70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın
bahar havası gibi bir günden hepinize öpücükler
enerjikim yine bugün
akşam 10buçukta yattım sabah de kalkıp yürüyecektim ama kalkamadım
akşamüzeri yürüyecem ama
sabırsızlanıyorum

ama o fotoğraf konur mu şimdi, patatesli patatesli

5. ayımız bitecek 20'sinde.. haftasonu eşim bakıyor ben uyuyorum ama yine de gece uykusu gibi yok.. uykusuzluk ödem de yapıyor hem..

günaydın canımmmmm. ayy ben 38 bedene de razıyım canımmmmm

günaydın ara sıra o ufak kaçamaklarda diyetin tadı tuzu canım. hiç olmasa ot gibi beslencez:)

günaydınnn canımm

günaydın canım. bende bugün erken kaltım ve çok enerjik hissediyorum bende. ne güzel canım yürüyüş yap bende dün hariç 2 gün çıktım yürüyüşe.

ama o fotoğraf konur mu şimdi, patatesli patatesli
yap ta ye bence sen emziriyorsun kilo 2. planda olmalı
hem fırında piştiği için kalorisi çok değil ekmek yemezsin olur biter canım
günaydın canım. bende bugün erken kaltım ve çok enerjik hissediyorum bende. ne güzel canım yürüyüş yap bende dün hariç 2 gün çıktım yürüyüşe.

haftada 2-3 gün yürüsem yeter diyorum canım
haftaya mesela 3 gün okul çıkışı toplantımız var
1 günde günümüz var
kaldı 3 gün 2sinde yürüsem yine yeter

tabi yeter canım yürüdükçe insan daha fazla hergün yürümek istiyor. zamanla sen istemesende alışkanlık haline geliyor. çıkmadığın gün kendini tuhaf hissediyor insan.ben dün çıkmadım kendimi çok kötü hissetim

evet canım onların hepsi bana ait
çalışan yemekleri işte pratik şeyler

çok beğendim ben onu, fırın aldığımda yapacağım ilk şey o olcak.. eşim bayılır, cumartesi evde, pazar da dışarıda kahvaltı yaparız çünkü.. önem veririz kahvaltının değişik olmasına.. teşekkurler tarıf ıcın

günaydin kizlar Eki Görüntüle 657004

bilgiler icin sagol canim
ilk basda dedim belki cocuk basiyordur sonra cok kötü birseymi oldu dedim ama sebepde söylememis bi bes dakika bile ariyamadimmi ben olsam bende sinir olurdum neslim ayni sen gibi oturur hepsini yerdim

ögleden sonraki pohca olmamis ama aksami güzel kapatmissin canim
bende aksam 2 dilim ekmek yedim hic yemesek ekmegi aksamlari daha da cabuk ve güzel kilo veririz ama ben ekmeksiz doymuyorum sankim
önceden sevmesdim siyah zeytini tatlim dombik olali onuda cok sever oldum cekirdege gelince ucuzluk vardin bi ara almisdik isarkadasiyla dolapimda durup duruyor bitsin bidaha cekirdek almiycam hem sivilcide yapiyor ergen kizlara benzedim :111:

ay kuzum ya birsey olmadi insallah :26: gecmis olsun canim
affiyet olsun minem bende bilgisayara ekmek mi bansam
onuda atilmasin diye yiyordum minem az az yiyim bitince bidaha almam zaten okada da canim istemiyor :26:
balli benlen ugrasiyor :111:
telefondan takip ettim sizi minem ve bugün 5 zeytin getirdim sadece birde dünkü peynirden de daha kücük aldim yanima kibrit kutusu gibi sanki olabilir
aksam pilav yerine yogurtla yeseydin keske canim köfteni daha iyi olurdun yada salata
2 dilim ekmek yedim ama roggenbrot onun türkcesi kara ekmekmi balli :26: ugrasma benle
merakla bekliyorum nezamandin bu ay mi seker
bende yiyimmi bar lardan :101:
ya niye öyle yapmis uff bari mesaj at konusamiyorsan yok beni tatmin etmedi sebepini bilmeyince
bende ekmeksiz doymuyorum neslim napcam:26: dün bir tabak salata yedim ama ekmeksiz doyamam sandim birde ekmeklen daha tatli geldi sanki :26:
günaydin ay nediycem sana dün 2 -3 kere gecmise gittim tekrar okudum konusduklarimizi isirgandan nasil geldikse artik o konuya ama sen zaten sabahdan takmisdin kafayi bana wcye gittigimi bile tebrik etmidin
günaydin canim ispanak ye canim öglen veya aksam

günaydin canim insallah

evet canım haklısın

çok inceydi form bisküvisi diye fazla kaçtı sanırımGünaydın kızlar dün bebeğim salıncağından bugün yatağımızdan düştü hareketlendikçe çok zor oldu işim offf ne yapacambilmiyorum çok kötü bir anne oldum sanırım yeterince bakamıyorum heralde yanımızda düşüyor eşimde bende şok oluyoruz sanki tutamıyoruz o an yere koysam başını çarpıyor beşikten inmeye çalışıyor yürüteçle çok tehlikeli anneler siz nasıl bu dönemleri geçirdiniz yardım edin bana

