8 aylık bebeğim var canım gece uyutmuyor gündüzde çok halsizim yorgun hissediyorum kendimi iştahım kapandı sanki arada abur cubur istiyor canım ama oda geçecek zamanla inşallah
onun ama bi gülüsü yetiyor uykusuz ve ac kalmaya dimiemziriyorsan da cok önemli canim ac kalirsan sütde gelmez abur cubur iyi degil tadi da kötü sen bol bol salata yogurt meyve sebze ye
yirim ben onuyetmez mi teyzesi tamda artık bebeğimiz olmucak dediğimiz umudumuzu kaybetiğimiz anda geldi meleğimiz herşeye değer rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah evet abur cubur pissssssss ıyyyyyyy iğrennnnnççççççç
icelim güzelleselimherkese benden yeşil çayöğlen yemeğinden sonra iyi gider ben limon sıkıyorum tadını sevmediğimden içemeyenlere tavsiye ederim
yirim ben onubende tüpbebek yaptirip hamile kalmisdim simdi oglum oldu 5 yasinda
amin canim allah istegen herkese versinabur cubura hayir Eki Görüntüle 656465
icelim güzelleselim
Allah bağışlasın bizde tüp bebek yaptıracaktık çok şükür gerek kalmadı aslında benimki kilo ile ilgili birazda 1 düşükten sonra kan ilacı yumurta geliştiri ilaçlar çok kilo yaptı kilo gerçekten sağlık açısından da kötü etkiliyor hayatımızı
evet ya o bunalım bişey yeme isteği çok kötü aç olmasak bile bir arayış içinde oluyoruzeti form kepekli ince kağıt küçük olanlardan ara öğünde 3 tane yedim bişey olurmu light ürünler tükete biliyormuyuz ?
ben onlari bilmiyorum canim bisküvili birsey herhalde :44:öglenleri ara olarak ye istersen canim ama aksam yemeginden sonra yememeye calis
ama birde diger kizlara sormak lazim :26:
tadı tuzu yok zaten canım yemesemde olur
can SIkıntısı
evet canim dogrubirde bi aliskanligim var aldim birsey kimse dokanmiyor yemiyor hüpp benim migdeye gidiyor
kuru meyve alsan kuru üzüm kayısı incir filan
sagol canimonlardan varda dikkat ediyorum onlarida fazla yemiyeyim diye mesela ogluma cikolata aliyorum sevmiyor tadini birakiyor esimde yemeyince duruyor dolapda bi kac gün bende atilmasin diye yiyorum
evet cnm o bizde de öyle malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?