemeği kaçta yenmeli ben 9buçuktan önce yemiyorum yanlışmı sizce
buarada gece 1-2gb uyuyorum:44:

ay o dondurmaların hepiciini yedimama doğal meyvelerden yapılmış,ağzınıza geliyor meyve tadı..eğer imkanınız varsa mutlaka gidin kızlar..üretim yeri de tertemiz..gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz..Efendiler dondurma Üsküdar/Acıbadem caddesinde..reklam gibi oldu

kaç kaşık yediğini de söylersen suzim,ona göre yorum yapalım:26:çilek reçeli kaç kaşık yedin meselaa
kopardın beni kahkaha atmaktan yanaklarım acıdı

1- Karı-koca gece evlerine döndüklerinde koridorda hiç tanımadıkları bir adamla karşılaşırlar. Bir anlık şaşkınlıktan sonra yabancı adam bayana dönerek 'Madem bu geceyi kocanla geçirecektin niye beni çağırdın?' diye hışımla sorar ve kızgınlıgını belirten bazı hareketlerle evden bir anda çıkar. Tabi karı-koca bu olaya bir anlam veremez başlangıçta. Erkek, karısına bu olaydan ötürü bir hayli kızar ve hatta onu boşayacağını bile söyler. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra Karakol'a çağırılan karı-koca, yakalanan zanlı, "suçlu" ile yüzleştirilir ve olayın aslında bir hırsızlık ol duğu anlaşılır.

2- YİNE BİR BAŞKA OLAYDA karı-koca evlerine döndüklerinde evin içinde bir yabancı görürler, bu kişi gayet şık bir takım elbise giymiş ve elinde telsiz olan birisidir. Karşılaşma anında yabancı, ev sahiplerine "Evinize hırsız girdiği yolunda komşularınız tarafından ihbar aldık, ben sivil polisim, evi kontrol etmeye geldim" der ve devam eder, "Beyefendi aşağıda sokağın köşesinde ekip otomuz var, vakit kaybetmeden siz ekip otosuna gidip şikayet dilekçesi doldurun.' der ve erkek hızla aşağıya iner. Yabancı adam, "Hanmefendi siz de zinet eşyası veya paranız varsa onlar kontrol edin" der, bayan hemen altınlarının bulunduğu yere gider ve sevinçle "neyse hala yerinde duruyorlar" demesiyle; yabancı bayanın kafasına ağır bir şeyle vurur. Yabancı da bayanın çıkardığı yerden altın, para, vb. eşyaları alıp hemen kaçar . Koca ekip otosunu bulamayıp evine geldiğinde karısının baygın, altınların da çalınmış olduğunu görür...

3- Özellikle bayan arkadaşlar dikkat insanlar taksiye bindiği zaman çantasını hemen yanına koyar ya. Bunu bilen uyanık taksiciler şöyle bir tertiple maksatlarına eriyorlar. Bahsettiğim bayan yorgun argın bir şekilde taksiye biniyor ve çantasını sağ yanına koyuyor. Bir nefesleneyim derken şoföre gidecekleri istikameti söylüyor ve çantasından selpak almak üzere sağ yanına dönüyor ki çanta yok!! Önce bir aranıyor bakıyor yere, sağa-sola çanta yok!! Taksiciye hitaben 'çantam ile bindim fakat çantam şimdi yok çek kenara' der. Taksici gayet pişkin 'ne bilim teyze ben senin çantanı, unutmuşsundur bir yerde, inmek mi istiyorsun' diyor. Ama teyzem uyanık. 'Hayır' diyor' devam et'. 'Herhalde unuttum biryerde. İneceğim yerde ben sana evden paranı öderim'.. Yol üzerinde bir karakolun önünden geçerken, ışıklar da duruyorlar. (Teyzem o istikametten götürüyor çünkü taksiyi!) Teyzeciğim tam karakolun önünde kapıyı açıyor. Polis memurunu çağırıyor. Taksiyi kenara çektirip bir çırpıda anlatıyor olayı. Meğer polisler bu olayı bilirmiş. Polis memuru taksiciye hemen 'bagaji aç' diyor. Bagajı bir açıyorlar ki bagajda bir adam!!!! Binen müşterinin sağ ve soltarafına bagajdan doğru, çok özenle yapılmış,fark edilmeyen delikler açıyorlar ve hooop çekiyorlar çantayı bagaja!! Çanta çok büyükse çekemiyorsa içine dalıp cüzdanı telefonu falan alıyorlar! TAKSİDE BAGAJLARA dikkat!

Mutlaka bu notu çevrenizle paylaşın. susmayın.. Sıra size gelmeden

HIRSIZLARIN YENİ KAPI AÇTIRMA YOLU!!

DİKKAT KAPI ALTINDAN SU GELİNCE HEMEN KAPIYI AÇMAYIN !!!

Gelen soyguncular, size kapıyı açtırmanın gürültüsüz bir yolunu bulmuşlar. Bunun için kapı eşiğinden su döküyorlar. Siz bu suyu fark edip de nereden geldiğini anlamak için kapıyı açtığınız anda ağzınızı kapatarak sizi evin içine sokup etkisiz hale getiriyorlar.

tekrarr merhaba kızlaar
öğle yemeğimi yedim
bir bardak su
1 fırında közlenmiş patates
bir tabak sebze yemeği
küçük bir kase kayısı yemeği
bir avucun yarısı kadar dünkü kıymalı pide

tekrarr merhaba kızlaar
öğle yemeğimi yedim
bir bardak su
bir tabak sebze yemeği

merhaba, patatesi ekmek yerine sayıyorum, afiyet olsun..

