70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

8 aylık bebeğim var canım gece uyutmuyor gündüzde çok halsizim yorgun hissediyorum kendimi iştahım kapandı sanki arada abur cubur istiyor canım ama oda geçecek zamanla inşallah

onun ama bi gülüsü yetiyor uykusuz ve ac kalmaya dimi emziriyorsan da cok önemli canim ac kalirsan sütde gelmez abur cubur iyi degil tadi da kötü sen bol bol salata yogurt meyve sebze ye

onun ama bi gülüsü yetiyor uykusuz ve ac kalmaya dimi emziriyorsan da cok önemli canim ac kalirsan sütde gelmez abur cubur iyi degil tadi da kötü sen bol bol salata yogurt meyve sebze ye

yetmez mi teyzesi tamda artık bebeğimiz olmucak dediğimiz umudumuzu kaybetiğimiz anda geldi meleğimiz herşeye değer rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah evet abur cubur pissssssss ıyyyyyyy iğrennnnnççççççç

herkese benden yeşil çay öğlen yemeğinden sonra iyi gider ben limon sıkıyorum tadını sevmediğimden içemeyenlere tavsiye ederim

yirim ben onu bende tüpbebek yaptirip hamile kalmisdim simdi oglum oldu 5 yasinda
amin canim allah istegen herkese versin abur cubura hayir
herkese benden yeşil çay öğlen yemeğinden sonra iyi gider ben limon sıkıyorum tadını sevmediğimden içemeyenlere tavsiye ederim
icelim güzelleselim

yirim ben onu bende tüpbebek yaptirip hamile kalmisdim simdi oglum oldu 5 yasinda
amin canim allah istegen herkese versin abur cubura hayir Eki Görüntüle 656465

icelim güzelleselim

Allah bağışlasın bizde tüp bebek yaptıracaktık çok şükür gerek kalmadı aslında benimki kilo ile ilgili birazda 1 düşükten sonra kan ilacı yumurta geliştiri ilaçlar çok kilo yaptı kilo gerçekten sağlık açısından da kötü etkiliyor hayatımızı

cümlemisin cocugunu allah korusun insallah canim bende cok kilo aldim o hormon haplarindan öyle canim bacagimdaki siziya bile doktor kilo vermen lazim dedi bel e agirlik yapiyormus kilo

can sIkIntisindan aklim sürekli birseyler yiyeyimmi modunda :18: ac degilim biliyorum ac olunca dayanamaz insan bosluk yüzünden ne yiyebilirim arayisi icindeyim :26: saatim gelsede ciksam

evet ya o bunalım bişey yeme isteği çok kötü aç olmasak bile bir arayış içinde oluyoruz eti form kepekli ince kağıt küçük olanlardan ara öğünde 3 tane yedim bişey olurmu light ürünler tükete biliyormuyuz ?

ben onlari bilmiyorum canim bisküvili birsey herhalde :44:öglenleri ara olarak ye istersen canim ama aksam yemeginden sonra yememeye calis
ama birde diger kizlara sormak lazim :26:

bugünkü menüm belli gibi o yüzden yazayim bakalim

sabah: 2dilim ekmek 3 dilim kadar beyaz peynir 9 zeytin 1 domates
ara: evden getirdigim mandalinalari yiycekdim onlarda dura dura kötü olmus :120: yok yani
öglen: sebzeli sehriyeli tavuk corbasi simcik annem yapmis dün corbayi icine ne bulduysa katmis tavuk parcalari bezelye sehriye ondan bi tabak yedim
ara: bi avuc cekirdek :78:
aksamada salata yogurtla kapatmak istiyorum hayirlisiyla

yarim saatim kaldi oglisi alip hemen eve gidecem bi güzel salata yapacam bolcana yiycem salatayi da yogurtlan karistircam seviyorum öyle
salataya ne koysam domates sogan salatalik eisbergsalatasi da var evde birde limon sIkarim ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…