Son düzenleme:
5. ayımız bitecek 20'sinde.. haftasonu eşim bakıyor ben uyuyorum ama yine de gece uykusu gibi yok.. uykusuzluk ödem de yapıyor hem..

inşaallah geçecek bu günlerde,ne güzel eşinde destek oluyor benimki uykusundan ödün vermezdi hayatta halende öyle ya,hem çalışıp hem uykusuz işe git çok zorlanıyodum artık unutkanlık başlamıştı bende,bebek ağladıkça ben mutfakta buzdolabında alıyodum soluğu otomatik olarak ondan bu kadar kilo aldım bende,ama sen ne güzel istikrarlısın ben sonunu düşünmedim hiç,şimdide vermeye çalışıyorum ozaman dikkat etseydim 5-6 kilo vermem gerekecekti ama şimdi
emzirdiğin içinde güzel beslenmen lazım,organık sağlıklı gıdalarla ama sen zaten biliyosun

sen de ben gibi olma kahvaltı yap
çok güzel gözüküyo mamalarkabak kavurmasının tarifini rici edebilir miyimfındık fazla gelmiş ama obsesifsin
oyhhhhhkahvaltı masası harika gözüküyo
sabah kanat anlamadım:26:çok kuru geldi bana,salata yiyebilrdin akşam
öğle ekmek çok geldi bana,ama ekmeğe zaafın var
günaydın gaymaaam

bugünde eşim işe geç kaldı kahvaltıyı kaçırdık benim de tek canım istemiyoru sabah form çubuk kraker yarım bardak süt

dünkü menümü paylaşıyım
sabah
1 avuç badem

ara
yok

öğle

çorba
beşamel soslu sebze vardı..beşamel sosunu temizledim,hiç yemedimo koca tabağın içinden beşamel sosu temizleyince haşlanmış 2 brüksel lahanası,1 parça karnıbahar ve 1 parça brokoli çıktı.
fırında makarna
salata

ara

2 baklava
yeşilçay

akşam

bi bitmedi şu köfte
mor lahana salatası

sonra bir temizliğe giriştim

ara
2 elma

bebeğiiki kişi yapar iki kişi büyütür bence :) uykusuz olunca insan sinirli oluyo bir de aynen senin gibi bir unutkanlık var ki sorma, her şeyi unutup okula gidiyorum.. kendim gidebildiğime şükrediyorum artık.. ama diyetisyenle diyete baslayınca bıraz kendıme de guvenım geldı acıkcası..

hem corba hem makarna fazla olmuş mındercıım, ıyı kı akşam hafıf yemıssın.. sebze ve etın öğununu degıstır bence dıcem ama çalışıosun sanırım elınde degıldır masa başı işse eğer buna ragmen guzel gıdıosun..

bencede iki kişi yapar ama eşime göre anne olduğum için neyysssee
senin fırsat buldukça uyuman lazım,uyku güzel uyuyunca sütünde iyi olurev işine fazla kafayı takmayacanne güzel başından diyetisyene gitmişin en güzeli ben başaracağına inanıyorum aklı başında birisin

rica ederim canım umarım beğenirsiniz
canım ben kızımdan dolayı hergün çıkamam
çok üzerime düşüyor özlüyor beni birde yürüyüşe hergün gidersem vicdanım elvermez
onun için 2-3 gün yete bana
canım olacak o dönemler
benim kızımda düştü bizim yataktan allah koruyor bişekilde
sen haraketlerini kontrol et
1 saat içinde bikaçkere kusarsa hemen doktora götürürsün
yatağınızda yatırırken etrafına yastık koyun ama dönüyorsa onuda atlatabilir
beşikten hiç düşmedi bizimki 29 aylık çok şükür
çok güzel gözüküyo mamalarkabak kavurmasının tarifini rici edebilir miyimfındık fazla gelmiş ama obsesifsin

oyhhhhhkahvaltı masası harika gözüküyo
hemen linkini vereyim canım
tarifte bana ait aynısı zaten
Kabak Kavurması - Nefis Yemek Tarifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…