Ama o pide nereden cıktı sımdı gülanne..

bir de kayısı yemegı nasıl oluyor ki :S

sabah :yok uyuya kalmışım :))

öğlen : yarım küçük kase cacık yarım kase yağsız mercimek çorbası 8 kaşık yeşil fasulye bizim yaptığımız konserve fasulye

Son düzenleme:
merhaba, patatesi ekmek yerine sayıyorum, afiyet olsun..

Ama o pide nereden cıktı sımdı gülanne..

bir de kayısı yemegı nasıl oluyor ki :S

bende patatesi ekmek yerine yedim,kabuklu fırına atıyorum soyup yeniyor işte tuz kullanmadım.sebze yine yağsız pişirmişti annem.kayısı yemeği ise şöyle,kuru kayısıyı az suyla pişiriyosun suyunu çekinceye dek,oda üç kaşık falan ediyo,pide çok küçüktü bir avucun yarısı kadar

aslinda iyi birsey bende bi ara yaziyor sonrada amma yemissim diyordum buraya da aslinda o amacla yaziyoruz elimden geldiyince menü paylasmaya calisiyorum ki bidaha ayni hataya düsmiyeyim diye
canim kendini cezalandirip yememezlik yapma sakin ac kalarak zayiflayamayiz daha fazla protein agirlikli beslenirsen hemencik toparlarsin
Rabbim yardimciniz olsun canim :26:

birincilik benide carpmisti :26:
2 cikoo
hadi toparla insallah canim

insallah canim
sizce akşam yemeği kaçta yenmeli ben 9buçuktan önce yemiyorum yanlışmı sizce
buarada gece 1-2gb uyuyorum:44:
benim bildigim yatmadan 3-4 saat önce yemegi kapatman lazim
insan metabolizması saat 22:00 da kendini kapatır unutmayın..
iyi oldu bilgin sagol canim
kasiklan yemedim :26:bicagi daldirdim siseye ekmegin üstüne sürdüm öbürüde bi avuc ici kadar menemen yogurtda elma büyüklügündeydin
hep ballin sucu nerden geldiyse aklima
ya yazik ya insanin insana bu zamanda güvenide kalmiyor bi keresinde annemgillen gidiyorduk misafirliye babam arabayla isikda durdu annem yaninda oturuyor kucagindada cantasi bende arkada camda tam acik degil yarim acikdin yani otobüs duraginda duran kadin o an nasil kostu babam nasil fark ettide hemen otomatik cami basip kapatti ben anlayana kadar annemde yazik korktu sok olduk kadin cantayi alacakdin eger babam aninda fark etmeseydin
Ay ilahi kızlarrrrrrrrrrrrKız bir alemsiniz sizler ya, çok yaşayın emi.

öğlen yemeği geldi çattı,

salata yogurt yıyorum hepımıze afıyet olsun..
affiyet olsun canim keske yaninada 2 but tavuk yeseydin ohh
tekrarr merhaba kızlaar
öğle yemeğimi yedim
bir bardak su
bir tabak sebze yemeği

affiyet olsun canim kayisinin yemegini hic duymadim tatli mi oluyor :26:

sabah :yok uyuya kalmışım :))

öğlen : yarım küçük kase cacık yarım kase yağsız mercimek çorbası 8 kaşık yeşil fasulye bizim yaptığımız konserve fasulye
güzel canim affiyet olsun keske kahvaltinida yapabilseydin cok daha güzel olurdun
kızlar bu bildirim ne oluyor

canim gününü daha belirlemedik ama o günleri ya cuma yada pazartesi kizlar bi karar verdikden sonra bildirimde bulunuyoruz mesela söyle
baslangic kilo
bu hafta
gecen hafta
kilo aldiysan ->gelen verdiysende -> giden yaziyorsun
toplam giden
hedef

ondan sonra sagolsun puccaaa bize bir liste hazirliyor o listede kim kac kilo verdi veya aldi görünüyor birinci oldunmuda en güzeli :)
ama ilk hafta listenin aldinda oluyorsun sonrada listenin icinde insallah anlata bilmissimdir

Son düzenleme:

canım normalde tereyağıyla az suyla pişirilir,
önce kayısılar iyice yıkanır,kayısıya göre su eklenir çekinceyedek pişirilir yine kayısı miktarına göre bir kaşık yada yarım kaşık isteğe göre ocak kapatıldıktan sonra tereyağı eklenir tavsiye ederim çok güzeldir,yanında bulgur yada pirinç pilavı ile yenebilirsadece kayısının tatlılığı ve hafif mayhoş oluyor canım

Son düzenleme:

sabah kahvatısı kaçtı

sagol canim denemek lazim
sabah kahvatısı kaçtı
yakalasaydin ya olsun canim ama kahvalti yapmayinca insan aksamlari daha cok acikiyor kahvalti yaptimi ben gün boyu o beni dinc tutuyor sankim

sagol canim denemek lazim

yakalasaydin ya olsun canim ama kahvalti yapmayinca insan aksamlari daha cok acikiyor kahvalti yaptimi ben gün boyu o beni dinc tutuyor sankim

8 aylık bebeğim var canım gece uyutmuyor gündüzde çok halsizim yorgun hissediyorum kendimi iştahım kapandı sanki arada abur cubur istiyor canım ama oda geçecek zamanla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…